MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 28-11-2007   #2831 (mesaj-linki)
emreyildiz - avatarı
Msn Live 8.5 Sesleri çıkmıyor?

Evet ssorun açık arkadaşlar, önce 8.1 i yükledim ve sonrasında buradaki 8.5 pachti ekledim, sonrasında ise sesler çıkmıyor. Seçeneklerden düzelteyim diyorum ama Uyarılar ve İletilerin en altındaki Gözat ile yanındaki pasif. Yardım edin arkadaşlar.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 28-11-2007   #2832 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Cvp: Msn Live 8.5 Sesleri çıkmıyor?

emreyildiz adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Evet ssorun açık arkadaşlar, önce 8.1 i yükledim ve sonrasında buradaki 8.5 pachti ekledim, sonrasında ise sesler çıkmıyor. Seçeneklerden düzelteyim diyorum ama Uyarılar ve İletilerin en altındaki Gözat ile yanındaki pasif. Yardım edin arkadaşlar.
WLInstaller.exe'yi Microsoft'tan indirin:
http://g.live.com/1rewlive/tr/WLInstaller.exe
Eski 28-11-2007   #2833 (mesaj-linki)
dr4g0na
msn sorunu

kardes bizim bi sorumuz war 1 msn acmamaiz gerekıo ama msnin kendi sitesinde sayi yada alttan tre acmıyor bu konus hakkinda bilgi verebilirmisin burak_hacibekiroglu@hotmail.com adresinden bana ulasabilirsiniz yapan arkadaslara pirim verilir.
Eski 28-11-2007   #2834 (mesaj-linki)
emreyildiz - avatarı
Cvp: Msn Live 8.5 Sesleri çıkmıyor?

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
WLInstaller.exe'yi Microsoft'tan indirin:
http://g.live.com/1rewlive/tr/WLInstaller.exe
Gerek kalmadı kaldırıp aynen tekrar kurunca sorun kalmadı. Teşekkürler.
Eski 29-11-2007   #2835 (mesaj-linki)
nisay_rt - avatarı
Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek

msn messenger 9.0 yükledim ve birden fazla oturum acma tek msn de diye bir özellik var deniliyor ama ben bulamadim yardım ederseniz sevinirim.

Forumda arattım cıktı fakat yönlendirmede o sayfayı acamadim
Eski 29-11-2007   #2836 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

nisay_rt adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
msn messenger 9.0 yükledim ve birden fazla oturum acma tek msn de diye bir özellik var deniliyor ama ben bulamadim yardım ederseniz sevinirim.

Forumda arattım cıktı fakat yönlendirmede o sayfayı acamadim
Windows Live Messenger 9.0 yüklü birden fazla bilgisayar olması gerekiyor.

Mesela evinizde WLM 9.0 yüklü ve Messenger'ınızı açık bıraktınız, iş yerinizden de aynı hesapla oturum açtınız. Her iki yerde de hesabınız da açık kalır ve tüm değişiklikler her iyi yere de aynı şekilde yansır.

Windows Live Messenger > Araçlar > Seçenekler > Oturum Açma ekranında, altta bulunan seçenekler bu konuyla alakalı. Yalnız BETA aşamasında olduğu için bu özellik şimdilik sadece Amerika ve Kanada kullanıcılarına sunuluyor.
Eski 29-11-2007   #2837 (mesaj-linki)
nisay_rt - avatarı

cok oluyorum ama son soru tek msn de 2 hesap acmak mümkünmü
Eski 29-11-2007   #2838 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

nisay_rt adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
cok oluyorum ama son soru tek msn de 2 hesap acmak mümkünmü
Tek MSN'de iki hesap açmaktan kastınız çoklu oturum açmaysa, arama yapıp ilgili yamayı edininiz. Aynı hesabı aynı bilgisayarda iki kere açmanın bir anlamı yok
Eski 30-11-2007   #2839 (mesaj-linki)
demırcı
Msn de Webcam Sorunu(PhilipsSPC 700 NC)

Arkadaşlar yeni aldığım
Philips 700 NC PC Kameram yüzünden msn e giremiyorum.Usb den çıkarttığım zaman ancak msn e girebiliyorum.
Aşağıda hata raporunu veriyorum.Hata raporı msn açılır açılmaz hemen çıkıp msn i kapatıyor.
Msn i tekrar yükledim.Olmadı Webcam programı tekrar yükledim ama bir fayda etmedi.

Ne yapabilirim

[url=http://www.resimekle.gen.tr/][/UR
Eski 30-11-2007   #2840 (mesaj-linki)
Tyrung9
Msn oturum açarken hata(kod yok)

2 gün önce msn açılmıyordu hesap tam açılacakken hata verip kapanıyordu.Eski sürüm yeni sürüm denedim sildim kurdum olmadı(pluginler dahil) FOrmat zamanı gelmişti format attım.Bugün benzer bi sorun şöyle oldu 2 ayrı hesap kulalnıyorum ve hesaplardan biri açılıyor diğeri açılmıyor.Bende live id hesaplarını ve bazı msn dosyalrını elimle sildim daha kötü oldu.Sinirlendim msn, live id ile alakalı ne varsa sildim denedim yine olmadı şuan tüm hesaplarda tam açılacakken hata veriyor.yeni hesaplarda dahi.

Burdan gördüğüm tamamen windows live messenger ı kaldırın başlığını uygualdım yine olmadı..

Zaten ne yaparsam yapayım eski msnden girdiğim hesapğlar silinmiyor.hala yüklediğimde görebiliyorum.
Şuan aMSN kullanıyorum
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
msnin sesi cikmiyor,
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 5 18-09-2009 22:19
Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 26-08-2009 16:12
St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 6 05-02-2009 20:19
Messenger Air Live - Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 43 21-08-2008 18:13
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 20:40