| | #541 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN (Messenger) Teknik Destek (Soru - Cevap)
arkadaslar ben live messenger yukledim ama onda mail nutonuna bastigimda maillerimi goremiyorum.internet explorer istiyomuss..ama ben firefoz kullaniyrum acaba bu sorunu nasil cozebilirizzz.??
| |
|
| | #542 (mesaj-linki) | |||||||||||||||||||||
Downloading the Windows Installer 3.1 (v2)
Ek: msnmsgr75sounds.zip
| |||||||||||||||||||||
|
| | #543 (mesaj-linki) | |
tesekkkurler cvp. icin stuffplugi daha once kullaniyodum zaten dort gozle bekliyoruz wlm uyumkusunu | |
|
| | #544 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN (Messenger) Teknik Destek (Soru - Cevap) msn 7,5 war ayrıca msn plus yüklü. msne giriyorum güzel bir şekilde ama kişilerin bazıları beni çevrimdışı görüyor. yani bazılarda normal açık bazılarında kapalı gözüküyorum. bunu yapan program war ama hiçbiri bende yok hiç bi yüklemeden oldu. msni yükleyip sildip plusı kaldırdım sorun gene war. ama msn tam kalkmıyo yani ekle kaldırdan ama tekrar kurudugmda beni tanıyor smileyler kalıyor. komple kalkmıyor. ayrıca msn şarkı dinleyenler şarkıları görüküyor ama normalde mavi altı çizili ve tıklayınca arama yapıyor. artık şöyle oldu (resimdeki gibi) ![]() bunların nasıl geçecegini bilen warsa lütfen yazsın... bence sorun için komple kalksa tekrar kursam olacak ama kaldırınca herşeyi kalkmıyo program filestan o klasörü silsem dani bi yerde smiley ve tanımlama bilgileri v.b. şeyler kalıyo... | |
|
| | #545 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN (Messenger) Teknik Destek (Soru - Cevap) msn discovery aktif olduğu zaman çoklu oturumu aç**ıyorum. ama kapattığım zaman istediğim kadar oturum açıyorum. daha sonra tekrar discovery programını başlatıyorum. ama bu benim işime gelmiyor. çünkü çoklu oturum açamadığım zaman kapatınca açık olan oturumlarda kapanıyor. bunu nasıl eengelleyebilirim.
| |
|
| | #546 (mesaj-linki) | |
selam arkadaslar msn sifrelemenin bir yolu varmı yani sifre girilmeden acılmayacak sekilde olacak sekilde.konustuklarımı deil komple msn programını sifrelemek için bir yama yada program varmı güvenlik kodu gibi birsey.Şimdiden tesekkurler.
| |
|
| | #547 (mesaj-linki) | |||||||||
Ancak Bizim Keskin Zekamız Sayesinde Böyle Birşeyide Mevcut Kılıyoruz Aklımda Yanan Işık İle Sizi Yönlendiriyorum, Bkk Klasör Şifreleme Programı Yukarıdaki Program Klasörleri Şifreler, Şifrelenen Klasörler Çalışmaz Hale Gelir.! Programı İndirip Kurun Bilgisayarım / C / Program Files / MSN Messenger Klasörünü Şifreleyin ve MSN Çalışmaz Hale Gelsin.! Şifreyi Kaldırırsanız Klasörden Tekrar eski Haline Döner. İyi Günler Son Düzenleyen Blue Blood; 11-05-2006 @ 00:06. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |||||||||
|
| | #548 (mesaj-linki) | |
yardımlarınız için cok cok tesekkur ederim sizleri seviyorum | |
|
| | #549 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN (Messenger) Teknik Destek (Soru - Cevap) msnde arkadaşlarmın gönderdikleri bana gelmiyor..onlar geldiğini sanıyor ama gelmiyor sorun ne olabilir acaba | |
|
| | #550 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar selamlar.benim sorunum msn göz kırpmaları gönderemez oldum. sürekli flashplayerı yüklemem gerektiği ifadesi çıkıyor.ama flashplayerı yükleyemiyorum.daha önceleri böyle bir problem yoktu teşekkürler | |
|
![]() |
| Etiketler |
| destek, live, messenger, msn, teknik, windows |
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 5 | 18-09-2009 22:19 |
| Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 26-08-2009 16:12 |
| St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 6 | 05-02-2009 20:19 |
| Messenger Air Live - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 43 | 21-08-2008 18:13 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 20:40 |