| | #471 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN (Messenger) Teknik Destek (Soru - Cevap)
selam benım pc de msn acılmıyor parametre hatalı dıyor acmıyor windows messengerden ancak gırebılıyorum 2 defa sıldım gerı yukledım olmadı
| |
|
| | #472 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN (Messenger) Teknik Destek (Soru - Cevap) ARKADŞLAR KİŞİ LİSTEMİN SINIRINI NASIL YÜKSELTEBİLİRM.ŞU ANDA 600 KİŞİ VAR SÜREKLİ SİLMEK ZORUNDA KALIYORUM.BU SINIRI YÜKSELTMENIN BI YOLU YOKMU | |
|
| | #473 (mesaj-linki) | |||||||||||||||||
MSN Messenger Simgelerini Sil Hata Devam Ederse MSN Messengerı Yeniden Kurun.
Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali ( Dilekçe ) Yukarıdaki Konuyu İnceleyiniz... Son Düzenleyen Blue Blood; 14-04-2006 @ 16:36. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |||||||||||||||||
|
| | #474 (mesaj-linki) | |
selam Üzüntüyle belirteyim ki böyle mükemmel bir siteyi daha yeni keşfedebildim. Ama geçte olsa böyle bir sitenin mütevazide olsa bir üyesi olabilmek çok hoş. Ben msn messenger 7.5 sürümünü kullanıyorum nerden başladı nasıl başladı bilmiyorum ama otamatik olarak devamlı böyle bir ileti gönderiyor sanki ben konuştuğum kişiye bir ileti gönderiyormuş gibi. İleti bu: Que tal me veo?? http://mifoto.webcindario.com/mifoto.exe Bundan kurtulamıyorum yeni bir hotmail hesab altım olmadı msn messengeri sildim tekrar yükledim yine aynı değişen birşey yok bir problemde sanırım bu şey neyse ondan dolayı olsa gerek msn açıken bilgisayar devamlı kilitleniyor. Bundan nasıl kurtulacağım yardımcı olursanız çok sevinirim. En kısa zamanda yardımcı olacak cevabınızın geleceği ümidiyle... | |
|
| | #475 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #476 (mesaj-linki) | |
| Yardım
Herşey resimde ![]() | |
|
| | #477 (mesaj-linki) | |||||||||
| Cvp: Yardım
80048820 no lu hata için.. Msn Messenger ı kapatın.System tray de simgesi de görünmesin.Tamamen çıkış yapın. Salt köşede yer alan saate iki kere tıklayın; gün, ay ve saat ayarlarınızın doğru olduğuna emin olun.. Eğer doğruysa; Başlat-->Çalıştır--> a gelin regsvr32 softpub.dll yazı ve enter deyin... | |||||||||
|
| | #478 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN (Messenger) Teknik Destek (Soru - Cevap) You need permission to use MSN Before you can sign in and use MSN, a parent needs to give you permission. You can get permission right now by asking your parent to come to the computer. Or, you can send an e-mail asking your parent for their permission.After your parent gives you permission, you can sign in with your new e-mail address, tipsiz@hotmail.com. Parent: Click Get permission now to give or deny permission for your child to sign in and use MSN. bu hata nasıl kurtulabilrim | |
|
| | #479 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #480 (mesaj-linki) | |
| Re: MSN (Messenger) Teknik Destek (Soru - Cevap) Merhaba arkadaşlar bi konuda yardıma ihtiyacım var: Elime geçen bi kişi listesini msn ye komple ekledim (ne gereği varsa) içinde 386 kişi vardı ve o andan itibaren adresim iyice karıştı. eskiden listemde olanlar yada toplu eklemeyi yapmadan önce olanlarla hiç bir sorunum yok sildiklerimi eklesem de normal mesajlaşıyorum. Ama birisi beni listesine eklerse ya da ben yeni birisini listemde eklersem o beni online göremiyor.Engeli kaldır diyorum bi hata mesajı çıkıyor: xxxxx engeli kaldırılamadı ama listede engel kaldırılmış şekildi gözüküyor ben yazıyorum o ben yazınca yazabiliyor ancak.Bir de msn yi kapatıp açtığımda kişi sizi listesine ekledi diye mesaj geliyor.Bu şekilde 10 kişiyi listeye ekliyeyim her açtığımda tekrar ekledi diye geliyor.Yanlızca engellediğim zaman böyle bir mesaj gelmiyor. Ne yapıcam nasıl düzelir yardımcı olursanız sevinirim!!! | |
|
![]() |
| Etiketler |
| destek, live, messenger, msn, teknik, windows |
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 5 | 18-09-2009 22:19 |
| Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 26-08-2009 16:12 |
| St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 6 | 05-02-2009 20:19 |
| Messenger Air Live - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 43 | 21-08-2008 18:13 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 20:40 |