| | #71 (mesaj-linki) | |||||
Cvp: Cep İçin Windows Live Messenger-Cepte MSN (WLM Mobile) Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Agile Messenger altarnatıfini Deneyiniz.. http://www.msxlabs.org/forum/diger-m...cepte-msn.html cep için windows live messenger saadece Nokia 3230, 6600, 6630, 6670, 6680, 6681, 6682, N70, N90
'desteklemektedir. telefon modeliniz burda bulunmuyor ise çalıştıramazsınız.. | ||||||
|
| | #72 (mesaj-linki) | |
Cvp: Cep İçin Windows Live Messenger-Cepte MSN (WLM Mobile) Alıntı:
telefonunuzun dilini inglizceye çevirirseniz eğer (dediğim gibi kurulum esnasında dil seçeneği yok) o kare kare harfler normale dönecektir fakat bir türlü bağlantı yapamadım ben de... sorunun gprs ayarlarında olduğunu sanmıyorum çünkü mig33, quickim, e-msn...vs programlarda bağlantı problemi yaşamıyorum | ||
|
| | #73 (mesaj-linki) |
Cvp: Cep İçin Windows Live Messenger-Cepte MSN (WLM Mobile)
eldiablo, eyvallah, teşekkür ederim, kare kare sorununu çözdüm sayende ![]() 6230 kullanıyorum, sorunsuz çalışıyor | |
|
| | #74 (mesaj-linki) |
bnde l7 var programı ındırdım 3 tane bıse nettın reklamı harıc oburkulerı attım telel hıc okumuyor ![]() ![]() ![]() calısmıyor bunlar galıbaa off yaaa
| |
|
| | #75 (mesaj-linki) |
arkadaşlar bende Motorola L7 var msn Zipli dosyayı indirdim çalıştırmak ne işlem yapmam lazım
| |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| 3230 msn, 6670 msn, ceptemsn 3230, k750i windows live messenger, live msn cepte, msn 6670, n73 için msn live, n73 mesenger, n73 te msn var mı, nokia 6670 messenger, |
Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Mess Patch (MSN Messenger 7.x + Windows Live Messenger) | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 102 | 4 Hafta Önce 00:10 |
| Tüm İşletim Sistemleri İçin İpuçları | bloodbower | PC/Internet Teknik Destek | 0 | 06-05-2007 21:15 |
| (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 2 | 11-11-2006 22:59 |
| MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 1 | 15-02-2006 14:27 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||