MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 13-04-2006   #471 (mesaj-linki)
ikana
Cvp: MSN (Messenger) Teknik Destek (Soru - Cevap)

selam benım pc de msn acılmıyor parametre hatalı dıyor acmıyor windows messengerden ancak gırebılıyorum 2 defa sıldım gerı yukledım olmadı
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 14-04-2006   #472 (mesaj-linki)
ercan2044 - avatarı

ARKADŞLAR KİŞİ LİSTEMİN SINIRINI NASIL YÜKSELTEBİLİRM.ŞU ANDA 600 KİŞİ VAR SÜREKLİ SİLMEK ZORUNDA KALIYORUM.BU SINIRI YÜKSELTMENIN BI YOLU YOKMU
Eski 14-04-2006   #473 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

ercan2044 adlı kullanıcıdan alıntı
ARKADŞLAR KİŞİ LİSTEMİN SINIRINI NASIL YÜKSELTEBİLİRM.ŞU ANDA 600 KİŞİ VAR SÜREKLİ SİLMEK ZORUNDA KALIYORUM.BU SINIRI YÜKSELTMENIN BI YOLU YOKMU
Malesef Yükseltemezsiniz. Hotmail'in Koyduğu Kişi Sınırlaması 600 Bunu Aşamazsınız..

ikana adlı kullanıcıdan alıntı
selam benım pc de msn acılmıyor parametre hatalı dıyor acmıyor windows messengerden ancak gırebılıyorum 2 defa sıldım gerı yukledım olmadı
Masa Üstündeki MSN Messenger Simgesini Kaldır, Başlat/ Programlar / MSN Messenger Bu Yolu Kullanarak Açın.

MSN Messenger Simgelerini Sil Hata Devam Ederse MSN Messengerı Yeniden Kurun.

zeus_1907 adlı kullanıcıdan alıntı
hani ismin yanına gibi kodlar yazıp imotonlar koyabiliyoruz ya,onların yerine istediğimz resmi koyabilirmiyiz?
Karakter Eşlem Kullanarak Değişik Yazı Stilleri Falan Koyabiliyoruz... Ancak İstediğimiz Smileyi Koyamıyoruz.

BesTaMi adlı kullanıcıdan alıntı
arkadaslar acil yardim gerekli.msn im i caldilar.alternatif mail adresine parola sifilama gonder diyorum ve gonderildi diyor fakat diger adresi ben unuttum.bunun nereye gittigini ogrenemezmiyim?alternatif mailimi unutmumusum.tesekkurler simdiden
Siz Kendinize Ait Birşeyi Unuttuysanız Biz Fazla Yardımcı Olamayız...

Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali ( Dilekçe )

Yukarıdaki Konuyu İnceleyiniz...

Son Düzenleyen Blue Blood; 14-04-2006 @ 16:36. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 16-04-2006   #474 (mesaj-linki)
raskalnikov_06

selam
Üzüntüyle belirteyim ki böyle mükemmel bir siteyi daha yeni keşfedebildim.
Ama geçte olsa böyle bir sitenin mütevazide olsa bir üyesi olabilmek çok hoş.
Ben msn messenger 7.5 sürümünü kullanıyorum nerden başladı nasıl başladı bilmiyorum ama otamatik olarak devamlı böyle bir ileti gönderiyor sanki ben konuştuğum kişiye bir ileti gönderiyormuş gibi. İleti bu:
Que tal me veo?? http://mifoto.webcindario.com/mifoto.exe
Bundan kurtulamıyorum yeni bir hotmail hesab altım olmadı msn messengeri sildim tekrar yükledim yine aynı değişen birşey yok bir problemde sanırım bu şey neyse ondan dolayı olsa gerek msn açıken bilgisayar devamlı kilitleniyor.
Bundan nasıl kurtulacağım yardımcı olursanız çok sevinirim.
En kısa zamanda yardımcı olacak cevabınızın geleceği ümidiyle...

Eski 16-04-2006   #475 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

raskalnikov_06 adlı kullanıcıdan alıntı
selam
Üzüntüyle belirteyim ki böyle mükemmel bir siteyi daha yeni keşfedebildim.
Ama geçte olsa böyle bir sitenin mütevazide olsa bir üyesi olabilmek çok hoş.
Ben msn messenger 7.5 sürümünü kullanıyorum nerden başladı nasıl başladı bilmiyorum ama otamatik olarak devamlı böyle bir ileti gönderiyor sanki ben konuştuğum kişiye bir ileti gönderiyormuş gibi. İleti bu:
Que tal me veo?? http://mifoto.webcindario.com/mifoto.exe
Bundan kurtulamıyorum yeni bir hotmail hesab altım olmadı msn messengeri sildim tekrar yükledim yine aynı değişen birşey yok bir problemde sanırım bu şey neyse ondan dolayı olsa gerek msn açıken bilgisayar devamlı kilitleniyor.
Bundan nasıl kurtulacağım yardımcı olursanız çok sevinirim.
En kısa zamanda yardımcı olacak cevabınızın geleceği ümidiyle...

Sisteminize spyware bulaşmış. Ad-Aware, Microsoft Anti-Spy ya da benzeri bir spyware-adware temizleme programı ile tüm disklerinizi taratın. Yoksa, güncel bir anti-virüs programı kurun ve daima aktif tutun. Temizlik yapmadan MSN Messenger'ı kaldırıp yeniden kurmanızın bir faydası olmaz. mifoto.exe, bir çeşit virüs...
Eski 16-04-2006   #476 (mesaj-linki)
blueblood
Yardım

Herşey resimde

Eski 16-04-2006   #477 (mesaj-linki)
Morrigan - avatarı
Cvp: Yardım

blueblood adlı kullanıcıdan alıntı
Herşey resimde
blueblood adlı kullanıcıdan alıntı

80048820 no lu hata için..

Msn Messenger ı kapatın.System tray de simgesi de görünmesin.Tamamen çıkış yapın.

Salt köşede yer alan saate iki kere tıklayın; gün, ay ve saat ayarlarınızın doğru olduğuna emin olun..

Eğer doğruysa;

Başlat-->Çalıştır--> a gelin

regsvr32 softpub.dll

yazı ve enter deyin...
Eski 17-04-2006   #478 (mesaj-linki)
wesete

You need permission to use MSN

Before you can sign in and use MSN, a parent needs to give you permission. You can get permission right now by asking your parent to come to the computer. Or, you can send an e-mail asking your parent for their permission.After your parent gives you permission, you can sign in with your new e-mail address, tipsiz@hotmail.com.
Parent: Click Get permission now to give or deny permission for your child to sign in and use MSN.
bu hata nasıl kurtulabilrim
Eski 17-04-2006   #479 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

wesete adlı kullanıcıdan alıntı
You need permission to use MSN

Before you can sign in and use MSN, a parent needs to give you permission. You can get permission right now by asking your parent to come to the computer. Or, you can send an e-mail asking your parent for their permission.After your parent gives you permission, you can sign in with your new e-mail address, tipsiz@hotmail.com.
Parent: Click Get permission now to give or deny permission for your child to sign in and use MSN.
bu hata nasıl kurtulabilrim
Geçerli bir kredi kartı bilgisiyle hesabınızın anne-babanız tarafından onaylanması gerekiyor. MSN Kids engeline takılmışsınız. Bu konunun daha önceki sayfalarında benzeri bir problem ve çözüm önerisi olacaktı, konu içinde arama yaptırın lütfen...
Eski 17-04-2006   #480 (mesaj-linki)
bank_ahmet
Re: MSN (Messenger) Teknik Destek (Soru - Cevap)

Merhaba arkadaşlar bi konuda yardıma ihtiyacım var:

Elime geçen bi kişi listesini msn ye komple ekledim (ne gereği varsa)
içinde 386 kişi vardı ve o andan itibaren adresim iyice karıştı.
eskiden listemde olanlar yada toplu eklemeyi yapmadan önce olanlarla hiç bir sorunum yok sildiklerimi eklesem de normal mesajlaşıyorum.
Ama birisi beni listesine eklerse ya da ben yeni birisini listemde eklersem o beni online göremiyor.Engeli kaldır diyorum bi hata mesajı çıkıyor:

xxxxx engeli kaldırılamadı

ama listede engel kaldırılmış şekildi gözüküyor ben yazıyorum o ben yazınca yazabiliyor ancak.Bir de msn yi kapatıp açtığımda kişi sizi listesine ekledi diye mesaj geliyor.Bu şekilde 10 kişiyi listeye ekliyeyim her açtığımda tekrar ekledi diye geliyor.Yanlızca engellediğim zaman böyle bir mesaj gelmiyor.
Ne yapıcam nasıl düzelir yardımcı olursanız sevinirim!!!
Konu Kapalı Yeni Konu Aç

Etiketler
destek, live, messenger, msn, teknik, windows
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 5 18-09-2009 22:19
Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 26-08-2009 16:12
St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 6 05-02-2009 20:19
Messenger Air Live - Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 43 21-08-2008 18:13
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 20:40