Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Cep Telefonları (Mobil Dünya)
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 15-10-2007   #16 (mesaj-linki)
Cvp: Turbo MSN v1.92 - Cepten Messenger (Türkçe) Cvp: Turbo MSN v1.92 - Cepten Messenger (Türkçe)

Alıntı:
EmiristanbuL adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
turbo msn yı yukledım ama şifrelenmiş dosya icin şifre girin yazıyor bu ne demek ve şifreyı nereden okuyup yazmam gerek
Yüklediğiniz .zip dosyasının içindeki "Beni OKu" textinde de yazdığı üzere: şifre sorduğunda "12345" yazın lütfen !!!
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 16-10-2007   #17 (mesaj-linki)
Cvp: Turbo MSN v1.92 - Cepten Messenger (Türkçe) Cvp: Turbo MSN v1.92 - Cepten Messenger (Türkçe)

peki bu Turbo MSN v1.92 yüklerken direk türkçemi yüklüyor daha yüklemedım de yoksa türkçe deilmi ?
Eski 20-10-2007   #18 (mesaj-linki)
enteresa_n

ya harbı bend etam buldum dedım ama bısey yok
Eski 11-11-2007   #19 (mesaj-linki)
Merque

Arkadaşlar yardım edin? Telefona atınca dosya bozuk diyor. Telefona nasıl atıcaz?

Edit: Sorunu düzelttim. Programı veren arkadaşa teşekkür ederim
Eski 11-11-2007   #20 (mesaj-linki)

Alıntı:
dogancanko adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
peki bu Turbo MSN v1.92 yüklerken direk türkçemi yüklüyor daha yüklemedım de yoksa türkçe deilmi ?
progrm turkce herhangı bır ayar yapmanıza gerek yok
Cevap Yeni Konu Aç
Konu Araçları

Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 22:10Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.10753107 saniyede (47.33% PHP - 52.67% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR