Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Çoklu Oturum Açma ve Yamalar
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 20-05-2007   #61 (mesaj-linki)
YUNUSEMREASTEKİN
Re: Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger)

yaww kardesımm bır cokluu oturum acmayı yukleyemedım yaw
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 03-06-2007   #62 (mesaj-linki)
rapper_ceza
Cvp: Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger

olmuo ya bosuna ugrasmayın
Eski 05-06-2007   #63 (mesaj-linki)
KisukE UraharA - avatarı
Cvp: Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger

rapper_ceza adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
olmuo ya bosuna ugrasmayın

insanları yanlış yönlerdirmeyin.Çoklu oturum açmak istiyorsanız Bence Plus Yükleyin ve istediğiniz kadar çoklu oturum açın ve keyfine varın
Eski 14-06-2007   #64 (mesaj-linki)
gfb_onur

vallahi ne ii oldu bea anam hiç bi yerde bulamadım yaaa anca burdan indircem saolun vallaha çok leziz ve fevkaladenin fevkinin fevkinde bi site
Eski 24-06-2007   #65 (mesaj-linki)
thecasparow

bn nerreeden yüklğyecem yaa
Eski 30-06-2007   #66 (mesaj-linki)
esmar

yaa hani link
Eski 30-06-2007   #67 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

thecasparow adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bn nerreeden yüklğyecem yaa
esmar adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
yaa hani link
Msn plus Eklentisi için Tıklayın..
Eski 04-07-2007   #68 (mesaj-linki)
fastboy

bana 8.0 coklu acmasını göndere bilir misin
Eski 12-07-2007   #69 (mesaj-linki)
ugurrrr1992
Cvp: Aynı anda Hem Windows Live Messenger hem de Msn Messenger 7,5 kullanın

L.a.D.y adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Indirmeniz Gereken Program vs. Yok. Sadece Asagidaki Link'ten MSN Messenger 7.5 ve Windows Live Messenger Indirip Bu Konu Altindaki Ilk Mesajda Anlatildigi Gibi Kurun.
Windows Live Messenger ve MSN Messenger 7.5 (Son Sürüm)
selam ben uğur mende msn var ama çoklu açamıyom arkadaşın dediği çok karışık geldi biri daha detaylı nalata bilir miii ?????
Eski 14-07-2007   #70 (mesaj-linki)
merve19942

ya ben live messenger da brden çok msn den açmak istiyorum ama arkadşım sen 7.5 ve 8.0 ı brlkte nası açabliris onu anlatmışsın bde live messenger da brden çok oturum açmayı anlatrsan sevnrm...
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
açma, anda, aynı, Çoklu, live, messenger, msn, oturum, windows
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Çoklu oturum açma sorunu nasıl çözülür? Ziyaretçi Soru-Cevap 13 1 Gün Önce 20:39
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger NeutralizeR Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 521 4 Gün Önce 11:08
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) NeutralizeR Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 181 2 Hafta Önce 11:04
MSN'de çoklu oturum açma yaması nasıl silinir? Ziyaretçi Soru-Cevap 7 23-09-2009 18:52
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5 Morrigan Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 8 19-06-2006 21:19