| | #611 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN (Messenger) Teknik Destek (Soru - Cevap) Bi cok sey denedim ama olmadı SAAt Tarih filn hepsini yaptim olmadi | |
|
| | #612 (mesaj-linki) | |||||||||||||||||
| Cvp: Destek
Sorun Düzelmedi İse Başlat / Ayarlar / Denetim Masası / Ses Efekti ve Ses Aygıtları / Ses Efekti / Buraya Kadar Gelip Ayarlarınızı Manual Olarak Yapın. Verebileceğim Öneriler Bu Kadar, MSN Messenger'dan Araçlar, Seçenekler, Uyarılar ve Sesler Kısmından Ayarlarınızı Yapılandırmayıda Deneyin.
MSN Winks/Content Installer/Adder
Son Düzenleyen Blue Blood; 10-06-2006 @ 20:48. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |||||||||||||||||
|
| | #613 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN (Messenger) Teknik Destek (Soru - Cevap) CrasHofCinneT öncelikle ilgilendiğin içib çok teşekür ederim sorunu bnede tam anlıyamadım ama hep aynı bilgisayardan oturum açıyorum dedim acaba başka bir yerdemi hata yaptım ama bende çözemedim ayarlarımı bir çok kez yapılandırdım ama genede sonuç negatif... sorunu çözemeksek bile kaile aldığın için teşekür ederim | |
|
| | #614 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN (Messenger) Teknik Destek (Soru - Cevap)
merhabalar. benim sorum şöyle: msn açtığımda tuşlara nasıl basarsam basayım yazılar çok yavaş yazıyo. bazen 1-2 saat sürebiliyo bu olay. kanser etme aşamasına dönüşüyo yani. bunun hakkında bi bilginiz var mı? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim teşekkürler kolay gelsin.. | |
|
| | #615 (mesaj-linki) | |
slmlar saygılar msn messenger da kişi sağ tıklayınca profil görüntüle diyo o profilde general olan bölümü nasıl değiştiririm yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler... cevap :auzgur adlı kullanıcıdan alıntı messenger ana penceresinde araçlar seçenklere gel sonra uyarılar ve sesleri seç sesler var tıkla pencere gelicek ses efekti dicek baslıkta sonra liste olucak aşağıda listede en sonunda msn messenger var orda titreşim filan diyo onları tek tek seç ses atıcaksın onlara seslerde gözat a bastıktan sonra program files da messenger klasörü içinde görüceksin inglizce yazıyo ordan tek tek seç baska çaren yok abanda oldu ben kendi kendime buldum araştırmacı yönüüm PPPPPSon Düzenleyen sertac baba; 11-06-2006 @ 22:34. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #616 (mesaj-linki) | |
| yardım edin lütfen
bilgisayarımda msn açarken : Runtime Error R6025 - pure virtual function call diye uyarı veriyor ve açmıyor , defalarca yükledim yine açmıyor sorun ne olabilir | |
|
| | #617 (mesaj-linki) | |
adminler sesimi duyun ya yardımcı olmuyosun su kulunuza )) bi soru sorduk cevap yokkk ... 1. sorum hotmail de kişi profili nasıl değişiyo options personel profil demeyin çünkü onnu yaptım olmadı kişiyi sağ tıklayınca profili göster varya orda general var onu değiştirmek istiyorum sanırım ilk kayıttaki profil o .... 2, sorum bende a 4 tech webc ** var 1 den fazla kişiye açamıyorum nedeni nedir çözümü varmı başka arkadaşlar açıyo başka marka tabi şimdiden thanks bu gün cevap gelirse sevinirim.... | |
|
| | #618 (mesaj-linki) | |
bana yardım edin lütfen.hotmail email görüntülemek için kullanıcı adı ve şifreyi yazıp giriş yaptıgımda şu sayfa çıkıyorve mailleri göremiyorum nasıl düzeltebilirim acaba? ![]() ![]() Yardım Oturum Açma Erişim HatasıHesabı Kapalı. Erişim Engellendi. Daha fazla bilgi için lütfen aşağıdaki ayrıntılı hata mesajına bakın, veya, git oturumu aç. git: yardım içeriğine gidin. bu durumu düzeltmenin yolu var mı acaba? | |
|
| | #619 (mesaj-linki) | |
| hotmail yardım.
bana yardım edin lütfen.hotmail email görüntülemek için kullanıcı adı ve şifreyi yazıp giriş yaptıgımda şu sayfa çıkıyorve mailleri göremiyorum nasıl düzeltebilirim acaba? ![]() ![]() Yardım Oturum Açma Erişim HatasıHesabı Kapalı. Erişim Engellendi. Daha fazla bilgi için lütfen aşağıdaki ayrıntılı hata mesajına bakın, veya, git oturumu aç. git: yardım içeriğine gidin. bu durumu düzeltmenin yolu var mı acaba? | |
|
| | #620 (mesaj-linki) | |
hesabın silinmiş olabilir belki peki msn e girebiliyomusun ? | |
|
![]() |
| Etiketler |
| destek, live, messenger, msn, teknik, windows |
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 5 | 18-09-2009 22:19 |
| Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 26-08-2009 16:12 |
| St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 6 | 05-02-2009 20:19 |
| Messenger Air Live - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 43 | 21-08-2008 18:13 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 20:40 |