Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Cep Telefonları (Mobil Dünya)
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 22-11-2008   #1 (mesaj-linki)
Cep Telefonları Hafıza Kartı Sorunları

ben orjinal yeni bir sony 1gb hafıza kartı aldım.ancak telefona taktığımda telefon açılmıyor.ekran yanıp sönüyor.ancak 64mb takınca güzel çalışıyor. acaba hafıza kartı mı bozuk yoksa telefonda mı bir sorun var.ben ne yapabilirim.yardım ederseniz çok sevinirim
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Eski 03-12-2008   #2 (mesaj-linki)
Cvp: Hafıza Kartı Sorunları

Bence hafıza kartınızda sorun var çünkü bende 1 gb kingston hafıza kartı almıştım normal herşeyi atabiliyordum içine ama attığım şarkıları doğru düzgün dineleyemiyordum ama 64 lüğü taktığım zaman hiçbir sorun çıkarmıyordu.Bu kesin hafıza kartının yanlış üretiminden oluşmuş bir hatadır diyorum. En kısa zamanda aldığınız yerden değiştirmeniz sizin için iyi olur.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
cep telefonları hafıza kartları, cep telefonu hafıza kartları, cep telefonu hafıza kartı, cep telefonu hafıza kartı sorunu, hafıza kartı açılmıyor, hafıza kartı sorunları, hafıza kartım açılmıyor, kingston hafıza kartı şifresi, kingston kart şifresi, telefon hafıza kartı sorunları,
Cep Telefonları Hafıza Kartı Sorunları Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Kredi Kartı - Kredi Kartı Nedir - Kredi Kartı Hakkında asla_asla_deme X-Sözlük 3 28-04-2009 12:40
Samsung E-200 Hafıza Kartı Sorunu Ziyaretçi Soru-Cevap 1 08-11-2008 08:47
Ekran Kartı Teknolojisi (Grafik Kartı Teknolojisi) AngelFRANTIX Bilgisayar Bileşenleri (Hardware) 0 04-11-2008 00:45
Nokia Telefonlarda Hafıza Kartı Şifresi Bulma BlueNighT Cep Telefonları (Mobil Dünya) 6 23-09-2008 14:49
Unutkanlık, Hafıza Sorunları ve Çözümleri volture Tıp Bilimleri 0 05-07-2008 17:36