MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 07-06-2006   #601 (mesaj-linki)
LyKe
Cvp: MSN (Messenger) Teknik Destek (Soru - Cevap)

Mesele Msn Kisitlanmasi
Bir Cihaz Alindi
Bloklandi Msn Işyerinde
Skypee Ile Idare Ediyorum Ama Msn Daha Hoş
Nasil Olacak
Olabilirmi Daha Doğrusu
Benim Bilgim Yetmedi
bu blogu kırabilirmiyim?
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 08-06-2006   #602 (mesaj-linki)
MFSOS

NEDENSE TEKNİK DESTEK ALAMIYORUZ ... FORUM YETKİLİLERİ İLGİLENİRLERSE SEVİNİRİM
Eski 08-06-2006   #603 (mesaj-linki)
bloffer

ya benimde msn 7.5 te ses gelmiyor sorun online.waw dosyası silinmiş onu nasıl indirebilirim cvvp verin lütfen

slm benimde msn 7.5 sorun var hiç bir uyarı sesi gelmiyor 8.0 da geliyor 7.5 te gelmiyor sorunu buldum ama nasıl yapılacagını bulamadım online.waw uzantısı silinmiş bunu nasıl bulabilirim veya bir yerden indirebilirim

Son Düzenleyen bloffer; 08-06-2006 @ 11:53. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 08-06-2006   #604 (mesaj-linki)
rainvoice
Yardım edebilirmisiniz !!! Kişi lisetemdeki isimler görünmmüyo

live messangeri yükledikten sonra oldu yada msn Plus tan kayanaklandı tam olarak bilmiyorum ama kişi listemde kimsenin kendi adı yazmıyo hepsini mail adresleri ile görebiliyorum ancak !... Msnger'i sildim yeniden kurdum bişey değişmedi bi bilen yardımcı olursa cok sevinirim !... Çözüm nedir !.. yada nerdn kaynaklanıyo !... ilgilenecek olanlara teşekkürler !!. .
Eski 08-06-2006   #605 (mesaj-linki)
caner gözübüyük - avatarı
Cvp: Yardım edebilirmisiniz !!! Kişi lisetemdeki isimler görünmmüyo

rainvoice adlı kullanıcıdan alıntı
live messangeri yükledikten sonra oldu yada msn Plus tan kayanaklandı tam olarak bilmiyorum ama kişi listemde kimsenin kendi adı yazmıyo hepsini mail adresleri ile görebiliyorum ancak !... Msnger'i sildim yeniden kurdum bişey değişmedi bi bilen yardımcı olursa cok sevinirim !... Çözüm nedir !.. yada nerdn kaynaklanıyo !... ilgilenecek olanlara teşekkürler !!. .

dostum KİŞİLER - KİŞİ YÖNET - KİŞİLERİ SIRALA seçeneklerini tıkla
daha sonra iki seçenek vardır. GÖRÜNEN AD ve E-POSTA adresi.
sende muhtemelen e-posta adresi aktif. Görünen Ad seçeneğini seçersen düzelecektir.
Eski 08-06-2006   #606 (mesaj-linki)
rainvoice

caner kardeşim Allah razı olsun ya valla çok makbule geçti problemi ortan kaldırdım sağolasın valla forum arap saçına dönmüş acıkcası kendi mesajımı bulcam die başım döndü !... Okadar baktım msnger da bulamamıştım tekrar teşekkürler !.. Bi ayrıntı adaha var sesler de çalışmıyooo !.... bıkıyom bazen şu ufak tefek problemlersen çok kafa karıştırıyo !...
kendine çok iyi bak !.. görürsen cevaplayıver !...
Eski 10-06-2006   #607 (mesaj-linki)
deli divane

selam arkadaslar bana yardimci olsaniz sevinirim,

benim emaile o kadar apik sapik geldiki block ede ede block listem doldu
yani engelliyemiyorum artik
block listemi temizlemeye kalktim silinmiyorda bana yardimci olursaniz sevinirim
ve benim emaili acarken uzun uzun suruyor acilirken sanki birisi yonetiyor gibi bundada bir sorun varmi?
Eski 10-06-2006   #608 (mesaj-linki)
grafikker

merhaba benim sorunumun ne olduğunu anlayamadım bir kaç gündür msn adresime giremiyorum. girdiğiniz oturum açma adı varolmadığından veya parolanız yanlış olduğundan oturumunuz açmadı diyor

ama mail adresimde şifremde doğru yanii her hangi bir problem yok
ama msn açılmıyo ve hep aynı hatayı veriyo

bunları yazarken aklıma bir arkadaşımınnbahsettiği bir konu geldi acaba bu doğrumu
ben msn mi açmadan listesinde ekli olduğum bir kişi listesinden bir program sayesinde benim oturum açmamı engelliyormuş böyle bir durum söz konusumu eğer öyle birşey söz konusu ise ne yapabilirim bunun için ?
eğer yardımcı olursanız çok sevineceğim
Eski 10-06-2006   #609 (mesaj-linki)
Mitnick

hata kodu 80004005 sorunu nasıl çözerim tarih saat kontrol edıldı msn silindi tekrar yuklendı
Eski 10-06-2006   #610 (mesaj-linki)
arzawa41
Lütfen yardim

Arkadsalar Dünden beri aynı sorunu veriyo messenger bi türlü baglanamadım yardimci olun ya bana kafayı yicem sonunda internet baglantimda sorun yok her siteye her yere giriyorum ama msn acamıyorum lütfen yardim edin

Konu Kapalı Yeni Konu Aç

Etiketler
destek, live, messenger, msn, teknik, windows
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 5 18-09-2009 22:19
Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 26-08-2009 16:12
St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 6 05-02-2009 20:19
Messenger Air Live - Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 43 21-08-2008 18:13
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 20:40