| | #6 (mesaj-linki) |
Cvp: Ücretsiz Göz Kırpmaları, İfadeler, Görüntü Resimleri: Kiwee
vistada denedim kurulumda problem yok... direk ordaki install download herneyse butona tıklayınca otomatik msne atıyor... kendi msn penceremde görüyorum yüklediğimi yazma yerinde de görünüyor... buraya kadar problem yok ama karşıya sadece *af006 gibi smiley kodu gidiyor yani resim çıkmıyor_??? ama saol...
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) |
ya ban yardımcı olun yapamıyom
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) |
evet çok güzel çalışma olmuş ![]() ya bana da yardımcı olurmusunuz bu siteye yeni üye oldum ve hiç bilgim yok ama güzel bir siteye benziyo bana yarddımcı olcak bir insan var mı acaba bilgi vercek Son Düzenleyen vAhŞiKıZ; 08-08-2007 @ 22:00. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #9 (mesaj-linki) |
arkadaş beni anlamadı galiba winkslerde bazılarında resim ekleme özelliği var make winks diye biyer kendi resmini ekleyip göz kırpması yapıyor. Ben resmi upload edip göz kırpmasını yüklüyorum ama benim resmi göstermiyor gözkırpmasını oynatırken
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) |
Cvp: Ücretsiz Göz Kırpmaları, İfadeler, Görüntü Resimleri: Kiwee Kardeş virüs falan olmaz deqil mi??? | |
|
![]() |
Ücretsiz Göz Kırpmaları, İfadeler, Görüntü Resimleri: Kiwee Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Sağlıklı Yaşam ve Bilgiler | ThinkerBeLL | Sağlıklı Yaşam | 574 | 6 Saat Önce 22:00 |
| Yeni Göz Kırpmaları - Msn Göz Kırpmaları | Morrigan | MSN Göz Kırpmaları (Winks) | 71 | 2 Gün Önce 14:54 |
| Ajda Pekkan (Ajda Pekkan Kimdir? - Ajda Pekkan Hakkında) | kemal_18_ | Müzik tr | 17 | 20-02-2008 10:54 |
| Çocuklarda Şaşılık ve Göz Tembelliği | HayLaZ61 | Tıp Bilimleri | 0 | 10-04-2007 18:43 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 19:40 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||