MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 20-01-2006   #201 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Cvp: MSN Teknik Destek (Soru - Cevap)

"Boost Personal Messages to 500 characters" seçeneğini aktif ederek Mess Patch ya da A-Patch'i uygulamanız gerekiyor. Çoklu Oturum Açma ve Yamalar forumu altında ilgili konuları bulabilirsiniz ya da forumda Arama yaptırın...
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 21-01-2006   #202 (mesaj-linki)
rideordie

sLM BeyLer Ben MSN 7.5 Kullanıyorum Fakat MSN deki KişiLErimin NicKLeri GoZuKMUYoR MaiL aDresLeri Gozukuyor Bu Sorunu NaSıL DuzElTebİLiRiM
Eski 21-01-2006   #203 (mesaj-linki)
virtuecat - avatarı

rideordie adlı kullanıcıdan alıntı
sLM BeyLer Ben MSN 7.5 Kullanıyorum Fakat MSN deki KişiLErimin NicKLeri GoZuKMUYoR MaiL aDresLeri Gozukuyor Bu Sorunu NaSıL DuzElTebİLiRiM
msn penceresınden kişiler oradan kişileri yonet oradan kişileri sırala oradan gorunen ad olarak ısaretle
Eski 22-01-2006   #204 (mesaj-linki)
zbornak

delireceemmm.msn de 80048820 hata kodunu 15 gündür veriyo ve dahası sadece msn değil nete bağlantısı olan hiç bir programım bağlanmıyo nete,(vinamp aol video,beleş internet tvler felan)kendi bildiklerim dahil forumda ne yazdıysa uyguladım ama olmayy arkadaşlar ya biriniz yardım etsin...
Eski 22-01-2006   #205 (mesaj-linki)
nypd_blue_58

zbornak adlı kullanıcıdan alıntı
delireceemmm.msn de 80048820 hata kodunu 15 gündür veriyo ve dahası sadece msn değil nete bağlantısı olan hiç bir programım bağlanmıyo nete,(vinamp aol video,beleş internet tvler felan)kendi bildiklerim dahil forumda ne yazdıysa uyguladım ama olmayy arkadaşlar ya biriniz yardım etsin...
Merhaba İLk OLarak Msn ni Kapat Daha Sonra Monitörün Sağ ALt Köşesinde ki Saat e İki Kere TıkLa ve Gün/Ay Hatta Saatin DoğruLuğunu KesinLeştir.. Dana Sonra SırasıyLa BaşLat>ÇaLıştır> regsvr32 softpub.dll Yazıp Enter Yap....

SaygıLar.
Eski 22-01-2006   #206 (mesaj-linki)

arkadaşlar bana gmail hasabi ile msn de oturum açmak istiyorum

ama doğrulama olmadan nick i değiştirilebilir

yani

xxx@gmail.com ile msn de oturum açmak istiyorum YARDİM HELP ME
Eski 22-01-2006   #207 (mesaj-linki)
no_name

Messenger 7.0 ı çaloştırdığımda

Alıntı:
Bu uygulamayı çalıştırmak için gerekli kitaplık dosyalarından biri zarar görmüş

MSIMG32.DLL
İşletim Sistemi => win98

Şeklinde bir uyarı oluyorum.

Ne yapmam gerektiği hususunda bilgi veirseniz sevinirim.

Saygılar.
Eski 22-01-2006   #208 (mesaj-linki)
Morrigan - avatarı

Zarar görmüş olan MSIMG32.DLL dosyasını aşağıdaki linkten download edip c:windows/system klasörünün içine kopyalayın.

http://www.dll-files.com/dllindex/dl....shtml?msimg32
Eski 22-01-2006   #209 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

zigizigi adlı kullanıcıdan alıntı
arkadaşlar bana gmail hasabi ile msn de oturum açmak istiyorum

ama doğrulama olmadan nick i değiştirilebilir

yani

xxx@gmail.com ile msn de oturum açmak istiyorum YARDİM HELP ME
Hotmail / MSN adresleri dışındaki adreslerle MSN Oturumu Açma

Ayrıca MSN Messenger'ın son sürümü 7.5.0322... sorun yaşayanlar bu sürümü kullandıklarından emin olsunlar... http://www.msxlabs.org/html/msn-windows-live-messenger.php
Eski 23-01-2006   #210 (mesaj-linki)
gsg

Selam MSN Messenger sesleri çıkmıyo bende ses özelliklerinden gözükmüyo sanırım regedit'den yanlışlıkla sildim titreşim gelen mesaj ve oturum açıldığına çalan sesleri geri nasıl getirebilirim wav formatında sesler var ama çalmıyo. yardım edersen sevinirim
Konu Kapalı Yeni Konu Aç

Etiketler
destek, live, messenger, msn, teknik, windows
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 5 18-09-2009 22:19
Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 26-08-2009 16:12
St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 6 05-02-2009 20:19
Messenger Air Live - Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 43 21-08-2008 18:13
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 20:40