MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 08-04-2006   #461 (mesaj-linki)
ibrahimarac - avatarı
Cvp: MSN (Messenger) Teknik Destek (Soru - Cevap)

yaa arkadaşlar ben msn mi açamıyorum adsl ye yeni abone oldum internette rahat bir şekilde giriyorum ama msn açmıyor acil yardımmm
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 08-04-2006   #462 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

Kulladığınız Mesenger versionunu söylerseniz yardımcı olabiliriz..
Eski 08-04-2006   #463 (mesaj-linki)
ibrahimarac - avatarı

MachMood adlı kullanıcıdan alıntı
Kulladığınız Mesenger versionunu söylerseniz yardımcı olabiliriz..
msn 7.5 ve 8 beta da denedik olmadı
Eski 08-04-2006   #464 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

Windows Live Messenger kullanıyor ve kendinizi davet etmemişseniz oturum açamamanız normal fakat 7.5 ile de oturum aç**ıyorsanız verdiği hata kodunu buraya yazınız..
Eski 08-04-2006   #465 (mesaj-linki)
ERDEM 1 - avatarı
Cvp: dosya gönderme ve

ERDEM 1 adlı kullanıcıdan alıntı
arkadaşlar benim sorunum msn den dosya gönderememek birde bana gönderilen linklere tıklayamıyorum sebebi nedir yardımcı olurmusunuz.şimdiden teşekkürler
arkadaşlar biliyorum belki aynı mesajı yazmak suç ama yardımcı olacak kimse yokmu ,neden dosya veya resim göndermeye çalışırken virüs algılandı tarzında bir yazı çıkıyor ve gönderim yapamıyorum cevap bekliyorum..lütfen
Eski 09-04-2006   #466 (mesaj-linki)
boys_yaralı

belki kızacaksınız ama hercahi abi nereye gitti
Eski 09-04-2006   #467 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Cvp: dosya gönderme ve

ERDEM 1 adlı kullanıcıdan alıntı
arkadaşlar biliyorum belki aynı mesajı yazmak suç ama yardımcı olacak kimse yokmu ,neden dosya veya resim göndermeye çalışırken virüs algılandı tarzında bir yazı çıkıyor ve gönderim yapamıyorum cevap bekliyorum..lütfen
- MSN Messengerınızda Herhangi Bir Eklenti Varmı? Eklentilerinizin Ayarlarını Kontrol Edin Yabancı Eklenti Varsa Kaldırın.

- Windows Güvenlik Duvarınızın Hizmetler ve ICMP Ayarlarını Yeniden Yapılandırın...

- Virus Programınızı Değiştirin, Herhangi Bir Yazılımın Engel Olup Olmadığını Araştırın.

Şimdilik Size Yukarıdaki Seçenekler İle Yardımcı Olabiliyoruz. Sorunu Çözemezseniz Yeniden Bekleriz.

Eski 10-04-2006   #468 (mesaj-linki)
BesTaMi - avatarı

arkadaslar acil yardim gerekli.msn im i caldilar.alternatif mail adresine parola sifilama gonder diyorum ve gonderildi diyor fakat diger adresi ben unuttum.bunun nereye gittigini ogrenemezmiyim?alternatif mailimi unutmumusum.tesekkurler simdiden
Eski 11-04-2006   #469 (mesaj-linki)
ankaraturkey

bendeki sorunda birisyle konuşurken bi bakıyorum offline olmuşum yarım saat geçiyor tekrar ofline oluyorum yani ikide bir ofline oluyor cam da konuşurken daha çok oluyor

bunun bi çözümü varmı

2 sorumda tüm ayarlar dogru oldugu halde bazen simile gif vs gönderemiyorum boş çıkıyor bazende hiç problem olmuyor

msn 7.5 +plus + mdx2 tr 512 adls

cevaplar için teşekkürler

saygılar
Eski 11-04-2006   #470 (mesaj-linki)
zeus_1907
Msn uzmanı arkadaşlara zor bi sorum var mümkünse

hani ismin yanına gibi kodlar yazıp imotonlar koyabiliyoruz ya,onların yerine istediğimz resmi koyabilirmiyiz?
Konu Kapalı Yeni Konu Aç

Etiketler
destek, live, messenger, msn, teknik, windows
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 5 18-09-2009 22:19
Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 26-08-2009 16:12
St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 6 05-02-2009 20:19
Messenger Air Live - Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 43 21-08-2008 18:13
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 20:40