| | #201 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Teknik Destek (Soru - Cevap)
"Boost Personal Messages to 500 characters" seçeneğini aktif ederek Mess Patch ya da A-Patch'i uygulamanız gerekiyor. Çoklu Oturum Açma ve Yamalar forumu altında ilgili konuları bulabilirsiniz ya da forumda Arama yaptırın...
| |
|
| | #202 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Teknik Destek (Soru - Cevap) sLM BeyLer Ben MSN 7.5 Kullanıyorum Fakat MSN deki KişiLErimin NicKLeri GoZuKMUYoR MaiL aDresLeri Gozukuyor Bu Sorunu NaSıL DuzElTebİLiRiM | |
|
| | #203 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #204 (mesaj-linki) | |
delireceemmm.msn de 80048820 hata kodunu 15 gündür veriyo ve dahası sadece msn değil nete bağlantısı olan hiç bir programım bağlanmıyo nete,(vinamp aol video,beleş internet tvler felan)kendi bildiklerim dahil forumda ne yazdıysa uyguladım ama olmayy arkadaşlar ya biriniz yardım etsin...
| |
|
| | #205 (mesaj-linki) | |||||
SaygıLar. | |||||
|
| | #206 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar bana gmail hasabi ile msn de oturum açmak istiyorum ama doğrulama olmadan nick i değiştirilebilir yani xxx@gmail.com ile msn de oturum açmak istiyorum YARDİM HELP ME | |
|
| | #207 (mesaj-linki) | |||||
Messenger 7.0 ı çaloştırdığımda
Şeklinde bir uyarı oluyorum. Ne yapmam gerektiği hususunda bilgi veirseniz sevinirim. Saygılar. | |||||
|
| | #208 (mesaj-linki) | |
Zarar görmüş olan MSIMG32.DLL dosyasını aşağıdaki linkten download edip c:windows/system klasörünün içine kopyalayın. http://www.dll-files.com/dllindex/dl....shtml?msimg32 | |
|
| | #209 (mesaj-linki) | |||||
Ayrıca MSN Messenger'ın son sürümü 7.5.0322... sorun yaşayanlar bu sürümü kullandıklarından emin olsunlar... http://www.msxlabs.org/html/msn-windows-live-messenger.php | |||||
|
| | #210 (mesaj-linki) | |
Selam MSN Messenger sesleri çıkmıyo bende ses özelliklerinden gözükmüyo sanırım regedit'den yanlışlıkla sildim titreşim gelen mesaj ve oturum açıldığına çalan sesleri geri nasıl getirebilirim wav formatında sesler var ama çalmıyo. yardım edersen sevinirim
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| destek, live, messenger, msn, teknik, windows |
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 5 | 18-09-2009 22:19 |
| Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 26-08-2009 16:12 |
| St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 6 | 05-02-2009 20:19 |
| Messenger Air Live - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 43 | 21-08-2008 18:13 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 20:40 |