MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 16-12-2007   #2891 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı
Cvp: MSN (Messenger) Teknik Destek (Soru - Cevap)

yvz adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Hmm... Ufak bir isim karışıklığından dolayı çözülemiyormuş. Teşekkürler yardımlarınız için.
Bu arada forum kurallarını ihlal etmek gibi olmasın ama, msndiscovvery mi, msnplus mı dersiniz ?
Bana sorarsan, Plus! derim . Plus!, Discovery'ye nazaran zorunlu bir eklenti olarak düşünülebilir çünkü adlarını Plus! ile renklendirmiş insanlarda kodlar görmek ya da size ifade sesi gönderenlerin ne gönderdiğini duyamamak iyi olmayabiliyor (gerçi Messenger'ın kendi özelliği ile bunlara takma adlar ayarlayabiliyorsunuz...)

Discovery'de Plus!'a göre daha çok sorun oluşuyor. Ama özellikleri farklı farklı, ihtiyaca göre tercih etmek gerekli sonuçta.

Plus! dünyanın ilk Messenger eklentisiymiş bu arada, yani öyle okudum, ötesini bilmem.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 16-12-2007   #2892 (mesaj-linki)
Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek

Meraba ben aradıgım hata kodunu burda bulamadım. Aceba yazsam bi bakarmısınız ?

Chat odasında bayağı bir tartıstık bu konuyu

hata kodu : 8007007f bu hata kodu deli etti beni

Araclar > Secenekler > Bağlantılar da Bağlantı Sorun gidericisinde de sunlarda hata gorunuyor

Sistem Dosyaları ve Anahtar Bağlantı Noktaları

Eger bi cvp yazarsanız simdiden Tşk ederim unutmiiim die
Eski 17-12-2007   #2893 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

Fata1ity adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Meraba ben aradıgım hata kodunu burda bulamadım. Aceba yazsam bi bakarmısınız ?

Chat odasında bayağı bir tartıstık bu konuyu

hata kodu : 8007007f bu hata kodu deli etti beni

Araclar > Secenekler > Bağlantılar da Bağlantı Sorun gidericisinde de sunlarda hata gorunuyor

Sistem Dosyaları ve Anahtar Bağlantı Noktaları

Eger bi cvp yazarsanız simdiden Tşk ederim unutmiiim die
Hangi Messenger sürümünü kullanıyorsunuz? Ne zamandan beri bu hatayla karşılaşıyorsunuz? Eğer WLM 9.0 BETA kurduysanız, WLM 8.5 Final sürümüne dönmenizi öneririm.
Eski 17-12-2007   #2894 (mesaj-linki)
levoank - avatarı
Vista da yazılan messenger yazıları

Arkadaslar vista da ki msn de yazılan yazıları ağdaki bilgisayarlarda (anlasılmadan) hangi programlar kaydedip görebilirim acaba ?
Eski 17-12-2007   #2895 (mesaj-linki)
lonely777

msn adresim hacklendi ne yapabilirim yardımınız lazım
Eski 18-12-2007   #2896 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

lonely777 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
msn adresim hacklendi ne yapabilirim yardımınız lazım
Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe)
Eski 19-12-2007   #2897 (mesaj-linki)
tekno - avatarı
Acil yardım..

mrb ark. msn de çevrimiçi olduğu halde karşı tarafta çevrimdışı görünüyor..

yani msn sildik, yenisini yükledik ama yine de düzelmiyor sorunu bilen varsa benmle de paylaşırsa sevinirim_??
Eski 19-12-2007   #2898 (mesaj-linki)
torchbearer - avatarı
Cvp: Acil yardım..

tekno adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
mrb ark. msn de çevrimiçi olduğu halde karşı tarafta çevrimdışı görünüyor..

yani msn sildik, yenisini yükledik ama yine de düzelmiyor sorunu bilen varsa benmle de paylaşırsa sevinirim_??

Silme yaparken kendi kullanıcı adınızın bulunduğu klasörün içinde Contacts isimli klasör bulunuyor. Bu klasör içinde sizin messenger da açtığınız oturumlar bulunur. Messenger da oturum açarken hangisi sorunluysa onu silip messengerdan tekrar oturum açın. Bu işlem sonrasında herhangi bir düzelme görülmüyor olabilir.

Aslında bu durum messenger ınızdan kaynaklanmıyor. Bazen karşılaşılan sorun, MSN'in server'ından dolayı oluşabiliyor. Herkes de birden olmayan bir hata. Başka bir oturum açarsanız bunun olmadığını doğrulayabilirsiniz. Yakın zamanda geçecektir.
Eski 19-12-2007   #2899 (mesaj-linki)
Msn Yardım lütfen

Yardım lütfen, MSN listemdeki kişilere, benim adıma mesaj gönderiliyor. Onların adınada bana mesaj geliyor. Ne olur bu dert’den beni kurtarın. Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.
Eski 19-12-2007   #2900 (mesaj-linki)
hellboy726 - avatarı
Cvp: Msn Yardım lütfen

yeni msn virüsü,

Şurayı inceleyin; Yeni MSN Virüsü Hakkında Yardım
Konu Kapalı Yeni Konu Aç

Etiketler
destek, live, messenger, msn, teknik, windows
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 5 18-09-2009 22:19
Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 26-08-2009 16:12
St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 6 05-02-2009 20:19
Messenger Air Live - Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 43 21-08-2008 18:13
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 20:40