| | #1511 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek
KULLANIM KOŞULLARI Mailiniz türkce olacaktir. | |||||
|
| | #1512 (mesaj-linki) | |
| lütfen bilen biri yardımcı olsun...
benim sorunum msn mi açtığım zaman hemen hata raporu gönderiyor.başka bir aders açtığımda olmuyor.fakat ben kendi adresimi açtığım zaman hata raporu gönderiyor.sorunu bir türlü anlayamıyorum.''messenger bir sorunla karşılaştı ve kapanması gerekiyor.bu durumdan dolayı özür dileriz.''mesajı geliyor.msn yi kaldırdım tekrar kurdum ama bi şey değişmedi.lütfen yardımcı olun....
| |
|
| | #1513 (mesaj-linki) | |
| Cvp: lütfen bilen biri yardımcı olsun...Başlat> programlar> denetim masası yolunu izleyerek program ekle/kaldırı açın. Burdan messenger'ı unistall edin. daha sonra Bilgisayarım > c > programfiles > msn klasörünü temizleyin. C:\Program Files\MSN Messenger klasörünü silin daha sonra - Başlatten çalıştır'a tıklayın regedit.exe yazıp enter'a basın. Aşağıdakileri silin: - HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSNMessenger ı silin... - HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger ı silin... - MSN Messenger'ı tekrar kurun... | |
|
| | #1514 (mesaj-linki) | |
merhaba arkadaşlar.. windows live kullanıyorum..fakat bir haftadır oturum açıyorum ama 1 dakika içinde hata oluştu kapatmamız gerekiyor şeklinde bi mesaj alıyorum ve kapanıyor..programı defalarca kaldırıp tekrar indirdim ama sorun devam ediyor..hatta windows live ı kaldırıp msn messengeri kurdum fakat onda da aynı hatayı verdi..ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz? | |
|
| | #1515 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destekyineliyorum tekrar: Sorunu çözmek için adımları izleyin: Başlat> programlar> denetim masası yolunu izleyerek program ekle/kaldırı açın. Burdan messenger'ı unistall edin. daha sonra Bilgisayarım > c > programfiles > msn klasörünü temizleyin. C:\Program Files\MSN Messenger klasörünü silin daha sonra - Başlatten çalıştır'a tıklayın regedit.exe yazıp enter'a basın. Aşağıdakileri silin: - HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSNMessenger ı silin... - HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger ı silin... - MSN Messenger'ı tekrar kurun... | |
|
| | #1516 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek slm arkadaşlar bende MSN DE Kİ KİŞİLERİMİ TOPLUCA SİLEBİLMENİN BİR YOLU VARMIDIR .... BENDE YAKLAŞIK 6000 KİŞŞİ VAR VE HEPSİNİ SİLMEK VEYE HESABIMI SIFIRLAMAK İSTİYOPRUMMM BİLEN VEYA DÜŞÜNCESİ OLAN LÜTFEN YARDIM ETSİNN... ŞİMDİDEN TEŞKKKRR.. | |
|
| | #1517 (mesaj-linki) | |
| Windows Live Messenger'da Toplu Kisi Listesi Silmek1-) Sign In sayfasina kisi listesini silmek istediginiz hesabinizla giris yapin. 2-) Kisiler bölümüne girin. ![]() 3-) Tüm kisilerinizi secmek icin en üstteki kutucugu isaretleyin. ![]() 4-) secenegine tiklayin. Karsiniza asagidaki gibi bir uyari cikacaktir.![]() 5-) Tamam diyerek islemi sonlandirin. Messengerinizi actiginizda kisi listeniz bos olacaktir. | |
|
| | #1518 (mesaj-linki) | |
bana lütfen yardimci olurmusunuz allah aşkına
| |
|
| | #1519 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | |
|
| | #1520 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | |
|
![]() |
| Etiketler |
| destek, live, messenger, msn, teknik, windows |
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 5 | 18-09-2009 22:19 |
| Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 26-08-2009 16:12 |
| St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 6 | 05-02-2009 20:19 |
| Messenger Air Live - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 43 | 21-08-2008 18:13 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 20:40 |