Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: GLOBAL :: > Bilgisayar (PC) Oyunları
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 04-11-2006   #6 (mesaj-linki)
tHeBruTaLiTyOfHeLL
Cvp: Need For Speed: CARBON

Bende Demoda Var Full'de Var Ama Ben Başka Forumda İndirdim Full Winrar Şifresi İstiyor.. Ful Oyunun Toplam Kapasite 3.95gb Zaten Çıktı Full Oyun Millet Evde Oynuyor Savegameyi Yayınlıcaklar Haa Bu Arada Career Modu Var Senin Ekran Kartı Neden Kaldırmasın ?_? 256mb Normal Benimkide 512Mb Bi Daha İndirecem Zaten Başka FOrumda Hemen Biterecem 1 Hafta İçinde

Şimdiden Teşekkürler...
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 09-11-2006   #7 (mesaj-linki)

Geforce FX 5200 128mb ekran kartı Sahipleri Oyun kurarsanız sorunla karsılasırınız ben yükledim sehir hersey guzel arabalar sim siyah NEden ise ekran kartım ! ati Readon Tavsiyem ...
Eski 14-11-2006   #8 (mesaj-linki)
Blue BooL

ya bu oyun çok zor iniyor günler sürebiir
Eski 16-11-2006   #9 (mesaj-linki)
JaF_JoSepH
NeeD FoR SPeeD CaRBoN

arkadaşlar slm ben yeni bi üyeyim ama ilk olarak bi sorunumla sizlerin kafasını ağrıtacağımmm.PCme carbonu yükledim ama yarışlara ilk başlarken sadece gaza basma tuşu işliyor...Sağa sola dönemiyorummm...Kontrolleri sıfırlıyorum acaba yanlış tuşlaramı basıyorum diye ama deil...Görüntü vs özelliklerini düşürüyorum amam yine olmuyor...Ram ekran kartı yeterli oyunun istediği özellikler için ama bi türlü olayı anlayamadımmm.Oyunda yarış başladığı ilk anlarda yemiyo sağ sol tuşları sadece gaza basıp gazı bırakabiliyorum.Ama bi süre sonra herşey normal bi şekilde çalışmaya dewam ediyor...İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler
Eski 20-11-2006   #10 (mesaj-linki)

valla arkadaşım oyunla ilgili bir sorun olabilir.. bende yükledim fakat dediğin gibi sorunla karşılaşmadım istersen oyunu tekrardan silip kurmayı bir dene..
bu arada oyunu henüz kurmamış yada oynayacak arkadaşlar varsa bence ekran kartlarını bi gözden geçirsinler.. bende ati radeon x600xt (256x256) var ama bende bile kasmalar ve donmalar oluyo arada.. sanırım bu iş için asus'un çıkardığı 512 lik kart süper olur..
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
carbon özellikleri, need for speed carbon oyun tuşlari, need for speed carbon winrar şifresi, need for speed carbon özellikleri, need for speed yükleme şifresi, nfs 2 özellikleri, nfs carbon oyun tuşları, nfs carbon oyuna başlarken şifresi, nfs carbon özellikleri, nfs şifreleri ve özellikleri,
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 06:30Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12209797 saniyede (56.59% PHP - 43.41% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR