MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Protokol Bölümü :: > Arşive Kaldırılan Konular
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Konu Kapalı Yeni Konu Aç
Eski 20-08-2006   #921 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Cvp: MSN Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek

my_love_lee adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar ben haraketli avatar kullanamıyorum donuyo yaa.kullanabilmem için bi eklenti var mıı??yardım plzz...
yok mu yardımmmmmmmmmmmmmmmmm???
Dinamik Görüntü Resmi Yapabilmek?
Armut gibi kaldık mı acaba?
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 20-08-2006   #922 (mesaj-linki)
qwerty
SUREKLİ CEVRIMICI OLMAK

arkdaslar cevrimdısı olsak bile cevrimici gibi gorunmek mumkun mudur?yani bole bise var mıdır?lutfen yardım...
Eski 20-08-2006   #923 (mesaj-linki)
xhexman
Toplu Mesaj

Bir arkadaşımda fark ettim. Listesinde bayağı kişi var. Bir mesaj yazıyor ve aynı mesaj tüm msn listesindeki online kişilere gidiyor. MSN 8.0 da kullanmıyor. Yani online 100 kişi diyelim hepsine aynı mesaj tek tek gidiyor. İşte bende bu programı araştırıyorum ama hiç bir yerde rastlayamadım. Malum arkadaş dediğim kişiye de sordum ama öyle birşey yok diyor. Söylemiyor ....
Eski 20-08-2006   #924 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Cvp: SUREKLİ CEVRIMICI OLMAK

qwerty adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkdaslar cevrimdısı olsak bile cevrimici gibi gorunmek mumkun mudur?yani bole bise var mıdır?lutfen yardım...
Durumunuzu Cevrimici Degil ama Hareketli Gösterebilirsiniz.
MSNde Cevrimdisi Durumunuzu Hareketli Gösterin
xhexman adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Bir arkadaşımda fark ettim. Listesinde bayağı kişi var. Bir mesaj yazıyor ve aynı mesaj tüm msn listesindeki online kişilere gidiyor. MSN 8.0 da kullanmıyor. Yani online 100 kişi diyelim hepsine aynı mesaj tek tek gidiyor. İşte bende bu programı araştırıyorum ama hiç bir yerde rastlayamadım. Malum arkadaş dediğim kişiye de sordum ama öyle birşey yok diyor. Söylemiyor ....
Bunun icin Programa Ihtiyaciniz Yok. Mesaj Göndermek Istediginiz Kisilere Konusma Penceresi Acin, Hepsine Göndermek Istiyorsaniz Hepsine Acin.
Herhangi 1 Pencere'ye /all MESAJ Yazip Enter'layin. Cok Basit
Eski 20-08-2006   #925 (mesaj-linki)
Probis

merhaba benim sorunum şu ben hastanede çalışmaktayım vede bilgisayarımızda Msn 8.0 beta yüklü ama açamıyoruz.Yükleme yada Proğram Ekle Kaldırdan Silmek İstediğimiz Zamanda Bilgisayar Otomatik Olarak Açılıp Kapanıyor.Acaba Bu Sorun Neden Kaynaklanıyor Bana Bu Konuda Yardımcı Olursanız Sevinirim...
Eski 22-08-2006   #926 (mesaj-linki)
dostheykır - avatarı
MSN Kişi Listesi Bağlantı Hatası

Arkadaşlar merhabalar,

Forumda aradım ama bulamadım, yüzlerce sayfa çıktı. Bir söz vardır:
"Bir şey ya yoksa yada çoksa sorundur..." Aramaktan gözlerim kızardı Bu yüzden açtığım konu silinecekse eğer lütfen linki verin öyle silin. Şimdiden teşekkürler...

Neyse gelelim konumuza;

Windowsum çöktü ve yeniden yüklendi. Doğal olarak MSN'de yeniden yüklendi. Live'ın son sürümü yüklenmiş. Oturum açmaya çalıştığımda dakikalarca bağlanmaya çalışıyor ve bağlandığında da köşede bağlantı hatası yazıyor ve kişi listem gelmiyor. Komple boş bi ekran geliyor. Kayıtlı olan kişi listemi de aldığımda bütün kişiler çevrimdışı gözüküyor. Ama ben onlarda online gözüküyorum. Bu sorunu nasıl halledebilirim?

Saygılarımla.
Eski 23-08-2006   #927 (mesaj-linki)
kerim_2121

selamlar arkadaşlar.
ben messenger discovery live yi kurdum ama iletide taklit olayını gerçekleştiremiyarum.ekrana !imiate yazı yazıyorum ama olmuyor.
kulanmakta olduğum sürüm... 8.0(derleme 8.0.0812.00) dır.
yardımlarınızı bekliyorum.
iyi günler...
Eski 23-08-2006   #928 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

kerim_2121 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
selamlar arkadaşlar.
ben messenger discovery live yi kurdum ama iletide taklit olayını gerçekleştiremiyarum.ekrana !imiate yazı yazıyorum ama olmuyor.
kulanmakta olduğum sürüm... 8.0(derleme 8.0.0812.00) dır.
yardımlarınızı bekliyorum.
iyi günler...
!imitate MSJ Yazmaniz Gerekiyor, !imiate degil
Ancak Sorunsuz Calistigini Söyleyemem.
Eski 23-08-2006   #929 (mesaj-linki)

arkadaşlar bugün msn de oturum açınca daha önce benim eklemediğim bir kişinin kişi listemde olduğunu gördüm ve yanında çevrimiçi yada çevrimdışı olduğunu gösteren resmin yerine resmi vardı acaba neden böyle oldu şimdiden teşekkürler
Eski 23-08-2006   #930 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

hope_umut adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar bugün msn de oturum açınca daha önce benim eklemediğim bir kişinin kişi listemde olduğunu gördüm ve yanında çevrimiçi yada çevrimdışı olduğunu gösteren resmin yerine resmi vardı acaba neden böyle oldu şimdiden teşekkürler
Daha Önce Listenizde Olup da Sildiginiz Kisiler "Anlik Ileti Kisisi Olmayanlar"in Nickinin Yaninda Cevrimici/Cevrimdisi Yerine Bu Resim Olur -->
Listenizden Bir Kisi Silerken Resimde Gördügünüz Gibi Bir Uyari Alirsiniz.

Hotmail Kisilerimden de Kaldir Secenegini Isaretlerseniz Listenizden Tamamen Silinir.
Size Ileti Göndermesini ve Cevrimici Durumunuzu Görmesini Engellemez ("Ayrica Bu Kisiyi Engelle" Secenegini Secmezseniz).
Konu Kapalı Yeni Konu Aç

Etiketler
destek, live, messenger, msn, teknik, windows
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 5 18-09-2009 22:19
Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 10 26-08-2009 16:12
St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins Morrigan MSN Messenger Arayüzleri 6 05-02-2009 20:19
Messenger Air Live - Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 43 21-08-2008 18:13
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 20:40