MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 12-08-2006   #901 (mesaj-linki)
s.ramo - avatarı
Cvp: MSN (Messenger) Teknik Destek (Soru-Cevap)

L.a.D.y adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Yer Almayan Mail'leri Silmistir O Zaman.. Arkadasiniz Daha Cok E-Mail Silerse Gönderebilirsiniz. Ne Kadar Bos Alan Oldugu Sol Taraf'ta Yaziyor. Eger Bos Alan Yoksa Gönderemezsiniz.

teşekkürler ilgine özürle başlayayım bir başkasına göndermek istedim yine olmadı gönderdiğim email 4.2kb acaba fazlamı yoksa biz ne kadar kb gönderebiliyoruz birde 1.60 kb bile gönderemedim kusura bakma kafayı yicem
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 12-08-2006   #902 (mesaj-linki)
caner gözübüyük - avatarı
Cvp: MSN (Messenger) Teknik Destek (Soru-Cevap)

MERHABA ARKADAŞLAR. KENDİ BİLGİSAYARIMDA İKEN RAHATLIKLA MAİL KUTUSUNU AÇABİLİYORUM.HERHANGİ BİR SIKINTI YOK. AMA DİĞER BİR BİLGİSAYARDA AÇAMIYORUM. BU BİLGİSAYAR BİRAZ ESKİ WİNDOWS 98 YÜKLÜ VE MSN 7,5 MEVCUT. BİLGİSAYARDA SADECE OFİS PROGRAMLARI VAR. ÇOK FAZLA BİR BİLGİ YADA PROĞRAM YOK. MAİL KUTUSUNU AÇMAM İÇİN YAPMAM GEREKENLER YADA BAKMAM GEREKEN YERLER KONUSUNDA YARDIMCI OLUP MSN ADRESİME MAİL ATARSANIZ SEVİNİRİM

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.
Eski 14-08-2006   #903 (mesaj-linki)
Trance
Hotmailime Gelen mailleri Microsoft Outlook..

Hotmailime Gelen mailleri Microsoft Outlook üzerinden nasıl kontrol edebilirim arkadaşlar?
Eski 14-08-2006   #904 (mesaj-linki)
desperado34
Cvp: Hotmailime Gelen mailleri Microsoft Outlook..

Trance adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Hotmailime Gelen mailleri Microsoft Outlook üzerinden nasıl kontrol edebilirim arkadaşlar?

hotmail için hotpopper yahoo ıcınse yahoo popper kullanarak pop3 hesabınız varmış gibi outlokkdan maıllerınızı gonderıp alabılirsiniz! ayrıca popper ortak yazılımını kullanarak da maıllerınızı eş zamanlı kontrol edebılırsınız
Eski 14-08-2006   #905 (mesaj-linki)
Trance
Cvp: Hotmailime Gelen mailleri Microsoft Outlook..

desperado34 tsk ederim cvp içinn biraz daha açarmısın anlayamadım
Eski 14-08-2006   #906 (mesaj-linki)
Cvp: MSN Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek

1603 hatasini hala giderebilmis degilim..forumda yazan herseyi yaptim..yukleyemeyecek miyim live msn' yi??
Eski 14-08-2006   #907 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Cvp: MSN Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek

yahu_mahu adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
forumda yazdiklariniz da dahil , ne yaptiysam live messengeri yukleyemedim..olmadi..butun antivirusleri, casus algılama programalarını da kaldirdim..( ki gerek yoktu aynı sekilde daha once beta surumunu kullanabilmistim)..kendi sitesinden de indirdim..yine 1603 hata mesajini veriyor..
betayi kuruluyo rahat bi sekilde..yeni surum var yuklensinmi diyor.tamam diyorum guncellemeyi yapiyor..sonra hooopp geri aliyo yaptiklarini yine 1603 hatasi..
yardim edebilir misiniz? ne yapayim? tesekkurler
yahu_mahu adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
1603 hatasini hala giderebilmis degilim..forumda yazan herseyi yaptim..yukleyemeyecek miyim live msn' yi??
Alıntı:
1603 No'lu Hata icin;
Casus yazılım algılama programlarını kapatın. Microsoft® Windows® AntiSpyware (Beta) yüklüyse, Windows AntiSpyware simgesini görev çubuğu bildirim alanında sağ tıklatın ve "Microsoft AntiSpyware'i Kapat"ı tıklatın. Microsoft dışı casus yazılımdan koruma programlarınız varsa, üretici tarafından sağlanan yönergelere bakın. MSN Messenger Kurulumu'nu yeniden çalıştırın. Bu sorunu çözmezse, diskte yeterli boş alan olmayabilir. Disk Temizleme aracı sabit diskinizde nasıl güvenli bir şekilde alan boşaltılabileceğini hesaplar. Bir miktar disk alanını kullanılabilir yapmak için: Başlat'ı ve sonra Denetim Masası'nı tıklatın. Performans ve Bakım'ı tıklatın. Sabit diskinizde yer boşaltın'ı tıklatın. Disk Temizleme iletişim kutusu görünür. Disk Temizleme sekmesinde, aşağıdaki onay kutularını seçin: Karşıdan Yüklenen Program Dosyaları Geçici Internet Dosyaları Geçici Dosyalar Geçici Çevrimdışı Dosyalar Çevrimdışı Dosyalar Dosyaları bu konumlardan silmek için Tamam'ı tıklatın. İstendiğinde, disk temizlemeyi başlatmak için Evet'i tıklatın

Burda Yazanlarin Hepsini Dogru Yaptiginizdan Emin Olun.
Daha Fazla Yardimci Olamam,Üzgünüm.
Eski 15-08-2006   #908 (mesaj-linki)
etoopc
messenger ileti geçmişimi plus haricinde nasıl kayıt yapabilirim.

arkadaşlar kusura bakmayın.ben bu sitede eskiyim fakat daha önce hiç konu açmadım.sadece istedim bilgi doğrultusunda konu bölümlerine yazdım.bunuda nereye yazacağımı bilmediğimden dolayı konu aömak zorunda kaldım.özürdilerim yanlış yere açtıysam....
Şimdi arkadaşlar benim sıkıntıma acil olarak yardım gerekiyor:Messenger plus yapılan konuşmalarını kayıt altında alıyor fakat bunun haricinde bana gizli bir program gerekiyor.msn den yaptım konuşmaları kayıt edebilecek bir program gerekli.şifreli veya şifresiz.acil.kız arkadaşımın pc sine acil olarak kurmam gerekiyor.ve bire kendi pc me.böyle bir program varsa lütfen nereden indirebilirim.link adress veya programın kendisi.çok acil.yardımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar....
Eski 15-08-2006   #909 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Cvp: messenger ileti geçmişimi plus haricinde nasıl kayıt yapabilirim.

etoopc adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar kusura bakmayın.ben bu sitede eskiyim fakat daha önce hiç konu açmadım.sadece istedim bilgi doğrultusunda konu bölümlerine yazdım.bunuda nereye yazacağımı bilmediğimden dolayı konu aömak zorunda kaldım.özürdilerim yanlış yere açtıysam....
Şimdi arkadaşlar benim sıkıntıma acil olarak yardım gerekiyor:Messenger plus yapılan konuşmalarını kayıt altında alıyor fakat bunun haricinde bana gizli bir program gerekiyor.msn den yaptım konuşmaları kayıt edebilecek bir program gerekli.şifreli veya şifresiz.acil.kız arkadaşımın pc sine acil olarak kurmam gerekiyor.ve bire kendi pc me.böyle bir program varsa lütfen nereden indirebilirim.link adress veya programın kendisi.çok acil.yardımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar....

Araclar > Secenekler > Iletiler
Eski 16-08-2006   #910 (mesaj-linki)
hayalsın
Cvp: MSN Teknik Destek (Soru - Cevap)

merhaba ben bu siteye yeni üye oldum hotmail hesabımı iptal ettirmek istiorum önceden cvp vermişsiniz fakat denedim adres açılmıo lütfen yardımcı olurmusunuz.hayatım söz konusu
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 5 18-09-2009 22:19
Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 26-08-2009 16:12
St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 6 05-02-2009 20:19
Messenger Air Live - Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 43 21-08-2008 18:13
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 20:40