MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 12-05-2008   #3341 (mesaj-linki)
nisay_rt - avatarı
Cvp: MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek

Msn messengerıma virüs girdi malesef format atamıyorum bu yüzden bu uyuz programdanda kurtulamadım listemdeki her keze sürekli 500 kontör kazanmak için burayı tıklayın gibilerinden mesaj yolluyorum , çok forumda gezindim benim başima gelen cok kişinin başina gelmiş ama kurtulmak için söylenen yolların hiç biri fayda etmedi yardımcı olursanız sevinirim
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 12-05-2008   #3342 (mesaj-linki)
The Unique - avatarı

nisay_rt adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Msn messengerıma virüs girdi malesef format atamıyorum bu yüzden bu uyuz programdanda kurtulamadım listemdeki her keze sürekli 500 kontör kazanmak için burayı tıklayın gibilerinden mesaj yolluyorum , çok forumda gezindim benim başima gelen cok kişinin başina gelmiş ama kurtulmak için söylenen yolların hiç biri fayda etmedi yardımcı olursanız sevinirim
Yeni MSN Virüsü Hakkında Yardım
Konuyu 1 inceleyin ... Kolay gelsin
Eski 13-05-2008   #3343 (mesaj-linki)
sahra_87 - avatarı

benim bir sorunum var arkadaşlar msn penceresini kaptma simgesini tıkladığım zaman msn tamamen kapanıyor oysa görev çubuğunda kalmsı gerekiyordu ama temelli çıkış yapıyor nasıl düzeltebi,lirim bu sorunu ben acaba
Eski 13-05-2008   #3344 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

sahra_87 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
benim bir sorunum var arkadaşlar msn penceresini kaptma simgesini tıkladığım zaman msn tamamen kapanıyor oysa görev çubuğunda kalmsı gerekiyordu ama temelli çıkış yapıyor nasıl düzeltebi,lirim bu sorunu ben acaba
MessengerDiscovery kullanıyorsanız, MDL > Ayarlar > Windows Live Messenger > Genel Ayarlar > "System tray'e göndermek yerine Messenger'ı tamamen kapat" seçeneğinin işaretini kaldırın.
Eski 13-05-2008   #3345 (mesaj-linki)
torchbearer - avatarı

Ayrıca MDL nin son sürümden bi öncekinde böyle bir sorun mevcuttu. Ayarlardan System tray e göndermek yerine Messenger ı tamamen kapat seçeneği işaretli olmamasına karşın yine de bu hatayı gösteriyordu. Son sürümde bu hata giderilmiş. Kısacası, son sürümü yüklerseniz bu hatayla karşılaşmayacaksınız
Eski 13-05-2008   #3346 (mesaj-linki)
sahra_87 - avatarı

son sürümü kullanıyorum herhalde dediğinizi bir deneyeyim
Eski 13-05-2008   #3347 (mesaj-linki)
oguz163
Cvp: @msn.com Sahibi Olmak İçin (@msn uzantılı E-mail adresi almak)

ben bi tane hesap aldım,Görüntü Resmi Değiştir'e basınca oturum açmadınız felan diyo.Normalde oturumum açık
Eski 13-05-2008   #3348 (mesaj-linki)
yassak

daha önce discovery kullanmaktaydım yeni sürümü yüklediğimden beri oturum açmadınız uyarısı geliyor. güvenlik duvarı ve de kaspersky ayarlarını aynen dediğiniz gibi yaptım. hatta bi kaç defa tekrar kurup kaldırdım da. hala aynı sorun.
discovery kullanmayı özledim yardımcı olun noluuuuur
Eski 13-05-2008   #3349 (mesaj-linki)
torchbearer - avatarı

yassak adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
daha önce discovery kullanmaktaydım yeni sürümü yüklediğimden beri oturum açmadınız uyarısı geliyor. güvenlik duvarı ve de kaspersky ayarlarını aynen dediğiniz gibi yaptım. hatta bi kaç defa tekrar kurup kaldırdım da. hala aynı sorun.
discovery kullanmayı özledim yardımcı olun noluuuuur
Saatin ve messenger simgesinin yanında yer alan discovery simgesine sağ tıklayın ve Messenger Discovery Live'ı kapat seçeneğinin yanındaki işaretin X olup olmadığına dikkat edin. Bu işaret ok liyse bi kere tıklayarak X e çevirin ve de messenger ı tamamen kapatın, sonrasında tekrar başlatın. Uyarıyı almamış olacaksınız
Eski 14-05-2008   #3350 (mesaj-linki)
toledoank - avatarı

arkadaslar boyle bı sorun yasıyorum
ne yaptıysam duzeltemedım
aslında pc ye yenı format attıktan sonra oldu
benım sistem sp3 acaba ondan ola bılırmı?
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 5 18-09-2009 22:19
Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 26-08-2009 16:12
St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 6 05-02-2009 20:19
Messenger Air Live - Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 43 21-08-2008 18:13
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 20:40