Arama

Astroloji - Fallar - Balık - Sayfa 5

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 382.161 Cevap: 1.933
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Mart 2007       Mesaj #41
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Balık - 02.03.2007 , Cuma

Sponsorlu Bağlantılar

Bugün, alacağınız sevinçli bir haber sayesinde tüm gözler üzerinizde olacak. Yurtdışı bağlantılı bu haber sayesinde ne zamandır düşündüğünüz planlarınızı uygulamaya geçebilirsiniz. Ayrıca uzun deniz yolculuklarına çıkmak için de enerjinin olumlu aktığı bir gün olacaktır. Yabancı bir dil öğrenmek amaçlı girişiminiz başarıyla sonuçlanacak uzun sürecek bir kurs programına katılabilirsiniz. İletişim açısından gayet olumlu enerjilerle dolusunuz. Finansal konularda yabancılarla görüşmeleriniz gayet olumlu geçecektir. Maddi olarak güçlenmenizi sağlayacak bu girişim uzun yolculuklar yapmanıza neden olacaktır. Ticaret konularında başarılı yatırımlarınız kolayca yoluna girecektir.

Yeni tanışacağınız bir yabancı fazlasıyla dikkatinizi çekecek. Başka şehirde oluşu nedeniyle, görüşmek için en kısa zamanda bir yolculuk kararı alabilirsiniz. Yine bugün ailenizi görmek için bir seyahat kararı alabilirsiniz yada onlardan birinin sizi görmek için geleceği haberini alabilirsiniz. Uzun bir yoldan alacağınız bir para haberi sizi çok mutlu edecektir. Bu para sayesinde ödemelerinizi kolaylıkla yapacaksınız. Bugün ayrıca popülerliğiniz çok yüksek olacaktır. Çevrenizdeki insanların bakışlarını üzerinizde hissedeceksiniz.
Gün olumlu ve pozitif enerjilerle dolu. Keyfini çıkarmanızı diliyorum.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Mart 2007       Mesaj #42
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Balık - 03.03.2007 , Cumartesi

Sponsorlu Bağlantılar

Bugün, yakınınızdaki insanlarla aranızda zıtlaşmalar, kolayca alt edemeyeceğiniz sorunlar ve güçlükler çıkabilir. Sizin söylemek istediklerinizle onların anladıkları arasında fark vardır. Kişisel canlılığınızda azalma görülebilir. Olayları her zaman iyi analiz edebilen siz, gün boyunca karışık durumlar içinde kalarak şaşkınlık yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz insan minicik sebeplerden kavga çıkarabilir. Sakin olunuz ve bunun bugünkü ters etkiler nedeniyle olduğunu biliniz. Yarın güzel bir gün olacak bunu biliniz. İsteklerinizin gerçekleşmesi için olumlu düşünceler içinde olmalısınız.

Bugün enerjiniz hiç olmadığı kadar yoğun. Kimi anlarda hareketli ve coşkun kimi anlarda ise kabuğunuza çekilmek isteyeceksiniz. Zıt enerjiler içinde olduğunuzu bilerek havai davranmadan yapmanız gereken tüm planlarınızı gerçekleştiriniz. Gerekirse yakın bulduğunuz insanlardan destek isteyebilirsiniz. Size yardım etmeye gönüllü çok dostunuz olduğunu göreceksiniz.
NiliM - avatarı
NiliM
Ziyaretçi
3 Mart 2007       Mesaj #43
NiliM - avatarı
Ziyaretçi
balik



Gurubunuz : Su

Uğurlu gününüz : Perşembe

Uğurlu sayınız : 7

Uğurlu taşınız : Akvamarin

Uğurlu renkleriniz : Deniz mavisi, yeşilimsi mavi, gümüş

Uğurlu çiçekleriniz : İnci çiçeği, beyaz gül, zambak

Uğurlu kokunlarınız : Kiraz çiçeği, zambak, limon çiçeği

Uğurlu müzik : Yatıştırıcı hafif müzik

En bilirgin özelliğiniz : Merhamet

En büyük emeliniz : Rahat

En büyük hatanız : Kendinizi kötülemeniz

En büyük arzunuz : Dünyayı dolaşmak



Sabır, eli açıklık ve duyarlılık bu burçta doğan kişilerin en önemli nitelikleridir. Büyük bir inandırma yetenekleri vardır. Sessizce herkesle iyi geçinirler. Dürüst, vicdanlı, bağlı ve uysaldırlar. Her çevreye kolayca uyum sağlayabilirler. Genellikle hayal dünyasında yaşarlar. Yaşam görüşleri ciddi fakat gerçekçi değildir. Balık burcunun simgesindeki iki balık çift karakteri simgeler. Gerçekten bu kişiler diğerleri için bir bilmecedir. En önemsiz konuları bile gizli tutarlar ama önemli konularda sırlarını verebilirler.

Balık burcu diğer burçlar arasında dış etkenlerden en çok etkilenen kişilerdir. Duyarlı, acı gerçeklerden her zaman kaçan, dünya dışı kişilerdir.

Güçlü bir mizah duyguları vardır. Bu alay etme nitelikleri ve olayları gülünç yönde ele almaları arkadaşları tarafından pek hoş karşılanmaz. Balık'lar kararsızlıkları, zayıflıklarıyla kendilerine karşı hoşgörülü oluşları yüzünden kendi kendilerinin düşmanı olabilirler. Kendine güvensizlik bu burcun en önemli özelliklerindendir. Tersliklerden korkarlar. Dünyanın onları yıkmaya çalıştığını, ya da kaderin onlara hep karşı olduğunu düşünürler. Yakınlarının, iş arkadaşlarının onları anlamadığını, yanlış anladığını düşünüp kendilerine eziyet ederler. Amaçsız, sıkılgan, ürkek, aynı zamanda iradesiz olurlar. Aşırı duyarlıdırlar ve hatalarını üstlenmezler. Dayanıksız ve iradesizdirler. Edebiyat ya da sanat ürünleri veren ruhsal duyguları çok güçlüdür. İyi müzisyen olurlar.

Başkalarını merhametle, acılarını hafifletmek üzere ya yardım eder ya da mistik bir biçimde dua ederler. Ama gerçeklerle yüz yüze gelmezler. Akıllı Balık'lar kendilerine bir çıkış bulur ve sanatla uğraşırlar. Akılsız ise uyuşturucu madde ya da alkolle kurtuluş arar, doğuştan zayıf olan iradelerini ve kararsızlıklarını vurgularlar.

Kolay kolay ölçeğe gelmez, disiplin ve olağan şeylere uymazlar; ancak iyi yürekli, sevimli, ve yumuşak olduklarından, arkadaşları onların içinde bulunduğu karmaşayı anlayamazlar.

Balıklar düşünce ve kararlarını biçimlendirebilirlerse de bunu nasıl başardıklarını bilmezler. Birtakım düşünceleri vardır ama hangisinin doğru ve iyi olduğuna karar veremezler. Düşüncelerinin çoğu uygulanamaz olduğundan, kırmadan bu işin olamayacağını onara anlatmak gerekir

Diğer burçlar içinde balıklar dinsel inançları en yatkın insanlardır. Sezgi güçleri çok önemlidir. Bu nedenle ruh doktoru ya da medyum olabilirler.

Balıklar evliliğin gündelik sorunlarına kolay ayak uyduramaz ama çok iyi bir aşık, duygusal bir sevgili olabilirler. Aktörlük, dans, yazarlık, ozanlık, balıkçılık, denizcilik, doktorluk, fotoğrafçılık ve din adamlığı onlara göre mesleklerdir. Disiplin gerektiren, yüksek sesle yapılacak, gürültülü işlerden hoşlanmasalar da hizmet işlerinde disipline uyarlar. Bilimsel değil artistlik bir iş yapmıyorlarsa boş zamanlarında sanatla uğraşırlar.

Zevkli insanlar olup konforlu evlerde yaşamak isterler. Konuk severdirler. Çocuklarına disiplin veremezler ve çoğu kez çocukları şımarık olur. Kendi eksikleri olan düzensizlik, vaktinde bir yere yetişme gibi davranışlarda çocuklarına örnek olmamalıdırlar.

Balıklar bilinç altında başkalarının görüşlerinden etkilenir ama bunun farkında olmazlar. Simgede birbirine bağlı, ayrı yönlere giden iki balık duygularında da ikiliği simgeler; bu nedenle kafalarını kolay kolay toplayamazlar.

Yarışmacı değillerdir. Kişisel tartışmaya girmektense kaçmayı tercih ederler. Kaçamadıkları ya da sabırları tükendiği zaman çığırından çıkar, yatışamaz, inatçı ve dik kafalı olur, anlaşmaya yanaşmazlar.

Dünyevi şeylere pek değer vermezler. Kadercidirler. Kendi kaderlerini kendilerini çizebileceğini öğrenmelidirler. Balık burcunu tanımlayan cümle "İNANIYORUM" dur.

Balık burcunda doğan çocuklar okulda pek mutlu olmazlar. Tarih gibi hayale dayanan derslerin ötesinde gerçekleri sevmezler. Resim yapmaları desteklenmelidir.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Mart 2007       Mesaj #44
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Balık - 04.03.2007 , Pazar


Bugün, burcunuzda oluşan Ay tutulması duygusal yaşamınız açısından bir dönemin kapandığının göstergesi olacaktır. İlişkinize bakış açınızdaki farklılıklar nedeniyle geri dönüşün artık imkansız olduğunu siz de hissedeceksiniz. Aranızdaki sözel iletişimde son günlerde oluşan terslikler ve yaşanan süreçte çözümlenemeyen sorunlar, ortak bir nokta oluşturmanıza engel teşkil etmektedir. Egonuzun sizi esir almasına asla izin vermeden ne olursa olsun birararaya gelerek son bir kez görüşmenizde fayda var.

Bugün, son bir şans daha verdiğiniz beraberliğinizin sonucu olumsuz bile olsa, gerek siz gerekse partnerinizde kırıcı ve sonradan selamlaşmanıza bile engel olacak kadar yaralayıcı olması mümkün değildir. Yaşanan yıllar hatırına dostça bir vedadır. Ve siz bu ilişkinizi yıllarca saygı ve sevgiyle anacaksınız.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Mart 2007       Mesaj #45
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Balık - 05.03.2007 , Pazartesi


Bugün, cömert, popüler ve iyimserlik dolu olarak güne merhaba diyeceksiniz. Talihiniz açık ve el attığınız her işte şans sizden yana olacaktır. Kozmik evrendeki güneşin de, burcunuzdan geçiyor oluşu size ayrı bir cazibe ve olumlu enerjiler katmakta. İnancınız yüksek ve derin düşündüğünüzde, yaşadığınız herşeyi özümsemiş bir halde yaşamı algılayacaksınız. Sağlıklı ve uzun bir yaşam isteğiniz bulunacaktır. Buna herşeyden fazla önem vermektesiniz. Bugün kimileriniz (haritasındaki etkilere göre) evliliğe adım atabilirler. Sıradışı orjinal ve maddi açıdan güçlü bir evlilik olacağını biliniz.

Bugün, hem içsel hem de dışsal şartlar açısından onurlu ve asil bir görünüme sahip olacaksınız. Yüce duygularınızla tüm insanlığı kucaklamaktasınız. Tabii bazı olumsuzluklar hala devam etmekte ama en azından bugün farklı ve çok iyi bir gün olduğunu biliniz. Siz bugün son anda her türlü sorununuzdan ve şanssızlıktan korunacaksınız. Görünmeyen bir güç sizi saracak ve kalkan görevi üstlenecektir. Bundan sonrası için maddi açıdan kendiniz adına radikal kararlar alın ve artık çevrenizdeki insanlar konusunda daha fazla seçici davranmaya çalışınız.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Mart 2007       Mesaj #46
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Balık - 06.03.2007 , Salı


Bugün, finansal girişimlerinizde dikkatli ve son derece temkinli davranmaktan yanasınız. Sahip olduğunuz değerleri korumak gerektiğini düşüneceksiniz. Duygusal ilişkilerinizde daha cesur ve kendi isteklerinizin kabulünden yana tavırlar içinde olabilirsiniz. Bu halinizin sebebi tamamen dürtüsel olacaktır. İçinizden geldiği gibi davranmanın, sevginizi göstermenin en önemli kanıtı olduğunu düşünüyorsunuz. Sevdiğiniz insanın duyguları sizinle aynı ise bunu sorun etmeyecektir. Fakat bir de tersini düşünürsek yalnış anlama riskiniz de olabilir.

Gün içinde sergileyeceğiniz bu cesur tavırlarınızın altında yatan bir diğer neden ise, geçmişte yaşanan bir ilişkiyle alakalı konuların dost çevrenizde yeniden gündeme gelmesidir. Bu sizi rahatsız etse de, alınan derslerin büyük olduğunun farkındasınız. Sürekli fedakarlık yapmak zorunda kaldığınız ve sonunda büyük bir hayalkırıklığı yaşadığınız bu ilişkinin, aslında önemli bir deneyim olduğunun bilincindesiniz. Artık sadece karşınızdaki kişiyi mutlu etmek adına yaşanan beraberliklerin sonuçta mutsuzluk getireceğini anladınız. Bu nedenle içinizden geldiği gibi davranmakta kararlısınız. Size uyan uyar, uymayan ise kendi bilir diyeceksiniz.
vain - avatarı
vain
Ziyaretçi
8 Mart 2007       Mesaj #47
vain - avatarı
Ziyaretçi
bişey solicem dunyada bi ton balık günlük planını tuttururken hepsi aynı yolları mı izliyor bence burclar saçma geliyor
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Mart 2007       Mesaj #48
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Balık - 07.03.2007 , Çarşamba


Bugün, öğle saatlerinden itibaren pozitif enerjiniz yükselmeye başlayacaktır. İlişkinizde bazı sorunlar devam ediyor olsa da, yavaş yavaş düzelecektir. Finansal konulardaki sıkıntılı durumlar sizi rahatsız edebilir. Başkalarından elde ettiğiniz yada size ait maddi kaynaklarınızla ilgili terslikler yaşayabilirsiniz. Bu durum nedeniyle, insanlara karşı mesafeli ve eleştirel bir şekilde davranabilirsiniz. Fakat bütün bunlar öğleden sonradan itibaren yerini daha ılımlı ve olumlu enerjilere bırakacaktır.

Yaşam canlılığınız gözle görülür bir şekilde artacak ve başta duygusal konularda olmak üzere rahat enerjiler içine gireceksiniz. Konsantrasyon gücünüz yükselecek. Sevdiğiniz kişiyle aranızdaki buzlar yavaş yavaş eriyecek ve aranızdaki sevgi bağı eski halini almaya başlayacaktır. Genel olarak bir canlanma ve zindelik sizi saracaktır. Parasal konularda ise ortaklık ilişkisi olanlar için öğleden sonra saatleri daha olumlu enerjiler mevcut olacaktır. Bekar olanlar, yeni bir kişiyle tanışabilir ve ciddi bir ilişkinin temelini atabilirler.

Balık - 08.03.2007 , Perşembe

Bugün, yaşama bakış açınız, olayları değerlendirme biçiminiz pozitif etkiler altında olacaktır. Ne düşünüyorsanız onu gerçekleştirecek adımları kolaylıkla atabilirsiniz. Ve girişim yaptığınız hiçbir konuda kendinizle çelişmediğiniz gibi etrafınızdaki insanlara da huzurlu ve keyifli ortamlar hazırlayacaksınız. İyimser düşünceler içinde, hevesli ve merhametinizin yüksek olduğu etkiler altındasınız. Size gereksinim duyan kişilere karşı elinizden geleni yapmaya hazırsınız. Aşk ve romantizm duygunuz yüksek olduğu bugün sevdiğiniz kişiyle olan tüm temasınızda güzellikler ve hoşluklar yaşamanız mümkün olacaktır.

Yüreğinizdeki duygularınızı kolaylıkla dile dökeceğiniz bugün, hoş ve yumuşatıcı bir tarzınızla etrafınızdaki herkese şifa olabilirsiniz. Yolculuklar ve farklı yerleri görme isteğinizi gerçekleştirme fırsatı bulabilirsiniz. Mistik konulara yoğun ilgi gösterebilir ve bilinmeyen meselelerde öngörüde bulunacak kadar sezgileriniz yükselebilir. Kişisel görüşmelerinizde insanlara güven veren görünümünüz size istediğiniz alanda başarı getirebilir. Öğrenim hayatınızla ilgili konulardaki yüksek enerjiniz sayesinde sınavlarınızda başarılı olabilir ve istediğiniz adımları atabilirsiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Mart 2007       Mesaj #49
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Balık - 09.03.2007 , Cuma


Bugün, fiziksel ve ruhsal açıdan son derece verimli enerjilere sahip olacaksınız. Çabuk düşünmeniz ve orjinal olan fikirlerinizle kendi çevrenizde yenilikler yapacaksınız. İletişim konularında öncü ve aktif enerjiniz bugün size bir çok konuda yardımcı olacak. Kardeşleriniz ve yakın çevrenizle alakalı bir konuda sizden istenen bir yardımı geri çevirmeyecek ve elinizden geleni yapacaksınız. Tanıdığınız bir kişiyle kısa bir yolculukta önemli konuşmalar yapacaksınız. Gün içinde sahip olduğunuz değerlerinizle alakalı konularda diğer günlere nazaran daha hızlı hareket edebileceksiniz. Tanıdığınız insanlarla aranızda iletişim açısından yoğun bir gün geçecek. Her zamanki gibi verici ve cömert yanınız ve empati kurabilme yeteneğiniz sayesinde onlarla rahatlıkla anlaşacaksınız

Karar verdiğiniz bir konuyla alakalı girişimlerde bulunmak bugünkü enerjiyle mümkün olacaktır. Duygusal bir konuda çok yakın bulduğunuz bir insanla konuşacak ve onun fikrini alacaksınız. Vereceği akıl çok hoşunuza gidecek. Enerjinizi, daha çok iş alanıyla ilgili konulara yöneltirseniz daha olumlu durumlar yaşayabilirsiniz. İletişim açısından hızlı konuşma ve hızlı düşünebilmeniz nedeniyle aktif girişimlerde bulunabilirsiniz. Ailenizi ilgilendiren bir konuda yeni bir karar alacak ve değişimde bulunmak gereği duyacaksınız.

Balık - 10.03.2007 , Cumartesi

Bugün, ne olursa olsun kendinizi sakin tutmaya özen gösteriniz. Beklediğiniz haberler tahmin ettiğiniz gibi olmayabilir. Belki de yaşanan gecikmeler sizin için en hayırlı olanıdır diye düşünmeye çalışınız. Yabancı kişilerle yada iş yaptığınız insanlarla aranızda parasal konular sorun olabilir. Ödemek zorunda olduğunuz bazı borçlarınızı ertelemek için insanlara dil dökebilirsiniz. Ve iyi niyetiniz bugün birileri tarafından suistimal edilebilir. Bilinçli olarak hareket etmekten uzak durarak ani kararlar alabilir ve kendinizi de zor duruma sokabilirsiniz. Masraflarınızı iyi bir bütçe ile sınırlamanız yerinde olacaktır. Bu sizi ileride oluşacak zararlı durumlardan koruyabilir.

Gün boyu kendi tanıdıklarınız haricindeki insanlarla biraraya gelebilir ve yeni tanışmalara aracı olabilirsiniz. Çok uzun süredir beraber olduğunuz kişinin yanlış bir davranışı sonucu hayalkırıklığı yaşadığınız halde yüzleşmektense mesafe koymayı tercih edebilirsiniz. Sizden yaşça büyük bir kişiden ummadığınız bir yardım görebilir ve şaşırabilirsiniz. Bu desteği ömrünüz boyunca unutmayacağınız kesindir.
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
11 Mart 2007       Mesaj #50
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Balık - 11.03.2007 , PAZAR


Para konusunda gerçekçi olmanız gerektiğini unutmayın. Talih oyunlarında bu günlerde şansınız yok. Paranızı çarçur etmeyin. Evde ve işte bazı sorunlar olacak. Akılcı ve sakin olmalısınız. Evde masraflara dikkat etmelisiniz. İş hayatınızda yeniliklerden kaçınmalısınız. Sevdiğiniz varsa yeni karalar alabilir. Sevdiğiniz yoksa yaşamınıza iki veya üç kişi girecek. Seçim yapmakta zorlanabilirsiniz. Alkolden ve baharatlı yiyeceklerden uzak durun. Mide problemleri yaşayabilirsiniz.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar