MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 30-11-2007   #2841 (mesaj-linki)
berna nur
Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek

slm arkadaşlar messenger discovery yükleyemiyorum yolunu bilen varmı şimdiden teşekkürler
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 30-11-2007   #2842 (mesaj-linki)
grgphoto
Cvp: Msn de Webcam Sorunu(PhilipsSPC 700 NC)

demırcı adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle

Aşağıda hata raporunu veriyorum.Hata raporı msn açılır açılmaz hemen çıkıp msn i kapatıyor.
Msn i tekrar yükledim.Olmadı Webcam programı tekrar yükledim ama bir fayda etmedi.

Ne yapabilirim

[url=http://www.resimekle.gen.tr/][/UR

Dün gece elektrik kesilmesi ile pc kapandı. Sabah açtığımda msn bağlandığı gibi geçersiz işlem yürüttü diyerek kapanıyor. Yukarıda ki gibi hata veriyor.
Eski 30-11-2007   #2843 (mesaj-linki)
demırcı

benim webcam den sanırım bu hatayı veriyor çözümünü bulamadım
pc ye format attım yok, driveri sildim yükledim yok msn i sildim yükledim yine olmadı

webcam de mi bir sorun var acaba usb den mi kaynaklanıyor?
Eski 30-11-2007   #2844 (mesaj-linki)
DuLLSoN
Msn zararlı içerik engelleyicisini kapatmak?

Msn artık beni mp3lerden korumasın ya!
Ne zaman msnde birinden mp3/video alsam msnde "tamamlandı" linkine tıklayınca "msn falanca dosyanın size zararlı olabileceğini düşündüğünden dosyayı engelledi" diyor ve çat diye siliyor. ben 10 dakka beklemişim 8mb mp3 almışım arkadaştan msn bey bana zararlı diye siliyo bi hareketle. Artık sinir seviyemi zorluyorum yokmudur bi çaresi patch i bunun. Msn in beni korumasını engellemek için?
Yardımınız için teşekkürler
Eski 30-11-2007   #2845 (mesaj-linki)
torchbearer - avatarı

berna nur adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
slm arkadaşlar messenger discovery yükleyemiyorum yolunu bilen varmı şimdiden teşekkürler

Yükleme yapmak için güvenlik programınızı (anti-virüs, internet security veya arka planda çalışan spy programınızı) devre dışı bırakın ve kurulum yapmaya başlayın. Eğer bu şekilde yine de yükleme yapamıyorsanız. Messenger Discovery Live'ı tekrar indiriniz. İndirmeden önce tarayıcınızın geçici dosyalarını siliniz (Internet Explorer > Sağ Tık > Özellikler > Genel sekmesi > Gözatma Geçmişi altında yer alan Sil butonuna basın ve temizleme yapın). Bunu yaptıktan sonra dosyayı indirip güvenlik programlarını devre dışı bıraktıktan sonra kurulum işlemi yapabilirsiniz.
Eski 01-12-2007   #2846 (mesaj-linki)
demırcı

8.5 yükledim ve bu sorunu aştım arkadaşlar
hata raporsuz msn i özlemişim
Eski 01-12-2007   #2847 (mesaj-linki)
HAKLY - avatarı

slm arkadaşlar bi sorum olcak. benim msn sürekli açılıp kapanıyor neden olabilir. ben açıyorum 1 dk sürmüyo kapanıyo tekrar açılıyo. herşeyi denedim ama olmuyor. yeni sürümde bi sorun olabilirmi. format dahi attı komple yeniden kudum ama maalesef başaramadım bi yardım ederseniz sevinirim
Eski 02-12-2007   #2848 (mesaj-linki)
MSN live 8.1 de bağlantı problemim

Arkadaşlar bedne MSN 8.1 kurulu vaziyete bide stuff plug in var. iki msn hesabımdan birinde problem yoken diğerinde bir türlü bağlanamıyorum.aslında bağlanıyorum fakan 2 saniye sonra bağlantım kopuyor bunun nedeni ne olaki...
Eski 04-12-2007   #2849 (mesaj-linki)
Cvp: MessengerDiscovery - Teknik Destek

yaa arkadaslar yazdılarımı karşı taraf girmeden alt alta her yazdıgımda nik çıkmadan yazmak istiyorum bi yerdede resimdede gördüm ayarımı var yardım edin plz resim
ImageShack - Hosting :: 63812176hn5.jpg
Eski 04-12-2007   #2850 (mesaj-linki)
ahmed - avatarı
Cvp: MessengerDiscovery - Teknik Destek

exzal adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
yaa arkadaslar yazdılarımı karşı taraf girmeden alt alta her yazdıgımda nik çıkmadan yazmak istiyorum bi yerdede resimdede gördüm ayarımı var yardım edin plz resim
ImageShack - Hosting :: 63812176hn5.jpg

wlm seçeneklerinde;

*belirttiğim özelliği aktif yapınız...

Konu Kapalı Yeni Konu Aç
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 5 18-09-2009 22:19
Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 26-08-2009 16:12
St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 6 05-02-2009 20:19
Messenger Air Live - Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 43 21-08-2008 18:13
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 20:40