MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 02-01-2006   #141 (mesaj-linki)
batuu
80048820 hatası

messenger 80048820 hata dıyor 3gunden berıı gıremıyorum tekrardan kurdum fakat olmuyor kafayı yıcem nedır bunu cozumu bılgı verırımısınız tesekkurlerrr
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 02-01-2006   #142 (mesaj-linki)
Morrigan - avatarı
Cvp: 80048820 hatası

batuu adlı kullanıcıdan alıntı
messenger 80048820 hata dıyor 3gunden berıı gıremıyorum tekrardan kurdum fakat olmuyor kafayı yıcem nedır bunu cozumu bılgı verırımısınız tesekkurlerrr
80048820 no lu hata için..

Msn Messenger ı kapatın.System tray de simgesi de görünmesin.Tamamen çıkış yapın.

Salt köşede yer alan saate iki kere tıklayın; gün, ay ve saat ayarlarınızın doğru olduğuna emin olun..

Eğer doğruysa;

Başlat-->Çalıştır--> a gelin

regsvr32 softpub.dll

yazı ve enter deyin...

Bu kadar...
Eski 02-01-2006   #143 (mesaj-linki)
Morrigan - avatarı
Cvp: MSN Teknik Destek (Soru - Cevap)

derkinay adlı kullanıcıdan alıntı
kardeşş yokmu 80072ee6 bu sorunu çözümünü bilen yaws heryere baktım belki gözümden kaçtı ama yok arkadaş msnsiz kaldık yawss nolur bi yardım şu zavallı kardeşinize
80072ee6 no lu hata için;

Msn Messenger ı kapatın.System tray de simgesi de görünmesin.Tamamen çıkış yapın.

Başlat-->Çalıştır a gelin ve şunu yazın:

regsvr32 MSXML3.dll ve Tamam deyin.

Daha sonra Messenger i çalıştırın ve oturum açın.

Bu sorunu çözmezse şunu deneyin:

Başlat-->Çalıştır a gelin ve şunu yazın:

CMD ve Tamam deyin.

Tamam dedikten sonra açılan komut penceresine de şunu yazın:

ipconfig /flushdns ve enter yapın.

Messenger ınızı çalıştırarak oturum açın.

Eski 02-01-2006   #144 (mesaj-linki)
orkunburak

slm, arkadaşlar ben birşey soracağım, msn messengerde görüntü resimim yerine bilgisayarımda kayıtlı olan hareketli gif dosyasını koyabilirmiyim, ve bu sürekli oynarmı, yada nasıl yapabilirim,

teşekkürler
Eski 03-01-2006   #145 (mesaj-linki)
Morrigan - avatarı

orkunburak adlı kullanıcıdan alıntı
slm, arkadaşlar ben birşey soracağım, msn messengerde görüntü resimim yerine bilgisayarımda kayıtlı olan hareketli gif dosyasını koyabilirmiyim, ve bu sürekli oynarmı, yada nasıl yapabilirim

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı
Dinamik Görüntü Resmi kullanabilirsiniz, bunun dışında şu an için hareketli gif resimlerini görüntü resmi olarak kullanabilmeniz mümkün değil...
.
Eski 03-01-2006   #146 (mesaj-linki)
didem77 - avatarı

Selam arkadaşlar;
Hotmailimde çöp kutusunu boşaltamıyorum, kişi silemiyorum ve kişi listemde değişiklik yapamıyorum.Bunu nasıl düzeltebilirim acaba ??
Eski 03-01-2006   #147 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

Sorunun kullandığınız tarayıcından kaynaklanıp kaynaklanmadığını anlamak adına ikinci bir tarayıcı yüklemenizi öneririm. FireFox'u indirip kurun ve hotmail hesabınıza bu tarayıcıyı kullanarak giriş yapın...
Eski 03-01-2006   #148 (mesaj-linki)
ycozkara

selam abilerim bana msn den konuştuğum birinin ip hnumarasını alabilirmiyim sölermisiniz benim içi çok önemlide
Eski 03-01-2006   #149 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

Anlıyorum, insanlığın yararına çalışmak istiyorsunuz...

Fakat maalesef size bu konuda yardımcı olamayacağımızı söylerek büyük bir keder içinde buluyorum kendimi... Üzgünüz...
Eski 04-01-2006   #150 (mesaj-linki)
Gameower
MSN 6.2 yi KULLanamıyorum

arkadaslar bu sürümü yeni bi sürümü oldugundan dolayi kullanamıyorum yeni surumu var diyo
evet dersem yuklemeye baslio
hayır dersem acilmiyor bu sürümü nasıl kullanabilirim...
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 5 18-09-2009 22:19
Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 26-08-2009 16:12
St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 6 05-02-2009 20:19
Messenger Air Live - Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 43 21-08-2008 18:13
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 20:40