| | #531 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN (Messenger) Teknik Destek (Soru - Cevap)
arkadaşlar benim bi sorum var live messenger en son sürümünü kullanıyorum bilgisayarımın başına geçipte arkadaşlarımın messengerlerini açmalarına gıcık olmaya başladım messengerimin sadece bana ait olmasını nasıl saglarım
| |
|
| | #532 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN (Messenger) Teknik Destek (Soru - Cevap) windovs live messenger ve çoklu oturum açma yamasınıda yükledim sorynsuz çalışıyodu 06.05.2006 tarihi itibariyle windovs live messengerin son sürümünü yükledim fakat çoklu oturum çama çalışmıyo son sürüm eski çoklu oturum açmayı desteklemiyormu ne yapmam gerekir | |
|
| | #533 (mesaj-linki) | |||||
bunun bir yöntemi vardı ama neydi hatta listemde bu yöntemi yapan biri vardı ama bunu farkedince sildim çünki öyle bir adresin olması münkün degildi mailinde nokta işareti kullanıyordu fason yani kişi kartında kendi ekledi beni listesine ben eklemeye çalıştıgımda böyle bir adres yok die uyarı verdi şimdi fason oldugu için başkası sizi ekleyemiyor sadece siz ekleyebiliyorsunuz o kişiyi msn ye fason oldugu için bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum saygılar | |||||
|
| | #534 (mesaj-linki) | |||||||||||||
http://www.msxlabs.org/forum/coklu-o...ma-yamasi.html
Hotmail / MSN adresleri dışındaki adreslerle MSN Oturumu Açma | |||||||||||||
|
| | #535 (mesaj-linki) | |
bende dün pc me format attıktan sonra msn 7.5 i kurdum ama bir türlü oturum acamıyorum herseyi denedim ama yinede olmuyor sizce ne yapmalıyım başka???
| |
|
| | #536 (mesaj-linki) | |
Selam messengerin son sürümü liveyi yeni kurdum.Oturum açtığımda Windows installer messengeri yeniden kurmaya çalışıyor ve kapanıyor.Yardımcı olursanız sevinirim.Windows XP kullamıyorum.Şimdiden teşekkürler...
| |
|
| | #537 (mesaj-linki) | |
| MSN Messenger sesleri gitti...?
Arkadaşlar msn beta yükledim biraz fazla işlemci yediğinden 7.5 döndüm ama sesler çıkmıyor.Denetim masasından kendim ekleyim dedim ama olmuyor.Sesleri geri getirebilmek için defalarca onarma ve tekrar yükleme yapmama rağmen çözüm bulamadım... Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim... | |
|
| | #538 (mesaj-linki) | |
mrb, ben msn 7.0 kullanıyorum çünkü msn7.5 ve msn 8.0 da 80048820 hatası veriyorr. ![]() söylenen her işlemi yaptım ama bi sonuç vermedi ama ben de artık 8.0 kullanmak istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.. | |
|
| | #539 (mesaj-linki) | |
mrb: ilknur80 Aşağıdaki adresten run this file linkinde bulunan register-messenger-dll-files.bat dosyasını indirip çalıştırman yeterli.mesenger için gerekli olan bir kaç dosyayı register etmeni sağlıyor ve sorun genelde msnin 7.0 versiyonu ve üstünde çıkıyor. Bu çekeceğiniz bir bat dosyasıdır. Bu dosyayı çalıştırdığınızda msnin kullandığı Softpub.dll Wintrust.dll Initpki.dll Rsaenh.dll Mssip32.dll Cryptdlg.dll Msxml3.dll dosyalarını registery ediyor.isterseniz aşağıdaki linkden bat dosyasını çekin istersenizde aşağıdaki komutları registery işlemek için Başlat - Çalıştırdan bu komutları tek tek yazın.Bu şekilde bu dll dosyaları registerye yazılacak ve sorununuz giderilecektir. regsvr32 Softpub.dll /s regsvr32 Wintrust.dll /s regsvr32 Initpki.dll /s regsvr32 Rsaenh.dll /s regsvr32 Mssip32.dll /s regsvr32 Cryptdlg.dll /s regsvr32 Msxml3.dll /s ::::::>B.U.R.D.A.N<:::::::: Sorununuz bu şekilde çözülecektir. | |
|
| | #540 (mesaj-linki) | |
benim sorunum msn den hiç bir ses çıkmıyor ne pnline olan kişilerin nede titreşimden ses var hiç bir şekilde ses yok (NeutralizeR) adminim verdiğin önerileride tamamen uyguladım yine sonuç vermedi şimdi birde otamatik oturum açmama gibi bir sorun daha çıktı iyice bıktırdı beni bu msn msn live 8.0 kurdum sonra kaldırıp 7.5 kurdum ondan sonradır böyle makinada plus ta yüklü bunlardan hangisi sorun yaparki başka bişeyde gelmiyor aklıma
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| destek, live, messenger, msn, teknik, windows |
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 5 | 18-09-2009 22:19 |
| Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 26-08-2009 16:12 |
| St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 6 | 05-02-2009 20:19 |
| Messenger Air Live - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 43 | 21-08-2008 18:13 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 20:40 |