| | #921 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: MSN Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek
Armut gibi kaldık mı acaba? | |||||
|
| | #922 (mesaj-linki) | |
| SUREKLİ CEVRIMICI OLMAK
arkdaslar cevrimdısı olsak bile cevrimici gibi gorunmek mumkun mudur?yani bole bise var mıdır?lutfen yardım...
| |
|
| | #923 (mesaj-linki) | |
| Toplu Mesaj
Bir arkadaşımda fark ettim. Listesinde bayağı kişi var. Bir mesaj yazıyor ve aynı mesaj tüm msn listesindeki online kişilere gidiyor. MSN 8.0 da kullanmıyor. Yani online 100 kişi diyelim hepsine aynı mesaj tek tek gidiyor. İşte bende bu programı araştırıyorum ama hiç bir yerde rastlayamadım. Malum arkadaş dediğim kişiye de sordum ama öyle birşey yok diyor. Söylemiyor ....
| |
|
| | #924 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: SUREKLİ CEVRIMICI OLMAK
MSNde Cevrimdisi Durumunuzu Hareketli Gösterin Herhangi 1 Pencere'ye /all MESAJ Yazip Enter'layin. Cok Basit | |||||
|
| | #925 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek
merhaba benim sorunum şu ben hastanede çalışmaktayım vede bilgisayarımızda Msn 8.0 beta yüklü ama açamıyoruz.Yükleme yada Proğram Ekle Kaldırdan Silmek İstediğimiz Zamanda Bilgisayar Otomatik Olarak Açılıp Kapanıyor.Acaba Bu Sorun Neden Kaynaklanıyor Bana Bu Konuda Yardımcı Olursanız Sevinirim...
| |
|
| | #926 (mesaj-linki) | |
| MSN Kişi Listesi Bağlantı Hatası
Arkadaşlar merhabalar, Forumda aradım ama bulamadım, yüzlerce sayfa çıktı. Bir söz vardır: "Bir şey ya yoksa yada çoksa sorundur..." Aramaktan gözlerim kızardı Bu yüzden açtığım konu silinecekse eğer lütfen linki verin öyle silin. Şimdiden teşekkürler...Neyse gelelim konumuza; Windowsum çöktü ve yeniden yüklendi. Doğal olarak MSN'de yeniden yüklendi. Live'ın son sürümü yüklenmiş. Oturum açmaya çalıştığımda dakikalarca bağlanmaya çalışıyor ve bağlandığında da köşede bağlantı hatası yazıyor ve kişi listem gelmiyor. Komple boş bi ekran geliyor. Kayıtlı olan kişi listemi de aldığımda bütün kişiler çevrimdışı gözüküyor. Ama ben onlarda online gözüküyorum. Bu sorunu nasıl halledebilirim?Saygılarımla. | |
|
| | #927 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek selamlar arkadaşlar. ben messenger discovery live yi kurdum ama iletide taklit olayını gerçekleştiremiyarum.ekrana !imiate yazı yazıyorum ama olmuyor. kulanmakta olduğum sürüm... 8.0(derleme 8.0.0812.00) dır. yardımlarınızı bekliyorum. iyi günler... | |
|
| | #928 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek![]() Ancak Sorunsuz Calistigini Söyleyemem. | |
|
| | #929 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek arkadaşlar bugün msn de oturum açınca daha önce benim eklemediğim bir kişinin kişi listemde olduğunu gördüm ve yanında çevrimiçi yada çevrimdışı olduğunu gösteren resmin yerine resmi vardı acaba neden böyle oldu şimdiden teşekkürler | |
|
| | #930 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MSN Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek![]() Listenizden Bir Kisi Silerken Resimde Gördügünüz Gibi Bir Uyari Alirsiniz. ![]() Hotmail Kisilerimden de Kaldir Secenegini Isaretlerseniz Listenizden Tamamen Silinir. Size Ileti Göndermesini ve Cevrimici Durumunuzu Görmesini Engellemez ("Ayrica Bu Kisiyi Engelle" Secenegini Secmezseniz). | |
|
![]() |
| Etiketler |
| destek, live, messenger, msn, teknik, windows |
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 5 | 18-09-2009 22:19 |
| Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 26-08-2009 16:12 |
| St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 6 | 05-02-2009 20:19 |
| Messenger Air Live - Teknik Destek | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 43 | 21-08-2008 18:13 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 20:40 |