MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 29-04-2006   #511 (mesaj-linki)
virtuecat - avatarı
Cvp: MSN (Messenger) Teknik Destek (Soru - Cevap)

HolyDemon adlı kullanıcıdan alıntı
teşekkürler ama bulamadım msn in son sürümünü tam olarak nerde ?
http://www.msxlabs.org/forum/57-mesaj1.html
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 30-04-2006   #512 (mesaj-linki)
arzawa41
Yardımm

Arkadaslar benim bir msn adresim vardı hack ettiler ve icinde benim icin cok değerli birisinin msn adresi bulunuyordu

Arkadasımın mailinin hatırlamıyorum Fakat adını soyadını biliyorum Ben bir program görmüstüm isim ve soyisim yazdığınız zaman size şahsın mail adresini veriyormus bana bu tür bir program lazım ya sizden ricam bana yardımcı olun Lütfennn
Eski 30-04-2006   #513 (mesaj-linki)
f.b.c

mrb ben ben sizin yazmış olduğunuz discovery 1.1 den bu yana tüm sürümlerini güncelleyerek indiriyorum,ilk sıralar işyerine indirdiğimde çalışmadı yani msn ile açılmadı şimdi işyerimde açılıyor ancak evde aç**ıyorum şu 2.1 sürümünü kullanıyorum discovery nin ama msn 7.5 ve 8.0 betayla açılmıyor ama msn 7.0 ile açılıyor ilginçtirki msn 7.0 ile a.tıktan sonra sonrasın da 7.5 veya 8.0 ile de açmaya başlıyor ancak makinayı restart ettikten sonra yine aynısını yapmak gerekiyor.Ben şu an avast antivirus kullanıyorum acab bundan olabilirmi bilmiyorum veya sebebi ne olabilir şimdiden tşkler
Eski 01-05-2006   #514 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Cvp: Yardımm

arzawa41 adlı kullanıcıdan alıntı
Arkadaslar benim bir msn adresim vardı hack ettiler ve icinde benim icin cok değerli birisinin msn adresi bulunuyordu

Arkadasımın mailinin hatırlamıyorum Fakat adını soyadını biliyorum Ben bir program görmüstüm isim ve soyisim yazdığınız zaman size şahsın mail adresini veriyormus bana bu tür bir program lazım ya sizden ricam bana yardımcı olun Lütfennn
Ana Messenger penceresinde Kişiler'i tıklatın, Kişi Ara'nın üzerine gelin ve sonra Gelişmiş Arama'yı tıklatın. Arama formunu doldurun ve Ara'yı tıklatın.

f.b.c adlı kullanıcıdan alıntı
mrb ben ben sizin yazmış olduğunuz discovery 1.1 den bu yana tüm sürümlerini güncelleyerek indiriyorum,ilk sıralar işyerine indirdiğimde çalışmadı yani msn ile açılmadı şimdi işyerimde açılıyor ancak evde açamıyorum şu 2.1 sürümünü kullanıyorum discovery nin ama msn 7.5 ve 8.0 betayla açılmıyor ama msn 7.0 ile açılıyor ilginçtirki msn 7.0 ile a.tıktan sonra sonrasın da 7.5 veya 8.0 ile de açmaya başlıyor ancak makinayı restart ettikten sonra yine aynısını yapmak gerekiyor.Ben şu an avast antivirus kullanıyorum acab bundan olabilirmi bilmiyorum veya sebebi ne olabilir şimdiden tşkler
Virus veya Spy Programınızdan, Windows Güvenlik Duvarından, İşletim Sisteminizden, Programın Kurulumundan ve Diğer Alternatiflerden Sorun Olabilir. Gerekli Yapılandırmaları Yaparak Kendiniz Bu Sorunu Çözmeye Çalışın Açık Olarak Bir Hata Olmadığından Sizi Ancak Yönlendirebiliriz. Yapılandırmaya Çalışınız Elinize Bir Hata Kodu Geçerse Bizimle Paylaşınız.

Son Düzenleyen Blue Blood; 01-05-2006 @ 05:36. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 01-05-2006   #515 (mesaj-linki)
Kara-Hilal
ACİL YARDIM

Arkadaşlar msn de yazışma yaparken türkçe karakterleri yazmıyor her türlü ayarı yapmama ragmen yapamıyorum normal world de falan yazarken bir sorun yok sadece bende bu yazı karakteri degiştirdim falan gene olmadı türkçe harfleri yazmıyor sorun nedir ne yapmalıyım
Eski 02-05-2006   #516 (mesaj-linki)
volkanizer

merhabalar.messenger 7.5 kullanıyorum.discovery yükledim ama sorun yaratıyor.daha önce böyle bişey olmamıştı.şu an örnek olarak karşının avatarını kendi avatarım olarak kullanmak için edindiğim kısayolu yaparken discovery gecersiz işlem yürüttü ve kapatılacak uyarısı alıyorum.bunu nasıl çözebilirim.teşekkürler
Eski 02-05-2006   #517 (mesaj-linki)
okan_bmc2000

merhaba msn 7.5 bir türlü açılmıyo 80048820 hatası verıyo saatı tarıhı ayarladım , dll dosyaları calıstırdım sılıp yenıden yukledım yanı ne yaptımsa nafile yardım ederseniz sevinirim daha önce calısıyodu son 1 haftadır yapmaya basladı once 80072efd hata verıyodu son 2 gundur 80048820 hatası verıyo napabılırım ? selamlar
Eski 02-05-2006   #518 (mesaj-linki)
ozti - avatarı

okan_bmc2000 adlı kullanıcıdan alıntı
merhaba msn 7.5 bir türlü açılmıyo 80048820 hatası verıyo saatı tarıhı ayarladım , dll dosyaları calıstırdım sılıp yenıden yukledım yanı ne yaptımsa nafile yardım ederseniz sevinirim daha önce calısıyodu son 1 haftadır yapmaya basladı once 80072efd hata verıyodu son 2 gundur 80048820 hatası verıyo napabılırım ? selamlar
Başlat - Çalıştırdan bu komutları tek tek yazın.Bu şekilde bu dll dosyaları registerye yazılacak ve sorununuz giderilecektir.

regsvr32 Softpub.dll /s
regsvr32 Wintrust.dll /s
regsvr32 Initpki.dll /s
regsvr32 Rsaenh.dll /s
regsvr32 Mssip32.dll /s
regsvr32 Cryptdlg.dll /s
regsvr32 Msxml3.dll /s

Eğer bunlar ile oLmazsa ekte werdiğim dosyayı rar'dan çıkartın we çaLıştırın bat dosyası registry kayıtlarınızı düzelticek we sorun ortadan kalkıcaktır..
Eklenmiş Dosyalar | Download-İndir-Yükle
Dosya Türü: rar register-messenger-dll-files.rar (563 Byte, 102 gösterim)
Eski 03-05-2006   #519 (mesaj-linki)
SEFER

merhaba arkadaşlar
daha önce ücretsiz indirdigim hareketli görüntü resimlerini sonradan üyelik işlemiyle sayfadan indirdigim haraketli görüntüleri ekleyince daha öncekileri sildi ne yapmalıyım tşk.
Eski 03-05-2006   #520 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

SEFER adlı kullanıcıdan alıntı
merhaba arkadaşlar
daha önce ücretsiz indirdigim hareketli görüntü resimlerini sonradan üyelik işlemiyle sayfadan indirdigim haraketli görüntüleri ekleyince daha öncekileri sildi ne yapmalıyım tşk.
Yapacak Bişeyimiz Yok, Herhangi Bir Kaynak veya Sitemizden Tekrar İndirip Yüklüyebilirsiniz.
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 5 18-09-2009 22:19
Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 26-08-2009 16:12
St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 6 05-02-2009 20:19
Messenger Air Live - Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 43 21-08-2008 18:13
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 20:40