Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: GLOBAL :: > Bilgisayar (PC) Oyunları
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 09-12-2006   #21 (mesaj-linki)
Cvp: Need For Speed: CARBON

arkadaslar bi sorum var size: benim bilgisayarda need for speed mst wanted yuklu ve simdi ned for speed carbon bu buldum ve yuklemek istiyorum... sorum su ben simdi carbon' u yukleyince most wanted'i oynuyabilirmiyim??? yardimlarinizi bekliyorum...

iyi calismalar
saygilarimla
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 09-12-2006   #22 (mesaj-linki)

Alıntı:
hamann_m5 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaslar bi sorum var size: benim bilgisayarda need for speed mst wanted yuklu ve simdi ned for speed carbon bu buldum ve yuklemek istiyorum... sorum su ben simdi carbon' u yukleyince most wanted'i oynuyabilirmiyim??? yardimlarinizi bekliyorum...

iyi calismalar
saygilarimla
2 side farklı oyunlar olduğuna göre aynı yapımcı tarafından yapılmış olmalarının fark ediceğini sanmıyorum..

counter strike 1.5 ile 1.6 nın aynı anda çalışması yada gta san adreas ile gta vice city 'in aynı anda çalışması gibi bunlarda çalışacaktır..
Eski 09-12-2006   #23 (mesaj-linki)

Selam Arkadaşlar öncelikle şunu söylemeliyim gerçekten sıkı bir oyun şu Carbon ben günde 6 saat oynadım ve 3 günde yani toplam 18 saatde muradıma erdim grafikler iyi driftler daha gerçekçi özellikle Canyon yarışları çok hoş olmuş güzellll yaniii. Biraz iyi bir PC istiyor diyorum ama yinede iyi durumda bir Pentium4 1.5 GHz 512MB Ram ve 128MB Ati Radeon pek ala oynanabiliyor tabiiki grafik kalitesi düşüyor tabiiki takılmalar teklemeler (Özellikle Geçiş demolarında oluyor) ama sonuçta oynadım ve bitirdim hatta 2 kez . Aslında oyun çıkalı 3 ay oldu yani eylül 2006 ben ekimde oynadım oyunu ve iyi bir PC'mde denedim ilk Pentium4 4.2 GHz 1024MB Ram Ve 512MB NVida GForce her ikisinde de oyundan atılmalar teklemeler yaşadım aslında oyunun düzeltme paketi (UPDATE)'i bile var Game Save'leri ve hatta Trainer bile var oyun için ilgilenler FileShack tan bulabilir.

Bu arada nasıl Pc mi iyi durumda tutabilirim nasıl olurda bu kadar düşük bir sistemle bu oyunu oynayabildiğimi merak ediyorsanız sorun SÖYLEYEYİM PC nizi iyi durumda ve stabil tutmanın yolları herkese açık bende , dediğim gibi sorun söyleyeyim.

Leon abinizden sevgilerle.......
Eski 11-12-2006   #24 (mesaj-linki)

arkadaşlar bu carbonu lan olarak nasıl oynucaz ben oyunda Lan bölümünü göremedim direk ea nın sitesine bağlanıyo bilgisi olan bi arkadaş yardımcı olursa sevinirim.. şimdiden teşk ederim..
Eski 23-12-2006   #25 (mesaj-linki)

Carbon'un demosunu oynamaya ancak fırsatım oldu, bir işim düşmüyor ki alıyım oyunu köyden şehire inip...
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
carbon lan, carbonu oyna, need for speed carbon lan, need for speed carbon oyna, need for speed most wanted, needforspeed 3oyunu, nfs carbon lan, nfs carbon lan oynama, nfs carbon oyna, oyunlar carbon 18+,
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 04:31Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.10434508 saniyede (49.99% PHP - 50.01% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR