Arama

Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) - Sayfa 9

Güncelleme: 30 Ekim 2012 Gösterim: 482.814 Cevap: 177
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
27 Temmuz 2007       Mesaj #81
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
nefertiti17 adlı kullanıcıdan alıntı

HIC ANLAMADIM VALA

Sponsorlu Bağlantılar
1_ COKLU OTURUM ACMA PROGRAMINI RICA EDEBILIRMIYIM,, AMA ACIK VE NET OLSUN
2-MSN'DE BENI SILENLERI VE EKLEYENLERI NASIL GOREBILRIRIM

Messenger Plus! Live kullanırsanız çoktu oturum açabilir ve kişi listesi yöneticisinden sizi kim silmiş görebiilirsiniz.engelleyenleri asla göremezsiniz.
t_cell - avatarı
t_cell
Ziyaretçi
28 Temmuz 2007       Mesaj #82
t_cell - avatarı
Ziyaretçi
coklu ortam acmak ıcın bı program yukledım wlmunıversalpatcherplusplus093 adında bı program yukledım calısıyo ama butun actıgım oturumlar 2 dkkay kalmaz kapanıyo kendı kendıne tekrar acılıyo tekrar kopuyo tekrar baglanıyo tek oturum acsam da aynısı oluyo sıldım programı ama duzelmedı napmalıyım??lutfen yardım edınMsn Cry
Sponsorlu Bağlantılar
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
31 Temmuz 2007       Mesaj #83
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
t_cell adlı kullanıcıdan alıntı

coklu ortam acmak ıcın bı program yukledım wlmunıversalpatcherplusplus093 adında bı program yukledım calısıyo ama butun actıgım oturumlar 2 dkkay kalmaz kapanıyo kendı kendıne tekrar acılıyo tekrar kopuyo tekrar baglanıyo tek oturum acsam da aynısı oluyo sıldım programı ama duzelmedı napmalıyım??lutfen yardım edınMsn Cry

patc silemeniz için programı açıp düzelt işlemi yapınız.çoklu oturum için plus live kullanabilirsiniz.
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
31 Temmuz 2007       Mesaj #84
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
t_cell adlı kullanıcıdan alıntı

msn i çoklu oturumda kullanmak için illa ki plus live kullanmaya gerek yok. bunun için kullanılabilecek patchler var. mesela A-Patch veya Mess Patch gibi. wlm universal patcher da bazı bilgisayarlarda veya bazı MSN lerde sorun çıkartabiliyor. sizinde dediğiniz gibi oturum açtıktan bikaç dakika sonra kapanması gibi. wlm universal patcher ın çoklu oturum desteğini düzeltmenin bi yolu var ancak pek işe yaramayabilir. patch in exe sine tıklayın ve açılan küçük pencerede düzelt butonuna tıklayın. düzelmez ise program ekle/kaldırdan windows live messenger veya msn messenger ı bulup sol tarafında yer alan değiştir düpmesine basınız ve çıkan pencerede onara tıklayınız. kendisi yapacaktır. daha sonra söz ettiğim patch ler yardımıyla çoklu oturum desteği verebilirsiniz. ayrıca Messenger Discovery Live dan da elde edebilisiniz.
mlhfk - avatarı
mlhfk
Ziyaretçi
7 Ağustos 2007       Mesaj #85
mlhfk - avatarı
Ziyaretçi
böyle bişe olmaz inanmayın
NaZz_ - avatarı
NaZz_
Ziyaretçi
7 Ağustos 2007       Mesaj #86
NaZz_ - avatarı
Ziyaretçi
Saol Ama Sana Bişi Sorcam BenDe 3 Tane Coklu msn Programı Var Ama 2siDe Çalışmıo Ama Aynı ProGramLaR ArkadasDa ÇalısıoMsn Confused LiVeyi KuLLanıorm.YardımCı OlurSan SevinirimMsn Happy

3de çalışmıo Dicektim Yanlış Yazmışım Msn Tongue
Son düzenleyen NaZz_; 7 Ağustos 2007 15:40 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
ugur sonmez - avatarı
ugur sonmez
Ziyaretçi
8 Ağustos 2007       Mesaj #87
ugur sonmez - avatarı
Ziyaretçi
live messenger kullanırken çoklu oturum açma ve oturum açanların kayıt girdilerini tutan bir program daha vardı yardımcı olursanız sevinirim
ahmed - avatarı
ahmed
Ziyaretçi
8 Ağustos 2007       Mesaj #88
ahmed - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ugur sonmez adlı kullanıcıdan alıntı

live messenger kullanırken çoklu oturum açma ve oturum açanların kayıt girdilerini tutan bir program daha vardı yardımcı olursanız sevinirim

Messenger Plus! Live ile hem çoklu hemde kayıt girdilerini alabilirsiniz.

https://www.msxlabs.org/forum/messenger-plus/6531-windows-live-messenger-plus-live-final.html
guMUss - avatarı
guMUss
Ziyaretçi
14 Ağustos 2007       Mesaj #89
guMUss - avatarı
Ziyaretçi
yaa ben biliorumda burdan o programı ekleyemedimMsn Dunno

€w€ttt €n s0nuNd@ ßuLdum Msn CoolMsn Grin
Son düzenleyen guMUss; 14 Ağustos 2007 11:55 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
torchbearer - avatarı
torchbearer
Ziyaretçi
15 Ağustos 2007       Mesaj #90
torchbearer - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
NaZz_ adlı kullanıcıdan alıntı

Saol Ama Sana Bişi Sorcam BenDe 3 Tane Coklu msn Programı Var Ama 2siDe Çalışmıo Ama Aynı ProGramLaR ArkadasDa ÇalısıoMsn ConfusedMsn Happy

3de çalışmıo Dicektim Yanlış Yazmışım Msn Tongue

LiVeyi KuLLanıorm.YardımCı OlurSan Sevinirim

Aslında bunu çok garip bi şekilde yorumlayacağım. Bazı programlar yine bazı bilgisayarlarda ya doğru çalışmıyor yada hiç çalışmıyor. Örneğin; başka bi bilgisayarda msn e arayüz yapınca açılıyor. Kendi PC imde aynı şekilde deneyince açılmıyor. Küçük yamaları denemeyin. Zaten açılsa da bi zaman sonra hata verip diğer açık MSN lerde kapanıyor. En iyisi siz Messenger Plus Live veya Messenger Discovery Live ı indirip deneyin. Bunları kullanmak istemezseniz Mess Patch veya A-Patch var. onları deneyebilirsiniz. Not: Tabiki hepsinden de çoklu yamaları elle yapmanız gerekmektedir