| | #101 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile)
kardess cok guzel eklemısın ama 6280 6270 lerın kurumu sıs dosyası nerdee
| |
|
| | #102 (mesaj-linki) | |
merhaba arkadaşlar, bende sürekli şu hatayı veriyor, "Locating server failed please try later" diğer bir msn progamı denedim (CepteMSN) onda bağlandı bi yardım edermisiniz NOT: N70 turkcell hattı (kontörlü) | |
|
| | #103 (mesaj-linki) | |
n80 de super çalıştı, W800i de kurulumda dil sormuyor ekranda kutucuklar falan çıkıyor w800 de çalıştırabilen varmı arkadaşlar.. birde ilk girişte 2 seçenek var tık atmak için onlar ne işe yarıyor.. teşekkürler | |
|
| | #104 (mesaj-linki) | |
ELİNE KOLUNA SAĞLIK. İNGİLİZCE KULLANIYORUM ARTIK SAĞOLASIN
| |
|
| | #105 (mesaj-linki) | |
bi sorum olacak bu msn cebe nası yüklenio acil cwp | |
|
| | #106 (mesaj-linki) | |
ben nasıl indirebilirim yardımcı olurmusunuz
| |
|
| | #107 (mesaj-linki) | |
En üstteki mesajda bulunan ZIP dosyalarından, telefonunuza uygun olanını indiriniz. wlmxxx.zip | |
|
| | #108 (mesaj-linki) | |
indiriyorsun kuruyorsun bağlantı esnasında bieyere mesaj göndermeye çalışıyor mesaj numarası türkiyeye ait değil dolayısıyla gitmiyor ve dolayısıylada çalışmıyor
| |
|
| | #109 (mesaj-linki) | |
s60 gore olnaı downlolad ettım kurdum ama program acsess poınt desteklıyor turkcell sebekesı ıle acılmıyor nasıl olacak bırde bu messengerın 2.00ı var ama cınce neden ıngılızce veya turkcesı yok | |
|
| | #110 (mesaj-linki) | |
ben bu cep icin msn i nasil indirecegim bana yardimci olursaniz sevinirim
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| cep, cepte, live, messenger, mobile, msn, windows, wlm, İçin |
Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger 9.0 İçin A-Patch | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 225 | 5 Gün Önce 22:20 |
| As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 5 | 18-09-2009 22:19 |
| Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 26-08-2009 16:12 |
| Windows Mobile Live Messenger - Live Messenger For Windows Mobile | Frenzy | Diğer MSN Messenger Programları | 8 | 24-06-2009 15:31 |
| Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 28-05-2009 14:25 |