Turbo MSN v1.92 - Cepten Messenger (Türkçe) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Cep Telefonları (Mobil Dünya)
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 19-02-2008   #11 (mesaj-linki)
TuGBeRK16 - avatarı
Cvp: Turbo MSN v1.92 - Cepten Messenger (Türkçe)

burak2461 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
yaa bu N95 e uyarmi veya uyani var mi Turbo Msn nenin
Turbo MSN v1.03

Açıklama: Cepten MSN girmenizi sağlayan prog.

http://www.speedyshare.com/409777710.html

Bunu dene bi istersen..
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 17-06-2008   #12 (mesaj-linki)
xnxfevzixnx

mrb degerli site görevlisi
elimde anycool marka televizyonlu tlfon bulunmakta buna msn nasılindire bilir ve kurabiliriz yardımcı olursan hemen sevinirim
Eski 17-06-2008   #13 (mesaj-linki)
BrookLyn - avatarı

xnxfevzixnx adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
mrb degerli site görevlisi
elimde anycool marka televizyonlu tlfon bulunmakta buna msn nasılindire bilir ve kurabiliriz yardımcı olursan hemen sevinirim
Büyük ihtimal çin malı Anycool kullanıyorsunuz. AnyCool Msn Messenger'ı Desteklemiyor Malesef... Özellik olarak sadece çift sim kart ve tv izleyebilme özellikleri mevcut...

Son Düzenleyen BrookLyn; 17-06-2008 @ 14:53.
Eski 28-07-2008   #14 (mesaj-linki)
m.u.g.e

Vadofone hatlı Nokia 6300 kullanıorum ve telefonuma dün geceden beri msn yüklemeye calısıorum. Ayarlarımı yaptırdım internete baglanabiliorum bi sorun yok fakat ne kadar ''ultra, turbo, uyan, uymayan msn programı varsa telefonuma indirdim ve tek tek hepsini denedim '' olmuooo!!,,,olmuooo!!
sürekli hata raporu verioo ya , ''error tıme out '' yada ''başka bişi'' yazıoo..
Telefon modelime en uygun en sorunsuz msn hangisiyse bu konuda gerçekten bilgisi olan arkadaşlar yardım lütfenn
Eski 28-07-2008   #15 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

m.u.g.e adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Vadofone hatlı Nokia 6300 kullanıorum ve telefonuma dün geceden beri msn yüklemeye calısıorum. Ayarlarımı yaptırdım internete baglanabiliorum bi sorun yok fakat ne kadar ''ultra, turbo, uyan, uymayan msn programı varsa telefonuma indirdim ve tek tek hepsini denedim '' olmuooo!!,,,olmuooo!!
sürekli hata raporu verioo ya , ''error tıme out '' yada ''başka bişi'' yazıoo..
Telefon modelime en uygun en sorunsuz msn hangisiyse bu konuda gerçekten bilgisi olan arkadaşlar yardım lütfenn
mig33'ü denediniz mi?
Eski 28-07-2008   #16 (mesaj-linki)
m.u.g.e

EVET ondaki ayarlarımıda yaptım kayıt da oldum fakat cok uzun süre bekledikten sonra error in HTTP dioo.. vede telefon ayarları nasıl yapacagım la ilgili siteyi ziyaret etmem gerektiğini yazıoo
Eski 28-07-2008   #17 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

EVET ondaki ayarlarımıda yaptım kayıt da oldum fakat cok uzun süre bekledikten sonra error in HTTP dioo.. vede telefon ayarları nasıl yapacagım la ilgili siteyi ziyaret etmem gerektiğini yazıoo
Telefonunuz sanırım diğer MSN yazılımlarını desteklemiyor. Bu nedenle mig33'ü çalışır hale getirmelisiniz. GPRS ayarlarınızı bir kez daha kontrol edin.
Eski 28-07-2008   #18 (mesaj-linki)
m.u.g.e

Olmuoooo..!!
Tekrardan vadofone tüm ayarlarımı yaptırdım.. mig33 üde sildim tekrar yükledim niee olmuoo yaa Başka ne yapabilirim başka bi program varmı ki bildiğin? bide onları denesek 6300 ada sanırım cok az msn uygun. GPRS ayarlarım düzgün olmasa ama nete de bağlanamam öyle değilmi?? netde bi sorun yok baglanabiliorum.. dogru msn programını bulamadım sanırım ben..
Eski 28-07-2008   #19 (mesaj-linki)
virtuecat - avatarı

Olmuoooo..!!
Tekrardan vadofone tüm ayarlarımı yaptırdım.. mig33 üde sildim tekrar yükledim niee olmuoo yaa Başka ne yapabilirim başka bi program varmı ki bildiğin? bide onları denesek 6300 ada sanırım cok az msn uygun. GPRS ayarlarım düzgün olmasa ama nete de bağlanamam öyle değilmi?? netde bi sorun yok baglanabiliorum.. dogru msn programını bulamadım sanırım ben..
6630 syimbian bir telefon degildir
uygun program olarak
Mobil MSN - Cepte Türkçe Java MSN

linki inceleyin
Eski 28-07-2008   #20 (mesaj-linki)
m.u.g.e

virtuecat adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
6630 syimbian bir telefon degildir
uygun program olarak
Mobil MSN - Cepte Türkçe Java MSN

linki inceleyin

6300 kullanıorum ben,, yinede indirdim programı ama '' Out of Memory error java/lang/out of memory error '' dio başkada bişi demioo Neise ben pes ettim.. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. sanırım bi yerde hata yapıorum ben ama nerde
Umarım uygun bi program bulurum..
Tekrar ilgi ve alakanız için teşekkür ederim arkadaşlar..
Cevap Yeni Konu Aç
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
n95 icin msn, n95 messenger, n95 messenger download, n95 msn indir, n95 msn messenger,
Turbo MSN v1.92 - Cepten Messenger (Türkçe) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Yeni Versiyon Messenger Group Chat Türkçe DjTiesto Diğer MSN Messenger Programları 1 21-09-2009 18:48
Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 72 16-09-2009 04:39
Messenger Air Live (Türkçe + Resimli Anlatım) NeutralizeR Diğer MSN Messenger Programları 6 29-08-2007 11:49
Windows Live Messenger Plus! Türkçe Dil Desteği (Türkçe Yama) ekaraot Arşive Kaldırılan Konular 134 17-05-2007 13:09
Windows Live Messenger 8.1 Türkçe Beta NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 65 30-01-2007 05:32