Arama

Astroloji - Fallar - Balık - Sayfa 8

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 382.601 Cevap: 1.933
damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
5 Nisan 2007       Mesaj #71
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
5 Nisan 2007 - Bugün

Sponsorlu Bağlantılar
Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz. Hayatınız tam çok monotonlaştığını düşündüğünüz anda canlanacak. Yeni biri ile tanışacaksınız. Duygusal birliktelik olabilir. Şüpheciliğiniz ve bencil davranışlarınız etrafınızdakileri kırıyor. Sağlığınıza dikkat edin. Özellikle cinsel sorunlar olabilir.


damla1995 - avatarı
damla1995
Ziyaretçi
17 Nisan 2007       Mesaj #72
damla1995 - avatarı
Ziyaretçi
17 Nisan 2007 - Bugün

Sponsorlu Bağlantılar
Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerek iş gerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin. Yoksa gereksiz kıskançlıklarla herşeyi bir anda mahvetmeniz işten bile değil. Mali konularda tahminleriniz iyi. Yatırım yapmaya bakın. Sağlığınız iyi.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Nisan 2007       Mesaj #73
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Balık - 30.04.2007 , Pazartesi


Bugün, dostlarınızla iletişiminiz güçlü, sevgi ilişkinizde bazı pürüzler olsa bile moraliniz gayet yerinde. Sahip olacağınız enerjiler sayesinde, yakın bulduğunuz kişilerle aranızda duygusal yönden sağlamlık oluşacaktır. Bugün cesaretiniz ve yaşam arzunuz yüksek. Konsantrasyon gücünüzde yüksek görünüyor. Kadın arkadaşlarınız arasında popülerliğinizle göz dolduracaksınız. Kafanızın içindeki hedeflerinizi gerçekleştirmek için harekete geçebilecek ve idealleriniz için savaşabileceksiniz.

Bugün bir gruba ait olmak veya organize işlerde arkadaşlarınızla bir araya gelmek ve başarılı girişimlerde bulunmak kolay olacaktır. Cesur ve yürekli davranışlarınız size ihtiyacı olan kişilere yardımcı olmanızı sağlayacaktır. Size güven duyan arkadaşlarınızı yanıltmayacak ve elinizden gelen yardımı yapacaksınız. İnsanlara yardım amaçlı projeler ilginizi çekecek ve her zamanki gibi kendinizden çok başka insanları düşüneceksiniz. Bir arkadaşınızın iş konusundaki önerisi çok hoşunuza gidecek ve bu konudaki yardımı için ona minnettar kalacaksınız. Dostlarınızın desteği bugün üzerinizde ve bunu hissetmek size moral verecek, motivasyonunuzu yükseltecektir.
000000 - avatarı
000000
Ziyaretçi
30 Nisan 2007       Mesaj #74
000000 - avatarı
Ziyaretçi
hey maşallah bee ........ben balık burcuyum bana yazacak bişi kalmamış ....bu balıklar neymiş böylee
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Mayıs 2007       Mesaj #75
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Balık - 01.05.2007 , Salı


Bugün, toplum içindeki davranışlarınız hoş ve pozitif etkiler altında olacaktır. Çevrenizdeki yabancı insanlar dahi sizin popülerliğinizi farkedeceklerdir. Siz de onlara kendinizi en olumlu şekilde göstermek niyetinde olacaksınız. Dostça ve sevgi dolu tavırlarınızda hep iyimserlik hakim olacaktır. Sözel iletişiminizde güç sahibi oluşunuz, girdiğiniz ortamlarda fikirlerinizin kabulünü sağlayacaktır. Toplum önündeki tüm işler için gayet olumlu enerjiniz var. Görüşmelerinizden faydalı sonuçlar elde edebilirsiniz. İlk kez biraraya gelecek sevgililer için baharın coşkunluk dolu enerjisi, birbirlerinden kolayca etkilenmeleri sağlayacaktır.

Hayırseverlik duygunuz bugün gayet yüksek. Çevrenizde yardıma ihtiyacı olan kişilere işinizle ilgili yapmanız gereken görevler olmasına rağmen, elinizden geldiğince destek olacaksınız. Sevdiğiniz kişiye karşı bugün çekiciliğinizi kullanmanız kolay olacaktır. Bakışlarınız ve sözlerinizle onu etkileyecek ve kendi isteklerinizi rahatlıkla kabul ettireceksiniz. Sanat alanında faaliyet gösteren burç mensupları için olumlu enerjiler mevcut olduğundan sergi yada buna benzer aktiviteler açısından başarılı birgün olacaktır.
Bahar mevsiminin bu ilk gününün size taptaze enerjiler getirmesini diliyorum.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Mayıs 2007       Mesaj #76
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Balık - 02.05.2007 , Çarşamba


Bugün, aşk ilişkinizde güzellikler sizi bekliyor. Huzurlu bir ortamda sevdiğiniz insanla birlikte hoş birgün geçireceksiniz. Olumlu duygularınızla birlikte olduğunuz kişiyi mutlu edecek, ona arzu ettiği ilgiyi göstereceksiniz. O da size karşı sadık, sevecen duygularla yanaşacaktır. İlişkinize verdiğiniz önemle ileriye dönük bir karara varabilir ve birlikte uzun bir ömrü paylaşmak istediğiniz belirtebilirsiniz. Bu enerji bugün size bu duyguları yaşatabilir.

Her zaman duygusal güvenliğe önem veren siz, bugün bu isteğinizin gerçekleştiğini düşünerek huzur bulacaksınız. Bir takım sorunların halledileceğine olan inancınız artacak ve günün tümünü rahat duygular içinde geçireceksiniz. Duygusal olarak güçlenir ve isteklerinizi sevdiğiniz insana kabul ettirebilirsiniz. İlişkinizdeki bir takım engelleri de konuşmak için uygun birgün olduğunu bilmelisiniz. Yalnız fazla abartıya kaçarak olmayacak şeyler konusunda da ısrarlı olmamaya özen gösteriniz.
CyniX - avatarı
CyniX
Ziyaretçi
3 Mayıs 2007       Mesaj #77
CyniX - avatarı
Ziyaretçi
3 Mayıs 2007 - Bugün
Bugün kalbiniz iş ve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Gözünüz hep daha yukarılarda. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor. Kararlarınızı verirken duygularınızın sesine kulak verin. Küçük sürprizler, hediyeler var.
balkbf7


nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
7 Mayıs 2007       Mesaj #78
nünü - avatarı
Ziyaretçi
07/05/07

BALIK - Ayın 8'inden itibaren Venüs'ün Yengeç burcuna geçmesi ile birlikte hayata daha keyifli bakabileceğiniz, özellikle aşk hayatında daha mutlu olabileceğiniz koşullar var. Mars hâlâ burcunuzda ve size girişken olmanızı gerektiren olaylar getiriyor. Mars sayesinde atılgansınız ancak tartışmalar ya da sizi duygusal yönden huzursuz edebilecek konularla da karşılaşabilmektesiniz. Bu dönemde düşüncelerinizi yapıcı hale getirebilirsiniz.
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
11 Mayıs 2007       Mesaj #79
nünü - avatarı
Ziyaretçi
2007 Mayıs Ayı Burç Yorumu
Balık

Bu ay aşk hayatınız oldukça mutlu görünüyor. Bu konuda iddialı ve idealist davranacaksınız. Aşka ve çevrenize aşık duygular içindesiniz. Etrafınıza farklı gözlerle bakarken, manevi duygularınızda bir yoğunluk hakim olacak. Herşeyi seviyor ve evrenin size verdiği olumlu yansımaları büyük bir teşekkür duygusu içinde kabul ediyorsunuz. Geçmişte kalan hatalarınızın, tekrar sizi rahatsız etmesini engellemek sizin elinizde.
Yardıma ihtiyaç duyduğunuz anlarda, çekinmeden gerekli yerlerden yardım isteyebilirsiniz. Aşk hayatınızda hassasiyetin hakim olduğu bir ay içindesiniz. Bu ay aşk enerjinizi odaklayacağınız konuları iyi belirliyor ve başlangıçlar konusunda oldukça cesaretli davranıyorsunuz. İstekleriniz konusunda hırsınızı ve gücünüzü birleştirmek için enerjinizi yoğunlaştırmış durumdasınız. Yaşam sizi istediğiniz platforma getirecektir.
Bu ay maddi konular sosyal yaşamla birlikte gelecek. Eğer çevrenizle bütünleşebilirseniz, çevresel koşullarınızdan para kazanma şansınız çoğalacaktır. Ortaklıklar, aşk ve iş ilişkilerinizdeki isteklerinizi kabul ettirme konusunda oldukça kararlı bir tutum izleyeceksiniz. Başlattığınız tüm çalışmaları inatla sürdürecek ve sonuca gideceksiniz. Çevrenizde sizi kuşatan akıllı kişilerden faydalanmasını bilmelisiniz. Bazı dostlarınızın size iyi niyetle yaklaşımları karşısında sizde gereken karşılığı vereceksiniz. 21-22 tarihlerinde finans konularında kendinizi güçlü hissedecek ortamları tercih ederken, ortaklıklarda karşı tarafın isteklerinden çok, kendi isteklerinizi ve iç sesinizi dinlemelisiniz. Çünkü, hedefleriniz konusunda isabetli tahminler yapacak ve pozisyona uygun tavırlar alacaksınız.
Bu ay bağış yapmak ve çevrenize yardım etmek istiyorsanız, ay sonunda bu tür aktivitelere katılmak için, önünüze fırsatlar çıkıyor. Hayır işleri manevi yönünüzü güçlendirirken, size değişik konularda para kazandırma fırsatı da, veriyor. Ayın 21'inden sonra para kazanma şansınız artıyor. Karşınıza çıkacak insanları ikna etme konusunda akıllıca davranacaksınız.
Sağlık konusunda bu ay çok daha iyi durumdasınız. Vitamin ve mineral dengenizi korumalı, uyku düzeninize dikkat etmelisiniz. Kaynatarak çayını içeceğiniz kara hindiba otu size iyi gelecektir. Bu ay ayak bilekleriniz oldukça hassas olacak. Ayakkabı seçimine özen göstermelisiniz. Değişen mevsim koşullarına dikkat etmelisiniz.
Maneviyat duygusu içinde hareket etmek sizi oldukça rahatlatacaktır. Meditasyon ve yoga tarzı sizi rahatlatacak çalışmalara yönelmek sizi güçlü kılacaktır. Takıntılarınızdan kurtulmak istiyorsanız gerekli tıbbi kontrolden geçmelisiniz. Cildinize özen göstermeli, uyku düzeninizi sağlamalısınız. Alkol ve kahve tüketimini azaltıp, bitkisel çaylara ağırlık vermelisiniz.
DrAm3vLH - avatarı
DrAm3vLH
Ziyaretçi
11 Mayıs 2007       Mesaj #80
DrAm3vLH - avatarı
Ziyaretçi
BALIK BURCU VE BALIK BURCUNUN ÖZELLİKLERİ
  • balik

  • Elementi : Su
  • Özelligi : Hassasiyet
  • Yönetici Gezegeni : Neptün ve Jüpiter
  • Metali : Alüminyum
  • Ugurlu Günü : Persembe
  • Ugurlu Sayisi : 7
  • Ugurlu Taslari : Yesil safir, opaz, mercan, ametis
  • Ugurlu Renkleri : Deniz mavisi, yesil, mavi
  • Ugurlu Çiçekleri : Inci çiçegi, beyaz gül, zambak
  • Ugurlu Kokulari : Kiraz çiçegi, zambak, limon
  • Ugurlu Müzik : Hafif müzik
  • En Belirli Özelligi : Merhamet
  • En Büyük Ideali : Rahat etmek
  • En Büyük Hatasi : Kendini kötülemek
  • En Büyük Arzusu : Dünyayi dolasmak
  • En Büyük Yetenegi : Güzel sanatlar
    balik

    Dünyasal ihtiraslari hemen hemen hiç yoktur. Zenginlik onlari pek az çekecektir. Evlilik veya miras disinda zengin olan çok az Balik vardir. Gelecege ait yogun istekleri yoktur. Geçmis hakkinda sezgileriyle edindikleri bilgileri ve bugün için tatli bir hosgörüleri vardir. Bu burçta doganlar için kolay yolu seçmek tuzaga düsmek demektir.

    Balik'in davranisindaki çekicilik ve onun gevsek ve iyi yaratilisi sizi etkiler. O, hayal kurma ve yasamdaki yolunu sezgileriyle bulma özgürlügünü elinden almadiklari sürece, sinirlayici yasaklarin çoguna aldirmaz. Hakaretlere, karsilikli yakinmalara ve baska insanlarin öfke yaratan fikirlerine karsi daha da ilgisizdir. Onun da öfkelendigi zamanlar olur. Sonunda bir kez de öfkelenince, zeki ve igneleyici bir dille insani çok kirici sekilde alaya alabilir.

    Balik burcundan biriyle karsilastiginizda önce ayaklarina bakin. Dikkat çekecek kadar küçük ve narindirler, ya da aksine kocaman ve yorgun bir çamasirci kadininkiler kadar hantal olurlar. Balik'larin elleri de küçük, narin ve çok zarif biçimlidir. Ya da aksine saban sürenlerin elleri gibi kocaman ve kemiklidir. Cilt ipek gibi yumusak, saçlar ince, çogunlukla dalgali ve açik renktir.

    Balik'larin gözleri islak, gözkapaklari dolgun ve bakislari garip isiklarla doludur. Bu gözler sik sik, ama her zaman degil, hafifçe firlak, yuvarlak ve son derece insana hitabedicidir. Bazi Balik'larin gözleri gerçekten güzeldir. Yüzleri elastiki ve hareketlidir, bu yüzlerde genellikle kirisikliklar yerine gamzeler görürsünüz.

    Balik'larin pek azi uzun boyludur. Neptün vücutlari bazen acaip sekilde iri yari olursa da, olaganüstü zerafetleri yüzünden, bu pek göze çarpmaz. Yürümek yerine bir çesit akip giden görünüsleri vardir.

    Balik'lar dünyayi pembe gözlüklerle görme istegiyle dogmustur. Insanlarin çirkin tarafini gayet iyi bilir, bununla birlikte herkesin güzel, bütün davranislarin sevimli oldugu kendi sulak, tatli dünyasinda yasamayi yeg tutar.

    Balik 12. burçtur. Daha önceki bütün burçlarin bir karisimidir. Zevkine ve keyfine düskünlügü de Terazi burcundan gelir. Balik, bütün hava burçlarinin doga sevgisini ve bütün ates burçlarinin alev alev yanan arzularini kendi benliginde toplamistir. Ancak bu kati ve sabit degildir, sürekli degisir. Garip bir gücle kendini asarak dün, bugün, yarini birarada görebilme yetenegidir.

    Balik'lar sonsuza kadar yasayabileceklerini düsünebilirler, sik sik da sanki buna hararetle inaniyormus gibi davranirlar. Onlar genelde kendisine hiç iyi bakmaz. Fazla enerjisinin çogunu basi dertte olan akrabalarina yardim ederek, dostlarinin sikintilarini paylasarak harcar.

    Onlarin dertleri ruhsal ve parasal olabilir. Hangisi olursa olsun, bunlar Balik'in zaten pek güçlü olmayan sagligina ciddi sekilde zarar verebilir. Balik'larin enerjilerini kendilerine saklamasi gerekir.

    Mizah onlarin gizli silahlarindan biridir. Dökemedikleri gözyaslarini gizlemek için tebessüm ederler. Balik'larin yüreginde hastalara ve zayiflara karsi sonsuz bir acima duygusu ve yardim etme arzusu vardir.

    Yardim etmek Balik'larin önde gelen içgüdüsüdür. Huysuz ve ters Balik insanlari da vardir, ama bu görünüs sadece korumak için giyilmis ince kabuktan baska birsey degildir. Balik çok geçmeden ne kadar kolay incinebildigini ögrenir. Gözyaslari dökebilir; sonra bir baska görünmez dügmeye basarak günes açabilir.

    Bunlarin ikisi de gerçek degildir. Hepsi Balik'ça bir hiledir ve kendileri bile aradaki farki anlamakta güçlük çekerler. Kendine aciyarak ve kendini severek içe dönmedigi zamanlar gerçek bir azizden farki yoktur.

    Bütün komsularinin üzüntü ve dertlerini alacak kadar büyük yürekleri olan bir sürü tipik Balik ev kadini ve her hafta yüzlerce acikli öyküyü sempatiyle dinleyen bir sürü sabirli Balik burcu barmen vardir.

    Balik, sözcüklerle anlatilamayacak kadar derin olan gerçegi bir basina anlamaya çalisarak yasar hayatini. Onun dostlugunu kazanmak isteyenler, onu sevenler aklinin ve duygularinin baskalarina benzemeyen yanlarini kavramak için hayal güçlerini kullanmak zorundadir.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar