| | #71 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows Live Messenger Çoklu Oturum Açma Yaması
Merhabalar, wlm 8.1 update.ini almak zorunda kaldım ve çoklu oturum patch.leri işe yaramıyor artık. Versiyon: 8.1.0168.00_ClientV8.1 Acaba çoklu oturum açma patch.i çıktı mı ya da ne zaman çıkar bilgisi olan var mı? | |
|
| | #72 (mesaj-linki) |
valla bende aynı sürümü kullanıyorum ama çoklu msn de sorun var galiba dosya hatası veriyor
| |
|
| | #73 (mesaj-linki) |
Evet şu anda bende de aynı sürüm var ve çoklu oturum açılmıyor buna bir çare bulursanız sevinirim.Şu anda açılmıyor çoklu.
| |
|
| | #74 (mesaj-linki) |
bende 8,1 beta sürümü yüklüydü bugün açtım yenisürüm var bu çalışmaz dedi bende yenisini yükledim msnem artık çoklu açmıyo burdaki bu programıda yükledim açmadı bu neden kaynaklanıyo yardım edebilirmisiniz
| |
|
| | #75 (mesaj-linki) | |||
Cvp: Windows Live Messenger Çoklu Oturum Açma Yaması Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
| ||||
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| coklu oturun, messenger live neden açılmıyor, msn neden çalısmaz, msnem oturum açmıyor, windows live. messenger neden çalışmaz konuları, çoklu msn neden açılmıyor, çoklu msnem, çoklu oturum açılmadı, çoklu oturum açılmıyo, çoklu oturun, |
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) | NeutralizeR | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 297 | 1 Gün Önce 13:25 |
| Windows Live Messenger 8.5 Beta | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 257 | 06-09-2007 02:13 |
| (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 2 | 11-11-2006 22:59 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 19:40 |
| Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 118 | 20-06-2006 12:30 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||