MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 03-05-2006   #521 (mesaj-linki)
volkanizer
Cvp: MSN (Messenger) Teknik Destek (Soru - Cevap)

merhabalar.siteden discovery x2tr yükledim.messenger 7.5 kullanıyorum.ancak defalarca denememe ragmen (silip tekrar yükledim) komutlar çalışmıyor (örnek !error !imitate !fakeapp ) ve aşağıdaki resimdede göründüğü üzere avatar alırken karsı taraftan (kısayolla karsı tarafın avatarını alma) hata veriyor ve kapatılıyor.yardımcı olabilecek arkadaş varmı?nasıl düzeltebilirim?teşekkürler...

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 04-05-2006   #522 (mesaj-linki)
kopdagli

msn 7.5 türkçe kullanıyorum ne zaman oldu bilmiyorum ancak oturum açtığımda yada bana mail geldiğinde ses alamıyorum.adresim hotmail değil msn hiç bir sesi alamıyorum defalarca kaldırıp yükledim ancak sesler yok.lütfen yardımcı olun.
Teşekkürler
Eski 04-05-2006   #523 (mesaj-linki)
volkanizer

volkanizer adlı kullanıcıdan alıntı
merhabalar.siteden discovery x2tr yükledim.messenger 7.5 kullanıyorum.ancak defalarca denememe ragmen (silip tekrar yükledim) komutlar çalışmıyor (örnek !error !imitate !fakeapp ) ve aşağıdaki resimdede göründüğü üzere avatar alırken karsı taraftan (kısayolla karsı tarafın avatarını alma) hata veriyor ve kapatılıyor.yardımcı olabilecek arkadaş varmı?nasıl düzeltebilirim?teşekkürler...

yokmu cevap verecek birisi?fikiri olandamı yok koca sitede?
Eski 04-05-2006   #524 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

kopdagli adlı kullanıcıdan alıntı
msn 7.5 türkçe kullanıyorum ne zaman oldu bilmiyorum ancak oturum açtığımda yada bana mail geldiğinde ses alamıyorum.adresim hotmail değil msn hiç bir sesi alamıyorum defalarca kaldırıp yükledim ancak sesler yok.lütfen yardımcı olun.
Teşekkürler
Araçlar / Seçenekler / Uyarılar Sesler Kısmına Girip Ayarlarınızı Yapılandırınız.
Eski 06-05-2006   #525 (mesaj-linki)
volkanizer

arkadaşlar konuyu yanlış yeremi açtım? kimseden cevap yok.
Eski 06-05-2006   #526 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

volkanizer adlı kullanıcıdan alıntı
yokmu cevap verecek birisi?fikiri olandamı yok koca sitede?
Messengerdiscovery live sürümü kısa bir süre sonra çıkacak, onu bekleyiniz.
Eski 06-05-2006   #527 (mesaj-linki)
ankaraturkey

ben msn deki kişi kartımda yazan mail adresi kısmını degiştirip başka bir msn adresi yazmak istiyorum bunun bir yöntemi vardı bilen varsa cevabını bekliyorum

saygılar
Eski 06-05-2006   #528 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

Yönlendirme veya Dediğiniz Gibi Kullandığınız Kişi Kartına Başka Bir Mail Adresini Vermek Şuanda Yok Böyle Birşey Olacağınıda Düşünmüyorum...
Eski 06-05-2006   #529 (mesaj-linki)
Acar83

ben netteki bir görüntüyü pc nasıl indirir ve kaydede bilirim yardımlarınız için şimdiden tsk
Eski 06-05-2006   #530 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

Görüntünün Kaynağı Lazım, Kaynağı Bulursanız İndirebilirsiniz. İndirme İşlemleri Kaynak Koduna Göre Değişir Daha Açıklayıcı Bilgi Verirseniz Detaylı Yardımcı Olabilirim.
Konu Kapalı Yeni Konu Aç

Etiketler
destek, live, messenger, msn, teknik, windows
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 5 18-09-2009 22:19
Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 26-08-2009 16:12
St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 6 05-02-2009 20:19
Messenger Air Live - Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 43 21-08-2008 18:13
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 20:40