| | #1 (mesaj-linki) | |
| Cep Telefonları Hafıza Kartı Sorunları
ben orjinal yeni bir sony 1gb hafıza kartı aldım.ancak telefona taktığımda telefon açılmıyor.ekran yanıp sönüyor.ancak 64mb takınca güzel çalışıyor. acaba hafıza kartı mı bozuk yoksa telefonda mı bir sorun var.ben ne yapabilirim.yardım ederseniz çok sevinirim
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Hafıza Kartı Sorunları
Bence hafıza kartınızda sorun var çünkü bende 1 gb kingston hafıza kartı almıştım normal herşeyi atabiliyordum içine ama attığım şarkıları doğru düzgün dineleyemiyordum ama 64 lüğü taktığım zaman hiçbir sorun çıkarmıyordu.Bu kesin hafıza kartının yanlış üretiminden oluşmuş bir hatadır diyorum. En kısa zamanda aldığınız yerden değiştirmeniz sizin için iyi olur. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Cep Telefonları Hafıza Kartı Sorunları
benim telefonum samsung e-200 benim tele bluetoothla atılmış dosyaları bnm bilgisayar açmıyor bunu nasıl düzeltebilirim.
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Cep Telefonları Hafıza Kartı Sorunları Çoğu Arkadaşın telefonları Kendini resetliyor BilHassa W700i W800i K750i Gibi Modellerde Walkmande Müzik Dinlerken Bu Hatayı Verme Sebebi Şunlardır 1. Dinlediğiniz Müziklerin Adlarında veya İD3taglarında Geçersiz karakterlerin Olması 2. Hafıza kartınızı Bir den Çok fazla Cihazda Kullanmanız 3. K750i Cihazlarınızı W800i Yaptıktan Sonra hafıza Kartınızı biçimlendirmeden Kullanmanız veyada W800i Cihazlarınızı K750i Yaptıktan Sonra Hafıza Kartınızı Biçimlendirmeden Kullanmanızdır şimdi Neden Biçimlendireceğiz Diyorsunuz içinizden Bu Yukarda 3. yazdığım Sebeb Çoğu K750i Kullanıcısının başına Gelmiştir Walkmande resetleme Bunun Sebebi hafıza kartımızı K750i iken Biçimlendirdiğimizde hafıza kartının içine O anki Cihaz Hakkında Bilgilerin kayıt Edilmesidir K750i de Biçimlenmiş Bi kart W800i Cİhazımızda Kullandığımızda Biçimlendirmeden Bu şekil hataları Alabiliyoruz 4. Son olarakta Şunu Belirteyim Telefonunuzun yazılım Sürümünü Değiştirince Bile Bu Sorunlar Çıkabiliyor Her Versiyon değişikliğinden Sonra Hafıza kartınızı pc de ve telefonda biçimlendirip Kullanırsanız Sorun Almazsınız Örnek Olarak 2 Gün önce Başıma Gelen Bir Olayı belirteyim YurtDışından Gelmiş Olan K750i Cİhazda takılı Olan 64 Mb lık kartı Kendi K750i Me taktım Taktıktan 2 Dakika Sonra Telefon Kilitlenmeye Başladı Ve şu Hatayı Aldım Sim Aktif değil Telefonu Bir Kaç kere kapadım Açtım Ama Aynı Sonuç Sim Aktif Değil Sim Kaydı Yapılamadı Ama benim Cihazım KVK dan Alınmıştı Bu Nasıl Olur Diye Düşünürken hafıza kartını Çıkarıp Telefonu kapatıp Açtım Ve Şebeke Yeniden Düzeldi Kartı Kullanmak için Önce Pc den FAT olarak formatlayıp Sonrada Telefondan Bir Daha Biçimlendirdim Şu An için Aynı hafıza Kartı İle Telefon Sorunsuz çalışıyor. | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
benim telefona hafıza kartı takıyorum takıldı diyor dosya yöneticisini açtığımda ise formatlansınmı diyor bende evet diyorum ama tekrar aynı şey oluyor yani taktığımda görüyor ama açılmıyor yardımcı olursanız çoq memnun olurum... tşkler
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
sayın arkadaşım benim telefonumda bir arıza vardı telefonumu kvk ya götürdüm arızasının yapılması için bıraktım hafıza kartımı çıkardım bittiği zaman teslimatı için gittim telefonumu aldıktan sonra kartımı taktım okumadı sebebinide bilmiyorum ama içinde telefonlarım kayıtlıydı sonradan baktım ki hafıza kartım ortadan çatlamış ben içindeki bilgilerimi nasıl okurum lütfen yardımcı olun
| |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| cep telefonu hafıza kartları, cep telefonu hafıza kartı, cep telefonu hafıza kartı sorunu, hafıza kartı sorunları, kingston hafıza kartı şifresi, |
Cep Telefonları Hafıza Kartı Sorunları Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Nokia Telefonlarda Hafıza Kartı Şifresi Bulma | BlueNighT | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 10 | 03-10-2009 19:43 |
| Samsung E-200 model telefonun hafıza kartı sorunu nasıl çözümlenir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 5 | 01-10-2009 22:30 |
| Unutkanlık, Hafıza Sorunları ve Çözümleri | volture | Tıp Bilimleri | 1 | 26-08-2009 11:45 |
| Kredi Kartı - Kredi Kartı Nedir - Kredi Kartı Hakkında | asla_asla_deme | X-Sözlük | 3 | 28-04-2009 14:40 |
| Ekran Kartı Teknolojisi (Grafik Kartı Teknolojisi) | AngelFRANTIX | Bilgisayar Bileşenleri (Hardware) | 0 | 04-11-2008 02:45 |