| | #141 (mesaj-linki) | |
| 80048820 hatası
messenger 80048820 hata dıyor 3gunden berıı gıremıyorum tekrardan kurdum fakat olmuyor kafayı yıcem nedır bunu cozumu bılgı verırımısınız tesekkurlerrr
| |
|
| | #142 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: 80048820 hatası
80048820 no lu hata için.. Msn Messenger ı kapatın.System tray de simgesi de görünmesin.Tamamen çıkış yapın. Salt köşede yer alan saate iki kere tıklayın; gün, ay ve saat ayarlarınızın doğru olduğuna emin olun.. Eğer doğruysa; Başlat-->Çalıştır--> a gelin regsvr32 softpub.dll yazı ve enter deyin... Bu kadar... | |||||
|
| | #143 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: MSN Teknik Destek (Soru - Cevap)
80072ee6 no lu hata için; Msn Messenger ı kapatın.System tray de simgesi de görünmesin.Tamamen çıkış yapın. Başlat-->Çalıştır a gelin ve şunu yazın: regsvr32 MSXML3.dll ve Tamam deyin. Daha sonra Messenger i çalıştırın ve oturum açın. Bu sorunu çözmezse şunu deneyin: Başlat-->Çalıştır a gelin ve şunu yazın: CMD ve Tamam deyin. Tamam dedikten sonra açılan komut penceresine de şunu yazın: ipconfig /flushdns ve enter yapın. Messenger ınızı çalıştırarak oturum açın. | |||||
|
| | #144 (mesaj-linki) | |
slm, arkadaşlar ben birşey soracağım, msn messengerde görüntü resimim yerine bilgisayarımda kayıtlı olan hareketli gif dosyasını koyabilirmiyim, ve bu sürekli oynarmı, yada nasıl yapabilirim, teşekkürler | |
|
| | #145 (mesaj-linki) | |||||||||
| |||||||||
|
| | #146 (mesaj-linki) | |
Selam arkadaşlar; Hotmailimde çöp kutusunu boşaltamıyorum, kişi silemiyorum ve kişi listemde değişiklik yapamıyorum.Bunu nasıl düzeltebilirim acaba ?? | |
|
| | #147 (mesaj-linki) | |
Sorunun kullandığınız tarayıcından kaynaklanıp kaynaklanmadığını anlamak adına ikinci bir tarayıcı yüklemenizi öneririm. FireFox'u indirip kurun ve hotmail hesabınıza bu tarayıcıyı kullanarak giriş yapın...
| |
|
| | #148 (mesaj-linki) | |
selam abilerim bana msn den konuştuğum birinin ip hnumarasını alabilirmiyim sölermisiniz benim içi çok önemlide
| |
|
| | #149 (mesaj-linki) | |
Anlıyorum, insanlığın yararına çalışmak istiyorsunuz... Fakat maalesef size bu konuda yardımcı olamayacağımızı söylerek büyük bir keder içinde buluyorum kendimi... Üzgünüz... | |
|
| | #150 (mesaj-linki) | |
| MSN 6.2 yi KULLanamıyorum
arkadaslar bu sürümü yeni bi sürümü oldugundan dolayi kullanamıyorum yeni surumu var diyo evet dersem yuklemeye baslio hayır dersem acilmiyor bu sürümü nasıl kullanabilirim... | |
|
![]() |
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 5 | 18-09-2009 22:19 |
| Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 26-08-2009 16:12 |
| St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 6 | 05-02-2009 20:19 |
| Messenger Air Live - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 43 | 21-08-2008 18:13 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 20:40 |