Arama

Astroloji - Fallar - Balık - Sayfa 7

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 382.159 Cevap: 1.933
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Mart 2007       Mesaj #61
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
JUPİTER ETKİLERİ
2007 yılı süresince jüpiter gezegeni siz balıklara bulunduğunuz cemiyet içinde ve mesleğinizde başarı, şeref kazandıracak bir büyüme ve fırsatlar verecektir. Bundaki en büyük etken cana yakınlığınız ve cömertlik dolu tabiatınız olacaktır. Çekici ve büyülü bir kişiliğe sahip olacak ve insanlar tarafından güvenilir bulunacaksınız. Elinize birçok fırsat geçecek ve bunları kullanarak başarıya erişeceksiniz. Kariyerinizde ve başarmak istediklerinizde güçlü bir sorumluluk duygusu göze çarpacak, başka insanların uzun vadeli planlarına, hayallerine, rüya ve vizyonlarına karşı da inanç geliştireceksiniz.
Sponsorlu Bağlantılar

Bu dönemde başarılı bir patron yada çalışkan bir memur olabilirsiniz. İş olanaklarınızın bolluğuna karşı inancınız yükselecek talihli ve iyi bağlantılarınız sayesinde meslek yaşamınızda ilerleme imkanı bulacaksınız. Başka insanlardan destek görecek şerefli saygın bir göreve sahip olacaksınız. Liderlik pozisyonu sizin için biçilmiş kaftan olacak etrafınızdaki insanlara karşı güven telkin edeceksiniz. bu süreçte kendi çıkarlarınızı sürekli gözetmekten, şansınıza fazla güvenerek çalışmamaktan, abartılı tepkilerden uzak durmanızı öneriyorum.

SATURN ETKİLERİ
Satürn gezegeni Eylül 2007 tarihine kadar siz balıklar, sağlık konularında çok dikkatli olmanız gerektiğini bilmelisiniz. Yediğiniz gıdalara, hijyenik ortamlara, dışarda yemek yediğiniz yerlerin kalitesine ve diyetinize özellikle dikkat etmelisiniz. Vitamin alımınıza şimdiden başlamalı kendinizi zinde ve formda hissetmek için kontrollerinizi muhakkak yaptırmalısınız. Eğer şartlarınız müsait değilse en azından sağlıklı gıdalar yemeye ve sağlığınızı riske atmayan bir yaşam geçirmeye özen gösteriniz. Egzersizler yapmak yada bir spor ünitesinde bir programa dahil olmak gibi konulara özenle önem veriniz. Bu dönemde işyerinizle alakalı durumlarda günlük temponuzu zorlayacak durumlara karşın hazırlıklı olmalı işyerinizdeki sağlık ve temizlik konularına özel önem vermelisiniz. Yanınızda çalışan kişilere yada birlikte çalıştığınız iş arkadaşlarınıza karşı sevgi ve saygı dolu davranmaya, aşırı eleştirilerde bulunmamaya da yine özen göstermelisiniz. Her zaman görevinize sadık olan siz, bunu yerine getiremeyen arkadaşlarınıza karşı sert amirlik göstermemeye de özellikle dikkat etmelisiniz. Çalıştırdığınız kişilerin sağlık ve güvenlikleri tehdit etmeyecek bir ortam yaratılmasını sağlamak ta yine yapmanız gereken davranışlarınızdır. Yorup dinlenmeden çalışmak nedeniyle sağlığınızı bozmamaya, herşeyden önemlisinin siz olduğunuza asla unutmamak ta yine kulak arkası yapmamanız gereken hususlardır.

Bu dönemde ağır, bezdirici işler yapmak, duygusuzca gündelik işlerinizi yoluna koymak fakat mutsuz bir şekilde çalışmak satürnün etkisi olabilir. Eğer koşullar sizi uymuyorsa ve ilerde sorun çıkacaksa bunların bu dönemde muhakkak düzeltilmesi gerekir. Unutmayınız ki Satürn gezegeni kötülük getirmez sadece olması gereken düzeni sağlamak için engeller çıkartır ve sizi asıl zayıf olan noktanızı düzeltmek için terbiye eder. Eğer önlemlerinizi alıyorsanız ve yukardaki etkileri gözönüne alırsanız bir sorun olmayacaktır.

URANÜS ETKİLERİ
Sevgili Balıklar uranüs gezegeni sizlere, iradenizi güçlendirici, bağımsız, özgün, sezgili olmanızı sağlayacak etkilerle dolu bir süreç yaşatacaktır. Heyecanlı ve teşvik edici kişiliğiniz ile insanları kendinize çekeceksiniz. Düşüncelerinizde inatçılık, kaygılı olma hali, heyecanlılık ve sinirlilik görülebilir. Huzursuzluk ve yalnızlık duyguları bulunabilir. Kendinize hoş gelen geleneksel fikirlerinizi açıklamak için alışılmadık yollar arayabilirsiniz. Sezgileriniz güçlenir ve bu durumdan fazlasıyla yararlanabilirsiniz. Zihniniz çok büyük düşünceler ile doludur. Fiziksel görünüşünüze pek aldırmazsınız. Davranışlarınız eksantrik, uyanık ve huzursuz etkilerle dolu olabilir. Özgürlüğünüz sizin için en değerli olgunuz hale gelecektir. Davranışlarınızla dikkat çekecek ve sıradan bir insan olmadığınızı herkese göstereceksiniz. Birçok deneyimler yaşayacak, gelenek dışı, orjinal, çabuk karar veren etkiler altında olacaksınız. Kısıtlanmalara ve zorla yüklenen görevlere tahammülünüz olmayacak, kendi orjinalliğinize ve öneminize olan inancınızı koruyacaksınız. Sadece kendi özgür iradenizle hareket edeceksiniz.

NEPTÜN ETKİLERİ
Sevgili Balıklar yıl içinde Neptün gezegeni sizlere düşünceli bir tavır ve sezgili bir ruh hali sunacaktır. Bilinçaltınızda ruhsal yetenekleriniz bulunacak ve bunlar son derece dikkat çekici bir duruma gelecektir. Özel bir yalnızlık duygusu ve belirli bir insana tutsaklık halinde bağlanmak gibi etkiler altında olacaksınız. Yüksek bir gücün varlığına inancınız gelişecek, tüm yaşamın benzersiz bir parçası olmayı hedefleyeceksiniz. Okült ve mistik alanlar dikkatinizi çekecek ve özel bir şekilde ilgilenme gereği duyacaksınız. Düşkün ve muhtaç kişilere, yatağa bağlı bir insana hizmet etmeniz gibi zorlu enerjiler de (doğum haritanızdaki etkiye bağlı olarak) verebilir. İnsanlara yardımcı olmak sizin için en önemli olgu haline gelecektir. Bu süreçte gizli düşmanlarınıza karşı tetikte olmanız da gerekebilir.

Bu süreçte, vizyon sahibi olmanız doğal olarak gerçekleşecektir. Dış ortamlarda olsun çevrenizde olsun sizdeki farklı duruş göze çarpacaktır. Bu dönemde farklı inanışlar ilginizi çekecek, yaşamın üst boyutları hakkında bilgi sahibi olmak isteyeceksiniz. Sanatla uğraşıyorsanız bu dönemde önemli eserler verebilirsiniz. Edebiyat alanıyla uğraşıyorsanız büyük bir ödülün sahibi olabilirsiniz. Tüm sınırların ötesinde yaşamak isteğiniz güçlenecek, vizyonlarınız renkli ve etkili hale gelecek.

Canayakınlık, merhamet, derinlik ve sezgilerin kahini siz Sevgili Balıklar, 2007 yılında sizlere, mutluluk, başarı ve esenlik dolu bir yıl dilerim.

damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
22 Mart 2007       Mesaj #62
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
balik

Sponsorlu Bağlantılar

22 Mart 2007 - Bugün
Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede. Öyle ki artık gözünüz hiçbir şeyi görmez olmuş. Bütün enerjinizi bu işe kanalize etmişsiniz. Neyseki duygusal bağlamda aklınızı alacak gelişmeler olacak. Siz de cazibenizin farkına varacaksınız. Kontrolünüzü kaybetmemeye bakın. Aradığınız huzuru ergeç bulacaksınız.


Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Mart 2007       Mesaj #63
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Balık'ta su unsuruyla, değişen nitelik birleşir. Yöneticisi olan Neptün, sezme gücü, hayaller, derin duygular ve çevreye uyabilme niteliklerini burca verir. Dolayısıyla da ortaya son derece hassas bir burç çıkmıştır. Balık insanı, dış alemi duyguları sayesinde hemen algılar. Buna kendi hisliliği de eklenince Balık insanının aşağı yukaru tamamıyla duygulardan oluşmuş olduğu da anlaşılır.

Böyle duygulu bir tip, dünyamızda pek çok üzücü durumla karşılaşacaktır tabii. Bunların her biri de onu yıkabilir. Ama Neptün sayesinde Balık burcunun kendi kendisini aldatma yeteneği de vardır. Balık insanı, üzülmemek için çevreye uyar. Dolayısıyla da kendi düşüncelerinden vazgeçer. Bunu yapamadığı zamanlar Balık tipi büyük karamsarlığa kapılabilir.

Balık insanı, iyi niyetli, yumuşak ve çok merhametlidir. Ayrıca inanılmayacak kadar renkli bir iç dünyası vardır. Hem Balık insanı için gerçek olan da bu iç dünyadır işte. Oysa bu hayallerin gerçeklerle pek ilgisi yoktur. Ancak Balık insanının sezme gücü de inanılmıyacak kadar gelişmiştir. Bu sezgiler onu gerçeklere hazırlar. Yani bu duygular onu yaşamı sertliklerinden koruyan birer tampon gibidir. Hem Balık insanı gerektiğinde kendisini gerçeklerden uzaklaştırmasını da iyi bilir.

Yalnız bazen bu gerçeklerden kaçma isteği içkiye ve uyuşturucu maddelere düşmesine de yolaçabilir. Balık insanı, kuşkucu bir tiptir. Gerçekler bir yana; olmayan şeylerden bile korkarlar. Bu yüzden sinirleri bozulabilir. Yine bu tip, kendi kendini kandırır. Ayrıca başkalarını kandırmayı da doğal sayar.

Bu sözlerimizden Balık burcunun güçsüz, aciz olduğu anlamını çıkarmamalısınız. Bunlar Balığın özellikleridir. Ama doğum anında yıldız haritasındaki başka güçler bu etkileri hafifletir ve hatta çok olumlu hale getirebilir. Örneğin Balık tipinin eşsiz iç dünyası kendisi için yararlı olabilir. Yazı yeteneği olan bir Balık insanı bu sayede başarıya erişebilir. Güzel sanatların bütün dallarında da durum aşağı yukarı böyledir. Ünlü pek çok yazar ve sanatçı Balık burcundan çıkmıştır.

Balık insanı endişeli tip olduğu için hemen karamsarlaşır. Bu üzüntü biraz sürerse sinir rahatsızlıkları ve sindirim bozuklukları ortaya çıkabilir.

Balık insanlarının sezgisi çok güçlüdür. Ayrıca türlü güzel şeyleri hayal edebilir. Konuşması yumuşak ve tatlıdır. Yaşamın güzel şeylerinden, renklerden, müzikten, lüksden zevk alır. Eğer yıldız haritasında ona yön verecek güçlü bir (ya da birden fazla) gezegen varsa Balık insanı renkli hayallerini gerçekleştirebilir. Çok romantiktir ve iyi bir sevgili olur. Sevdiği kimseyi türlü üstünlüklerle süsler. Onun iç yüzünü pek göremez. Hayal kırıklığına uğrarsa aşkı söner; ama kısa süre sonra yine büyük aşkla sever.

Balık insanlarının her konuda bir fikirleri vardır. Konuşkandırlar, anlattıkları hikayelerle diğer insanları hemen çevrelerine toplarlar. Kendilerini kimsenin dinlemediğini hissederlerse rüyalara dalarlar. Ama Balık insanları lotoda 8 tutturmayı hayal etmezler. Bu onlar için çok bayağıdır ve Neptün’ün onlara kazandırdığı alışılmamış yaratıcı yeteneklerine uygun değildir. Rüya ülkesinin kapıları onlara hep açıktır. Bu hayaller öylesine canlıdır ki onları gerçekleştirme isteği duymazlar. Çünkü bir amaca ulaşmak için gerekli savaşçı ruhları yoktur. Bunun dışında günlük işlerin rutinliğinden nefret ederler. Mutlu olabilmek için, gelecekte olmasını umut edebilecekleri yeni bir şeye ihtiyaçları vardır.

Balık insanları fikirleriyle başkalarını heyecanlandırabilmek için çok çaba harcarlar. Onlar için önemli olan tek şey, yaratıcılıklarını mesleki açıdan kullanmaktır, örneğin bir reklam ajansında. O zaman devamlı emir almaktan şikayet etmeyen yardımcıları varsa mesleklerinde yükselebilirler.

En mutlu Balıklar sanatçı olanlardır. Konuşkanlıkları sayesinde sık sık onları koruyacak hamiler bulurlar. O zaman rutin ekmek kavgasından kurtulup yaratıcı yeteneklerini geliştirirler.
damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
24 Mart 2007       Mesaj #64
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
Astroloji - Fallar - Balık
balik


24 Mart 2007 - Bugün

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz. Yaşamın her alanında şansınız yüksek gözüküyor. Siz bu şansı özellikle duygusal bağlamda kullanmaktan yanasınız. Böylece yalnızlığınıza son verebilirsiniz.
*TeoDora* - avatarı
*TeoDora*
Ziyaretçi
29 Mart 2007       Mesaj #65
*TeoDora* - avatarı
Ziyaretçi
fishBalık, 19 Şubat - 20 Mart
Bu hafta şans yüzüne gülüyor! Hiç ummadığın yerlerden beklenmedik haberler alabilirsin. Hafta boyunca “asla olmaz” dediğin olayların gerçekleşmesini izleyebilir, kendini cennette zannedebilirsin. Aynı şans dalgası aşk hayatında da hissedilebilir. Bu hafta yıldızlar senin için çalışıyorlar anlaşılan…
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
30 Mart 2007       Mesaj #66
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
Balık - 30.03.2007 , CUMA


Bugün, mesleğinizi ilgilendiren konularda yoğun bir enerjiniz var. Dostlarınızla biraraya gelebilir, pozitif düşüncelerinizle onları rahatlatabilirsiniz. Aktif enerjiniz ileriye dönük idealleriniz için dostlarınızın da size destek oluşuyla daha iyimser olmanızı sağlayacak. Mesleki konularda girişimleriniz olumlu ve işinizle alakalı üstlerinizle olan diyoloğunuz güçlü olacaktır. Bu durumda dikkat etmeniz gereken konu, yapabileceğinizden daha fazlasına söz vermemenizdir. Daha sonra güç durumda kalabilirsiniz.

Parasal konularda son zamanlardaki gecikmeler nedeniyle kaynaklarınız açısından zorlu enerjiniz bugün de devam edebilir. Gecikmiş bir ödemeniz için aranabilirsiniz veya işinizle alakalı bir konuda beklediğiniz paranın elinize geç ulaşacağını öğrenebilirsiniz. Bankalarla ilgili işlerde gerginlikler yaşanabilir ve sırf bu nedenle bir parayı yatırmakta gecikebilirsiniz. Önleminizi şimdiden almanız yararlı olacaktır.
damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
30 Mart 2007       Mesaj #67
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
Astroloji - Fallar - Balık
balik

30 Mart 2007 - Bugün

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz. Parasal durumdan çok sıkışıksınız. Dostlarınızı kırdığınızı bildiğiniz için arayamıyorsunuz. Siz yalnız kalmayı hakeden bir insan değilsiniz. Yakınlarınızdan yardım isteyin. Bu dar günler geçici, ileride bol kazançlı ve mutlu günler sizi bekliyor. Kalbinizi koruyun. Çünkü o en hassas noktanız.

damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
1 Nisan 2007       Mesaj #68
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
1 Nisan 2007 - Bugün

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakat iş hayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep. Özgürlüğünüzden vazgeçemediğiniz için aşk hayatında istediğiniz mutluluğu bir türlü yakalayamıyorsunuz. Seçim sizin. Aşk mı özgürlük mü? Sağlık konusunda biraz ihtiyatlı davranın. Sağlık ihmale gelmez.
damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
2 Nisan 2007       Mesaj #69
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
2 Nisan 2007 - Bugün

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile. Böylece kendinizi daha moralli ve zinde hissedebilirsiniz. Sağlığınız gayet iyi.

damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
3 Nisan 2007       Mesaj #70
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
3 Nisan 2007 - Bugün

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız. Çalışma ve gayretleriniz takdir ediliyor, beğeniliyor. Sevdiğinizle birlikteliğiniz uyumlu devam edecek. Yakın çevrenizden birinden alacağınız bir hediyeye çok sevineceksiniz. Moralinizi yüksek tutun. Sinirlerinizin yıpranmasına izin vermeyin.


Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar