Arama

Astroloji - Fallar - Balık - Sayfa 9

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 382.518 Cevap: 1.933
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
14 Mayıs 2007       Mesaj #81
nünü - avatarı
Ziyaretçi
Bu Da Başka Bir Yorum

Sponsorlu Bağlantılar
Balık (Mayıs 2007)

Kişisel alanda en güçlü dönemlerinizden birine giriyorsunuz, sevgili Balık. Onun için kemerlerinizi bağlayın ve heyecan dolu bir ay yaşamaya hazır olun! Mars’ın da 11 Haziran’a kadar burcunuzda olmasıyla kontrol ve otorite sizde olacak. Ayrıca güçlü bir çekim alanı yaratarak etrafınızdakilerin sizi izlemelerini sağlayacaksınız. Şu ana kadar kararlar başkalarındaydı ve sizin onlara uymaktan başka pek bir seçeneğiniz yoktu. Ama Mayıs ayında roller değişmeye başlayacak ve kendi planlarınızı kendiniz yaparak bunları gelecek aylarda uygulamaya koyacaksınız.

Ne zaman savaşçı gezegen Mars burcunuza girse grubunuzun lideri, ana başlıkların konusu olursunuz. Hayır cevabını duymak istemez, ihtiraslı, ikna edici ve kararlı olursunuz. Bu özellikleriniz sizi başarıya götürecek. İçinizden gelen şeyleri yapabilme cesaretiniz ve ileriye dönük düşünceleriniz olacak. Bazı projeleriniz riskli olabilir ve sonucunda kendinize bazen “ Ne yaptım ben? ” diye sorabilirsiniz. Ama emin olun tüm bu değişiklikler sizin iyiliğiniz için olacak. Astroloji de bir laf vardır “ Burcunda Mars olan biriyle tartışma, kazanamazsın ”. Bu neden acaba? Çünkü başarmak için gerekli güç ve güven şu an sizde.

Mars’ın Balık burcuna girmesinin daha derin bir anlamı var. İki yıl sürecek yeni bir dönemin başladığını müjdeliyor. Bu güzel kozmik etkinin sizde olduğu en son zaman Haziran 2003’tü. Şimdi o zaman başladığınız meseleleri tazeleyecek, iyileştirecek ve belki de yönünü tamamen değiştireceksiniz. Evrenin arkanızda olduğunu bildiğiniz için artık sizin için önemli olan projelere başlamalısınız. Bu zaman saha kenarında oturma zamanı değil, oyuna girin, çekişmeye katılın ve cesaretle ilerleyin! Bu evreyi sonuna kadar değerlendirmeniz gerekiyor!

Mars tam yedi hafta boyunca burcunuzda kalacak. Bu süre yeni proje ve ilişkiler başlatmak için fazlasıyla yeterli. Bu işleri bitirmeniz gerekmiyor unutmayın, iyi sonuçlar alabilmeniz için 11 Haziran’a kadar başlatmanız gerekiyor.

Planlarınızın içinde kariyer başarıları ve buna bağlı para da olacak, ama kişsel alanlarda da ilerlemeler göreceksiniz. Mars’ın burcunuzda olmasıyla özel bir seksi karizma sahibi olacak, farkedilecek ve ilgisini çekmek istediğiniz kişinin dikkatini hemen çekeceksiniz. Bu ay aşkı bulmak istiyorsanız dolaşmak zorundasınız!

Beklenmeyen gelişmeler gezegeni olan Uranüs zaten sizin burcunuzda bulunuyor ve şu anda gücünü arttırarak Mars’a yumruk atmaya hazırlanıyor. (Uranüs, Mart 2003’te Balık burcuna geçti ve yaklaşık 2010 yılına kadar burada kalacak)

Enerji gezegeni Mars’ın, sağı solu belli olmayan Uranüs’e yaklaşmasıyla önünüzdeki birkaç hafta boyunca engebeli bir yolda ilerleyebilirsiniz. Ciddi bir aksama ile karşılaşabilir ve aynı zamanda önemli başarılar elde edebilirsiniz. Duygularınızın alanı genişleyecek ve büyük riskler aldıkça bu tip sarsıntılar geçirebileceksiniz. Risk almadan başarının yakalanamayacağını siz de biliyorsunuz. Uranüs’ün varlığı olduğu sürece ne olabileceğini kestirmek zor ama bu sürecin sonunda inanılmaz bir olgunluğa erişeceksiniz.

Bu ay, bu etkiyle ilgili izlemeniz gereken bir gün 15 Mayıs. Bu adeta Joker gibi bir gün. Olaylar her yöne doğru gidebilir. Gelişmeler çok heyecan verici veya çok üzücü ya da her ikisi birden olabilir. Bu günlerde hayatın ele avuca sığmaz yönlerine doğru çekim hissediyorsunuz. Saha kenarında oturmaktan, belirlenmiş, olağan ve sakin bir hayat yaşamaktan sıkılmış görünüyorsunuz. Yaşamın heyecanı içinizde kıpırdıyor ve sürekli ileri gitmek istiyorsunuz. Bu gün, 15 Mayıs veya beş gün yakınları her şeyi söyleyecek.

Sağlığınıza gelince, gelecek altı hafta süresince çok gayret göstereceksiniz. Bunun karşılığında sakinleşmek ve dinlenmek için kendinize vakit ayırmak zorundasınız. Kafanızı dinleyin, yürüyüşlere çıkın ve düşüncelerinizle başbaşa kalmaya çalışın. Eğer imkanınız varsa arada bir kendinize profesyonel bir masaj yaptırın.

Egzersiz yapmak için de kendinize zaman ayırın. Enerji gezegeni Mars’ın arkanızda olmasıyla en sağlıklı döneminizi yaşayabilirsiniz. Eğer bu enerjinizi tüketemezseniz uyku zorluğu çekebilirsiniz.

Gelecek haftalarda ayaklarınız veya ayak parmaklarınızla ilgili bir zorluk yaşayabilirsiniz. Bu olasılığı bildiğinize göre özel bir özen gösterin. Ayaklarınız sizin vücudunuzun zayıf bölgesidir, sevgili Balık. Onun için yeni ayakkabılar yerine eski ve rahat ayakkabılarınızı giymeyi tercih edersiniz. (Balıklar sürekli yeni ayakkabı alırlar ama bu yeni ayakkabılar genelde dolapta durur!). Ayakkabı alırken ayağınızın ölçüsünü yeniden aldırın, inanması zor ama ayaklar yaşlandıkça büyümeye devam ederler. Mars Balık burcundan geçerken ayaklarınıza tıbbi müdahele yaptırmayın. Böyle bir işlem yaptırmak zorundaysanız iyi sonuç alabilmek için 11 Haziran’dan sonrasına bırakın.

Ayın olaylarına bir bakalım!

8 Mayıs’ta Boğa burcunda özel bir yeniay oluşacak. Bu tarih ve takip eden iki hafta içinde kısa bir seyahat yapabilirsiniz. Bu pek uzun bir yol olmayabilir ama gideceğiniz yere vardığınızda birçok iş tamamlamak zorunda kalabilirsiniz. Eğer seyahatiniz iş amaçlıysa Merkür’ün Pluto’ya yaptığı güzel açı sayesinde bu seyahatten sonra ününüz artacak.

Bu yeniay sadece seyahatle ilgili değil, aynı zamanda iletişim becerilerinizi ilerletmekle de ilgili. Yeni bir kitap veya dergi projesi hakkında görüşmeler yapabilir (belki de başladınız bile), ya da bir senaryo veya tez üzerinde çalışabilirsiniz. Patronunuz sizden önemli bir rapor yazmanızı isteyebilir. Ya da sonuçları muhteşem olabilecek yeni bir halkla ilşkiler veya reklam kampanyası başlatabilir, ayrıca yeni bir web sitesi tanıtımı yapabilirsiniz. Satış veya pazarlama konusunda bir işe de girebilirsiniz. Tüm bunlar üçüncü evin yönettiği iletişim alanlarına girerler. Bu etkinin çok daha farklı yönleri de olabilir ama hepsi de çok olumlu!

Bu yeniayın Satürn ile güzel bir açı yapması, sizi memnun kalacağınız yeni bir yöne yönlendirebilir. Bu proje ne olursa olsun ileride aynısına devam etmek isteyeceksiniz. Eğer bir topluluk önünde konuşma yapacaksanız bu iyi gidecek ve sonucunda konuşma yapmanız için daha fazla davet alacaksınız. Bu ay bir dergide ilk defa yazı yazacaksanız, diğer yayıncılar bunu görerek size kendi yayınları için tekliflerde bulunabilirler.

Eğer doğum gününüz 8 Mart ve beş gün yakınlarına düşüyorsa, 8 Mayıs’taki bu yeniayın enerjilerinden muhteşem bir şekilde yararlanacaksınız demektir.

Eğer doğum gününüz 8 Mart veya SONRASINA düşüyorsa, o zaman iletişimle ilgili yepyeni proje gelecek dört hafta içinde hayatınıza girecek demektir. (Yazı, konuşma, eğitmenlik, editörlük, araştırma, satış ve benzerleri.)

Eğer doğum gününüz 8 Mart’ın ÖNCESİNE düşüyorsa, iletişimle ilgili geçmişte başlayan bir proje şimdi sonuçlanma aşamasına gelecek ve gelecek dört hafta içinde neticelenecek.

İletişim yeteneğinizin olağanüstü seviyelere çıktığı bir gün ise 18 Mayıs. Merkür ve Venüs ekip olacak ve parlak orijinal fikirler üretmenize yardımcı olacak. Ayrıca önemli yazılı bir evrağı teslim etmek için de ideal bir gün.

8 Mayıs’taki bu yeniay size maddi açıdan iyi haberler getirmeli zira geçen ay 8 Nisan’da çalışarak kazandığınız parayı yöneten ikinci evinizde güçlü bir güneş tutulması yaşanmıştı. Tutulmalar bazen haberlerini oluştuktan tam bir ay (ve beş gün yakınlarında) sonra getirirler. Eğer geçen ay 8 Nisan’daki tutulma sonucu gelirinizin artışıyla ilgili hiçbir gelişme olmadıysa antenlerinizi açık tutun.

23 Mayıs’taki dolunay ve dört gün yakınlarında şöhretiniz yine ön plana çıkmaya başlayacak. Bu dönem çok heyecanlı ve zevkli geçebilir.

Yeni bir iş veya terfi alabilir ya da patronunuz sizin hakkında övgü dolu bir yazı hazırlayıp bunu şirketteki herkese gönderebilir. Ya da bunu sözle iletebilir. Hatta televizyon veya radyoda konuk olabilir ya da bir gazetede veya dergide röportajınız yayınlanabilir.

Jüpiter 23 Mayıs’taki bu dolunaya muhteşem bir açı yapacak. O nedenle eğer bir projede komisyon ya da lisans bazlı çalışıyorsanız maddi açıdan çok kazançlı olacaksınız. Bununla kalmayacak ve Neptün ile Venüs arasında çok hoş bir etkileşim olacak. Eğer sanatla ilgili bir proje üzerinde çalışıyorsanız ve bunu bir müşteri adayına sunarsanız coşkuyla karşılanacaksınız.

Pazarlıklar ve anlaşmalar gezegeni Merkür, Satürn ile sıcak ve dostça bir ilişki içinde. Öyle görünüyor ki, üzerinde çalıştığınız iş dolunay zamanı bir sonuca bağlanacak. Bir kontrat imzalamanız gerekirse bu girişim size kalıcı bir gelir ve güvenlik sağlayacak.

Yine de, Merkür Neptün’e iyi bir açı yapmıyor o nedenle sorular sormanız ve kontrata eksik olan ve sizi koruyacak başka maddeler eklemeye çalışın. Bir avukatın yardımını alırsanız kendinizi sağlama almış olacaksınız. Bu dolunay size gerçekten avantaj sağlayacak!

Aşkta ise geçmişte kalbiniz kırılmış olsa bile, bu ilişkiyi tamamen geride bırakıp cesaretle geleceğe yeni bir ilişkiyle yürümeye hazır görünüyorsunuz. Eğlenmekten çok sizi çalışırken görmek isteyen Satürn, en sonunda temmuz ortasında aşk evinizden çıkıp gidecek. Fazla bir şey kalmadı! Satürn’ün bu evdeki varlığını hiç özlemeyeceksiniz. (Satürn aşk evinize 2003 temmuzundan beri demir atmıştı.) Neyse ki, bir daha otuz yıl kadar bu eve uğramayacak!

Şimdilik sevgiliniz ya da eşinizle programlarınızı uydurmakta zorlanıyor olabilirsiniz. Eğer ona ilgi duyuyorsanız bu duruma biraz daha katlanın. Eğer evliyseniz ya da ciddi olarak çıktığınız biri varsa geleceğiniz çok daha parlak görünüyor. Aşkta Satürn bu evi terk ettikten sonra daha az engelle karşılaşacaksınız. Genelde durumunuz giderek düzeliyor.

En iyi buluşma akşamları: 3 Mayıs Salı, 17 Mayıs Salı, 21 Mayıs Cumartesi ve 30 Mayıs Pazartesi.

Son olarak ay müthiş bir şekilde sona erecek! 30 Mayıs’ta Güneş ve Jüpiter sizin adınıza biraraya gelecek. Güneş yuva evinizde, Jüpiter ise para evinizde bulunduğundan bu iki alan arasında bağlantı olacak. Büyük olasılıkla anne veya babanızdan maddi destek ya da bir hediye alacaksınız veya emlakla ilgili bir konunun çok kazançlı bir duruma geldiğini göreceksiniz.

Sevgili Balık işleriniz yolunda!


Özet:

Mars’ın 30 Nisan’da burcunuza geçip, 10 Haziran’a kadar kalacak olması (iki seneden beri ilk defa) hayatınızda ve dış görünüşünüzde olağan üstü değişimler yapmanıza yardımcı olacak. Mars size cazibe, ışıltı ve enerji verecek ve sizi bu ay yeterince ciddiye almayacaklar çok yakında pişman olacak!

Bu ay iş bulma ve para kazanma konularında Balık burcu en favori burçlardan biri. Mayıs ayının çoğunluğunu iş görüşmeleriyle geçirin zira 23 Mayıs’taki dolunay kariyer ve başarı eviniz aydınlattığı zaman önemli bir ünvana sahip olabilirsiniz.

İşte buna şiirsel adalet denir! İnsanlar ne kadar yaratıcı biri olduğunuzu görürler belki ama sizdeki büyük iş yeteneğini hemen fark edemezler. Çok yakında kimin patron olduğunu onlara göstereceksiniz!

Yazı yazmadaki ya da başka seviyelerde iletişim kurmadaki yeteneğiniz sizi talep gören biri yapacak. 28-30 Mayıs hafta sonu başarınızı ve şansınızı kutluyor olacaksınız!

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Haziran 2007       Mesaj #82
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Balık - 07.06.2007 , Perşembe

Sponsorlu Bağlantılar

Bugün, çevrenizdeki herkesin size ait sorunları sahiplendiğini görürseniz hiç şaşırmayın. Bir pozitif ruh hali öylesine hakim olacaktır ki, kendinizi ayaklarınız yerden kesilmiş gibi hissedebilirsiniz. Bu düşüncenin içinde asla olumsuzluk yoktur. Herşey halledilir, yoluna girer ve girecektir diye bir iç sese sahipsinizdir. Bu sesi duymak öyle hoşunuza gider ki, başka hiçbir sese tahammülünüz yoktur. Hayalleriniz renkli, rüyalarınız nerdeyse gerçek kadar apaçık ve siz son derece hoş etkiler altında günü selamlarsınız.

Günlük ifadenizin çoğunluğunda iyimserlik göze çarpar. Etrafınızdaki tüm sorunlu kişiler sizinle konuştuklarında ferahladıklarını söylerler. Sakinleştiren sözleriniz ve gözlerinizdeki buğulu ifade ile şifa dağıtan kişiler gibisinizdir. Kendinizi gün içinde ayrıcalıklı bir birey gibi görebilir ve ilham gücünüzle insanları motive edebilirsiniz. Tabiki bu etkiyi sürekli kılmak için öncelikle problem olan konuların hakimiyetini sağlamak gerekir.
DrAm3vLH - avatarı
DrAm3vLH
Ziyaretçi
8 Haziran 2007       Mesaj #83
DrAm3vLH - avatarı
Ziyaretçi
8,2 BALIK BURCU
11,12Gurubunuz
11,12 Su
11,12Uğurlu gününüz
11,12 Perşembe
11,12Uğurlu sayınız
11,12 7
11,12Uğurlu taşınız
11,12 Akvamarin
11,12Uğurlu renkleriniz
11,12 Deniz mavisi, yeşilimsi mavi,
11,12 gümüş
11,12Uğurlu çiçekleriniz
11,12 İnci çiçeği, beyaz gül, zambak
11,12Uğurlu kokunlarınız
11,12 Kiraz çiçeği, zambak, limon
11,12 çiçeği
11,12Uğurlu müzik
11,12 Yatıştırıcı hafif müzik
11,12En bilirgin özelliğiniz
11,12 Merhamet
11,12En büyük emeliniz
11,12 Rahat
11,12En büyük hatanız
11,12 Kendinizi kötülemeniz
11,12En büyük arzunuz
11,12 Dünyayı dolaşmak
7,1-=[7,72,8H8,13a8,2s4,9B8,13a8,3h9,5C8,13a7,1 2000 ]=-
CyniX - avatarı
CyniX
Ziyaretçi
10 Temmuz 2007       Mesaj #84
CyniX - avatarı
Ziyaretçi
10 Temmuz Salı

Kendinize zaman ayırmalı ve yaratıcılığınızı kullanarak yeni bir tarz belirlemeye çalışmalısınız. Dış görünüşünüzde yapabileceğiniz değişimleri gözden geçirmek, moralinizin yükselmesine ve kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olacak.
Bu aralarda romantizme duyduğunuz ihtiyaç her zamankinden daha fazla. Bu ihtiyacınızı gidermeyi sevdiğiniz insanla denemelisiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Ağustos 2007       Mesaj #85
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Balık - 20.08.2007 , Pazartesi


Bugün, güçsüz konumdaki Ay enerjisi, diğer burçlara nazaran sizin için bazı konularda etkili olabilir. En azından bu enerjiyle neler yapabilirsiniz buna bakalım. Öncelikle, araştırma, yüksek eğitim, akademik öğreniminiz ve keşif konularında derinlemesine düşünebilir, tek bir konuya odaklanarak bilgi sahibi olabilirsiniz. Kendinizi biraz daha güçlü hissedebilir, dağılmaktan kurtulabilir, yarım kalmış işlerinizi bitirebilirsiniz. Bilinçaltınızda sizi rahatsız eden bazı şeyler için birileri adına düşünmek yerine, kendinizi ön planda tutmayı başarabilirsiniz, bu durum sizi biraz olsun bencil olmaya sevk edebilir. Yaşamınızla ilgili duygusal konulardaki sıkıntılarınızı iki farklı yönden anlama gücünüzü çoğaltır, böylece birçok şeyi anda düşünmek yerine, seçeneklerinizi ikiye indirebilirsiniz, bu sizi yorgunluktan alıkoyacaktır. Sorunlarınızla ilgili, gerçeklerin sizin üzerinizde yarattığı baskıyı içgüdülerinizin artışı sayesinde daha farklı ele alabilir, herşeye iyimser gözlerle bakmak yerine biraz daha kuruntu ve kuşku duyarak kendinizi kötülüklerden koruyabilirsiniz.

Bu enerjinin yaratacağı zayıflıkları da size bildirmek isterim. Hani aşırı duyarlılığınız nedeniyle kimi zaman bazı şeylere bağımlılık gösteriyordunuz ve kendi içinizde yarattığınız pembe dünyaya sığınmayı tercih ediyordunuz. İşte bugün bu etkiler altında bu tür durumların yaşanma riski vardır. Fiziksel canlılık biraz düşük olabilir, alınganlık göstermeniz kolaylaşabilir. Bunun dışında büyük bir sorun çıkmayacaktır. Siz bu etkilerin de olabileceğini düşünerek kendinizi ayarlarsanız gayet rahatlıkla günü bitirebilirsiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Ağustos 2007       Mesaj #86
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Balık - 21.08.2007 , Salı


Bugün, 13 Ağustos tarihindeki yeniay sürecinin etkisi altında başlattığınız planların, çalışma hayatınız, gündelik işleriniz, birebir iş ilişkileriniz, sağlığınız ve sorumluluklarınız, psikolojik durumunuz, çalışma koşullarınız, hijyeninizden küçük ev hayvanlarınızla ilgili herşeyi kapsayan bu geniş yelpazenin tekrar düzenlemesi adına ayarlamalar yapılacağı süreçtir. Bu etki altında, eğer işverenseniz yanınızda çalışan kişilerin sağlık ve iş koşullarıyla yakından ilgilenmeli, sosyal güvencelerini önemsemelisiniz. Siz bir çalışansanız o zaman aynı şekilde bunları ele almalı, güvencenize önem vermelisiniz, sağlıksız şartlarda, hijyen olmayan ortamlarda bulunmamaya özen göstermelisiniz. Sorunlarınızı üstlerinizle konuşmalı, sizinle birebir ilişkisi olan kişilere özellikle dikkat etmelisiniz. Çalışma hayatınızla ilgili yeni değişimler konusunda ne gibi eksikleriniz var, bunları saptamalı, gerekirse bir toplantı veya görüşme talep ederek gidermeye çalışmalısınız. İşinizden elde ettiğiniz gelir konusunda sorunlarınız varsa, güçlü kişilerle işbirliği yaparak yeni iş olanaklarını yaratmaya çalışmalı, mevcut işinizi geliştirmeli ve size problem çıkaran, sizi üzen ve rahatsız eden, kıymet bilmeyen ve sizi değerinizi anlamayan kişilerden uzak durmalı veya sıkıntılarınızı dile getirmelisiniz. Bu yönde hareket etmeniz halinde, 28 Ağustos tarihindeki dolunay enerjisi size bu sabrınızın ve iyi niyetinizin karşılığını muhakkak vermeye başlayacaktır. Yeter ki, hassasiyetinizle kendinizi üzmeyin ve fazla iyi niyet göstermeden kendinizi daha fazla önemsemeyi bilin.

Günlük enerji altında diğer bir etkisi ise, mesleki konularda abartılı bir şekilde herşeyi güzel görmenizi sağlayacak ve sizi yanıltabilecek enerjiyi moralinizi yüksek tutmak amaçlı kullanmalı, iş sorunlarınız varsa detayları gözden kaçırmadan, zihinsel olarak mantıklı düşünmeli, iletişim konusunda hoşgörünüzü muhafaza ederken, haklarınızı çiğnetmemeyi de bilmelisiniz. Böylelikle bu enerjinin etki gücünden yararlanarak olumlu girişimlerde bulunabilirsiniz. Tam tersi durumda ise, çatışmalar veya anlaşmazlıklar daha fazla artabilir ve siz farkında olmadan tepki verebilirsiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Ağustos 2007       Mesaj #87
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Balık - 22.08.2007 , Çarşamba


Bugün, diğer burçlar gibi, sizin için, gündelik iş temponuz ve sağlığınızla ilgili sorunların iyice su yüzüne çıktığı etkiler altındasınız. Son ikibuçuk yıldır Satürn gezegeninin bu yaşam alanınızdaki transiti nedeniyle, özellikle gündelik iş hayatınızla ilgili yaşadıklarınız, korkularınız, engellenmişliğiniz size zor zamanlar geçirtiyor ve hala bitmiş değil. Son bir aydır ise, Güneş enerjisi bu bölgeyi daha fazla odak merkeziniz hale getirdiği için, neredeyse bazı şeylerin tetiklenmesine ve iyice ortaya çıkmasına sebep olmakta. Bugün ise, Güneşin etkin güç Satürnle kavuşum enerjisi nedeniyle, problemlerinizin temelinde otorite konumundaki herkesin, herşeyin sizi bir noktaya sıkıştırmaya çalışacağı etkiler altındasınız. Bütün bunların size öğrettiği ders ise, her ne olursa olsun, yeni bir işe girmiş olsanız da, işiniz olmasa da, sağlığınız bozuksa da veya işinizde problemler yaşasınız da, sorumluluklarınızdan kaçamayacağınızdır. Neye mal olursa olsun, her birinizi ayrı ayrı konularda baskı altında tutan bu enerji, sizin için gereksiz olanları ayıklamaya çalışıyor.

Belki de bu etki altında çoğunuz iş değiştirdi ve farklı alanlara yöneldi veya kimileriniz aynı iş yerinde bordro mahkumu gibi çalışmaya devam ediyor, kimileriniz ise aşk konusunda dertli. Şimdi bu enerji karşısında pes etmek yerine yapılması gereken onu pes ettirmektir. Bu nasıl olabilir? tabi ki sorumluluklarımızı kabul ederek, zamanı boş şeylerle uğraşarak harcamak yerine, kendi hayatımızı şekillendirmek için kullanmak. Günlük bir başka etki ise, işte bu zorluklar karşısında azıcık ta olsa bize rahat bir nefes aldırabilir. Mesleki konularda üstlerimizle daha sıcak ilişkiler kurabilir veya toplum içinde kendimizi ifade ederken pozitif bir ruh hali içinde olabiliriz.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
20 Eylül 2007       Mesaj #88
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
cok uzun yaa okuyamadım
hepsini

ama cok güzel bişey yapmışsın
Son düzenleyen KENCISii; 20 Eylül 2007 21:58 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
nünü - avatarı
nünü
Ziyaretçi
5 Ekim 2007       Mesaj #89
nünü - avatarı
Ziyaretçi
BALIK - Ekim Ayı Yorumu
Aşk ve ilişkiler: İlişkileri sağlamlaştırmanız gerekiyor
Ekim’e önemli bir Güneş Tutulmasını ve gerilimli bir havayı geride bırakarak girdiğiniz için çok rahatsınız. Şubat doğumlular biraz zorlanıp sorumluluk taşımayı göze alırlarsa ilişkiler açısından çok güzel gelişmeler yaşarlar. Artan çekiciliğiniz, derinleşen algınız ve yüksek enerjiniz sayesinde sağlam ve kalıcı beraberliklere adım atabilir, sallantılı ilişkilerin temellerini sağlamlaştırabilir ve kesinlikle hayatınızdan çıkması gerekenlerden kurtulabilirsiniz. 8-20 Ekim döneminde biraz alınganlaşabilirsiniz ama keskin sezgileriniz sayesinde iç sesiniz size hep neyin doğru neyin yanlış olduğunu fısıldayacak. 12 Ekim’den itibaren Merkür geri gitse de sizi daha dikkatli düşünmeye ve derine bakmaya zorladığı için avantajlı bile olabilir. Bu ay duygusal ilişkilerde seçici ve mesafeli davranmanız mümkün. Karşınızdakini de soğuk ve ilgisiz zannedebilirsiniz ama gerçek dostlukların ve büyük aşkların bu ay kök salması mümkün. Yüreğiniz şefkat ve özveriyle dolu olduğu halde atmosfere hakim olan mesafeli hava nedeniyle yeni bir ilişkiye başlamak size zor gelebilir. Daha olgun ve deneyimli kişilerle birlikte olmak bu ay size çok güven verecek. Belki beraberliğinizde olağan dışı sorumluluklar üstlenmeniz gerekebilir. Şimdi coşkulu sevgi gösterilerini ve parlak jestleri aklınızdan çıkarın. Bunların yerini güven, sadakat, yardımlaşma ve pratik görevler alacak. Sevdiklerinizin gözüne girmek, sevginizi ispatlamak istiyorsanız kusurlarınızı düzeltmeye ve onun işlerini kolaylaştırmaya gayret edin. Karşınızdakinin kusurların da fazla büyütmeseniz iyi olur. 1-10 Mart döneminde doğanlar heyecanlı ve sürprizli bir ay geçirecek. Özlemlerinizin ve değişim arzunuzun sizi bu ay nereye taşıyacağı hiç belli olmaz. Evde, işte ve duygusal yaşantınızda tüm ilişkileriniz anlık dalgalanmalara açık olacak. Özenli ve bilinçli davrananlar sürprizler sayesinde mükemmel gelişmelerle karşılaşıp hayallerine kavuşurken fevri davranıp anlık duygularla hareket edenler bir çuval inciri berbat edebilir. Üstelik bu ay çok dedikodulu da olacağa benziyor. Sıra dışı beraberlikler, ani başlangıçlar ve bitişler bir anda ortalığa yayılabilir. Gizli duygular beklenmedik bir anda açıklanabilir. Yolculukta ilginç kişilerle karşılaşmanız ve heyecanlı anlar yaşamanız da mümkün. 20 Ekim’den itibaren ilişkiler gündemin baş sırasına oturacağa benziyor. Bu tarihten itibaren partnerinize özen göstermeniz, fazla beklentili davranmamanız ve kusurlara değil uyuma odaklanmanız gerekiyor. 11 Mart’tan itibaren doğanlar Eylül’ün ikinci yarısında ilişkiler açısından çok sorun yaşamış olabilir. Neyse ki bu gerilimli hava Ekim’de bir daha karşınıza çıkmayacak. Gerçi yaşantınızda köklü bir değişim ve dönüşüm geçirmek ilişkilerinizi de yeniden yapılandırmakta. Ama işin en zorlayıcı etaplarından birini geride bıraktığınızı da bilin. Takıntılı davranmaz, karşınızdakini değiştirmeye değil kendinizi yenilemeye odaklanırsanız bu ayı ilişkiler açısından sorunsuz geçirirsiniz.

İş ve Para: Yükselişiniz saman alevi gibi olmasın
Ekim maddi açıdan hareketli geçeceğe benziyor. Şubat doğumlular zihinlerini ve enerjilerini yönlendirdikleri alanda çok başarılı olacak. Yalnız bunun için çok sabırlı, temkinli ve çalışkan olmanız gerekiyor. Gerçeklerden uzaklaştığınız anda sorun yaşarsınız ama sınırlarınızı bilir, disiplinden ödün vermez ve zamanı doğru kullanırsanız sizi kimse tutamaz. Akıl ve mantığın yanında bu ay sezgilerinizi de kullanmaya gayret edin. Sorumluluk almakta zayıf kalıyorsanız kendinizi toparlayın. Ortaklıklarda bazı pürüzler gündeme gelebilir ama uzlaşmaya ve geçinmeye niyetli olanlar sorunları hemen çözer. 8-20 Ekim döneminde bu konuya ve para işlerine daha fazla önem vermeniz gerektiğini bilin. Hesabını iyi yapanların kalıcı gelişmeler elde edeceğinden kuşkunuz olmasın. Ama kısa vadeli çözümler, gizli işler, zamansız çıkışlar ve dikkatsiz harcamalar başınızı çok ağrıtır. Emlak alım satımı gibi sağlam yatırımlar için bu ay derinlemesine araştırma yapabilirsiniz ama 12 Ekim’den sonra Merkür’ün geri gitmesi başlangıçları pek desteklemiyor. Sizi olumsuz etkilemese de bu tarihten sonra gözden kaçan ayrıntıların ortaya çıkması mümkün. Düzenli ve çalışkan olmak öğrencilerin duymaktan pek hoşlanmadıkları ama başarılı olmak istiyorlarsa koşulsuz olarak kabullenmeleri gereken bir öneri. 1-10 Mart döneminde doğanlar iş değişikliği gibi önemli yenilikler yapmaya niyetleniyorlar. Bu açıdan çok sürprizli bir ay geçireceğiniz belli. Ancak iyice araştırmadan adım atarsanız geri dönüş olmayacağını bilin. Aslında yükselmeye ve büyük bir çıkış yapmaya yatkınsınız ama bunun için alt yapıyı sağlam tumanız lazım. Yoksa saman alevi gibi parlar ve sönersiniz. 20 Ekim’den sonra maddi konular ve işbirlikleri daha yoğun bir şekilde gündeme gelebilir. Anlık dalgalanmalar sadece sizi değil birlikte hareket ettiğiniz kişileri de şaşırtabilir. Beklenmeyen harcamalar, yolculuk masrafları ve riske girerek kaybettiğiniz paralar gündeme gelebilir. Bir türlü düzeltmeye yanaşmadığınız hatalar partnerinizi bir anda sinirlendirebilir. Bu ay fırsatlara karşı uyanık olun ama fevri davranmanın size hiç yaramayacağını bilin. 11 Mart’tan sonra doğanlar ayın ilk haftasında işi eğlenceye dönüştürerek günlük hayattan çok zevk alabilir. Yaratıcılığınızı kullanarak kariyerinizde dev adımlar atabilirsiniz. Ancak ayın 24’ünden sonra ortak malların paylaşımı, hisseli gelirlerin kullanımı, borçların ödenmesi, kredi, vergi ve sigorta gibi konularda gözlerinizi dört açmanız gerekiyor. Gizli kapaklı işler karşınıza çıkarak sizi karar vermeye zorlayabilir. Pek acele etmeseniz iyi olur. Yasaların dışında kalan tüm yolları unutun ve mahkemeleriniz varsa işin uzmanından yardım almaya bakın.

Sağlık ve Düzen: Sıkıntılar geride kaldı
Ekim’e Balıkların bir kısmı yorgun düşmüş olarak girdi. Eylül sizi iyice hırpaladıysa merak etmeyin. Bu ay enerjinizi toplayacak, sıkıntılı günleri unutacaksınız. Özellikle Şubat doğumlular güçlerinin arttığını görecekler. Ancak enerjinizi disiplinli bir şekilde kullanmanız ve sınırlarınızı fazla aşmamanız lazım.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
6 Ekim 2007       Mesaj #90
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi

6 Ekim 2007, Cumartesi

Balık Burcu (19 Şubat - 20 Mart)

balik
Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler beklediğinizden daha farklı gelişebilir. Biraz daha olumlu ve iyi niyetli olmak gerekiyor. İş arkadaşlarınızla birlikte katılacağınız bir toplantıdan çıkan kararlar, mesleki hayatınızın daha iyi bir noktaya gelmesinde önemli etkiye sahip olacak. Bu fırsatları akıllıca değerlendirmeye çalışın. Eviniz için gereken harcamalarınızda biraz daha cömert davranın. Fiziksel yorgunluğunuzun artmasından dolayı hastalıklara karşı dirençsiz olabilirsiniz.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar