Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: GLOBAL :: > Bilgisayar (PC) Oyunları > Online Oyunlar
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 14-10-2005   #21 (mesaj-linki)
SyNeRgY

Alıntı:
tusubasa adlı kullanıcıdan alıntı
şey hoca ben 11.evrendeyim adım zikacu die 305 lerde falan yeni başladım bana detanyum gönderebilirmisin acep okadar 30000 miydi okadar puanı nasıl yaptın yaw?ha bana bu oyunu öğreten mesaj atsana)
ben 6 dayım sana bişi gönderemem o kadar puanı yapmak için beklemen laazım...
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 20-10-2005   #22 (mesaj-linki)

ben 8. evrendeydim 3 ay falan olmuştu başlayalı ama bıraktım ya kurtuldum illetten . uyku uyutmuyo bu oyun yaa ... aRTıK uYKuSuZ GeCeLeRe SoN
Eski 25-10-2005   #23 (mesaj-linki)
Ogame Download Programları Ogame Download Programları

Durum izleme - bu sömürge devleti olan arkdaşlarımız içindir.
>> Download <<

Filonun dönüş zamanını hesaplama- adından anlaşılıyor.
>> Download <<

Savaşta kimin yeneceğini ölçme - gemi sayılarına ve tekniklere göre analizlerle sonucu veriyor.
>> Download <<
Eski 26-10-2005   #24 (mesaj-linki)

bende uyeyim oraya canım sıkılıyor mayın tarlası oynamaktandan bıkmıstım knigth oynuyorum ama oda sıktı uye oldum 1. evredeyim ama oylesine oynuyorum sizin gibi işi ilerletmedim
Eski 28-10-2005   #25 (mesaj-linki)
Ogame Ogame

1.ci Evren Açılalı Çok Fazla Oluyor... Oyunu Kapman Gelişmen Bizden İyi Bilmen Lazım.. Ben Hala Fazla Bilmiyorum ve 1.ci Evrende Orta Halli Bi Durumdaysan Çok Değerli Olabilir Gezegenin.. 1.ci Evrende Oynamak İsteyenler Olabilir.

Bu simulatörle savaş sonuçlarını hesaplayabilirsiniz...
>>Download<<

Hesaplayıcımızda mevcut...
>>Download<<

Durum izleme aparatı da bizden...
>>Download<<
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
ogame savaş sonuçları, ogame savaş ölcer,
Konu Araçları

Ogame - Ogame Oyunu - Ogame Oyuncuları Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Ultima Online - Ultima Online Oyunu - Ultima Online Oyuncuları kompetankedi Online Oyunlar 16 1 Gün Önce 23:43
Cirit Nedir? Cirit Oyunu Hakkında Genel Bilgiler NihLe Spor Sayfası 5 31-05-2008 10:30
Prince Of Persia: The Two Thrones Oyunu İçin Tam Çözüm doacan Bilgisayar (PC) Oyunları 6 19-01-2008 17:21
Tomb Raider: Anniversany MaKaLeLe Bilgisayar (PC) Oyunları 1 07-09-2007 20:34
Gölge ve Orta Oyunu Hi-LaL Tiyatro 2 30-01-2007 22:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 05:28Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11778998 saniyede (73.00% PHP - 27.00% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR