| | #2831 (mesaj-linki) | |
| Msn Live 8.5 Sesleri çıkmıyor?
Evet ssorun açık arkadaşlar, önce 8.1 i yükledim ve sonrasında buradaki 8.5 pachti ekledim, sonrasında ise sesler çıkmıyor. Seçeneklerden düzelteyim diyorum ama Uyarılar ve İletilerin en altındaki Gözat ile yanındaki pasif. Yardım edin arkadaşlar.
| |
|
| | #2832 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Msn Live 8.5 Sesleri çıkmıyor?http://g.live.com/1rewlive/tr/WLInstaller.exe | |
|
| | #2833 (mesaj-linki) | |
| msn sorunu
kardes bizim bi sorumuz war 1 msn acmamaiz gerekıo ama msnin kendi sitesinde sayi yada alttan tre acmıyor bu konus hakkinda bilgi verebilirmisin burak_hacibekiroglu@hotmail.com adresinden bana ulasabilirsiniz yapan arkadaslara pirim verilir.
| |
|
| | #2834 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Msn Live 8.5 Sesleri çıkmıyor?
| |||||
|
| | #2835 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek msn messenger 9.0 yükledim ve birden fazla oturum acma tek msn de diye bir özellik var deniliyor ama ben bulamadim yardım ederseniz sevinirim. Forumda arattım cıktı fakat yönlendirmede o sayfayı acamadim | |
|
| | #2836 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik DestekMesela evinizde WLM 9.0 yüklü ve Messenger'ınızı açık bıraktınız, iş yerinizden de aynı hesapla oturum açtınız. Her iki yerde de hesabınız da açık kalır ve tüm değişiklikler her iyi yere de aynı şekilde yansır. Windows Live Messenger > Araçlar > Seçenekler > Oturum Açma ekranında, altta bulunan seçenekler bu konuyla alakalı. Yalnız BETA aşamasında olduğu için bu özellik şimdilik sadece Amerika ve Kanada kullanıcılarına sunuluyor. | |
|
| | #2837 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek
cok oluyorum ama son soru tek msn de 2 hesap acmak mümkünmü
| |
|
| | #2838 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | |
|
| | #2839 (mesaj-linki) | |
| Msn de Webcam Sorunu(PhilipsSPC 700 NC)
Arkadaşlar yeni aldığım Philips 700 NC PC Kameram yüzünden msn e giremiyorum.Usb den çıkarttığım zaman ancak msn e girebiliyorum. Aşağıda hata raporunu veriyorum.Hata raporı msn açılır açılmaz hemen çıkıp msn i kapatıyor. Msn i tekrar yükledim.Olmadı Webcam programı tekrar yükledim ama bir fayda etmedi. Ne yapabilirim [url=http://www.resimekle.gen.tr/] [/UR
| |
|
| | #2840 (mesaj-linki) | |
| Msn oturum açarken hata(kod yok)
2 gün önce msn açılmıyordu hesap tam açılacakken hata verip kapanıyordu.Eski sürüm yeni sürüm denedim sildim kurdum olmadı(pluginler dahil) FOrmat zamanı gelmişti format attım.Bugün benzer bi sorun şöyle oldu 2 ayrı hesap kulalnıyorum ve hesaplardan biri açılıyor diğeri açılmıyor.Bende live id hesaplarını ve bazı msn dosyalrını elimle sildim daha kötü oldu.Sinirlendim msn, live id ile alakalı ne varsa sildim denedim yine olmadı şuan tüm hesaplarda tam açılacakken hata veriyor.yeni hesaplarda dahi. ![]() Burdan gördüğüm tamamen windows live messenger ı kaldırın başlığını uygualdım yine olmadı.. Zaten ne yaparsam yapayım eski msnden girdiğim hesapğlar silinmiyor.hala yüklediğimde görebiliyorum. Şuan aMSN kullanıyorum | |
|
![]() |
| msnin sesi cikmiyor, |
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 5 | 18-09-2009 22:19 |
| Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 26-08-2009 16:12 |
| St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 6 | 05-02-2009 20:19 |
| Messenger Air Live - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 43 | 21-08-2008 18:13 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 20:40 |