| | #461 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN (Messenger) Teknik Destek (Soru - Cevap) yaa arkadaşlar ben msn mi açamıyorum adsl ye yeni abone oldum internette rahat bir şekilde giriyorum ama msn açmıyor acil yardımmm | |
|
| | #462 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN (Messenger) Teknik Destek (Soru - Cevap) Kulladığınız Mesenger versionunu söylerseniz yardımcı olabiliriz.. | |
|
| | #463 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: MSN (Messenger) Teknik Destek (Soru - Cevap)
| |||||
|
| | #464 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN (Messenger) Teknik Destek (Soru - Cevap) Windows Live Messenger kullanıyor ve kendinizi davet etmemişseniz oturum açamamanız normal fakat 7.5 ile de oturum aç**ıyorsanız verdiği hata kodunu buraya yazınız.. | |
|
| | #465 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: dosya gönderme ve
| |||||
|
| | #466 (mesaj-linki) | |
belki kızacaksınız ama hercahi abi nereye gitti
| |
|
| | #467 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: dosya gönderme ve
- Windows Güvenlik Duvarınızın Hizmetler ve ICMP Ayarlarını Yeniden Yapılandırın... - Virus Programınızı Değiştirin, Herhangi Bir Yazılımın Engel Olup Olmadığını Araştırın. Şimdilik Size Yukarıdaki Seçenekler İle Yardımcı Olabiliyoruz. Sorunu Çözemezseniz Yeniden Bekleriz. | |||||
|
| | #468 (mesaj-linki) | |
arkadaslar acil yardim gerekli.msn im i caldilar.alternatif mail adresine parola sifilama gonder diyorum ve gonderildi diyor fakat diger adresi ben unuttum.bunun nereye gittigini ogrenemezmiyim?alternatif mailimi unutmumusum.tesekkurler simdiden
| |
|
| | #469 (mesaj-linki) | |
bendeki sorunda birisyle konuşurken bi bakıyorum offline olmuşum yarım saat geçiyor tekrar ofline oluyorum yani ikide bir ofline oluyor cam da konuşurken daha çok oluyor bunun bi çözümü varmı 2 sorumda tüm ayarlar dogru oldugu halde bazen simile gif vs gönderemiyorum boş çıkıyor bazende hiç problem olmuyor msn 7.5 +plus + mdx2 tr 512 adls cevaplar için teşekkürler saygılar | |
|
| | #470 (mesaj-linki) | |
| Msn uzmanı arkadaşlara zor bi sorum var mümkünse
hani ismin yanına gibi kodlar yazıp imotonlar koyabiliyoruz ya,onların yerine istediğimz resmi koyabilirmiyiz?
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| destek, live, messenger, msn, teknik, windows |
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 5 | 18-09-2009 22:19 |
| Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 26-08-2009 16:12 |
| St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 6 | 05-02-2009 20:19 |
| Messenger Air Live - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 43 | 21-08-2008 18:13 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 20:40 |