| | #81 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Çoklu Oturum Açma Yaması Ya ben 8.0 kullanıyorum ama 7.5 çoklu oturumuyla 8.0 da çoklu oturum açabiliyorum dersem ne dersiniz..? ![]() | |
|
| | #82 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Çoklu Oturum Açma Yaması
live messenger indirdim.ama coklu oturumu yapamadım.nasıl yapmam gerekiyor.tşk
| |
|
| | #83 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Çoklu Oturum Açma Yaması ilk önce msn 7.5 de kulndım program geregı msnı degstrdım şimdi lıve messengerden burda programı bulmak calıştrmak ve kullnmak zor olmadı katkılarınzdan dolayı çok teşekkürler ii çalışmalar | |
|
| | #84 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Çoklu Oturum Açma YamasıWLM 8.1.0168 İçin Çoklu Oturum Açma Yaması ![]() Messenger ınız kapalı iken uygulama yapınız. Aşağıdaki linkten konunun ilk mesajını da inceleyebilirsiniz. http://www.msxlabs.org/forum/coklu-o...ma-yamasi.html | |
|
| | #85 (mesaj-linki) | |
yamayı yükledim ama msn acılmadı yeniden yüklemek zorunda kaldım
| |
|
| | #86 (mesaj-linki) | |
canavar gibi çalışyo hiç bir sorun yok | |
|
| | #87 (mesaj-linki) | |
kardes yamayı yukardakı resmın altında bulunan lınkten ındırdım ama bana , MVSBVM60.DLL bulunamadıgından bu uygulama baslatılamadı dıyor delırcem ya sınırden lımıtımı bu iş ıcın yedım hala olmuyor arkadaslar nedır bu iş ya yardım edın gozunuzu seveyım??? | |
|
| | #88 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Çoklu Oturum Açma YamasıArdından yamayı kurmayı tekrar deneyin. | |
|
| | #89 (mesaj-linki) | |
teşekürler
| |
|
| | #90 (mesaj-linki) | |
paylaşım içinsağol
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Çoklu oturum açma sorunu nasıl çözülür? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 13 | 1 Gün Önce 20:39 |
| Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) | KANIDELi | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 171 | 1 Hafta Önce 23:53 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 181 | 2 Hafta Önce 11:04 |
| MSN'de çoklu oturum açma yaması nasıl silinir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 7 | 23-09-2009 18:52 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5 | Morrigan | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 8 | 19-06-2006 21:19 |