| | #2841 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek
slm arkadaşlar messenger discovery yükleyemiyorum yolunu bilen varmı şimdiden teşekkürler
| |
|
| | #2842 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Msn de Webcam Sorunu(PhilipsSPC 700 NC)Dün gece elektrik kesilmesi ile pc kapandı. Sabah açtığımda msn bağlandığı gibi geçersiz işlem yürüttü diyerek kapanıyor. Yukarıda ki gibi hata veriyor. | |
|
| | #2843 (mesaj-linki) | |
benim webcam den sanırım bu hatayı veriyor çözümünü bulamadım pc ye format attım yok, driveri sildim yükledim yok msn i sildim yükledim yine olmadı webcam de mi bir sorun var acaba usb den mi kaynaklanıyor? | |
|
| | #2844 (mesaj-linki) | |
| Msn zararlı içerik engelleyicisini kapatmak? Msn artık beni mp3lerden korumasın ya! Ne zaman msnde birinden mp3/video alsam msnde "tamamlandı" linkine tıklayınca "msn falanca dosyanın size zararlı olabileceğini düşündüğünden dosyayı engelledi" diyor ve çat diye siliyor. ben 10 dakka beklemişim 8mb mp3 almışım arkadaştan msn bey bana zararlı diye siliyo bi hareketle. Artık sinir seviyemi zorluyorum yokmudur bi çaresi patch i bunun. Msn in beni korumasını engellemek için? Yardımınız için teşekkürler | |
|
| | #2845 (mesaj-linki) | |||||
Yükleme yapmak için güvenlik programınızı (anti-virüs, internet security veya arka planda çalışan spy programınızı) devre dışı bırakın ve kurulum yapmaya başlayın. Eğer bu şekilde yine de yükleme yapamıyorsanız. Messenger Discovery Live'ı tekrar indiriniz. İndirmeden önce tarayıcınızın geçici dosyalarını siliniz (Internet Explorer > Sağ Tık > Özellikler > Genel sekmesi > Gözatma Geçmişi altında yer alan Sil butonuna basın ve temizleme yapın). Bunu yaptıktan sonra dosyayı indirip güvenlik programlarını devre dışı bıraktıktan sonra kurulum işlemi yapabilirsiniz. | |||||
|
| | #2846 (mesaj-linki) | |
8.5 yükledim ve bu sorunu aştım arkadaşlar ![]() hata raporsuz msn i özlemişim | |
|
| | #2847 (mesaj-linki) | |
slm arkadaşlar bi sorum olcak. benim msn sürekli açılıp kapanıyor neden olabilir. ben açıyorum 1 dk sürmüyo kapanıyo tekrar açılıyo. herşeyi denedim ama olmuyor. yeni sürümde bi sorun olabilirmi. format dahi attı komple yeniden kudum ama maalesef başaramadım bi yardım ederseniz sevinirim
| |
|
| | #2848 (mesaj-linki) | |
| MSN live 8.1 de bağlantı problemim
Arkadaşlar bedne MSN 8.1 kurulu vaziyete bide stuff plug in var. iki msn hesabımdan birinde problem yoken diğerinde bir türlü bağlanamıyorum.aslında bağlanıyorum fakan 2 saniye sonra bağlantım kopuyor bunun nedeni ne olaki...
| |
|
| | #2849 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MessengerDiscovery - Teknik Destek
yaa arkadaslar yazdılarımı karşı taraf girmeden alt alta her yazdıgımda nik çıkmadan yazmak istiyorum bi yerdede resimdede gördüm ayarımı var yardım edin plz resim ImageShack - Hosting :: 63812176hn5.jpg | |
|
| | #2850 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: MessengerDiscovery - Teknik Destek
wlm seçeneklerinde; *belirttiğim özelliği aktif yapınız... | |||||
|
![]() |
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 5 | 18-09-2009 22:19 |
| Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 26-08-2009 16:12 |
| St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 6 | 05-02-2009 20:19 |
| Messenger Air Live - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 43 | 21-08-2008 18:13 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 20:40 |