| | #2881 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek
arkadaşlar daha öncedende sorunumu yazmıştım bana dediklerinizin hepsini yaptım ama malesef hala windos live i kullanamıyorum... ![]() regsvr32 initpki.dll yi çalıştıra yazdığımda geçte olsa başarılı diye bir yanıt geliyor.. fakat msxml3 bende olmasına rağmen daha önce belirttiğim hata kodunu hala veriyor.. ne yapmam gerekiyor lütfen bana yardım edin.. kafayı yicem yaa .dll dosyalarını indirdim fakat nereye atacağımı bilmiyorum.. windows live i onarmayı denedim ama malesef işe yaramadı.. bana yardım ederseniz gerkeçten çok memnun olurum... ne yapmam gerekiyor??
| |
|
| | #2882 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek
abi ben bu msn kisi listemdeki kisileri nasil buyu gostere bilirim msn 7.5 de oldugu gibi ondan cok basitti yapmak kisiler gorunum diyoduk buyugu sectikmi oluyodu bunda ole bisi yok live messenger i kullaniyorum yardimci olursan sevinirim
| |
|
| | #2883 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! - Teknik Destek | |
|
| | #2884 (mesaj-linki) | |
merhabalar, listemde ekli olan arkadaşlarım çevrimiçi oturum açıyorlar falak benim listemde açtıklarında çevrimdışı gözküyorlar hala... bunun sebebi nedir bir kaç gündür bu durum böyle devam ediyor sebebini araştırdım ama bir şey bulamadım... yardımcı olursanırım memnun olurum... | |
|
| | #2885 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | |
|
| | #2886 (mesaj-linki) | |
slm msn 8.5 yükledim ama her açıldığında bu uyarı çıkıyor sebep nedir "loader.exe"windows tarafından bulunamıyor . İsmi doğru yazdığınızdan emin olup yeniden deneyin..... | |
|
| | #2887 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | |
|
| | #2888 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: MSN (Messenger) Teknik Destek (Soru - Cevap)
Windows live ı kaldırıp, msn messenger 7.5 i de yükledim fakat, bir üst sürümü var diyerek çalışmadı o da. Bir üst sürüm dediği de, windows live messenger... Yani sorunumun kaynaği | |||||
|
| | #2889 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN (Messenger) Teknik Destek (Soru - Cevap)C:\Program Files\MSN Messenger\ ve C:\Program Files\Windows Live\Messenger\ klasörlerinin içinde winhttp.dll ve version.dll dosyalarının olup olmadığını kontrol edin. Eğer mevcutlarsa bu dosyaları siliniz. (Not: Messenger sürümünüze göre bu klasörlerden birisi sisteminizde bulunmayabilir.) Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? | |
|
| | #2890 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: MSN (Messenger) Teknik Destek (Soru - Cevap)
Bu arada forum kurallarını ihlal etmek gibi olmasın ama , msndiscovvery mi, msnplus mı dersiniz ?
| |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| destek, live, messenger, msn, teknik, windows |
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 5 | 18-09-2009 22:19 |
| Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 26-08-2009 16:12 |
| St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 6 | 05-02-2009 20:19 |
| Messenger Air Live - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 43 | 21-08-2008 18:13 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 20:40 |