Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Cep Telefonları (Mobil Dünya)
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 12-02-2008   #256 (mesaj-linki)
Cvp: Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) Cvp: Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile)

BEN NOKİA 6125 DE DENEDİM CAlISTI PAYRASIM İÇİN SAOL
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 12-02-2008   #257 (mesaj-linki)
Cvp: Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) Cvp: Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile)

ARKADAŞLAR OPERATÖRLER (TURKCELL VE AVEA ) TELSİM 'İ BİLMİYORUM AMA SİZE CEBİNİZE KURMANIZ İÇİN WİNDOWS LİVE MESSENGER PROGRAMINI VERİYOR.BU ARAYIŞLARA Bİ ANLAM VEREMİYORUM.ÇÜNKÜ O İNDİRDİĞİNİZ PROGRAM'A BAĞLANMAK İÇİN YİNE OPERATÖRÜNÜZÜN İNTERNET SERVİSİYLE BAĞLANMAK ZORUNDASINIZ MAALESEF...EE ONA GÖREDE KONTÖRÜNÜZ GİDER...SAYGILARIMLA
Eski 14-02-2008   #258 (mesaj-linki)

Slm Benim Tel. Nokıa N-73 Aşağıdaki linkden indirdim ve cep telefonuma gönderdim yüklemeye başladım anda ''Süresi Geçmiş Serfitika'' diye hata veriyor ne yapmam lazım

WLM Mobile 544 (wlm544.zip):
Nokia 3250, E60, N71, N73, N80, N91, N92, N93.

Alıntı:
Çöl Fırtınası adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Buyrun nokia N 73 için uyumlu programınız burada hemen indirip deneyebilirsiniz: Tıklayın

Tarafımdan kendi telefonumda denenmiştir, sorun çıkarsa sorumluluk bana ait...

Tamamdır Bu Yorum Yeter bana

Son Düzenleyen asii genç; 14-02-2008 @ 16:07. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 20-02-2008   #259 (mesaj-linki)

bana da soleyın d600 e nasıl msn yuklerım acıl

msn nasıl yuklerım d600 acıl

Son Düzenleyen kurttt; 20-02-2008 @ 16:39. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 20-02-2008   #260 (mesaj-linki)

arkadaslar gercekten harfler deilde kutucuklar çıkıo bunu düzeltme imkanı varsa ve düzeltirseniz çok sevinirim
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
cep e nasıl msn yüklerim, n 73 msn yükleme, n73 e msn nasil yüklerim, n73 e msn nasıl yüklerim, n73 için mobil msn, n73 messenger yükle, n73 nokia msn programi, n73 windows live, n73 windows live messenger programı, nokia 6125 msn programı, nokia n73 e msn yükleme, nokia n73 icin msn yukle, nokia n73 msn live, wlm mobile 544 download, wlm n73,
Konu Araçları

Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Mess Patch (MSN Messenger 7.x + Windows Live Messenger) NeutralizeR Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 103 2 Gün Önce 00:10
Tüm İşletim Sistemleri İçin İpuçları bloodbower PC/Internet Teknik Destek 0 06-05-2007 21:15
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 11-11-2006 22:59
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 10:43Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11180902 saniyede (59.05% PHP - 40.95% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR