| | #2911 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | |
|
| | #2912 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek
Denedim fakat sorun hallolmadi, sildim tekrar kurdum kayıt defterlerini sildim format attim yeni bilgisayarda tekrar denedim fakat sonu gene ayni kisi listesindeki herhangi birine sag tıklayınca msn kapaniyor. windows installler ile msni yukledim sorun gene hallolmadi almanca online yardim mi alsam suan turkce dil destegi yok sanirim. | |||||
|
| | #2913 (mesaj-linki) | |
| yardım
arkadaşım selam benımde bır sorum olacak msn sayfam acıkken sag alt kosede çerçeve içinde şöyle bir yazı gelıyor baska bır bılgısayarda oturum actınız lutfen baglanmak icin buçerçeveye tıklatın..... bu arada benım msn im kapanıyor çerçeveye tıklayınca tekrar sayfa acılıyor ....benım dusuncem adresımı baska bırı kullanıyor dıye dusunuyorum ama 2 gunde bır şifre degiştiriyorum sorunu nasıl cozerim tesekkurler
| |
|
| | #2914 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Evet Msn yi tamamen kaldırmalısın ve yüklemelisin...dostum...!! | |
|
| | #2915 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Teknik Destek onur086 adlı kullanıcıdan alıntı Arkadaşlar bnm sorunum MSN'de yazdığım iletilerin coğu zaman karşıya gitmemesi we bunun için bir uyarı almamam bana yazılanlar da bazen gelmiyor bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız çok sewinirim şmdedn teşekkürler msn i silp kurmayı cok denedim onu da söliim ... | |
|
| | #2916 (mesaj-linki) | |
SLM HERKESE . YARDIM EDİN LÜTFEN .not. defalarca sildim yenisini yükledim ama hata devam ediyor LİVE MESSENGER 8.5 KULANIYORUM VE HER ACIŞIMDA BÖYLE YAZIYOR . msnmsgr.exe-Uygulama Hatası 0x0205103d adresindeki yönerge,0x00000000 bellek adresine başvurdu.bellek,read olamadı. | |
|
| | #2917 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger, Live Messenger, Live, Messenger, Teknik Destek
yaa beyler benim msn acılmıyo başka mnseler açabilirim ama benim msne açılmıyo yeniden dene iptal yardım cıkıyo 3-4 gündür böyle bunu nası çözebilirim lütfen bi çözüm yolu söyleyin ![]() ![]() ![]() ![]() beyler bulan veya bine lütfen msj atsınn Son Düzenleyen kaan11; 24-12-2007 @ 18:32. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #2918 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik DestekC:\Documents and Settings\Windows Kullanıcı Adınız\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts adresine gidin ve oradaki kendi Widows Live e-posta adresiniz adında olan klasörü silip deneyin. Windows Vista'da konum biraz farklı olabilir. XP'de bile bu Contacts klasörü tam dediğim yerden çıkmayabilir ama öyle bir Contacts klaösrü olması laızm, kendiniz bulmaya çalışın. (Gizli dosya ve klasörleri göstermeniz yararlı olur, bunu yapmak için Windows'un bir tarayıcı penceresinde yukarıdaki menüden "Araçlar>Klsör Seçenekleri>Görünüm" bölümünde ilgili ayarı bulabilirsiniz.) Son Düzenleyen ahmetgns; 25-12-2007 @ 01:28. Sebep: bir ayrıntı ekledim. | |
|
| | #2919 (mesaj-linki) | |
Arkadaşlar Ben Wlm 9.0 Beta'yı Kurdum Vede Kurulum Aşamasında Hiç Bir Sorun Yaşamadım Ama Msnde Oturum Açarken Yeniden Dene YAzısı Cıkıyor Hata Kodu Su :8007007f Ben 9.0 Yüklemem Gerek 8.5 Service Pack Sorun Eqer Service Pack DEqistirmem Gerikerse Cok İsiM Olucak o Yüzden 9.0 NAsıl Msn Acıcam Help De Help ![]() Biras DEvrik Bi Cümle Oldu Ama İdare Edin Demek İStediqim Ya Service Pack 1 İle 8.5 Kurucam Yada 9.0 Kurup Onu Acıcam Sorun S.O.S yardım Lütfennn
| |
|
| | #2920 (mesaj-linki) | |
| Msn Sniffer'dan Kurtulmak
slm arkadaşlar bu sorunun cevabını googlede uzun uzun aradam fakat bir türlü bulamadım. kız arkadaşımın abisi msn sniffer ile msn de yaptığı konuşmaları takip ediyormuş msn snifferi nasıl devre dışı bırakabiliriz kurtulabiliriz ? yardımcı olursanız çok sevinirim herkese şimdiden teşekkürler. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| destek, live, messenger, msn, teknik, windows |
| 81000388, |
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 5 | 18-09-2009 22:19 |
| Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 26-08-2009 16:12 |
| St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 6 | 05-02-2009 20:19 |
| Messenger Air Live - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 43 | 21-08-2008 18:13 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 20:40 |