| | #601 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN (Messenger) Teknik Destek (Soru - Cevap)
Mesele Msn Kisitlanmasi Bir Cihaz Alindi Bloklandi Msn Işyerinde Skypee Ile Idare Ediyorum Ama Msn Daha Hoş Nasil Olacak Olabilirmi Daha Doğrusu Benim Bilgim Yetmedi bu blogu kırabilirmiyim? | |
|
| | #602 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN (Messenger) Teknik Destek (Soru - Cevap)NEDENSE TEKNİK DESTEK ALAMIYORUZ ... FORUM YETKİLİLERİ İLGİLENİRLERSE SEVİNİRİM | |
|
| | #603 (mesaj-linki) | |
ya benimde msn 7.5 te ses gelmiyor sorun online.waw dosyası silinmiş onu nasıl indirebilirim cvvp verin lütfen slm benimde msn 7.5 sorun var hiç bir uyarı sesi gelmiyor 8.0 da geliyor 7.5 te gelmiyor sorunu buldum ama nasıl yapılacagını bulamadım online.waw uzantısı silinmiş bunu nasıl bulabilirim veya bir yerden indirebilirim Son Düzenleyen bloffer; 08-06-2006 @ 11:53. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #604 (mesaj-linki) | |
| Yardım edebilirmisiniz !!! Kişi lisetemdeki isimler görünmmüyo live messangeri yükledikten sonra oldu yada msn Plus tan kayanaklandı tam olarak bilmiyorum ama kişi listemde kimsenin kendi adı yazmıyo hepsini mail adresleri ile görebiliyorum ancak !... Msnger'i sildim yeniden kurdum bişey değişmedi bi bilen yardımcı olursa cok sevinirim !... Çözüm nedir !.. yada nerdn kaynaklanıyo !... ilgilenecek olanlara teşekkürler !!. . | |
|
| | #605 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Yardım edebilirmisiniz !!! Kişi lisetemdeki isimler görünmmüyo
dostum KİŞİLER - KİŞİ YÖNET - KİŞİLERİ SIRALA seçeneklerini tıkla daha sonra iki seçenek vardır. GÖRÜNEN AD ve E-POSTA adresi. sende muhtemelen e-posta adresi aktif. Görünen Ad seçeneğini seçersen düzelecektir. | |||||
|
| | #606 (mesaj-linki) | |
caner kardeşim Allah razı olsun ya valla çok makbule geçti problemi ortan kaldırdım sağolasın valla forum arap saçına dönmüş acıkcası kendi mesajımı bulcam die başım döndü !... Okadar baktım msnger da bulamamıştım tekrar teşekkürler !.. Bi ayrıntı adaha var sesler de çalışmıyooo !.... bıkıyom bazen şu ufak tefek problemlersen çok kafa karıştırıyo !... kendine çok iyi bak !.. görürsen cevaplayıver !... | |
|
| | #607 (mesaj-linki) | |
selam arkadaslar bana yardimci olsaniz sevinirim, benim emaile o kadar apik sapik geldiki block ede ede block listem doldu yani engelliyemiyorum artik block listemi temizlemeye kalktim silinmiyorda bana yardimci olursaniz sevinirim ve benim emaili acarken uzun uzun suruyor acilirken sanki birisi yonetiyor gibi bundada bir sorun varmi? | |
|
| | #608 (mesaj-linki) | |
merhaba benim sorunumun ne olduğunu anlayamadım bir kaç gündür msn adresime giremiyorum. girdiğiniz oturum açma adı varolmadığından veya parolanız yanlış olduğundan oturumunuz açmadı diyor ama mail adresimde şifremde doğru yanii her hangi bir problem yok ama msn açılmıyo ve hep aynı hatayı veriyo bunları yazarken aklıma bir arkadaşımınnbahsettiği bir konu geldi acaba bu doğrumu ben msn mi açmadan listesinde ekli olduğum bir kişi listesinden bir program sayesinde benim oturum açmamı engelliyormuş böyle bir durum söz konusumu eğer öyle birşey söz konusu ise ne yapabilirim bunun için ? eğer yardımcı olursanız çok sevineceğim | |
|
| | #609 (mesaj-linki) | |
hata kodu 80004005 sorunu nasıl çözerim tarih saat kontrol edıldı msn silindi tekrar yuklendı
| |
|
| | #610 (mesaj-linki) | |
| Lütfen yardim | |
|
![]() |
| Etiketler |
| destek, live, messenger, msn, teknik, windows |
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 5 | 18-09-2009 22:19 |
| Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 26-08-2009 16:12 |
| St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 6 | 05-02-2009 20:19 |
| Messenger Air Live - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 43 | 21-08-2008 18:13 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 20:40 |