MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 23-12-2007   #2911 (mesaj-linki)
torchbearer - avatarı
Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek

benzirzop adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
AĞLICAM YAAAAA YARDIM EDİN BANA BEN YANNIŞLIKLA GEÇEN GÜN WİNDOWS LİVE MESSENGERI KALDRDIM YENİSİNİ YÜKLEMEK İÇİN AMA TEKRAR İNDİRDİĞİMDE PCYE ÇALIŞMADI TAM YÜKLENİO KURULUO SON Bİ NOKTA KALA HATA VERİO EN SON BURDAN LİVE 8.5 İNDİRDİM ONUDA KULLANAMAYRM ONUDA YÜKLEDİ KURDU AMA HER AÇTĞMDA HATA RAPORU VERİO WİNDOWSU MU BOZDUM YOKSA :s HEEEEELPPPPP :'(
Hata raporunun içeriğini alabilirsek yardımcı olmamız daha da kesinleşecek. Böyle sadece tahmin yapabiliriz. O da çabuk zamanda işinizi görmeyecektir.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 23-12-2007   #2912 (mesaj-linki)

torchbearer adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Vereceğim linkteki işlemi yapın. Yani messenger ınızı tamamen kaldırın ve sonra yeniden kurun. oturumunu yeniden açın ve tekrar aynı hatayla karşılaşacak mısınız diye kontrol edin.

Windows Live Messenger'ı tamamen kaldırmak

Denedim fakat sorun hallolmadi, sildim tekrar kurdum kayıt defterlerini sildim format attim yeni bilgisayarda tekrar denedim fakat sonu gene ayni kisi listesindeki herhangi birine sag tıklayınca msn kapaniyor.

windows installler ile msni yukledim sorun gene hallolmadi almanca online yardim mi alsam suan turkce dil destegi yok sanirim.
Eski 23-12-2007   #2913 (mesaj-linki)
yardım

arkadaşım selam benımde bır sorum olacak msn sayfam acıkken sag alt kosede çerçeve içinde şöyle bir yazı gelıyor baska bır bılgısayarda oturum actınız lutfen baglanmak icin buçerçeveye tıklatın..... bu arada benım msn im kapanıyor çerçeveye tıklayınca tekrar sayfa acılıyor ....benım dusuncem adresımı baska bırı kullanıyor dıye dusunuyorum ama 2 gunde bır şifre degiştiriyorum sorunu nasıl cozerim tesekkurler
Eski 23-12-2007   #2914 (mesaj-linki)
byt3ch9

Evet Msn yi tamamen kaldırmalısın ve yüklemelisin...dostum...!!
Eski 23-12-2007   #2915 (mesaj-linki)
onur086
Cvp: Windows Live Messenger Teknik Destek

onur086 adlı kullanıcıdan alıntı
Arkadaşlar bnm sorunum MSN'de yazdığım iletilerin coğu zaman karşıya gitmemesi we bunun için bir uyarı almamam bana yazılanlar da bazen gelmiyor bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız çok sewinirim şmdedn teşekkürler msn i silp kurmayı cok denedim onu da söliim ...
torchbearer adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Bilgisayarınızı güvenlik taramasına sokun ve zararlı içerik olup olmadığını kontrol edin. Bundan sonuç alınamazsa, kullandığınız internet security nin messenger ınızı engellemediğinden eminseniz. Kullanıcı adınızda MSN Server kaynaklı bir sorun vardır.
Kullanıcı adınızda MSN Server kaynaklı bir sorun vardır.< sanırım diğerlerinden kaynaklanmıyor server kaynaklı ise sorun nasıl düzeltebilirim ?
Eski 24-12-2007   #2916 (mesaj-linki)

SLM HERKESE . YARDIM EDİN LÜTFEN .not. defalarca sildim yenisini yükledim ama hata devam ediyor
LİVE MESSENGER 8.5 KULANIYORUM VE HER ACIŞIMDA BÖYLE YAZIYOR .
msnmsgr.exe-Uygulama Hatası 0x0205103d adresindeki yönerge,0x00000000 bellek adresine başvurdu.bellek,read olamadı.
Eski 24-12-2007   #2917 (mesaj-linki)
kaan11
Cvp: Windows Live Messenger, Live Messenger, Live, Messenger, Teknik Destek

yaa beyler benim msn acılmıyo başka mnseler açabilirim ama benim msne açılmıyo yeniden dene iptal yardım cıkıyo 3-4 gündür böyle bunu nası çözebilirim lütfen bi çözüm yolu söyleyin

beyler bulan veya bine lütfen msj atsınn

Son Düzenleyen kaan11; 24-12-2007 @ 18:32. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 24-12-2007   #2918 (mesaj-linki)
ahmetgns - avatarı

kıcı adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşım selam benımde bır sorum olacak msn sayfam acıkken sag alt kosede çerçeve içinde şöyle bir yazı gelıyor baska bır bılgısayarda oturum actınız lutfen baglanmak icin buçerçeveye tıklatın..... bu arada benım msn im kapanıyor çerçeveye tıklayınca tekrar sayfa acılıyor ....benım dusuncem adresımı baska bırı kullanıyor dıye dusunuyorum ama 2 gunde bır şifre degiştiriyorum sorunu nasıl cozerim tesekkurler
Bilgisayarınızda Denetim Masasına girin, Kullanıcı Hesapları'na girin, kendi hesap adınızı seçin, açılan pencerede soldaki listede "Ağ parolalarımı yönet"e tıklayın, orada listelenen adreslerden önce Passport.NET/* (passport)u kaldırıp deneyin, olmadı aynı yere gelip bütün adresleri kaldırın, kapatın. Şimdi sorun çıkmaz inşallah. (Bu sorun XP'de Windows Messenger gibi yerleşik olarak sunulan NET.passport hizmetlerinin otomatik olarak oturum açacak şekilde yapılandırılmasından kaynaklanıyor.)
onur086 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
onur086 adlı kullanıcıdan alıntı
Arkadaşlar bnm sorunum MSN'de yazdığım iletilerin coğu zaman karşıya gitmemesi we bunun için bir uyarı almamam bana yazılanlar da bazen gelmiyor bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız çok sewinirim şmdedn teşekkürler msn i silp kurmayı cok denedim onu da söliim ...

Kullanıcı adınızda MSN Server kaynaklı bir sorun vardır.< sanırım diğerlerinden kaynaklanmıyor server kaynaklı ise sorun nasıl düzeltebilirim ?
Sunucu kaynaklı bir sorunda sizin yapabileceğiniz pek birşey yok. Sorun bir türlü düzelmiyorsa, Microsoft'tan yardım isteyin.
kaan11 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
yaa beyler benim msn acılmıyo başka mnseler açabilirim ama benim msne açılmıyo yeniden dene iptal yardım cıkıyo 3-4 gündür böyle bunu nası çözebilirim lütfen bi çözüm yolu söyleyin

beyler bulan veya bine lütfen msj atsınn
XP kullanıyorsanız

C:\Documents and Settings\Windows Kullanıcı Adınız\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts adresine gidin ve oradaki kendi Widows Live e-posta adresiniz adında olan klasörü silip deneyin. Windows Vista'da konum biraz farklı olabilir. XP'de bile bu Contacts klasörü tam dediğim yerden çıkmayabilir ama öyle bir Contacts klaösrü olması laızm, kendiniz bulmaya çalışın. (Gizli dosya ve klasörleri göstermeniz yararlı olur, bunu yapmak için Windows'un bir tarayıcı penceresinde yukarıdaki menüden "Araçlar>Klsör Seçenekleri>Görünüm" bölümünde ilgili ayarı bulabilirsiniz.)

Son Düzenleyen ahmetgns; 25-12-2007 @ 01:28. Sebep: bir ayrıntı ekledim.
Eski 25-12-2007   #2919 (mesaj-linki)
edussnew

Arkadaşlar Ben Wlm 9.0 Beta'yı Kurdum Vede Kurulum Aşamasında Hiç Bir Sorun Yaşamadım Ama Msnde Oturum Açarken Yeniden Dene YAzısı Cıkıyor Hata Kodu Su :8007007f

Ben 9.0 Yüklemem Gerek 8.5 Service Pack Sorun Eqer Service Pack DEqistirmem Gerikerse Cok İsiM Olucak o Yüzden 9.0 NAsıl Msn Acıcam Help De Help
Biras DEvrik Bi Cümle Oldu Ama İdare Edin Demek İStediqim Ya Service Pack 1 İle 8.5 Kurucam Yada 9.0 Kurup Onu Acıcam Sorun S.O.S yardım Lütfennn
Eski 25-12-2007   #2920 (mesaj-linki)
blue7 - avatarı
Msn Sniffer'dan Kurtulmak

slm arkadaşlar bu sorunun cevabını googlede uzun uzun aradam fakat bir türlü bulamadım.

kız arkadaşımın abisi msn sniffer ile msn de yaptığı konuşmaları takip ediyormuş

msn snifferi nasıl devre dışı bırakabiliriz kurtulabiliriz ?

yardımcı olursanız çok sevinirim herkese şimdiden teşekkürler.
Konu Kapalı Yeni Konu Aç

Etiketler
destek, live, messenger, msn, teknik, windows
81000388,
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 5 18-09-2009 22:19
Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 26-08-2009 16:12
St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 6 05-02-2009 20:19
Messenger Air Live - Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 43 21-08-2008 18:13
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 20:40