Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Çoklu Oturum Açma ve Yamalar
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 23-09-2006   #21 (mesaj-linki)
seyitaztekin
Cvp: Aynı anda Hem Windows Live Messenger hem de Msn Messenger 7,5 kullanın Cvp: Aynı anda Hem Windows Live Messenger hem de Msn Messenger 7,5 kullanın

arkadaşlar bende live mesenger yama yı yükledim ama çalışmıyo gene eskisi gibi pencerelerde açılıyo bunun inceliği nedir bilenvarsa lütfen yardımcı olsun...
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 01-10-2006   #22 (mesaj-linki)
Cvp: Aynı anda Hem Windows Live Messenger hem de Msn Messenger 7,5 kullanın Cvp: Aynı anda Hem Windows Live Messenger hem de Msn Messenger 7,5 kullanın

başlangıçta bilgisayarınızda sadece msn messenger 7.5 sürümü olmalı.işte bu halde arkadaşın da dediği gibi hangi sürücüde msn messenger adlı klasör yüklüyse onu masa üstüne yapıştırın. bu yapılan cinlik sayesinde, yükleyeceğiniz live messenger, 7.5'i silerken masa üstündeki dosyanıza dokunmuyor.işte bu durumda, yani live messenger'i da yükledikten sonra masa üstünde klasörünüzdeki "msnmsgr" adlı uygulamayı isterseniz masa üstüne sürükleyerek live messenger ve 7.5 adlı iki can düşmanını yan yana görme fırsatını yakalamakla birlikte bu iki sürümden istediğinizi istediğiniz vakit kullanabilirsiniz.
Eski 01-10-2006   #23 (mesaj-linki)

Arkadaşlar ben çözdüm olayı. Arekadaşın dedikleri bir yana ben bunu kendim denemiştim olmamıştı. şimdi burada okuyunca yaptım oldu.

1.Öncelikle Eski messengerinizi Program files den bir yere kopyalayın
2.Live mess i kurun
3. Eski messengerin klasör adı "MSN Messenger2" çalışma dosyası da "msnmsgr2.exe" olsun
4. Bu Eski messengeri de program files in içine atın ve oradan masaüstüne bir kısayol yapın.

5. Bu önemli bir nokta! eğer eski messengeri çalıştırmak istiyorsanız ctrl+alt+del sekmesini tıklayın ordan Win Live e ait olan msnmsgr.exe yi sonlandırın.

6. masaüstündeki kısayol olan msnmsgr2.exe yi çalıştırın.

Bu Kadar.
Eski 12-10-2006   #24 (mesaj-linki)

oldu sonunda çok basitmiş
ama şunu kaçırmayın en son live kurduktan sonra masaya kopyaladığımız msn messenger 7.5 görmek için ctrl+alt+delete yapıp ordan msnmsgr.exe dosyasını sonlandırıyoruz sonra diğerini açıyoruz arkadaşlar kolay gelsin
Eski 13-10-2006   #25 (mesaj-linki)
koylu38

mrb. ben live işlemini sonlandırdım sonra live dosyasını kopyala yapıstır ile masa userine aldım, sonra ismini degistirdim, sonra program ekle kaldırdan live ı kaldırdım.
sonra 7.5 yukledim, calıstırdım, sonra masa userindeki msn dosyasını actım
live exe dosyasını masa userine attım tıkladım calısmadı.'' işleyici gecersiz'' dio. yardım!!!
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
aynı anda iki msn acma, aynı anda iki msn acmak, aynı anda iki msn çalıştırma, aynı anda iki oturum açma, aynı anda ıkı msn acma, iki msn aynı anda, iki msn çalıştırma, iki oturum açmak, ikili msn açma, ikili msn açma programı, ikili oturum, msn ikili oturum açma, msn çalıştır, windows live 7,5, çoklu msn çalıştırma,
Konu Araçları

Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Sabit Diskleri Doğru Bölümlemek bloodbower PC/Internet Teknik Destek 1 17-10-2007 22:00
Web Messenger (Web Messenger MSN - MSN Web Messenger) inloVe MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 25-09-2007 15:52
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 11-11-2006 22:59
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5 Morrigan Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 8 19-06-2006 20:19
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 11:34Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11192799 saniyede (56.53% PHP - 43.47% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR