MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 21-04-2006   #491 (mesaj-linki)
hellboy726 - avatarı
Cvp: MSN (Messenger) Teknik Destek (Soru - Cevap)

arkadaşım yukarıyı okursan denediğimi görüceksin...

486# mesajıma bakan yokmu arkadaşlar ?
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 21-04-2006   #492 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Cvp: Re: MSN (Messenger) Teknik Destek (Soru - Cevap)

bank_ahmet adlı kullanıcıdan alıntı
Merhaba arkadaşlar bi konuda yardıma ihtiyacım var:

Elime geçen bi kişi listesini msn ye komple ekledim (ne gereği varsa)
içinde 386 kişi vardı ve o andan itibaren adresim iyice karıştı.
eskiden listemde olanlar yada toplu eklemeyi yapmadan önce olanlarla hiç bir sorunum yok sildiklerimi eklesem de normal mesajlaşıyorum.
Ama birisi beni listesine eklerse ya da ben yeni birisini listemde eklersem o beni online göremiyor.Engeli kaldır diyorum bi hata mesajı çıkıyor:

xxxxx engeli kaldırılamadı

ama listede engel kaldırılmış şekildi gözüküyor ben yazıyorum o ben yazınca yazabiliyor ancak.Bir de msn yi kapatıp açtığımda kişi sizi listesine ekledi diye mesaj geliyor.Bu şekilde 10 kişiyi listeye ekliyeyim her açtığımda tekrar ekledi diye geliyor.Yanlızca engellediğim zaman böyle bir mesaj gelmiyor.
Ne yapıcam nasıl düzelir yardımcı olursanız sevinirim!!!
Bağlantısı Hızlı Bir Yerden MSN Açıp Bir Kaç Defa Kişi Listenizi Düzenleyiniz... Sizin Bağlandığınız Yerde Sanırım Kişi Eklerken Takılma, Duraklama, Karışıklık Oluyor... Bir Kaç Yerden MSN Açıp Düzenlerseniz Kişi Listenizi Sanırım Sorun Kalmaz... Ayrıca Toplu MSN Adresi Eklediğiniz İçin Her Biri Sizi Kabul Ettiğinde Sizi Ekledi Mesajı Gelmesi Normal...
Eski 21-04-2006   #493 (mesaj-linki)
hellboy726 - avatarı

486 mesja da baksak arkadşlar
Eski 21-04-2006   #494 (mesaj-linki)
iskal
MESAJLARA GİREMİYORUM

Arkadaşlar fazla bilgisayar bilgim yok..Mesajları okumak istediğimde beni 'https://login.passport.net/uilogin.srf?lc=1031&vv=330' adresine yönlendiriyor. Mesajlarıma nasıl ulaşabilirim..Yardım ederseniz sevinirim.
Eski 21-04-2006   #495 (mesaj-linki)
blizzard
Cvp: MESAJLARA GİREMİYORUM

Genelde fake ler böyle yapar umarım bir tane yememişsindir. Ayrıca yardım için bir bölüm var...
Eski 21-04-2006   #496 (mesaj-linki)
cattleboy

ya arkiler allah rızası için yardım edin benim bu msn resim çalma olayı çalışmıyo kısayollarını falan ayarladım ama yinede çalamıyorum bu arada msn messenger 7.5 discovery x2 kullanıyorum lütfen acil yardım edin yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Eski 21-04-2006   #497 (mesaj-linki)
virtuecat - avatarı
Cvp: MESAJLARA GİREMİYORUM

iskal adlı kullanıcıdan alıntı
Arkadaşlar fazla bilgisayar bilgim yok..Mesajları okumak istediğimde beni 'https://login.passport.net/uilogin.srf?lc=1031&vv=330' adresine yönlendiriyor. Mesajlarıma nasıl ulaşabilirim..Yardım ederseniz sevinirim.
Kod:
www.hotmail.com
adresinden giriş yapıp oyle oku maillerini

cattleboy adlı kullanıcıdan alıntı
ya arkiler allah rızası için yardım edin benim bu msn resim çalma olayı çalışmıyo kısayollarını falan ayarladım ama yinede çalamıyorum bu arada msn messenger 7.5 discovery x2 kullanıyorum lütfen acil yardım edin yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
dostum burası sorunun cewap alacagın yer deıl aynı soruyu discowery bolumunede yazmıssın beklersen oradanda alırsın cevabı no panıc
Eski 23-04-2006   #498 (mesaj-linki)
emreg
format atmam gerek fakat msn avatarlarım, ifadelerim vs...kaybetmek istemiyorum ne

b ilgisayarımaformat atmam gerek fakat msn avatarlarım, ifadelerim vs...kaybetmek istemiyorum ne yapabilirim
Eski 23-04-2006   #499 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Cvp: format atmam gerek fakat msn avatarlarım, ifadelerim vs...kaybetmek istemiyorum ne

emreg adlı kullanıcıdan alıntı
b ilgisayarımaformat atmam gerek fakat msn avatarlarım, ifadelerim vs...kaybetmek istemiyorum ne yapabilirim
MSN BackUp (İçerik Yedekleme/Geri Yükleme)

Yukarıdaki Konu Size Yardımcı Olur... Lütfen İnceleyiniz =)
Eski 24-04-2006   #500 (mesaj-linki)

Selamlar öncelikle siteniz mükemmel onu belirtmek isterim her şey için tşk.

bir sorum olacaktı msn listemden birini engelleyip sildiğimde tamamen msn imden silinmiyor seçenekler gizlilik kısmına girdiğimde orda duruyor tamamen silebilmek için bir yolu varmı acaba gizliliktende silinsin hiç bir yerde kalmasın ? bilen lutfen yardımcı olsun tşk.
Konu Kapalı Yeni Konu Aç

Etiketler
destek, live, messenger, msn, teknik, windows
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 5 18-09-2009 22:19
Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 26-08-2009 16:12
St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 6 05-02-2009 20:19
Messenger Air Live - Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 43 21-08-2008 18:13
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 20:40