| | #3341 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Msn messengerıma virüs girdi malesef format atamıyorum bu yüzden bu uyuz programdanda kurtulamadım listemdeki her keze sürekli 500 kontör kazanmak için burayı tıklayın gibilerinden mesaj yolluyorum , çok forumda gezindim benim başima gelen cok kişinin başina gelmiş ama kurtulmak için söylenen yolların hiç biri fayda etmedi yardımcı olursanız sevinirim
| |
|
| | #3342 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Yeni MSN Virüsü Hakkında Yardım Konuyu 1 inceleyin ... Kolay gelsin
| |
|
| | #3343 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek
benim bir sorunum var arkadaşlar msn penceresini kaptma simgesini tıkladığım zaman msn tamamen kapanıyor oysa görev çubuğunda kalmsı gerekiyordu ama temelli çıkış yapıyor nasıl düzeltebi,lirim bu sorunu ben acaba
| |
|
| | #3344 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | |
|
| | #3345 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Ayrıca MDL nin son sürümden bi öncekinde böyle bir sorun mevcuttu. Ayarlardan System tray e göndermek yerine Messenger ı tamamen kapat seçeneği işaretli olmamasına karşın yine de bu hatayı gösteriyordu. Son sürümde bu hata giderilmiş. Kısacası, son sürümü yüklerseniz bu hatayla karşılaşmayacaksınız | |
|
| | #3346 (mesaj-linki) | |
son sürümü kullanıyorum herhalde dediğinizi bir deneyeyim
| |
|
| | #3347 (mesaj-linki) | |
| Cvp: @msn.com Sahibi Olmak İçin (@msn uzantılı E-mail adresi almak)
ben bi tane hesap aldım,Görüntü Resmi Değiştir'e basınca oturum açmadınız felan diyo.Normalde oturumum açık | |
|
| | #3348 (mesaj-linki) | |
daha önce discovery kullanmaktaydım yeni sürümü yüklediğimden beri oturum açmadınız uyarısı geliyor. güvenlik duvarı ve de kaspersky ayarlarını aynen dediğiniz gibi yaptım. hatta bi kaç defa tekrar kurup kaldırdım da. hala aynı sorun. discovery kullanmayı özledim yardımcı olun noluuuuur | |
|
| | #3349 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek | |
|
| | #3350 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek![]() arkadaslar boyle bı sorun yasıyorum ne yaptıysam duzeltemedım aslında pc ye yenı format attıktan sonra oldu benım sistem sp3 acaba ondan ola bılırmı? | |
|
![]() |
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 5 | 18-09-2009 22:19 |
| Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 26-08-2009 16:12 |
| St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 6 | 05-02-2009 20:19 |
| Messenger Air Live - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 43 | 21-08-2008 18:13 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 20:40 |