MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 14-03-2006   #401 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Cvp: MSN Teknik Destek (Soru - Cevap)

Alıntı:
Lütfen teknik destek talebinde bulunmadan önce bazı teknik bilgileri vermeye çalışın.

Kullandığınız Messenger sürümü, işletim sisteminiz, internet bağlantı türünüz ve yüklü olan güvenlik yazılımları gibi... (anti-virus, firewall)
Yukarıdaki basit bilgiler olmadan son mesajlara cevap vermek pek mümkün değil.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 14-03-2006   #402 (mesaj-linki)

81000306 nolu hata veriyor ((
Eski 15-03-2006   #403 (mesaj-linki)
tores123

slmlar ben telefondan msne giriyorum fakat başka birinin bilgin de hareketli yazmasına ragmen msn in adamı sarı degil de yeşil gözüküyor onu nasıl degiştire bilirim??
Eski 15-03-2006   #404 (mesaj-linki)

bende msn today açılmıyo
Eski 16-03-2006   #405 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

AlwaysSad adlı kullanıcıdan alıntı
bende msn today açılmıyo
İlk mesajda istenen teknik bilgileri verirseniz...

Mesela hangi MSN Messenger sürümünü kullanıyorsunuz? Hangi işletim sistemini? Varsayılan web tarayıcınız hangisi? Messenger'ınızda hiç eklenti yüklü mü? Temiz bir MSN Messenger kurulumu yapmayı denediniz mi? ... MSN Türkiye ile ilgili geçici güncelleme sorunlarından dolayı da olabilir.

tores123 adlı kullanıcıdan alıntı
slmlar ben telefondan msne giriyorum fakat başka birinin bilgin de hareketli yazmasına ragmen msn in adamı sarı degil de yeşil gözüküyor onu nasıl degiştire bilirim??
Telefonunuzun markası, modeli ve telefonunuza uyumlu Messenger yazılımı konusunda bir bilgimiz yok. Kişisel durumunuzu değiştirmeyi deneyin. Herhangi bir değişiklik olmazsa bu kullandığınız telefon yazılımıyla ilgilidir.
Eski 16-03-2006   #406 (mesaj-linki)
necati1 - avatarı

marhaba kolaygelsin mesenger 7.5 kullanıyordum diyorum çünkü artık kullanamıyorum geçen günlerde office hasar görmüştü ozanada aynısorun olmuş ve güncelleme yapınca düzelmişti (tabi bana göre) daha sonra office 2003 yükledim serial girdim ama kullanıcı adını vediğerini oem olarak bıraktım şimdi msn ye bağlanmak istediğimde bağlantı kablosu hatalı diyor msn anasayfadan araçlardan bağlanmak istediğim de parola hatalı diyor isim olmaya bilir diyor sistem i test ettirdiğimde sistem sorunzus çalışıyor diyor güncelleme sayfasına girdiğimde microsoft ta güncelleme yapamıyorum bu sorunların office i yüklerken isim yazmamadan kaynaklanmış olabileceğini düşünüyorum öylemidir yada sorun herne ise düzeltme şansım varmı bu arada hiçbir eklenti yüklü değil msn ile ilgili hiçbir şey yüllemedim umarım yeterince anlatabilmişimdir şimdiden teşekkür ediyorum
Eski 16-03-2006   #407 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

Office yazılımı ile msn messengerin hiç bir bağlantısı yoktur ...tamamen ayrı birimlerdir...salt messenger ile girişi denediniz mi ( eski sürüm messenger xp sistemle gelen)...web messengerle girmeyi denediniz mi....başka makinallardan girmeyi denediniz mi ....aynı adrese bağlı mail adresinizin inboxuna ulaşabiliyormusunuz....tüm bu sorulara yanıtınız evet ise mevcut msn messengerinizi sistemden tamamen kaldırıp yeniden kurulum sağlayın...son testiniz ise....araçlar > seçenekler > bağlantı sekmesi altında "bağlantı sorun gidericisini" çalıştırın en doğru kararı ordaki rapor size bildirecektir ...saygıllar
Eski 16-03-2006   #408 (mesaj-linki)
tores123

Telefonumun markası 6680 kullandıgım messenger yazlımı Turbo msn. Benim anlamadıgım o otomatik olarak sarı olması lazım degilmi hareketli iken? Sizin önerdiginiz bir şey var mı onu da yukleye bilirim.. İnginiz için tşkr

Son Düzenleyen Blue Blood; 01-04-2006 @ 18:12.
Eski 16-03-2006   #409 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

Alıntı:
Telefonunuzun markası, modeli ve telefonunuza uyumlu Messenger yazılımı konusunda bir bilgimiz yok. Kişisel durumunuzu değiştirmeyi deneyin. Herhangi bir değişiklik olmazsa bu kullandığınız telefon yazılımıyla ilgilidir.
Alıntı:
Telefonumun markası 6680 kullandıgım messenger yazlımı Turbo msn. Benim anlamadıgım o otomatik olarak sarı olması lazım degilmi hareketli iken? Sizin önerdiginiz bir şey var mı onu da yukleye bilirim.. İnginiz için tşkr
http://www.msxlabs.org/forum/diger-m...messenger.html
Eski 16-03-2006   #410 (mesaj-linki)
necati1 - avatarı

HerCahi adlı kullanıcıdan alıntı
Office yazılımı ile msn messengerin hiç bir bağlantısı yoktur ...tamamen ayrı birimlerdir...salt messenger ile girişi denediniz mi ( eski sürüm messenger xp sistemle gelen)...web messengerle girmeyi denediniz mi....başka makinallardan girmeyi denediniz mi ....aynı adrese bağlı mail adresinizin inboxuna ulaşabiliyormusunuz....tüm bu sorulara yanıtınız evet ise mevcut msn messengerinizi sistemden tamamen kaldırıp yeniden kurulum sağlayın...son testiniz ise....araçlar > seçenekler > bağlantı sekmesi altında "bağlantı sorun gidericisini" çalıştırın en doğru kararı ordaki rapor size bildirecektir ...saygıllar
kendi makinamdan tüm girişleri denedim netmessenger de açılmıyor hotmail ede ulaşamıyorum değiniz testi defalarca yaptım yanlış proksy yada güvenlik duvarı ayarları diyor güvenlik duvarını kapatıp öyle denedim ama olmadı acaba bill amca bana bir ceza vermiş olabilirmi öyleylse kurtulma şansım varmı sizleri uğraştırdığım için üzgünüm başka bir malinadan giriş yapmayı denemedim
Konu Kapalı Yeni Konu Aç

Etiketler
destek, live, messenger, msn, teknik, windows
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 5 18-09-2009 22:19
Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 26-08-2009 16:12
St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 6 05-02-2009 20:19
Messenger Air Live - Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 43 21-08-2008 18:13
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 20:40