| |||||||
![]() |
| | #296 (mesaj-linki) |
| | Re: Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile)
yha arkadaşlarımı anlayamıyorum cepten msn telefonu çabuk ısıtır fazla kontör yer ve şarj bek dayanmaz ama tabiki siz bilirsiniz.. Eğer ben bağlanıyorum çok kontörüm gidiyo diyosanız bi çözüm var 1 ay boyunca cepten heryere girebilir 400 oyun 500 e yakın müzik indirebilirsin hemde ücretsiz Saygılar |
|
| | #297 (mesaj-linki) |
Cvp: Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) ''WLM Mobile 544 (wlm544.zip)'' bunların tr versiyonu yok mu? | |
|
| | #298 (mesaj-linki) |
Cvp: Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) slmlar.. Bendede n73 var. Burdan bi versiyon yukledım sanırım 544 olandı. Ama nete cıkmak ıstedıgıde yenı verısyonu var dedı yuklemeye kalktım 50 kontr gıttı ve yukleme sonunda basarızı oldu. Simdi gıremıyorum yanı. Sendeki programları alabılırsek yada upload edıp bılgılendırırsen sevınırım. Şimdididen tsk ler | |
|
| | #299 (mesaj-linki) |
Cvp: Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile)
saol
| |
|
| | #300 (mesaj-linki) |
Cvp: Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile)
Helal size n80 de mükemmel performans teşekkr ederim
| |
|
![]() |
Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger 9.0 İçin A-Patch | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 110 | 10 Saat Önce 14:04 |
| Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 8 | 1 Hafta Önce 21:06 |
| Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 5 | 24-07-2008 20:46 |
| Windows Mobile Live Messenger - Live Messenger For Windows Mobile | Frenzy | Diğer MSN Messenger Programları | 5 | 12-04-2008 18:36 |
| As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 0 | 17-02-2007 00:10 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||