| | #411 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: MSN Teknik Destek (Soru - Cevap)
...şayet durum devam etse üzgünüm adresiniz hacklenmiştir...yok aksi olsa messenger açılsa ve mailinize girebilseniz o zaman makina ve sistem hatasıdır.. bu arada geçici server sorunu olacağını da göz önünde bulundurun tabiii....müsterih olun bill **ıca bu çeşit ufak işlerle uğraşmıyor .....bilginize | |||||
|
| | #412 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Teknik Destek (Soru - Cevap) msn de bi yeni bi kişi eklediğimizde ,sanki o bizi eklemiş gibi yukarıdan kutucuk çıkıyor,onu da kabul ettiğimizde de,engelli gözüküyor. bu sorunu nasıl halladebiliriz, şimdiden ilginize teşekkürler..
| |
|
| | #413 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Teknik Destek (Soru - Cevap) Msn çalıştıgı zaman kişi listesi yuklenmeye baslarken program kıtlenıyor ve program yanıt vermıyor uyarısı alıyorum.10-15 dk hıcbıseye basmadan beklersem acılıyor program.karsı taraf cam acarkende bu kıtlenme oluyor. format attım,defalarca her surumu kurdum kaldırdım ama bu sorun hala devam ediyor.yardımcı olabılecek biri varmı ? baglantıdan bır sorunmu acaba bu işletim sistemim xp , msn uzantım gmail | |
|
| | #414 (mesaj-linki) | |||||||||
| |||||||||
|
| | #415 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Teknik Destek (Soru - Cevap) arkadaşlar mrb benim bi sorunum war messenger ı kaldıramıyorum yardımlarınıx için şimdiden teşekkurler (: | |
|
| | #416 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Teknik Destek (Soru - Cevap)Kaldiramiyorum Derken ? Program Ekle\Kaldir'dan Kaldirdiniz'mi ? Kayit Defter'inden Kaldirdinizmi ? | |
|
| | #417 (mesaj-linki) | |
her yerden denedim klasorleri bile sildim pro ekle kaldırdan ikon gitmio ne yeni nede eski sürümüde yukleyemiyorum ps:siteden indirdiğim uxaylı skini yuklu onuda kaldıramıorum | |
|
| | #418 (mesaj-linki) | |||||
http://www.msxlabs.org/forum/msn-tek...n-sorular.html | |||||
|
| | #419 (mesaj-linki) | |||||
avg var ancak onu kapatıyorum açarken.windows messengerdada durum aynı,eski versiyonlarıda denedim. msn listemde 85 kişi var,ve hiçbir eklentide kullanmıyorum.Buna rağmen bu sorun var. az önce onar dediğim zaman aşağıdaki linkteki gibi bir tablo çıktı karşıma.host file vs dns de hata veriyor. http://img456.imageshack.us/my.php?image=msnhata0vz.jpg program ekle kaldırdan silip kayıt defterinden silmiyorum msn i bir alakası olabilirmi.ordan nasıl silebilirim.şu anki versionum 8 hızlı cevabınız için teşekkürler | |||||
|
| | #420 (mesaj-linki) | |||||||||||||
Son Düzenleyen NeutralizeR; 18-03-2006 @ 03:12. | |||||||||||||
|
![]() |
| Etiketler |
| destek, live, messenger, msn, teknik, windows |
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 5 | 18-09-2009 22:19 |
| Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 26-08-2009 16:12 |
| St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 6 | 05-02-2009 20:19 |
| Messenger Air Live - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 43 | 21-08-2008 18:13 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 20:40 |