| | #31 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Çoklu Oturum Açma Yaması
Arkadaşlar ben eklenmiş dosyaları indiremiyorum.Ne yapmam lazım? | |
|
| | #32 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Çoklu Oturum Açma Yaması | |
|
| | #33 (mesaj-linki) | |
| Çoklu oturum açmanız için programa ihtiyacınız yok Çoklu oturum açmanız için programa ihtiyacınız yok Artık msninizde çoklu oturum açmanız için herhangibir program yada eklentiye ihtiyacınız yok.Çok basit bir şekilde programsız olarak bu uygulamadan yararlanabilirsiniz. Çoklu msn açmak için programa ihtiyaç yok sadece yapmanız gereken C ye girmek ordan program files /msn messenger/ içindeki msnmsgr vede msgsc.dll kopyalayıp adını değiştirip yapıştırın kopyaladınız msnle 2.msnizi açabilirsiniz 3.4. nekadr isterseniz çoğaltmak size kalmış. | |
|
| | #34 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çoklu oturum açmanız için programa ihtiyacınız yok | |
|
| | #35 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çoklu oturum açmanız için programa ihtiyacınız yok | |
|
| | #36 (mesaj-linki) | |
nerden çoklu messenger yüklüye bilirim
| |
|
| | #37 (mesaj-linki) | |||||
Ya da WLM Kullaniyorsaniz Bu Konudaki Ilk Mesajdaki Tek Ek, Eklenmis Dosyalar Bölümünden Indirebilirsiniz. | |||||
|
| | #38 (mesaj-linki) | |
YA ARKADAŞLAR BENDE AÇILMIYO BU YAMA | |
|
| | #39 (mesaj-linki) | |||||
MSN Messenger 7.x Kullaniyorsaniz Bunu Indirip Kurun -> MSN Messenger 7.0 ve 7.5 Çoklu Oturum Açma Yaması Windows Live Messenger Kullaniyorsaniz Bu Konudaki Ilk Mesajdaki Tek Ek, Eklenmis Dosyalar Bölümünden Indirebilirsiniz. Takildiginiz 1 Yer Olursa Bu Konu Altinda Belirtebilirsiniz. | |||||
|
| | #40 (mesaj-linki) | |
windows live messenger 8.0.0812.00 i kurdum ama çoklu yamasını bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.tşkler..
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Çoklu oturum açma sorunu nasıl çözülür? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 13 | 1 Gün Önce 20:39 |
| Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) | KANIDELi | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 171 | 1 Hafta Önce 23:53 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 181 | 2 Hafta Önce 11:04 |
| MSN'de çoklu oturum açma yaması nasıl silinir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 7 | 23-09-2009 18:52 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5 | Morrigan | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 8 | 19-06-2006 21:19 |