MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 14-12-2006   #1501 (mesaj-linki)
karantina_kuvvet
Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek

sizde stuffplug un live uyumlusu var mı
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 14-12-2006   #1502 (mesaj-linki)
berat_27 - avatarı

Jetaime adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
merhaba arkadaslar benimde bi sorunum var live messengerla umarim bilginiz vardır bu konuda ve bana yardımcı olursunuz insallah. benim sorunum media playerda calınana şarkı live messengerda gorunmuyo ozelligi acmama ragmen gorunmuyo. boyle olunca bende bi eklenti yükledim winamp içindi ama o simdi winamptaki şarkı gorunuyo ama media playerdaki calınan şarkı yine goruntulenmiyor. bu sorunun aynısını yasayan varmı acaba aranızda ? yada cözümünü bilen varmı msni toptan silip yeniden yuklemek dışında tabi
kardeş ben biliyorum şimdi media playeri aç üst menüdeki araçları seç ordan eklentilere gir orda windows live messenger müzik eklentisi yazıo onu seç oke? bye sende benim soruma cevap verirsen sevinirim 2 üstde
...
Eski 14-12-2006   #1503 (mesaj-linki)
hellboy726 - avatarı

Jetaime adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
merhaba arkadaslar benimde bi sorunum var live messengerla umarim bilginiz vardır bu konuda ve bana yardımcı olursunuz insallah. benim sorunum media playerda calınana şarkı live messengerda gorunmuyo ozelligi acmama ragmen gorunmuyo. boyle olunca bende bi eklenti yükledim winamp içindi ama o simdi winamptaki şarkı gorunuyo ama media playerdaki calınan şarkı yine goruntulenmiyor. bu sorunun aynısını yasayan varmı acaba aranızda ? yada cözümünü bilen varmı msni toptan silip yeniden yuklemek dışında tabi
Başlat > Programlar > DonatıLar >eğlence >windows Media Player yolunu izleyerek media playeri çalıştırın.

Artından araçlar >seçenekler >ekletiler'e ulaşın..
Resimdekini seçin..

Daha Sonra Messenger 'da ResimdeKi yeri Seçin..

Sorununuz Çözülecektir..

berat_27 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
benimde bir sorum var msn de adiniz@soyadiniz.com 'a benzer bir hesap aldım görünen adın sonunda (e-posta adresi doğrulanmadı) diyor bunun yüzünden adımı değişemiyorum hemen cevap bekliyorum nolur
Keydettirdiğiniz maili onaylamak için gerekli olan mail kutusu (inbox) olmadığından doğrulayamazsınız..

karantina_kuvvet adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
sizde stuffplug un live uyumlusu var mı
Daha Çıkmadı ama nasıl olucağı hakkında bilgi sahibi olmanız için alttaki linkte bulunan konuyu inceleyin.
http://www.msxlabs.org/forum/stuffpl...eni-mesaj.html
Eski 14-12-2006   #1504 (mesaj-linki)
lades500

Selam arkadaşlar.

Live Messenger'da Araçlardan seçenekler menüsü açıldığında bazı hizmetler doğal olarak otamatik onaylanmış şekilde açılıyor bazı özellikleride bizler ihtiyaca göre aktif olması için onaylıyoruz (tikliyoruz) uygula tamam dediğimizde o uygulamalar aktif hale geliyor buraya kadar herkezce biliniyor.

Benim öğrenmek istediği bu alanlarda yapılan, mesela "ifadeleri göster" seçeneği onaylı olarak geliyor ben bu onayı kaldırdığımda veye herhangi bir seçeneği onayladığımda bu değişikliği msn hangi dosyasında saklıyor. Bu dosyada yapılacak bir değişiklik devamlı kalıcı olabilirmi....

Anlayan arkadaşların yardımcı dileyiyle şimdiden teşekkür ederim..
Eski 14-12-2006   #1505 (mesaj-linki)
eLmA_$eKeR!

mailim ingilizce ben nasıl değiştirebilirim tr. olmasını nasıl sağlarım ?
Eski 14-12-2006   #1506 (mesaj-linki)
hellboy726 - avatarı

eLmA_$eKeR! adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
mailim ingilizce ben nasıl değiştirebilirim tr. olmasını nasıl sağlarım ?

Öncelikle hotmail hesabınıza girin Daha sonra adres çubuğuna:

http://by17fd.bay17.hotmail.msn.com/...n/Accountclose

yazarak hesabınızı kapatın! Buraya kadar eminim hepiniz yapabilirsiniz.Daha sonra ise yeniden Sign In adresine girerek kullanıcı adınızı ve şifrenizi girin.Hotmail size hesabınızın kapalı olduğunu ve tekrar aktif hale getirmek isteyip istemediğinizi soracak! Activite My Account butonuna tıkladıktan sonra Kullanıcı Sözleşmesi karşınıza gene ingilizce olarak gelecek, tam bu sırada yukardaki adres satırını silerek aşağıdaki linki oraya yapıştırın ve tekrar tarayıcınızın GİT butonuna basın! Bu sefer Kullanıcı Sözleşmesi TÜRKÇE olarak karşınıza gelecek, kabul ediyorum diyerek aynen normal formaliteye devam edin. Artık ingilizce olan hotmail adresiniz tamamiyle Türkçe olacak...

KULLANIM KOŞULLARI

Bu yöntemin diğerlerinden farkı sorun çıkarmamasıdır! Diğer yöntemlerde adres çubuğunun sonuna &_lang=tr ekliyordunuz ama çoğu kişide bu işe yaramıyordu! Bu yöntemde ise yukarda yazdığım linki olduğu gibi adres satırına yazıyoruz(eskisini silip)
Eski 14-12-2006   #1507 (mesaj-linki)

bizim soru kaynadı arada...
Eski 14-12-2006   #1508 (mesaj-linki)
effeg

windows live messenger 8.1 beta kullanıyorummm ve windows media player de dinlediğim şarkıları msn de ne dinliyorum özelliğinde gösteremiyorum ne yapmam gerek yardım edermisiniz_?
Eski 14-12-2006   #1509 (mesaj-linki)
hellboy726 - avatarı

effeg adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
windows live messenger 8.1 beta kullanıyorummm ve windows media player de dinlediğim şarkıları msn de ne dinliyorum özelliğinde gösteremiyorum ne yapmam gerek yardım edermisiniz_?

Başlat > Programlar > DonatıLar >eğlence >windows Media Player yolunu izleyerek media playeri çalıştırın.

Artından araçlar >seçenekler >ekletiler'e ulaşın..
Resimdekini seçin..

Daha Sonra Messenger 'da ResimdeKi yeri Seçin..

Sorununuz Çözülecektir..
Eski 14-12-2006   #1510 (mesaj-linki)
RaLGaC

msnde resimleri slayt gösteri yapabilmem için program burda forumda bir tane buldum ama çalıştıramadım
Konu Kapalı Yeni Konu Aç

Etiketler
destek, live, messenger, msn, teknik, windows
messenger yuklemek istiyorum,
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 5 18-09-2009 22:19
Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 26-08-2009 16:12
St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 6 05-02-2009 20:19
Messenger Air Live - Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 43 21-08-2008 18:13
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 20:40