| | #51 (mesaj-linki) |
Cvp: Cep İçin Windows Live Messenger-Cepte MSN (WLM Mobile)
arkadaşım saol böyle bi hizmet için ama bende w550 var uygun moddaki uygulamayı indirip tel. yolluyorum ama kurma gibi bi durum yok hemen uygulamayı başlatıyor ve çince yada japonca bi dille ona rağmen yinede bağlantı kurulamıyor dil ve bağlantı sorunu ile yardımcı olursan çok sevinirim
| |
|
| | #52 (mesaj-linki) |
Cvp: Cep İçin Windows Live Messenger-Cepte MSN (WLM Mobile) Selam Paylasımınız qüzeL Basarılarınızın dewamını dilerim.. Bende k700i var kurdum fakat baqlanmıyor connect veriyor neden acaba? ikinciside daha önce hiç cep telefonuma mesenger yüklememiştim bu windows live mesenger la baqlandıqımızda kontur qidiyormu acaba? Şimdiden Yardımınız için tŞkLer... GeneRaL20 | |
|
| | #53 (mesaj-linki) |
ben de 6230i ye kurdum bende de açıyor program ama diğer arkadaşlar gibi kutucuk çıkıyor.Dil desteği falan da bulamadım.Yetkililer bir çözüm lütfen Bu arada (emsn) daha fazla kontör harcıyor.(Live msn) daha az harcıyor.duyurulur. | |
|
| | #54 (mesaj-linki) |
Cvp: Cep İçin Windows Live Messenger-Cepte MSN (WLM Mobile) millet bu program sony ericsson telefonlarında çalışmıyor hbriniz olsun | |
|
| | #55 (mesaj-linki) |
tşkler
| |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Mess Patch (MSN Messenger 7.x + Windows Live Messenger) | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 98 | 4 Gün Önce 21:20 |
| Tüm İşletim Sistemleri İçin İpuçları | bloodbower | PC/Internet Teknik Destek | 0 | 06-05-2007 21:15 |
| (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 2 | 11-11-2006 22:59 |
| MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 1 | 15-02-2006 14:27 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||