Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Cep Telefonları (Mobil Dünya)
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 19-12-2007   #1 (mesaj-linki)
PC - Telefon Arası Dosya Aktarımı

Arkadaşlar geçende TECOM CYBER-BLUE USB BLUETOOTH DONGLE aldım;fakat bir sorunum var.Telefonumdan bilgisayarıma aktarım yapabiliyorken,bilgisayardan telefonuma aktarım yapamıyorum.Örneğin,telefonumdan bilgisayarıma aktardığım resmi tekrar telefonuma gönderemiyorum.Ne yapmam lazım?

Nokia 2630 kullanıcısıyım.

Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 19-12-2007   #2 (mesaj-linki)
Cvp: PC'den telefona aktarım yapamıyorum

kardeş çok basit
önemli olan pc deki aktaracağın dosyayı önce share dosyasına kopyalamak oradanda cep tel. den pc ne bağlan diyince liste karşına çıkar. indir seçeneğini tıklaman yeter. share dosyasını bilmiyosan:
belgeler/bluetooth/share
telden pc ye yüklediğin programlarda buraya gelir. pc den aktarma yapmak istediğin programlarıda buraya kopyalamalısın
umarım yardımcı olabilmişimdir. bende de aynı dongle var çünkü)))))
Eski 20-12-2007   #3 (mesaj-linki)
Cvp: PC - Telefon Arası Dosya Aktarımı

telefonumda çektiğim resmi bilgisayarıma aktardıktan sonra deneme yapmak için resmi share dosyasının içine kopyaladım,ardından bluetooth penceresinden pair device diyerek bilgisayar ile telefonu eşleştirdim;ancak bundan sonra birşey gözükmüyor ve aktarım yapamıyorum ,acaba telefon modelinden mi kaynaklanıyor bu sorun?

Nokia 2630 kullanıcısıyım.İlgin için teşekkür ederim.
Eski 06-05-2008   #4 (mesaj-linki)

Öncelikle kusura bakma bir türlü vakit bulamadım cevap yazmak için... Soruna gelince , masaüstünde ki bluetooth iconuna tıklayınca bir pencere açılacak. orada güneş sistemine benzeyen ekranda güneş gibi merkezde olana tıkla... yeni cihazlar arayacak
senin tlf. ile eşleşince"bluetooth file transfer service" yazana tıkla senin tlf için bir menü açacak(önce tlf nu eşleştirmen lazım tabii ki) açılan menüden telefonunun menüsünü göreceksin. Evet şu anda telefonunun içindesin. istediğin resmi müziği ya da herhangi bir programı pc de copy edip, o tlf menüsünde paste komutu ile yapıştırırsan aktarım işlemin sorunsuz bir şekilde tamamlanır.
Soruna geç yanıt verdiğim için tekrar çok özür....
umarım işine yaramştır.
Eski 09-07-2008   #5 (mesaj-linki)

Teşekkürler Banada Yardımcı Oldunuz
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
bilgisayara bluetooth indir, bilgisayardan telefona müzik atma, bilgisayardan telefona müzik indirme, bilgisayardan telefona şarkı atma, pc den telefona müzik atma, pc ye bluetooth indir, telefona müzik indir, telefona müzik yükle, telefona müzik yükleme, telefona şarkı indir,
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 11:58Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.09704900 saniyede (52.14% PHP - 47.86% MySQL) 7 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR