| | #491 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN (Messenger) Teknik Destek (Soru - Cevap)
arkadaşım yukarıyı okursan denediğimi görüceksin... 486# mesajıma bakan yokmu arkadaşlar ? | |
|
| | #492 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Re: MSN (Messenger) Teknik Destek (Soru - Cevap)
| |||||
|
| | #493 (mesaj-linki) | |
486 mesja da baksak arkadşlar | |
|
| | #494 (mesaj-linki) | |
| MESAJLARA GİREMİYORUM
Arkadaşlar fazla bilgisayar bilgim yok..Mesajları okumak istediğimde beni 'https://login.passport.net/uilogin.srf?lc=1031&vv=330' adresine yönlendiriyor. Mesajlarıma nasıl ulaşabilirim..Yardım ederseniz sevinirim.
| |
|
| | #495 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MESAJLARA GİREMİYORUM Genelde fake ler böyle yapar umarım bir tane yememişsindir. Ayrıca yardım için bir bölüm var... | |
|
| | #496 (mesaj-linki) | |
ya arkiler allah rızası için yardım edin benim bu msn resim çalma olayı çalışmıyo kısayollarını falan ayarladım ama yinede çalamıyorum bu arada msn messenger 7.5 discovery x2 kullanıyorum lütfen acil yardım edin yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
| |
|
| | #497 (mesaj-linki) | |||||||||
| Cvp: MESAJLARA GİREMİYORUM
Kod: www.hotmail.com
| |||||||||
|
| | #498 (mesaj-linki) | |
| format atmam gerek fakat msn avatarlarım, ifadelerim vs...kaybetmek istemiyorum ne b ilgisayarımaformat atmam gerek fakat msn avatarlarım, ifadelerim vs...kaybetmek istemiyorum ne yapabilirim | |
|
| | #499 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: format atmam gerek fakat msn avatarlarım, ifadelerim vs...kaybetmek istemiyorum ne
Yukarıdaki Konu Size Yardımcı Olur... Lütfen İnceleyiniz =) | |||||
|
| | #500 (mesaj-linki) | |
Selamlar öncelikle siteniz mükemmel onu belirtmek isterim her şey için tşk. bir sorum olacaktı msn listemden birini engelleyip sildiğimde tamamen msn imden silinmiyor seçenekler gizlilik kısmına girdiğimde orda duruyor tamamen silebilmek için bir yolu varmı acaba gizliliktende silinsin hiç bir yerde kalmasın ? bilen lutfen yardımcı olsun tşk. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| destek, live, messenger, msn, teknik, windows |
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 5 | 18-09-2009 22:19 |
| Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 26-08-2009 16:12 |
| St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 6 | 05-02-2009 20:19 |
| Messenger Air Live - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 43 | 21-08-2008 18:13 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 20:40 |