Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Cep Telefonları (Mobil Dünya)
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 20-02-2008   #261 (mesaj-linki)
Cvp: Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile)

Alıntı:
kurttt adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bana da soleyın d600 e nasıl msn yuklerım acıl

msn nasıl yuklerım d600 acıl
Telefonunuza uyumlu kurulum dosyasını yalnızca cep telefonunuzdan CepteMSN (wap.ceptemsn.com) adresine girerek indirebilirsiniz.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 26-02-2008   #262 (mesaj-linki)

coooooook güzel bu

fıstık gibi yaw

Son Düzenleyen yusuf_bey; 26-02-2008 @ 19:39. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 27-02-2008   #263 (mesaj-linki)

selam arkadaslar Windows Live Messenger yukledim yazilar kare olarak cikiyor yardim lutven (nokia 6280 ) icin
Eski 28-02-2008   #264 (mesaj-linki)

NOKIA N70'te Sorunsuz Çalışıyor...
Eski 28-02-2008   #265 (mesaj-linki)

BEN TÜRKÇEYE ÇEVİRDİM KISMENDE OLSA YAKINDA SİTEMDE s40 wlm turkçe
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
mobil live messenger türkçe, mobil live msn türkçe, mobil windows live messenger türkçe, msn n70, n70 live, windows live mesenger nokia, windows live messenger mobile türkçe, windows mobile msn tr, wlm cepte türkçe, wlm mobile türkçe,
Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Mess Patch (MSN Messenger 7.x + Windows Live Messenger) NeutralizeR Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 102 4 Hafta Önce 00:10
Tüm İşletim Sistemleri İçin İpuçları bloodbower PC/Internet Teknik Destek 0 06-05-2007 21:15
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 11-11-2006 22:59
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 12:01Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.15902090 saniyede (46.75% PHP - 53.25% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR