Arama

Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger - Sayfa 5

Güncelleme: 19 Mart 2012 Gösterim: 1.703.062 Cevap: 548
tanrisever - avatarı
tanrisever
Ziyaretçi
30 Ağustos 2006       Mesaj #41
tanrisever - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar çoklu msn açtık ta saatin yanında ifade kalabalıklığı var en azından bunların rengini değiştirme imkanımız yok mu?
Sponsorlu Bağlantılar
_qisem - avatarı
_qisem
Ziyaretçi
30 Ağustos 2006       Mesaj #42
_qisem - avatarı
Ziyaretçi
ya windows live messenger beta nın yamasını indirdim ama şifreyi bilmiorumMsn Sad ayrıca yamayı çalıştıramıyorumMsn Sadnaaptıysam olmadı yardım ediinnn!!!
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Ağustos 2006       Mesaj #43
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
CaNaRY adlı kullanıcıdan alıntı

windows live messenger 8.0.0812.00 i kurdum ama çoklu yamasını bulamadım Msn Dunnoyardımcı olursanız sevinirim.tşkler..

Alıntı
_qisem adlı kullanıcıdan alıntı

ya windows live messenger beta nın yamasını indirdim ama şifreyi bilmiorumMsn Sad ayrıca yamayı çalıştıramıyorumMsn Sadnaaptıysam olmadı yardım ediinnn!!!

Burdan Indirebilirsiniz : https://www.msxlabs.org/forum/attachment.php?attachmentid=7195&d=1150935084
Sifre Yok, Daha Detayli Anlatirsaniz Yardimci Olacagiz.
_qisem - avatarı
_qisem
Ziyaretçi
30 Ağustos 2006       Mesaj #44
_qisem - avatarı
Ziyaretçi
çoklu yamayı zipten çıkarmak için gerekli olan şifreyi bilmiormMsn Sad
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Ağustos 2006       Mesaj #45
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
_qisem adlı kullanıcıdan alıntı

çoklu yamayı zipten çıkarmak için gerekli olan şifreyi bilmiormMsn Sad

Zaten Sifrelenmemis, Sifreye Gerek Yok. WinZip Kullanmaniz Gerekiyor. Zip Dosyasinin Icinde Bulunan WLMUniversalPatcherPlusPlus091.exe'ye Cift Tiklayin ve Calistirin.
CaNaRY - avatarı
CaNaRY
Ziyaretçi
30 Ağustos 2006       Mesaj #46
CaNaRY - avatarı
Ziyaretçi
bunu indirdiğim zaman msn eski sürüme dönüyor yamayı uyguladım 8.0.0787.00 a döndü ve bu seferde sürekli yeni sürüm çıktı yükleyin diyor ne yapmam gerekiyor tşkler..
sergok - avatarı
sergok
Ziyaretçi
30 Ağustos 2006       Mesaj #47
sergok - avatarı
Ziyaretçi
ya ben bu programı indiremedim satt maatde bulamadım nereyi tıklıcam yaaMsn Sad
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Ağustos 2006       Mesaj #48
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
CaNaRY adlı kullanıcıdan alıntı

bunu indirdiğim zaman msn eski sürüme dönüyor yamayı uyguladım 8.0.0787.00 a döndü ve bu seferde sürekli yeni sürüm çıktı yükleyin diyor ne yapmam gerekiyor tşkler..

Windows Live Messenger 8.0.0792.00 ile Uyumludur. Plus! Live Yüklüyse Onun Coklu Oturum Acma Özelligini Aktif Edin.

Ingilizce Plus:
Plus > Preferences > Messenger > Main > "Allow me to connect to several accounts simultaneously"

Türkce Plus:
Plus! > Özellikler > Messenger > Genel > "Ayni anda birden fazla oturum acmama izin ver."

Isaretleyin.

Alıntı
sergok adlı kullanıcıdan alıntı

ya ben bu programı indiremedim satt maatde bulamadım nereyi tıklıcam yaaMsn Sad

Buraya Tiklayin Indirin ---->>>> https://www.msxlabs.org/forum/attachment.php?attachmentid=7195&d=1150935084
jayjay_fb - avatarı
jayjay_fb
Ziyaretçi
31 Ağustos 2006       Mesaj #49
jayjay_fb - avatarı
Ziyaretçi
ii ginler dostum..ben bu live mesenger programını indirdim ve aynne orda yazılanda oldugu gibi yaptım fakat hala acmaıyorm ..bir yardım ederseninz sevinirim..şimidden tesekküğrler dosrum
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Ağustos 2006       Mesaj #50
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
jayjay_fb adlı kullanıcıdan alıntı

ii ginler dostum..ben bu live mesenger programını indirdim ve aynne orda yazılanda oldugu gibi yaptım fakat hala acmaıyorm ..bir yardım ederseninz sevinirim..şimidden tesekküğrler dosrum

Size Yardimci Olabilmemiz icin Sorununuzu Daha Detayli Anlatmaniz Gerekir. Bu Konudaki Ilk Mesajda Yazan Her Seyi Aynen Uyguladiktan Sonra Hala Olmuyorsa Ya da Takildiginiz 1 Yer Olursa Bu Konu Altinda Belirtebilirsiniz.