| | #1501 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek
sizde stuffplug un live uyumlusu var mı
| |
|
| | #1502 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek... | |
|
| | #1503 (mesaj-linki) | |||||||||
| Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik DestekArtından araçlar >seçenekler >ekletiler'e ulaşın.. Resimdekini seçin.. ![]() Daha Sonra Messenger 'da ResimdeKi yeri Seçin.. ![]() Sorununuz Çözülecektir..
http://www.msxlabs.org/forum/stuffpl...eni-mesaj.html | |||||||||
|
| | #1504 (mesaj-linki) | |
Selam arkadaşlar. Live Messenger'da Araçlardan seçenekler menüsü açıldığında bazı hizmetler doğal olarak otamatik onaylanmış şekilde açılıyor bazı özellikleride bizler ihtiyaca göre aktif olması için onaylıyoruz (tikliyoruz) uygula tamam dediğimizde o uygulamalar aktif hale geliyor buraya kadar herkezce biliniyor. Benim öğrenmek istediği bu alanlarda yapılan, mesela "ifadeleri göster" seçeneği onaylı olarak geliyor ben bu onayı kaldırdığımda veye herhangi bir seçeneği onayladığımda bu değişikliği msn hangi dosyasında saklıyor. Bu dosyada yapılacak bir değişiklik devamlı kalıcı olabilirmi.... Anlayan arkadaşların yardımcı dileyiyle şimdiden teşekkür ederim.. | |
|
| | #1505 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek mailim ingilizce ben nasıl değiştirebilirim tr. olmasını nasıl sağlarım ? | |
|
| | #1506 (mesaj-linki) | |||||
Öncelikle hotmail hesabınıza girin Daha sonra adres çubuğuna: http://by17fd.bay17.hotmail.msn.com/...n/Accountclose yazarak hesabınızı kapatın! Buraya kadar eminim hepiniz yapabilirsiniz.Daha sonra ise yeniden Sign In adresine girerek kullanıcı adınızı ve şifrenizi girin.Hotmail size hesabınızın kapalı olduğunu ve tekrar aktif hale getirmek isteyip istemediğinizi soracak! Activite My Account butonuna tıkladıktan sonra Kullanıcı Sözleşmesi karşınıza gene ingilizce olarak gelecek, tam bu sırada yukardaki adres satırını silerek aşağıdaki linki oraya yapıştırın ve tekrar tarayıcınızın GİT butonuna basın! Bu sefer Kullanıcı Sözleşmesi TÜRKÇE olarak karşınıza gelecek, kabul ediyorum diyerek aynen normal formaliteye devam edin. Artık ingilizce olan hotmail adresiniz tamamiyle Türkçe olacak... KULLANIM KOŞULLARI Bu yöntemin diğerlerinden farkı sorun çıkarmamasıdır! Diğer yöntemlerde adres çubuğunun sonuna &_lang=tr ekliyordunuz ama çoğu kişide bu işe yaramıyordu! Bu yöntemde ise yukarda yazdığım linki olduğu gibi adres satırına yazıyoruz(eskisini silip) | |||||
|
| | #1507 (mesaj-linki) | |
bizim soru kaynadı arada... | |
|
| | #1508 (mesaj-linki) | |
windows live messenger 8.1 beta kullanıyorummm ve windows media player de dinlediğim şarkıları msn de ne dinliyorum özelliğinde gösteremiyorum ne yapmam gerek yardım edermisiniz_?
| |
|
| | #1509 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik DestekBaşlat > Programlar > DonatıLar >eğlence >windows Media Player yolunu izleyerek media playeri çalıştırın. Artından araçlar >seçenekler >ekletiler'e ulaşın.. Resimdekini seçin.. ![]() Daha Sonra Messenger 'da ResimdeKi yeri Seçin.. ![]() Sorununuz Çözülecektir.. | |
|
| | #1510 (mesaj-linki) | |
msnde resimleri slayt gösteri yapabilmem için program burda forumda bir tane buldum ama çalıştıramadım
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| destek, live, messenger, msn, teknik, windows |
| messenger yuklemek istiyorum, |
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 5 | 18-09-2009 22:19 |
| Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 26-08-2009 16:12 |
| St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 6 | 05-02-2009 20:19 |
| Messenger Air Live - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 43 | 21-08-2008 18:13 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 20:40 |