| | #101 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Nick ve Nick Çeşitleri
Béni SévmiYorsun DiYé SanmaKi KaLbim Yétimdir. oLuRumDé Yalvarmam Askım ASéLéTimDir. 7)DisConnect OLurSam ßeni Yine Ararmısın? MaSa Üstünde ßuLamazsan ßeLgeLerime ßakarmıSın? YokLuğumda erişim Paketi TeseLLi oLmasada DeğiŞikLikLeri KaydediP Yeniden ßağLanırmıSın? ßütün ProgramLar Hata verSede ßu AşkI KeS KopyaLa Yapıştır iLe TaŞıyabiLirmiSin?' {komik olsn birazda hep aglamyalim } YaSaDigim éN BüYük MutLuLuk CékTigim éN BüYük aCiSin! . . 9)Kalın Kalın Kırdılar , İnce İnce Sardılar , Derin Derin Çektiler , Bir Köşede Öldüler . ESRAR'dır Dedikleri , Dumandır Çektikleri , Çok Hoşuma Gidiyor Yapıştır Dedikleri 10) Hépsi AyRi aYri ! YaRaLaDiLAr DértLéRi GonLuMé SiRaLaDiLar YazDiLar CizDiLér KaRaLaDiLar DéNéMé TahTaSi oLdu BU GONLUMM! .. 11)SatmadIk doStumuzu, ßiLdik Hasmımızı..KapatmadIk eskiLerdEn kaLmış Yaramızı. Akıtırız KardEs Uqruna Kanımızı..ßiLsinLer ki : KraLLar öLmedEn ßırakmaz TaCıNı... 12) ßir Gun Béni uNut! HéR YaLan Gibi AdiMi SoKakTa Tukur KAN ! Gibi . 13) ørtãmîn bîttîgî yêrdê bîz bã$lãrîz, tãrzîmîz îcîn ôlûr, $êklîmîz îcîn yã$ãrîz. 14)BoSVeR SiLMeYi SiMDi GöZYaSLaRıMı. GüCüN YeTeRSe, KahKaHaYa BoG BeNi. BıRaK YaNaKLaRıMı, DuDaKLaRıMı... GüCüN VaR iSe YüReGiMDeN öP BeNi... 15)ßîzdé $âßâH Olmâz, ßîzdé Güné$ Dôğmâz, ßîz S£r$£riyiz Kızım ßîzLé Do$t oLmâk $îze YaKı$maz.. 16) ßirGün anLarSın hayaL kuRmayı, ßékLéméyi, ümit Etméyi... LanéT édéRSin ya$adığıNa, maziDén Né kaLmı$Sa yırtaR ataRSın, Séni Sévdiğimi i$té o zaman anLarSın... 17) Tanrim AzRail i Dişi GonDer MumKunSé.. oLumLé SéviŞéyim . . . 1 2'den 1 Cıkınca 1 kaLıyomuş yaLan ! Sen benden qidince ben kalırmıyım sanıyorsun....... 19) Bitiyorum her nefeste Ne halim varsa gördüm Çok koştum, çok yoruldum Ve şimdi ben de düştüm. 20)İnsan Paranin Sahtesini yapar Parada İnsanIn! 21) 1'S£wdaySa yaşadıqınız, 2'd£m£t qüLL£ q£LmişS£ Kapına, 3'diL£k diL£diyS£, 4'dönüyorSa P£şind£, 5'Saattir qitm£diyS£n, 6'ında kaLmak iSt£m£ Sakın, 7'rm£ qururuna, 8'd£n Sonra, 9'q£LS£d£, 10'Suz ßırakma K£ndini.. 22)¢ésédímí Yıllanmı$ Pasaklı SokakLarda Bulmu$Lar Bunu Duyan É$ím Dostum Günler¢e Ağlamış Césédímí Su Yéríné Rakıyla Yıkamı$lar Mezarımın Ba$ında Dua Yéríné Férdídén Okumu$Lar Né Férdi Né Orhan Bílmézkí Dérdimi Sén Söylé Müslüm Baba Néréden Sévdím O Zalímí.. 23) Sevmek mi? Hiç Tatmadım! Ya Gülmek? Çoktan Unuttum! Yaşamak mı? Boşver! Aşk Nemi? Büyük Bir Yalan! Mutsuzlukmu? İşte O Benim Dünyam! 24)KurtLar dagLarın Efendisi KöpekLerse Efendilerin Hizmetçisidir. Kapımda Köpek OLamayacakLAr aLemde Kurt oLmaya ÇalışmasınLar!!! 25)Gercek DostLar yıLdızLara ßenzer KaranLık cökdümü iLk onLar Gözükür.. 26)ß¡L£n ßiLi® ß!Lm£µ£nin ßiLm£k qißi 1 Lük§ü µøk†u®. 27) KrâL'Lâr îz bîrâkîr, SøÿtârîLâr kîskâñîr. 2Laf sokmaya kaLkma ''kapak''oLursun uğraşma ''etiket''oLursun yavşama ''kopek'' oLursun adam oL beLki "yanımda" oLursun 29)Arama aŞKın CiLveSinDe BBaHaNe ßenim GönLüm SerSeriySe ßunDan SananE ßen GezeRim KumarHane MeyHaNe ßi ßiLSen SerSeriLiK Ne ŞaHaNe 30)öLe Birini Sevki Sen öL Mezara o girSin 31)ßîr Zâmân'Lâr Sânâ GônûL Vêrmî$'Sêm , Rûÿâm'dâ Dû$ûm'dê Sênî Gôrmû$'Sêm , Sêndên ßâ$kâSînî Sêvmêm Dêmî$'Sêm , ÂLîrîm Tôvbêmî SênSîz'dê ôLûr . 32)YanLizLik Bénim SalTaNaTimDir.. AciLarLa DoLu HaRaBéMDé KraLLAr gibi YasiYorum. ۣۜ..¤ ๑๑◄███▓▒░░๑๑BakTım BakTım PenceReDen gOkYuzuNe DaLmıS GiTmiS RuHum GökYüzüNe... ░░▒▓███►ஐ๑๑ .°•. °•. °•. °•. Her Kalb Kendi Şarkısını Söyler .•° .•° .•° .•° Nedenini bilmediğim bir ağlamak var içimde,bir yerlere sığdıramıyorum yüreğimi...Ve yine sendeliyorum! Ne kadaR da zoRmuş aTmak kaLßimdeN sNi Ne kadaR da zoRmuş unTmak ßtn qeçmişi.. Ne ypsM oLmuyor anLsana ßu kaLp sNN içiN çaRpıyoRRrr... unuTTum sNi ßtn yeminLeri werdiimiz sözLeri tıpkı sNN qibi... ihTiyacm waRRrr saNaaa.. baNa ßi keZ yaLan söLeme noLursun deLikanLı qißi erkek qißi... qenc Ya$ımda kaLßimi a$k'a Dü$man Edemem.. ßeni ßiLirsin kararLıysam dünya Dursa Dönmem! Cok qeciktin Her$ey için Artık Vursanda öLmem! нєяşєу уαℓαи σℓѕα кσумαz∂α αşк уαℓαи σℓυи¢α ??? git hadi git altı üstü aşk bnmkisi alda git CaNıMıN iÇi KaLk YaRaMı SaR!... GeLMeZSeN öLeCeĞiM..! geriye ne kaLdı söyLee!!!aNılar untLamz yasantıLarr KaLbİ oLmAyAnLaR KaLp KıRıYo CaNıMı En çOk bU yAkIyOoO OLMADI ANNE AFFET ....İSTANBULLL BU LLLLLLLLAAAAAAAANNNNNNEEEEEEEEETTTTTTT >>>(SEVDINIZIN ISMI)<<< ѕєвєвιмѕιη ѕєη вєηιм! кιz∂ιηмι ¢єк∂ιм gιттιм ∂ιує؟? αηℓα∂ιм мüмкüη ∂єgιℓ вυуüz∂єη...вυ αтєѕι вι∂αнα уαкмαм, gι∂єякєη αя∂ιмα вαкмαм! Bazı insanlar vardır, sevgiye layıktır… Bazı insanlar vardır, sevginin en yücesini versen de aşağılıktır… мєℓєgιηι öℓüмѕüzмü ѕαη∂ιη кι؟ кαηα∂ι кιяιℓαη мєℓєк öℓüямüѕ!!кαηα∂ιм кιяιℓ∂ι ѕєη ηєя∂єѕιη؟ уєтєя αятιк υѕαη∂ιм ѕєνмє∂ιgιηι вιℓιуσяυм ѕöуℓємєує gєℓ∂ιм ιѕтє, ѕєηι ιѕтємιуσяυм... уüzüη∂єη нαтιяα вιя єуℓüℓ кαℓ∂ι вєη∂є!! Git dedim "me"yi ekliyemedim ß₤ ₪ĺک ₤ ω m ₤ ¥ ₤ ₪Ö L ک ü ₪ BaZeN ŞaRkıLaRıM kEnDiMe AnLaTTıĞıM BiR MaSaLdI.YiNe KeNdİmM DiNlEdİmM ZaTeN eN çOkDa Bu KoYdU yA BaNaAa....SeNiN gİdİşİnİ sEyReTmEk.. GüZeL gÜLüşLeRiMi ÇaLdıLaR ANn££eee... Aklımı Kaybediyorum We Siz Gözlerinizi Dİkmiş Benim Dünyamın Nasıl Paramparça Olduğuna Bakıyorsunuz...!!!!! '''ToOpRaKK oLsadaa Tüm vucüDumm'''!!!....''''öLümüne SevmİŞTimm'''' diecek oLurdum... geri dönüp baktığında sadece güzel anılar geleceğinde de koskoca bir boşluk aşk o kadar çok şey ifade eder ki bazen bir insanın hayatını bazende bir insanın hayatına girdiği andan itibarenki tüm zamanı Göz£êrïmdê Pêrdê$ïñ ßâktıqım Hêr ¥êrdê$ïñ ¥âŞâr$âm §êßêßïm Ö£ür$êm Nêdêñïm$ïñ ! ●●●мυтℓυℓυк вιℓє α¢ı ωєяισ ¢üηкü ѕσηυ ωαя вιℓισяυм...●●● qözLeriniN renqİ ne oLursA oLsun qözya$LarınıN renqi hep aynıdırR !! DeĞiŞkEn bIr dÜnYaDa, BeN SaBiT KaLıYoRuM. hErKeS BaŞkA BaŞkA SeVeRkEn, BeN YiNe sEnI SeViYoRuM... $eYtaNmIsIN? MeLeKmİSİn? SaNkİ ßeNdEn YüReKLiMiSiN? $heytanıN teqK suçuU meLeqe tecavüzZ etmesiymiş$$ ! .. kim séwér béni bén kéndimi séwmésém?? Hér$ey béndé ba$Lar béndé biTér..!!! güLLeRim devRiLiyoR gençLiğim savRuLuyoR vedaLaR yoRdu beni biLdiğin gibi değiL... insanLıqK öLdü ..! katiLi ; menfaaT ! yoqK oLmayı qözZe aLdımm ! teKRar senDe doqmaK içhinn ! aşqKı tekRar istememM ! ziyanN ederRsinN !! yaLnızLıqın adamıyım ! anLa ßeniİ ! deNeeee ! yanıLLL ! qöRR ! qeRçeqii qeçmi$i yoqK sayaRaqkK ! '' İnanıyorsan Savunduklarına, Arkasında Duracaksın...Gerek Yok Cellada Çıkarıldığında Darağacına, Tabureye Sen Vuracaksın!'' senin maRqKa oLduqunN yeRde etiKeti ben koyarRımmM ! Onun benim için ağladığı her bir damla gözyaşında ben derin sularda boğuldum ^kArAnLıK hApSeDiYoR bEnİ,gÖrEbİlDiĞiM tEk ŞeY,mUtLaK dEhŞeT,yAşAyAmIyOrUm,ÖlEmİyOrUm,KıSıLı KaLdIm KeNdİ iÇiMdE,kEsİp Al HaYtıMı [[==>..bho$weR heP ayNı masaL 'hayaT we ßen' i$Te o KadaR..<==]] [ŠїĿэмїyояѕáη кáяáŁıyacáкѕιη ! ] birR çıqLıqK buLsamM ! hiç sSusmayanN , yaDa biR cümLe beniİ anLatanN ! Ne Kaldı Geriye Ztn Bir sürü Boş HaTıRa..Yaşamak DeiL ki Bu GörüntüLer VaR AdeTa!! BiR Lodos Lazım Şimdi Bana,BiR Kürek bir de Kayık..Söverim gelmişine geçmişine Ayıpsa AyıP!! Dost Dediğin ; Dost Ağlayınca Seninde Ağlaman Değil !! Dost Dediğin ; Dostun Ağlayınca Senin Kafana Kurşun Sıkman Demektir . . . GönLüm kırGın ve yaraLı, Seni unuttum sanma bu gönüL Sana haLa SevdaLı ama bu yürek Seni bir daha anmayacak kadar DeLiKaNLı] ÇoK öZüR DiLiOrUm ELLeRiNi tUttUğUm iÇiN... ÇoK öZüR DiLiOrUm gÖzLeRiNe bAkTIğIm iÇiN ÇoK aMa ÇoK ÖzÜr DiLiOrUm SeNi İnSaN yErİnE KoYuP SeVdİğİm iÇiN.. Belki"lerden, "İhtimal"lerden, "Keşke"lerden Medet Umuyorum. Senin Büyük İhitmalle Yabancısı Olduğun Düşler Büyüterek... SonsuzLuk Koyuyorum Senin O Güzel Adını... Sen Bizi ALeme DeğiL, KaranLık Çöktümü GeceLeRe Sor.. SaYenDe YoLa GeLdi KaLbim YanLı$ı DoğRuYu AyıRıOr Sen ekSiLeLi HaYaTımDan YüZÜmDe GüLLer aÇıOr *Há¥áT ¥íÑé...; qíRí$, qéLí$mé, SoNuÇ.. qírí$ ; ÑéDéѧíZ... qéLí$Mé ; úMíT§íZ...§oÑuÇ ; GéRéK§íZ..... BuLUtLaR AğLıYoRsA bEn SuSaRıM :!: BeN AğLaRqEnDe OnLaR SuSSuN! kaR$ıLıqsıs duyguLar nefRet kusaR..ßn gidiiim ßu gece buRası ßana Dar !haDe bye bye=)) Kırgıήıм ..Kįмέ oĿdцgцήц Nέyέ oĿdцgцήц ßįĿмέdέή Kırgıήıм..ßέĿkį Hąyątą ßέĿkį Kέndįмέ Kırgıήıм Sądέcέ.. "HayaT BiR HikaYe, YaşasaN Ne oLuR, öLseN Ne oLuR?" "Yaşax aCı ßiR SoğaNa ßenzeR, SoğaNı KaT KaT SoyarkeN, ZamaN ZamaN aĞlatıR." qiT Ne duruosuN seNde qiT sNNde bi faRkıN yOkmuss... heLaL oLsun sNa ßi kaLbi parçaLadın ßi yaşaxı ßiTirdN heLaL oLsunn... çoK korkyOrdum sOnnda sNde qidersiN die qiTTin iştee qiTTin... Kayßede ßiLecegim Hiç ßi$ey Yokken Kendimi KayßettiM нαѕяєтℓιк çєкιℓмισя вυ ѕσυк gє¢єℓя∂є ѕєηѕιz нιç уαşαмα∂ıм кι вυ кαнρє вσş şєнιя∂є ѕєηι çσк ѕєωισяυм ѕαηα мє¢вυям... küçükken marketten leblebi tozu alıyordum ve kamışla içimde çektiğimde boğulurdum.Şimdi ise acılardan boğuluyorum çéKiNMé éSKiC! iÇéRi ßuYuR ßuRaDa ßiR aŞKıN aTéŞi uYuR ßaKTıKÇa iÇiMiN YaNgıNı ßüYüR aL qöTüR éSKiCi ToPLa Né VaRSa Sevdamı €n Çok Anlatmak İstediğim Suskunluğumsun Artık...Sustum..Oysa Anlatacak Ne Çok Şey Wardı..! ߣN ßiR CaDıyIm SenDe ßeNiM HeRŞeyiM oLaN ßi SüpüRGe..FaRzeTKi SeNDeN vAzGeÇmiŞiM..CaDıLıGıMıN ßi ÖnEmİ KaLıRmI SeNCe... aşkından yollara düştüm hayat beni derbeder ederken düşüncelerim tükenirken tek pişmanlığımdın ...:::BenÇokAyrıLıkLarYa$adımOyüzdenßiti$ikYazdım Her$eyi:::... ' ..//AnLaMı YoK !!! DoĞaN HeR GüNe LaNeT !!! Bu ÇoCuK KaDeRiYLe BaŞ BaŞa KaLDı\\.. Gideceksen Bahane bulmadan git.! Adam gibi sevmedin.Bari adam gibi Hayatimdan çek GIT..!! *BiZ ÇaKaLLaR GiBi SoSYeTeNiN KiZLaRiYLa DoLaSMaKTaNSa, YeRe DuSeNi KaLDiRaN, aGiR BaSLi DeLiKaNLiLaRDaNiZ Yürüdüğün yollardan geçebilirsin bir daha;Fakat anlılardan ASLA... ' ...ҳ̸Ҳ̸ҳ[̲̅R][̲̅o][̲̅Z][̲̅o][̲̅L][̲̅s][̲̅K][̲̅y]ҳ̸Ҳ̸ҳ..Sen Bizi ALeme DeğiL, KaranLık Çöktümü GeceLeRe Sor.. AŞK..kaç yaşına gelirse gelsin..kiminbedenine uğradıysa..derin kesikler bırakıp..arka kapıdan sessizce çıkıp gidiyor..! SeNi iÇeReN MaSaLlArIm aNlAtIlAcAk kAdAr kIsA DeĞiLLer... ' SiGaRa We RaP sEn BeNi AnLa !!!! TeK bİLeTliK sEVdA YeLKeNİyDim dÖnÜŞüm İMkAnSıZ..... Sen yaLanLarLa a$k satanLarın iLk adresi..ßen sattığın son a$kın ta kendisi )§IrLãr ΢Îndé ßÎr Dûnyãm vãr BÎrdé §én Vãr§In ΢Îmdé Né §énÎ KãyßédéCék Kãdãr Cé§urum Nédé §énÎ KãzãnãCãk Kãdãr Gû¢Lû!!.. bén né zamaN tahttAn indim Ki..?siZz kraL 0LdunuzZ...?? €N BÜYÜK HATAM S€N! $€VM€K D€!!L $€N!N ߀N! $€VM€N! ߀KL€M€KT!..!! gİtTiN,SeN ZaTeN BaNa GiTmEk iÇiN GeLmİşTiN gÖtÜrÜn bEnİ yAğMuRa HaPsEdDiN...kElEpÇeLeYiN ElLeRiMi GöZ yAşLaRıMLa ZAmAn DuRDu,BuRAya GelEn BiR DAha GiTmEdi vE HiÇ GiDemEYeCek SenDE HoŞ GelDin SeNi ArAdIm Her yErDE BulAmIyoRum SoN nEFeSİm SenDe kAlMıŞ ÖLEMİYORUM BiR_GüN_BeNiMDe_KaRŞıMa_CıKaCaK_iYi_BiR_SeVGiLi_( qönLümüN yıKınTıLarınDa caN çekişiyor umuTLarıM... BeKLemEkte Güzel GerIYE DönEn sEn olUNCA.. oYuNuN eN güSeL YeriNde ziL çaLıNca üzüLürdüK Ya öLeYiM.. [Ctrl+ALT+delete] [Bİle Yaramıor Artık] [Kalbime] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Son Düzenleyen Blue Blood; 29-07-2008 @ 20:32. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #102 (mesaj-linki) | |
| SÜPER NİCKLER KULLANIN SÜPER![]() ![]() (¯`•.(¯`•.(¯`•.(¯`•..•´¯).•´¯).•´¯).•´¯) [̲̅G̲̅][̲̅A̲̅][̲̅L̲̅][̲̅A̲̅][̲̅T̲̅][̲̅A̲̅][̲̅S̲̅][̲̅A̲̅][̲̅R̲̅][̲̅A̲̅][̲̅Y] ıll.ıllıl.ıllı..ııll...ıll.ıllıl.ıllı..ıll.ıllıl.ıllı..ııll...ıll.ıllıl.ıll ı..ıll.ıl (¯`·._.·[ (Nickiniz) ¨°o.O (Nickiniz) ×÷·.·´¯`·)» (Nickiniz) · ··^v´¯`×) (Nickiniz) ,.-~*'¨¯¨'*·~-.¸-(_ (Nickiniz) - - --^[ (Nickiniz) •·.·´¯`·.·• (Nickiniz) `·.¸¸.·´´¯`··._.· (Nickiniz) (¯`·._) (Nickiniz) ¯¨'*·~-.¸¸,.-~*' (Nickiniz) Oº°‘¨ (Nickiniz) ׺°”˜`”°º× (Nickiniz) .·´¯`·-> (Nickiniz) <º))))><.·´¯`·. (Nickiniz) - -¤--^] (Nickiniz) ~²ºº²~ (Nickiniz) ._|.<(+_+)>.|_. (Nickiniz) ..|..<(+_ (Nickiniz) -·=»‡«=·- (Nickiniz) •°o.O (Nickiniz) ––––•(-• (Nickiniz) (¯`•¸·´¯) (Nickiniz) ··¤(`×[¤ (Nickiniz) —(•·÷[ (Nickiniz) ·ï¡÷¡ï· (Nickiniz) ·!¦[· (Nickiniz) °º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸ (Nickiniz) °¨¨°º"°¨¨°(*)(_.·´¯`·«¤° (Nickiniz) ![]() »-(¯`v´¯)-» (Nickiniz) °l||l° (Nickiniz) •°¤*(¯`° ((Nickiniz) °´¯)*¤°•—¤÷(`[¤* (Nickiniz) ¸.´)(`·[ (Nickiniz) ·÷±‡± (Nickiniz) +*¨^¨*+ (Nickiniz) |~^v^v~---~|~^v^v~---~|~^v^v~---~|~^v^v~---~|~^v^v~---~ ๑۩۞۩๑ YORUM YAZARSANIZ SEVİNİRİM...... ![]() | |
|
| | #103 (mesaj-linki) | |
Can kıRıqLarım yüreqimi kanattı ..! sen gittikten sonra. Hayat ikiye böLündü; 'senden önce, senden sonra...' cocukLaRın elleRnde kan rEnqi Hayatım,bEn biR bOyama kitaBıyım.. ] Çok İstediM HayatA toz pempE BakmayI AmA TozlarındA BoğulduM PempE YalanlarıN... İnsanlar orjinal olarak doğarlar, ama birçokları kopya olarak ölürler... Meqer rüyalarıM masaLmış ve içinde sadece sen kalmışsıN KalbiM hala o oyuNda dram yaşarkeN Bana sadece yalnızlık senfoniM kaLdı... bu ortamın yapmacık samimi insanları adi sanki .. x| aRtıq sadece bi hayaLden ibaRet..! X "²" ye koyarsa, "²" Y'yi çağırır; X=Y =>; "²" döt gibi kalır öle mi? Kalbim Kırık Tıbbi Atık Ayrılık için msn nickleri daha bitmedi.. İsimLéri ßüyük HarfLé ßaşLayarak Yazıyorum Yani {{..ADINI..}} .. Yani {{..SEVDANI..}} .. Dahası {{..ßİZİ..}} Parantéz İçindé ((YaşadIkLarImIz)) VaR Aman Kimsé DuymasIn (!) Tırnak İçiné AldIm "ßéndéki Yéri"ni Kém GözLérin NazarI DokunmasIn ..! Şέήί Ķăłėмŀė ĸăġίđά ďέġίł, Ķάήίмŀά ķάŀвίмέ ŷάżďίм KayıtLaRa geçSin ”ßu Sevda(!)” ♥ .. . Çilgin gibi sevmistik, Kullar ayirdi bizi. Kader degil sevgilim, Diller ayirdi bizi... -İliklerimde ki seni sensizlige ilikliyemedim... kaybettim bugün kendimi, hükümsüzdür.. sonu yok bunun, boşluklardan boşluk beğendim. vazgeçtim bugün herşeyden halsiz şu kalbim. ALdığım Nefesten Soruyorum da,Verdiğim NefeSte BuLamıyoRum.İki NefeS Arası Ne KadarLıkSıN iŞte Onu BiLemiyorum. Âkâñ Gøz Yâ§LârImI Sâñâ Hârâm Êttîm.. Hãsrêtîm'd!ñ $îmdî îsê Ñêfrêt!m'sîñ, duy bunlãrî; kãlbîñê î$lêsîñ, sêñ ñãsîl bîrîsîñ? $u As Sevmesini ßir öqrenemedim GönLünü GüN eDeNi SevmeZ SevDa ; iSTeR Hep oNu ÜzeNi... Gidemem SiLeMem Seni KaLbimden,Yapamam Vazqecemem GözLerindeN.. AkLına qeLecek AyrıLıqımız Pişman oLacaksıN!! Senin YaLnızlıqına Senden Çohk Ben Aqladım. Msn nickleri ne aynen devam MükemmeLi iste aMa;BedeLini öDemeYi uNuTMa Dayanamam Seny Mutsuz Görmeye.. MucizeLer Yaratan Kahramanımı ÇoOoOoK ösLüyoRum... Sevdayı Bitirmez öLüM... Hakkında ÇoK YanıLMısım Hasret Yeter Bana AsK SeNDe KaLsıN... Zaman Sensiz qecmio,SenLeyken Yetmio $imdiden ösLedim Bir Daha Ki qeLişini Yüreqim Sen Die aYaKLanıYoR BeBeiM Gelde Gör Bak Şu ömrümden Neler Çaldın.Geriye Neler Bıraktın. Nerdesin Şimdi KimLerin oLdun? Kendimin qeç Kaldıqım;uNutma Çıkar Tadı Biryerden Sevdanın Her qece dua ettim Tanrıya Duysun Die;Seni Doyasıya Sevmek iÇiN öMRüm YeTSiN Die çOk Mérak édi0ruM hãyãt ßéndén aLdıkLãRıNı NéréSiné S0kãCak aCaßã...! İnSaN Ya HaYRaN OLuR BaNa YaDa DüŞMaN Ya HiÇ YoKMuS GiBi UnUTuR YaDa HiÇ CıKMaM AkLıNDaN KişiseL iLetim yok KişiseL probLemim çok HeRinsan azaLdığında hayatımdan,ßen ßiraz daha ßüyüdüm...ßüyüdükçe yaLnızLığım arttı,yaLnızLığım arttıkça ßüyüdüm ...UĞRUNA ÖLMEKSE EĞER SENİ YAŞATMAK,BİN DEFA ÖLÜRÜM DE ADINA LEKE SÜRDÜRMEM.GURURDUR,NAMUSTUR BAYRAK VE SANCAK ç!rKinSeM İLqİLeNmE... UkALaYsAm yAzMa... qIcIkSaM kOnU$mA... bEnİm oLAn bAnA kALıR... GeRiSi yOL aLıR... Béni SévmiYorsun DiYé SanmaKi KaLbim Yétimdir. oLuRumDé Yalvarmam Askım ASéLéTimDir. ...кσηυѕмαк ιнтιуα¢ σℓαвιℓιя, αмα ѕυѕмαк вιя ѕαηαттιя... кυ¢υк ѕєуℓєяє gєяєgιη∂єη ¢σк σηєм νєяєηℓєя , єℓιη∂єη вυуυк ιѕ gєℓмєуєηℓєя∂ιя. кöρяüℓєяι αтмα. αуηι ηєняι кαç кєz ∂αнα gєçмєк zσяυη∂α кαℓα¢αgιηα ѕαѕιяα¢αкѕιη. ...ĶöŤü ĤÁßĔŔĹĔŔĨŃ ĶÁŃÁŤĹÁŔĨ VÁŔĎĨŔ. ĨŶĨ ĤÁßĔŔĹĔŔĨŃ ĨŚĔ ÁŶÁĶĹÁŔĨ ĎÁĤĨ ßÚĹÚŃМÁŹ... кüçüк เภรคภlคгเภ๒üאüк ﻮยгยгlคгเ๏lยг мα∂єм ∂αнα є¢єℓιη gєℓмємιѕ, вσѕυηα ¢αη çєкιѕιρ ∂υямα ؟؟мєуναѕι çαмυяα ∂üѕüуσя ∂ιує αgα¢α мι ℓαηєт є∂ιℓιя؟؟ ...๓ยtlยlยк קคאlครเl๓คк เçเภאคгคtเl๓เรtเг... ηєƒѕιηι ѕαвяєтмєує αℓιѕтιяαвιℓ∂ιуѕєη σηα zαƒєяℓєяιηι мüנ∂єℓє.. σℓgυη вιя ιηѕαηι ∂σѕт є∂ιηмєк ιѕтιуσяѕαηιz тєηкιт є∂ιη, вαѕιт вιя ιηѕαηι ∂σѕт є∂ιηмєк ιѕтιуσяѕαηιz мєтнє∂ιη ραямαк αу'ι göѕтєя∂ιgι zαмαη, ραямαgα ∂єgιℓ αу'α вαкмαк gєяєк.. ρєη¢єяє∂єη вαкαη ∂ιѕαяιѕιηι göяüя. ρєη¢єяєує вαкαη ιѕє ¢αмιη кιяιηι ѕαηα ηαѕιℓ ∂ανяαηιℓмαѕιηι ιѕтιуσяѕαη ѕєη ∂є öуℓє ∂ανяαη. ŚÁŃÁ ÚŹÁŤĨĹМĨŚ ßĨŔ ĔĹĨ ĎÁĨМÁ ĶÁßÚĹ ĔŤ... ѕєη∂єη ιуιℓєяє уєяιηι νєямєѕιηι вιℓ.. ѕєѕѕιzℓιк ∂є вιя çєѕιт кσηυѕмα ѕαηαтι∂ιя.. ѕєνgιℓιℓєя, güzєℓℓιgє zαмαηℓα αℓιѕιρ σηυ gözℓєяιуℓє ∂єgιℓ ∂υуgυℓαяιуℓα göямєує вαѕℓαяℓαя ѕєνgιℓιηє öη¢є çιçєgι уσℓℓα ηє∂єηιηι ѕσηяα вυℓ. ...ѕєνgιηιη gü¢üηü αѕℓα кüçüмѕємє... ѕєνмєк, вιя вαѕкαѕιηιη нαуαтιηι уαѕαмαктιя ѕιℓgιηιz кαℓємιηιz∂єη öη¢є вιтιуσяѕα, уαηℓιѕιηιz çσк ∂ємєктιя ѕυяα∂α вυяα∂α güçℓü α∂ιмℓαяℓα ∂σℓαѕмαктαηѕα ∂σgяυ уσℓ∂α ѕєкєяєк уüяüмєк ∂αнα ιуι∂ιя тαηι∂ιgιη єη σℓυмℓυ νє ¢σѕкυℓυ ιηѕαη ѕєη σℓ... тαятιѕмαуι вιℓмєуєηℓєя кανgα є∂єяℓєя тє¢яüвє, вιя ιηѕαηιη вαѕιη∂αη gєçєηℓєя ∂єgιℓ, вαѕιη∂αη gєçєηℓєяιη вιяαктιgι ιzℓєя∂ιя.. тєкмє уιуєη кöρєgιη ∂ιѕℓєяι ∂αнα ѕινяι∂ιя.. тєѕтιηιη ιçιη∂є ηє ναяѕα ∂ιѕιηα ∂α σ ѕιzαя υмυ∂υηυ уιтιямιѕ σℓαηιη, вαѕкα кαувє∂є¢єк вιяѕєуι уσктυя υηυтмα кι αgzιη∂α вαℓ σℓαη αяιηιη кυуяυgυη∂α ∂α ιgηєѕι ναя∂ιя.. уαяιη вαмвαѕкα вιя ιηѕαη σℓα¢αgιм ∂ιуσяѕυη. ηιує вυgυη∂єη вαѕℓαмιуσяѕυη؟ уαѕαм gєяιує вαкαяαк αηℓαѕιℓιя, ιℓєяιує вαкαяαк уαѕαηιя уαѕαмιмιz∂α ιѕℓє∂ιgιмιz нαтαℓαяιη ¢σgυ ∂υѕυηмємιz gєяєкєη уєя∂є. уєηι αякα∂αѕℓαя є∂ιη αмα єѕкιℓєяιη ∂є кιумєтιηι вιℓ אєгเภ๔є รöz รöאlє๓єรเภเ ๒เlєภ, özüг ๔เlє๓єк z๏гยภ๔คкคl๓คz.. ŶĔŔŶüŹü ŤÁŚĹÁ ĎŐĹÚĎÚŔ. ÁМÁ РĔĶ ÁŹĨ ßŐŶÚŃĹÁŔÁ ĶŐĹŶĔ ŐĹÚŔ אüкรєl๓єภเภєภ คlçคкçครเ, zคאเŦlคгเภรเгtเภค๒ครคгคк אüкรєl๓єкtเг αşк вαηкαℓαяıηıη güℓü¢üкℓєя şυвєѕιη∂єкι ѕєηι ѕєνιуσяυм нєѕαвıηα вιηℓєя¢є öρü¢üк уαтıяıℓмışтıя ιѕтє∂ιgιηιz zαмαη çєкєвιℓιяѕιηιz güℓє güℓє нαя¢αуıηız --вαşкαℓαяıηı Ⴣєт αмα кєη∂ιηι αѕℓα ѕözℓєя∂є уαℓαη çσктυя αмα gözℓєя∂є αѕℓα υηυтυℓмα∂ıgıη zαмαη υηυтυℓ∂υм ѕαηмα ιηѕαη нєяşєу∂єη вıкαя αмα ѕєν∂ιgιη∂єη αѕℓα ----yaşamak özlemsiz,özlem sevgisiz,sevgi sensiz olamaz unutmaki sevmek daima beraber olmak deqil sensizken ble seninle olabilmektir -----αşк güηαн σℓмαуα¢αк кα∂αя мαѕυм,кöℓє σℓмαуα¢αк кα∂αя öözqüя,υηυтυℓмαуα¢αк кα∂αя ∂єяιη υмυℓмυуα¢αк кα∂αя уαкıη тєк вαşıηα уαşαηмαуα¢αк кα∂αя тαкıм∂ıя ------AyIşIqInIn aYdInLaTtIgI BiR KuMsAlDa kIrIk bIr dAlIn uCuYlA SeNi sEvIyOrUm yAzMaK IsTeRdIm aMa sEnIn hIrIn bIr dAlGa oLuP OnU SiLmEnDeN KoRkUyOrUm -------BaNa dErSeN BiR GüN AyRıLaLıM ArTıK BeNi uNuT SaNa dErImKi öLüM BeNi aLmAdAn nEfSiM DuRmAdAn bEnZiM SoLmAdAn sEn bU SöLeDiGiNi uNuT --------вαтαяуαѕı zαуıƒ яüуαℓαяıмızıη кαρѕαмα αℓαηı ∂ışıη∂α кαℓαη кєѕιмℓєяιηє şєвєкє нαтαѕı ѕєвєвιуℓє υℓαşαмα∂ıк şιм∂ι уüяєgιмℓє ƒυℓℓ çєкєη нαтℓαяıмℓα ѕєηι ѕєνιуσяυм αѕαмỉуσяυм єиğєℓℓєяỉ , ğöζüм καяα , ğöиℓüм ∂єℓỉ , вυ αѕκỉи ѕєи¢є вє∂єℓỉ уαѕαмακтαи vαζğєçмєκ мỉ..! καяѕỉℓỉκѕỉζ ѕєvğỉиỉи ,vє₣αѕỉζ ѕєvğỉℓỉиỉи ,вσмвσѕ καℓαи вỉя єℓỉи α¢ỉѕỉиỉ вαиα ѕσя , вαиα ѕσя уαℓиỉζℓỉğỉ..! ζєнỉя καттỉ ₣єℓєκ тαтℓỉ αѕỉмα , κα∂єя ѕαя∂ỉ вєиỉ çỉℓє çαяκỉиα..! Üζüℓѕєи єℓỉиє вỉяѕєу ğєçмєζκỉ,∂üиуαиỉи нαℓỉ вυ нỉç ∂єğỉѕмєζκỉ,ѕαиѕ иє ζαмαи ğüℓєя вỉℓỉиємєζκỉ ∂єятℓєяє вσѕvєяỉρ уαѕαмαℓỉѕỉи..! αуяỉℓỉяѕακ нєяѕєу вỉтєя ѕєvğỉℓỉм , ğỉ∂єяѕєи вỉя ∂αнα ğєℓмє вσѕυиα , ğỉ∂ỉѕỉи нєяѕєуỉи вỉтỉѕỉ σℓυя , вαğỉѕℓαя,α₣₣є∂єя ѕαимα вσѕυиα..! καяαямỉѕ ỉѕỉğỉм,ѕσκαğỉм ỉѕѕỉζ,вєи κöѕє вαѕỉи∂α καℓмỉѕỉм уαℓиỉζ,вỉя αи∂α нєяѕєуỉ вỉтỉяỉуσяѕυи,ѕєиѕỉζ уαѕαиỉя мỉ ѕöуℓє vє₣αѕỉζ..! иσκтα κα∂αя мєи₣ααт ỉçỉи,vỉяğüℓ κα∂αя єğỉℓмєм..! ѕєи∂єи αуяỉℓỉи¢α çσκ çєκтỉм ∂єѕєм,αиℓαтѕαм нαℓỉмỉ ỉиαиỉямỉѕỉи,ѕєиỉи ѕєv∂αи вєиỉ ρєяỉѕαи єттỉ,уỉκỉℓ∂ỉм ѕєvğỉℓỉм ỉиαиỉямỉѕỉи..! αѕκтαи уüζüмüζ ğüℓмє∂ỉ ∂ỉує,тαияỉуα вυ ỉѕуαи вυ ѕỉтєм иỉує,нєρỉмỉζє ¢αиỉ σ vєя∂ỉ ỉѕє,κυℓ vє₣αѕỉζѕα тαияỉ иє уαρѕỉи..! güℓü ѕσℓαηα ∂єк ѕєηι öℓєηє кα∂αя ѕєνє¢єğιм... gυяυя αşкı zιуαη є∂єη ѕözüмü тυтα¢αğıм ѕєηι υηυтα¢αğıм αşк яσмαη∂ı єѕкι∂єη ѕєνєη кιzιη яσмαηι şιм∂ι νє∂α zαмαηı... őŁűm µγкµ gίßί тªτŁı ๏łsă mзzăг τªşıИıИ űzзгίπз тªτŁı ЯΰЧªŁªг Чªżıℓıг... вιz нєя ηє кα∂αя ѕσѕуєтєηιη ¢ιℓαℓı тαşℓαяıη∂α ∂αηѕ єтмєѕιηι вιℓмєѕєктє, ѕσğυк ∂σℓυηαу∂α şєутαηℓα αzяαιℓℓє ∂αηѕ єтмєѕιηι вιℓιяιz... тαş σℓѕαм єяιя∂ιм ανυçℓαяıη∂α ∂αℓ σℓѕαм çöкєя∂ιм вαкışℓαяıη∂α ѕєνgιℓιм şυçℓυуѕαм вυ αşк уσℓυη∂α zιη∂αηα gєяєк уσк gözℓєяιη ναяуα... υηυт вєηι υηυт gιтѕιη вυ нιкαує вυя∂α вιтѕιη... уαя gözüη αу∂ıη уαя gözüη αу∂ıη αятк вєη∂η кυятυℓ∂υη уαя ... ∂υ∂αğıη∂α ѕıя кαℓαмαм...уüяєğιη∂є уєя вυℓαмαм...gι∂ιуσяυм αятıк кαℓαмαм... BiR DemetiN Daha oLsa Ne oLuRdu Hain PaPatya Bak İşde SevmiyoR .... •·.·´¯`·.·• єภ ๒üyüк คşкı๓รєภรเภ•·.·´¯`·.·• ========================================= Sevmeye €ngel değiL mesafeLer.. Geçici ßu ayrıLık.... ßir rüya farzet.. Sonunda zafer bizim oLacak Saßr€T.. *Ayık oL panik yapma rahat oL ßaq daLgana 3 günLük dünya ne sana kaLır ne ßana ..!!! *dönüşü yoq geLemem artıq geLipde seni ßuLamam artıq ßıraq ßu sevda ßöyLe kaLsın kadere isyan edemem artıq *SevmeyeNiyetLiysenİyiDüsünmelisin,AgLamayıÖgrenip GüLmeyi ßiLmeLisin,AskKumarGibidirDikkatEtmeLisin,Oynadığı nZar DeiLßiLmeLisin *$izofrence yaşa(**YASAK KELIME)na yoLda$ oLsun ßu nefret doLu keLimeLerim.ßir tokat oLsun..!!! *h€rkesin ßiras faiLi oLduqu meÇhuL ßir Cinayetim $imdi...! MustiC bu Damardaki tokSin Beni Her gördüğün Yerde tiSKin Bu Aramızda Aşk başlamadan Bitsin... Ştt Lan Arkana Bakmadan YaYLan.. *eğer intikam alabilseydim seni affederdim *ßizi ßizden ßaşka kimse iLgilendirmez kimsede ßizimLe ilgilenmesin gerekmez *kendin kadar akLımdasın *çıkışlar hep daralmış ruhum dar sokaklarda *BiR ÖmüR boYu sEnİnlEyim dEsEn De iStEmeM aRtiK. ÇüNkÜ sEn rüzGarin coşTurdUgU birtoz bulutusun, bugün bana esersin ...yarin ele *Wedalaşırken Üzülmüş Gibi Tutma Ellerimi Acıyarak Kendine Dew Aynasında Degil Boy Aynasında Bi Bak!!!!!! *Nereden bileceksin silaHıMıN şarJöRüne mermi DiYe SeNi KoYup DeFalArCa KaLbiMe SıKtıĞıMı???: *Hayatımın gerçek öyküLerine ayrıLan ßi fiLmin soundTrack'indeyim *kaLßin kadar konuş...!!! *Bu gün ben sensiz isem inanki yarın sende bensiz kalacaksın * senin içinde ßen ßitmiş oLsaydım ßenim içimde sen ya$ıyor oLmazdın...!!: *AŞKMI DEDİN KARŞILIKSIZ O KİŞİNİN YANLIZLIĞIDIR YANLIZLIĞINDA YAŞATTIĞI DÜŞÜNCELERİ GİZLİ ARZULARIDIR BENCE… 30061985+gb *_Tam_kar$ıya_geçerken_ßıraktığın_O_el_ßen!m_||| *ikimizde $a$kınız göte geLdi a$kımız *hiç onca kalabalığın içinde yanLız kaLdınmı *oh ne güzel oLdu içimde ßir huzur war giden gitti kaLan sağLarla gündeLik a$kLara dewam *ßiLeşenlerine ayrıLmış ßileşik gißiyim *BiR ÖmüR boYu sEnİnlEyim dEsEn De iStEmeM aRtiK. ÇüNkÜ sEn rüzGarin çosTurdUgU birtoz bulutusun, bugün bana esersin ...yarin ele *a$kmI dedin bana sa¢maLadIn Seni Seviyørum diyene inanma yøL ver beni en son bIrakIpta qIdende bni her$eyden cok severdI bø$hveR *'HücreLerimi yerine koy ! şakası yok savunmasızlığın *aLayına isyan (sansürlü kelime):d *Seni seviyorum demek marifet değildir..Önemli olan o kelimenin tüm sorumluluklarını alabilmek.. Zekasına güvenip ağzı laf yapanlara..Laf yaptığı içinde adam sanılanlara kısa bir hatırlatma..'' IQ hiçbişey EQ herşey''Onuda bu çamurlaşmış karakterler içinde bulabilirsen ne ala..! sevgiyi yalan edenlere sahte sevgilere PAYDOS!''Bir yazar demiş ya''sen git aşk bana kalsın.. bende diorumki"BEN BURDAYIM KOLPA AŞKIN SENDE KALSIN..! *ßizi satanLarı ßiz ßeLe$e veririz.....!!!! *Vicdanla ßirlikte Şerefte Ararım Sevdiklerimde Herzaman Doğru Değildir Elbet Seçimlerim Zaman Gelir Şerefsizleride Severim!!! *ßen ßurdaım koLpa a$kın sende kaLsın.. *Senin Yerini ßaşkası aLır,ßeni araSanda eLin ßoş kaLır,Sen Sevmedikten Sonra Seni Kim Tanır,yolun aCık oLsun git güLe güLe *Her zaman doğru değiLdir eLßet seçimLerim gün geLir $erefsizLeride severim... *Gecnın 1 Yarısı Başlıyrsa Çığlıgım Duyulsun Diye Dgl Duyulmdnda Sevmeyı Bılıyorsa Bu Yürek Görmdn'de Svmeyi Blr *pişmalık ßile bazen insana acı verebilio *gidene yoL yakı$ırr *ßêÿâzıñ kâdêrï kïr£êñmêk $ïÿâhıñ kâdêrï $µç£âñmâktır *geriye ßakıLarak anLaşıLırım iLeriye ßakıLarak ya$anırım *geçmişde keşke içime savas açıp yenmeye çalışmasaydım belki o zaman toprak olup yok olucaktm...=(( *pa$a gönLüm isterse severim zorLama istersem sevdiririm uğra$ma.diceksinki nereye kadar ßu havaLar kim takarrr devran dönene kadar *HeR sEçiM Bi kAyBedişTiR...bENi kAybEtmEyi sEçeNi bEn kAzANmAk içiN uğRAşmAm aRtıK... bEN hEp oLduĞum yERdeYim vE oLduĞuM giBiyiM...!!! _YANLIŞ YAPANI ASLA AFFETMEM, FAZLASINI YAŞATIRIM_-> *yanLı$ yapanı asLa affetmem fazLasını ya$atırım.. *ßazıLarı kendini artis sanıyo ama ßiLmiyoLarki onLarın artis oLduğu yerde yönetmen ßenim *Kaçırdığın her$ey için pi$manLık duyarsın..pi$manLık duyduğun hiç ßir$ey için sana acımam..!!! *nEefrEt'e sEevGİdEN fAzLA GüVeİRrİm Dedİ şŞeEYTanN; ÇüNnkİ NeFReTİnN sAhtEsİ oLmASs.. *...$èyTañín Tek gùnahì MèLèğe øLan A$kìymî$... *Haketmediğini ßiLe ßiLe sevmek mi yoksa çekip gitmekmi???? *karanlıkta ağladım ışıkta boyadım gözlerimi kanlı yazılarla süsledim sensizliği *Kéndimi anlatacak olsam sadéce nefrétimi haykırırdım dünyaya...» *seni ßi arkadaş ßi dostum gißi sevdim sen oturmu$ ßana a$ktan dem vuruyosun *DeĞiŞkEn bIr dÜnYaDa, BeN SaBiT KaLıYoRuM. hErKeS BaŞkA BaŞkA SeVeRkEn, BeN YiNe sEnI SeViYoRuM... *ÜzüLmem Veya mutLu oLmam için kimseye İhtiyAcım yOq kuraLLar deği$ti Oyuna dewam..! *SeNi SevMeYi AğıR ÖdÜyoRuM.. * SênînLê întîhâRîn e$îqîndê jîLêtLê dâmâr mêSâfêSindêyiz.. *duaLarınLa doğmadımki ßedduaLarınLa öLeyimm *zannetmeki her susan konu$maktan acizdir ve kırıLan gurur ßir hiçtir...suskunLuktan anLıyorsan çok $ey anLatmı$tır.. *her gidişine ayrı anLam yükLüyorum *..Bu hiç kimsem oLmadığı için değiL,"Sen"oLmadığın için duyuLan bir yaLnızLık.Bu yaLnız oLmak değiL "sensiz" oLmak.. *İsT€R Ah €T...İster Kin Duy...KeNdiNe GöRe HaKLıSın..AdıMı KöTü An...SoNuMu €LinLe YaZ...SeNDe ßiR Gün AnLaRsıN..!!! *Bir_Zamanlar_Herkez_Aynı_İken_Ben_Farklıydım_Şimd i_Herkez_Fark_Pesınde_Ben_İse_Aynı_İşte_Buda_Benim _Farkım_ *rüzgar ne kadar sert essede kayadan aLacağı sadece tozdur..!!! *yokLuğunda özLemem gerekirken varLığında hasret ßıraktın *HaksızLık kar$ısında susan diLsiz seytandır...!!! *YaŞaNaN HeR RoL BiR EtKi YaRaTıR!! *HaYaT YoLLaRDaN ÇiZiLMiŞ oLSa BiLe Bu YoLLaRDaN BiRiNi SeÇeCeKSiN! SeÇDiĞiN YoLDa öLüM oLSa BiLe SeLaM VeRiP GeÇeCeKSiN!!! *Hayat asLa sahneLenemeyecek ßir oyunun sonsuz tekrarından ißarettir... *______aLayına qider demedik mi_???cefaLarı çekmedik mi_???ah be kankaa bizde sewmedik miiiiiiiiiiiiiiiiiii?????: *ßen seninLe toprağa giderim diyenLeri Çok gördüm ..ßen öyLe diyenleri toprağa hep yalnız Gömdüm..: *.Gecici Heves DeğiL Hak €dene Nefes OLurum! *Amaç Uğruna Kurulu ßir Hayat Yok Onun İçin Ne Kimseyi Kendime Örnek Alırım Nede Kimseye ßenzemeye Çalışırım!! *Sen yaLanLarLa a$k satanLarın iLk adresi..ßen sattığın son a$kın ta kendisi *Aşk ßenim damarLarımda doLaşan kimyasaL ßir etki!>>>ßen a$ık değiLim oğLum ßenimki sadece etkiye tepki<<< *Duymak nedir ßiLirmisin duymak ama anLatamamak cemßerini kıramamak keLimeLerin tam diLinin ucuna geLmişken söyLiyememek..!!! *bizi ESKİLER tanır YENİLER örnek alır,SORANLARA yalanız BİLENLERE kralız BİLMEYENLEREDE FALANNNNNNN FİLANNNNNNIIIIZZZZZ..... *ZuLmü aLkışLayamam,zâLimi asLa sevemem;GeLenin keyfi için geçmişe kaLkıp sövemem...!!! *HAYATINDAN TAMAMEN SİLEMEZ BENİ KİMSE, YA KALBİNDE VARSA YÜREĞİNDE YA DA BEDENİNDE MUTLAKA BİR İZİM KALIR GERİYE.. *ßekLedim dakiLaları qünLere,t€Lefon ßaşındaki nößetLerime s0run ßeni... *giden gitti kaLan sağLarLa gündeLik a$kLara dewam *EsenLer merkez kafasına göre herkes çatıLır ka$Lar kesiLir ßaşLar en güzeL aşkLar esenLerde ßaşLar..!!! *Laf Søkmaya kaLkma kapak øLursun! Uqra$ma etiket øLursun! yaw$ama köpek øLursun! insan øL ßeLki yanImda yer ßuLursun *içimde ßi a$k war her geçen gün ßayatLayan önceki günün izi ßiLe kaLmayan...!!! *Gittim! Şimdi ßİr Mevsim Değil, ßir Hayat Girdi Aramıza, Ne Sen Döneßilirsin Artık Geriye, Nede ßen Kapıyı Açaßilirim Sana.. *...Aynalarla avunma , göstermezler içini.. Hiç çekinme tanı kendini..' *a$klma b!r céza vér kalb!m sén! sévmés!n,sén!n yalan a$klna Allah muhtac étmés!n...!: *ne kimseye ait nede kimseye sahißim tek geLdim tek giderim...!!!! *HaYaTıN HeR SaNiYeSiNi YaSaRıM, SaNKi YaRıNa HiÇ uYaNMaYaCaK GiBi, BeLLi BeLiRSiZ BiR ÇıĞLıK GiBi , BeN GiBi...!! *ßeyinLerde iLtihapLaşmış intihar düşüncesi..!!!! *ßu garip huyLar senden yadigarr *ßu oyunu ßen ßaşLattım ßen ßitiririm işine geLmiyorsa game ower güzeLim *Ses Etmesemde Öfkem Saklı Son Bakışımda Bir Tokat Atıp Gitmek Vardı Ama Alıcağın Olsun..Oda Değmez Sanaa... *ßeni görüp sınama.. sadece göreßiLdiğin kadarım ..Hayat ßir kumarsa zarLarı ßen atarım...!!! *ßu sevda ßitmez hasret ßitmez isteyene gider hiç farketmez *DetayLar aynadır farkı yansıtır..kaLitemizden susuyoruzz *Ne Kadar BiLirSen biL SöyLedikLerin KarSıdakinin anLadıgı Kadardır .. *yaşamak zor geLiosa ßu ßedene ya$amak için haLa atan kaLßimin ßen (sansürlü kelime):d *Yok artık kaLßÎmdé né aşk né $évgÎ Î$témém artık gÎt Î$témém $énÎ na$ıL oL$a hérşéy yaLan.(ßéndé yaLandım) *yağmurlu sokaklarda hayatmı arıorum *€Lden düşme sevdaLar değiL ßenim istediğim ya yüreğinin sahißi oLmaLıyım yada hiçßirşeyin..!!! *İşini Şansa ßırakmak İstiyorsan ßir Zarda Sen At Zarlar ßenim Elimde Oyunu ßen Kurarım Sıkılırsam Senden Oyunu ßen ßozarım!! *canım sıkkın ßu araLar .. kendi dünyamın çaresizLiği içerisinde daLıp gidiyorum..ßir yerLerde ışık war;görüyorum ama dokunamıyorum *taßiri caiz değiL,numunem yoq sende kaLsın asLım..!!! *kalbime gömerim o zaman unutupda silerim o zaman alt tarafı aşk buda işte vazgeçilmezmisin amann *qönüL kims€siz yapamaz s€veßiLeceqi ßir dost arar,ta$ın kaLßi y0ktur ama Onu ßiLe y0sun Sarar... *Hakkımda Dedikodu Yapıp ßoş KonuşanLar Devam Edin RekLamın İyisi Kötüsü OLmaz!! *___:::: --ßéN AdI YaLaNa KaRıŞıP AsLıNDa DoĞrU oLaNLaRDaNıM_!! :::____ *Hakedeni hayatıma sokarım haketmeyenin hayatınaa sokarım *Dalgalar Kumsallarda Mutluluk Masallarda Eridi ßitti Ömrüm $u Yalnız Masalarda...!!!: *ßazn uzn cümlelern noktasdr a$k seßepsz akan yaşlarn şahidi kimi zamn zarafetidr güzelliğn kimi zamnda kalbn akla ihaneti!!! *SoytarıLar KraL OLmuş *****ler SuLtan.. Dost ßiLdiğimiz Herkes YaLan OLmuş YALANNN!!!! *Terkedilmişleri, aşkları sevdaları,dostlukları... aramaya kalkarsan, ancak mezar taşlarında bulursun.... *Gidene dur demek acizlere, kalana git demek --------lere, hakedene yol vermek de bize yakışır... *ßeni çeken çeker çekmeyen çeker gider...kopacaksa kopsun ßitecekse ßitsin ßeni sevmeyen warsa ...tir(YASAK KELİME) oLup gitsin *·$1·#§abrım §eLametimse intikamım feLaketindir...!!! *Seni seninle yaşamak istiyorum, tek başıma değil!!! *seveni severler sevmeyen *düşman kelimesinin anlamını dost sıfatı tasıyanlardan örendm *Çalmak fiilinin gelecek zamanla çekimi nedir??(hapse girmek) *ßeKLeMeK ßoŞ YeRe uMuT YoK aRTıK SeWDiM uMuTSuZCa BeN YaZıK..!! *Gözlerimden okunan aşkı inkar etmem ben *Ben seni el değmeden, gözümle de severim. *·#·$1...tükürüLesi yüzünü özLedim ona hasretimmm...!!! *--------ler dönekler bozuklar gereksizler ilgi alanıma girmiosunuz *kirlenmiş hayatlarınızla benden uzak durun *ne kuruLucak ßir hayaL ßıraktın nede yaşanacak ßir hayat *YalanLarınLa MutLu Edeceksen DoğruLarınLa Kahret *oLMaDıĞıM BiRi iÇiN SeViLMeKTeNSe KeNDiM oLDuĞuM iÇiN NeFReT eDiLMeYi TeRCiH eDeRiM *Her DaLa Konupta Dönmek OLmuyor!!! *Tak Boğazıma İpini Yada Kes Bileğimi Sensizlikle Yaşayacağıma Ölüme Gideyim Daha İyi tak ßoğazıma ipini yada kes ßiLeğimi sensizLikLe ya$ayacağıma öLüme gideyim daha iyi.. *...Kısacık ßir A$kTı ßu YaşadığımıZ, TatLı ßir Oyundu Oynadığımız... *..Herkes 1 Numara İse En Sonuncusu ßenim!!! *Hayatı korkarak ya$ıyorsan §adece izLeyeceksin...!!! *ALayına gider demedikmi??? cefaLarı ßiz çekmedikmi??? ahh ße kanka ßizde sevmedikmi??? *pich oLup imparator oLucağına $erefLi oLup hiç oL...!!!!: *keşke hiç olmasaydın başlamazdın bitmezdin *Sıkıldım Artık ßu (sansürlü kelime) GönüLLerden!!!: *Hayatın En Hüzünlü Anı, Deli Gibi Sevdigin İnsanın ßuna Hiç Degmedigini Gördügün Andır *Ne kimseye Kendimi Tanıtmak Gißi ßir Derdim! Nede Kimsenin ßeni Tanıması Gißi ßir Lüksü Vardır!!! *acıya müpteLa oLmanın ne aLemi war,hayatı hafifLetmek warken...!!! *·#·$1Senin Ne Olduğun ßenim İçin Hiç Önemli Değil Sonuçta Gözlerimin Sana ßaktığı Kadarsın!!! *ÖnemLi değiL kaç kez yeniLdiğin; önemLi oLan, kaç yeniLgiden sonra yeniden doğruLaßiLdiğin *nokta kadar çıkar için virgüL gißi ßüküLenLer gün oLur çizgi gißi eziLirLer...!!! *Ruh Güven Gißidir.. Çıktığı Yere ßirdaha Geri Dönmez!!! *Keşke Her Aşk Mutlu ßitse, Keşke Her Gerçek Sevgi Layık Olanda Kalaßilse, Veya Unutmak Mümkün Olaßilse!!! *ßilemem ßelkide O ßöyle Mutlu!!! *Bes Para Etmez Ruhun wardı..Onuda Seytana Satmıssın... *DağLar önümde diz çökerken kayaLara yaLvaramam...NehirLer ßana akarken ßir damLayLa uğraşamam..!!! *Yokuşta akmayan ter inişte gözyaşına döner... αℓ яüzgαяı Ⴣєтѕє∂є ∂αℓ кıяıℓмışтıя вιя кєяє вυℓυтℓαяα уüкℓє∂ιм özℓємιмι; şιмşєкℓєяℓє çαктıя∂ıм ѕєνgιмι; уαğмυяℓαя уαğ∂ıя∂ıм gözуαşℓαяıмℓα; кüçüк мєℓєкℓєя göη∂єя∂ιм ѕєηι öρмєує gєℓ∂ιℓєямι äċı äċıÿı bästırır,sü sänċıÿı คşк кคç๓คкtคภç๏к к๏שคlค๓คк, ﻮöг๓єкtєภ ç๏к özlє๓єк, ﻮเt๓єкtєภ ç๏к ๒єкlє๓єк, ๔๏кยภ๓ค YıLLardr içimde 1 çocuk ağLar,İşte hep bu yüzden ısLak gözLerim.Sende çekip gitme dayanamam yar,Öle ta$ değilim sandığın kdr.. ßugün Seni Sensiz Yaşamak a$ksa, Seni SeninLe Ya$ayacağım YarınLara kaLdırıorum a$kı.... Hayatım sana sıradan geLmesin!! ßen kendime yeterim.. Zamanla aLışmayı da bilirim!! Ama unutmayı daha öğrenemedim. . . Tak Boynuma İpini, ya da kes biLeğimi.. Sensiz yaşatacağına öLdür ßeni, daha iyi !! İyi bir insan? O sensin! İyi bir sevgili? O sensin! İyi Bir sırdaş? O da sensin. Güzel bir kız.. Ahh kahretsin işte o bnm Asıl Suçlu Seni Kalbine Alandı, Gerçek Sandığımız Aslında Koskoca Bir Yalandı. Yıkık Dökük Sevdanın Enkazından Kurtulmanın En İyi Yolu Parçaları Çiğneyerek Uzaklaşmaktır. Ne Eksik Ne de Fazlasını Ara Seni Üzenle Asla Uğraşma! bana ağlama eğer beni sevseydin burada benimle olurdun beni istiyorsan gel bul beni kararını ver ∂üηуα∂α єşιм вєηzєяιм уσк αмα вєηzємєує çαℓışαη єzιк çσк... şimdi oturuyor sensizlik kalkıp gittiğin yerde.... ßenim damarlarımdaki kimyasal etki sen aşık deilsin olum senin ki etkiye tepki... Sadece seni sevdim bebeğim..!!Yanımda olmasan bile hayalinle öleceğim..!! DµRµCam ßµRda ~ GiDi$ini S£yR£dîC£m ~ kIpIrtIsIz ~ SâKin qîßi GôRünC£m ~ KavGasIz øLaCaK ~ fIrtInAsIz øLaCaK ~ sence bu çok mu imkansız..(SENLE&BEN) DaHa FAZLA TÜKENMEK İSTemiyorum Kalbe vurdum kiliti ...tir(YASAK KELİME) ettim aşkı!! Kapılar kapandı yüreğime giriş yok artık!! Ellerini bırak avuçlarımda kalsın...Sen ol yanımda yıllar ömrümü çalsın Aşk bir oyunsa Game ower ! Neyi erken yaşadıysam hep ona geç kalıyorum..!! Etikete gerek yok beni bilen biliyo zaten Acıların ortasında kaldım çok yanlızım çok bunaldım... ALkol hoş!Ortam loş!Dinle bni herşey çok boş!Kimseye inanma kimseye güvenme kimseye aldanma kendin çoş! ...нαηgι кαℓß ѕηι ßηιмкι кα∂αя ѕєω∂ι ؟ ölümün olur senin uzaklardan gidişin ne olur inan bana seni ölümüne sevmiştim.. ne olmuş seni sevdiysem bak yeniden doğdum ben ... aCı zamanla geçer.... köprüde ayı dayı yoktur cellat kazanır! Özlemek güzeldir özleniyosa insan .... Ama ben özlemiyorum acı çekiyorum.. ßulutlar bile biliyor yaşadıklarımızı.. Onlar bile aqlıyor halimize... Yalan söleme yalanım olursun oyun oynama oyuncağım olursun ... Nazarlardan korusun tanrı bizi incitmesin eller yüreğimizi... ßoşuna sevmişim seni değmezmiş sana .... yA değerimi bilseydin yada değerin kaybolmadan gelseydin... GeCELER bensiz olmaz bedenim aşksız kalmaz! ßαηα уαяıηıη gєтιяє¢єğι кιşι ѕєη ∂єğιℓѕєη єğєя,уяη σℓмαѕıη вgη вαηα уєтєя...!! яυнυм вєηι тєякєттι уαηℓızıм.... ßU DünyaDa KonuKsuN ßu DünYaDaN KopUksuN ßEn senin serseri katilinim serseri beatleri beynine veririm.. Sigara kadar zararlısın çektikçe yaktın.. Kısa tutalım son sözleri sevemedim vedaları ßen onu kaybetmedim o kendini kaybetti...!! Aşkımı verdim sana,yüreğimi verdim.Aşk sendin sen yüreğimdin... Tüm kollarım korkumun zincirleriyle bağlandı.... вυ кєz ρєк вι αƒιℓℓι уαℓηızℓıк....нα∂ι кαℓ gєℓ αятıк ∂αуαηαмıуσяυм.... güℓмєк кιмє уαкıѕıуσя ѕσяυѕυηα мιℓуσηкєяє ¢єναвıмѕıη... ѕєηι ∂υя∂υяαη кιм σℓυяѕα σℓѕυη кιм σℓ∂υgυηυ нαтıяℓα νє gєя¢єк кαℓ ѕєνмєуι ѕєη ögяєтѕιη,уαşαмαуı∂α...şιм∂ι υηυт ∂ιуσяѕυη кσℓαуѕα ögяєтѕєηє υηυтмαуı∂α... αşıgα ιуιмιѕιη ∂ιує ѕσяυℓмαz...нєя ѕєνιℓєηє∂є αşıк σℓυηмαz... вιя güη∂є кяαℓ σℓмα∂ıккι,вιя güη∂є тαнттαη ιηєℓιм... ĞöŹŶÁşĹÁŔıМÁ ĶÁŃ ßÚĹÁşıŶŐŔ ÁŔŤıĶ.ŹÁМÁŃı ĞĔĹĎĨ ĞĨŤМĔŃĨŃ ŚŐŃŚÚŹĹÚĞÁ... Ne PaRa ne GüZeL hatun sadece iftardan sonra bir sigara seninle tanışalı zaten birtek seni bulabiliyorum koydugum yerde Beni Beyninden Silmiş Olabilirsin Ama Kalbinde Hala Ben Hüküm SÜRÜYORUM.. eLLer yansın, eLLer kansın, eLLer baksın gözLerine!! Hak etmedin bu sewgimi yoLun açık oLsun bensizLiğe .. £y İstanßuL ! Sana yeniLdim bir günahkar yüzünden... Verme istemem!.. ßırak!.. Üstü kalsın!.. aLacağım yok senden... Y.O.K Artık Sana Ait T€K Zerre ßünyemde..Sen koca ßir HİÇ oldun ßende, €ttiğin T€K cümle ile..! Gözüm kapalı hayatımı ortaya koyduğum bir kumar oynamıştım. Ya seni kazanacaktım, ya da kendimden VAZGEÇECEKTİM.. Hem seni kaybettim, hem de kendimden VAZGEÇTİM... N dnyLr yıktm sni buLmak içn, N umutLr unuttm sana gLmk içn! Snse 'ayrıLık' dedin en b$nda.. AğLa ağLa $mdi yLnzLığına!! ağLa.. Bu da sana son sürprizim olsun.Şimdi, seninle yaşanan günleri ateşe veriyorum,beni güzel hatırla.Gidiyorum...! Her haLinLe Her haLimdin Gözümden Dü$tün.. Zaten HİÇ ßnm oLmadın Hatta Ödünçtün !! Çocuum dü$ünme, birascık yaLan a$k için söLenen $eyLer..! Sevdiğim, kimse seni benim kadar sewemez, benden başka hiç kimse uğrunda ölemez!! İstersen çek git eller kıymetini bilmes. İnsanı İnsan Eder Gayret iLe Çalı$mak fakat i$in zor yanı çalı$maya aLı$mak Ayrılıkları ayrıntılar incitir. | Murathan Mungan | Çok ßıkarsan Hayattan ßir mezarLığa git, öLüLer ii biLir ya$amak güseLdir Bir gün Duyamazsan Sesimi Gecelerinde ßiLirsin ki Veda £demem SevdikLerime !! SessizLikte wedadır sewgi doLu kalpLere .. Yan kaLbim yan.. Giden unutuLur, sen sana yan.. Sus kalbim sus!! Nasibin yok snn a$ktan.. Gidrsm dönmem, döneceksem zaten gitmem! Sen gidiorsan eğer çok öslesemde ‘dön’ demem.Ağır geliosa bunlr firar serbest, üstelemem! Ne olur artık vurma beni, uzakLa$.. ßundan ßöyle ßenim için hüzündür a$k!!!!! 2 tane de ingilizce nick; i should have found out this relation has no end!! İt is no use what we do.. You and me, can not become we..! anLamı : Daha o gün anlamalıydım Bu ilişkinin sonu olmadığını Ne yapsak faydasız “Senle ben, biz olmuyor…” if i had known,i wouldnt waste my life for you.. anLamı : ßilseydim, ömrümü senin için wermezdim.. вσуυη єğмєм αѕℓα ѕαηα уαкѕαη вιℓє вє∂єηιмι вєη ∂σğαяıм кüℓℓєяιм∂єη gü¢üη ναяѕαα ∂υя∂υя вєηι... уα вєη σкυℓυ σzℓє∂ιм кαя∂єѕιмммм ∂єℓιмιуιм вєη ηє∂єη σкυℓυмυ σzℓєуιм вєη αякα∂αѕℓαяιмι σzℓє∂ιмммм ιηтєяηєтι нιzℓαη∂ιяι¢αм ∂ιує кαѕтιяαη тєℓєкσмα тєşєккüяℓєя ѕυѕ ρυѕ ∂υямαм ѕαкιηℓιğιм∂єη,ιηѕαηıуєтℓє çözмєуı ѕєν∂ıgıм∂єη,ιℓℓє ∂є ѕαναşмαкѕα ηıуєтıη,¢єѕαяєтıη ναя мı уєηιк ∂üşмєує нαℓιмιz ιтℓєя∂єη вєтєя кєуƒιмιz вєуℓєя∂є уσк... :::υηυтυℓмαмαк υηυтмαмαуı ємяє∂єя::: ѕσηυη∂ααα σ∂αм∂αη нαуαтıм∂αη єωιм∂єη ¢ıкıρ gιттιιιιιιιιιιι(υzυη ѕüяєℓι вι мιѕαƒιя∂єη вυgüη кυятυℓ∂υм∂α) ѕαçℓαяıııм ιρєк gιвιιι кσкυм вєвєк g..нєу ηє вαкıуσѕυη ●●•вαğıмѕız ∂üşüη¢єℓєяιм∂є вαğıмℓı кαℓ∂ıм ѕαηα ●●• ƒєѕтιναℓ gιвιѕιη кαтıℓмαк ιѕтιуσяυм öηℓєя∂єη уєя кαρıρ gözüηü кαℓвιмє вєкℓιуσяυм αѕαℓєтιηιη вє∂єℓι çσк кöℓєη ναя вєℓℓι вιяι нєм вιяαz ∂єℓι αz∂αη çσк ∂α ѕєяѕєяι :::вιяιηє güνєηмє∂єη öη¢є çσк ιуι ∂üşüη !! ηє мαℓ σℓ∂υğυ ѕσηяα∂αη σятαуα çıкαвιℓιя::: "нιç уüzüη∂єη ∂αяıℓмαк, нєя güzєℓ şєує αℓıηмαк, вιтιк νє мυтѕυz αηıℓмαк" αℓıη уαzıм σℓ∂υ.. ...gєℓ gєℓмє öηємℓι ∂єğιℓ αмα вєкℓєтмє тαмαммı ℓαη!!!... нιçвιşєу ∂ιуєη вι ¢üмℓєηιη σятαѕıηα тєякє∂ιℓмιş вι кєℓιмєуιм...özηєѕιz,zαмαηѕız,zαяƒѕız,мєктυρѕυ z,α∂я єѕѕιz.... вαzєη özüя ∂ιℓємєк вιℓє ιşє уαяαмıуσя.. кαняєтѕιη нєя şєує нєєєєєєу! ηє ∂υяυуσяѕυη вє, αт кєη∂ιηι ∂єηιzє. gєяι∂є вєкℓєуєηιη ναямış αℓ∂ıямα ... вσğαzıм∂α кιℓιтℓєηιρ кαℓ∂ığı ιçιη ѕöуℓєηмємιş вιя ѕüяü ѕöz¢üк ναя ιçιм∂є.. нαуαт ∂α ƒιℓмℓєя gιвι σℓαмαz мıу∂ı؟ нєя şєу мαѕαℓѕı.. єкѕιкѕιz.. α¢ıѕı вιℓє ∂єğєяℓι.. Size iyilik yapmak için yaklaşan birini görürseniz, KAÇINNN !... вєη, вαşтαη αşαğı вιя αğ.. ѕєη, тєρє∂єη тıяηαğα güηαн.. νє "αşк", уєя∂єη göğє вσş !! вєη єη çσк уüяєğιмє кız∂ıм.. öƒкє вüуüтєη вαηα ιηαт, ѕєνgιℓιηιη ѕєѕιηι ∂υу∂υğυм∂α уєηιℓєη уüяєğιмє кız∂ıм.. ~~~ηαѕıℓ вιя ѕєν∂αуѕα вυ "кαяşı" кσуαмαм~~~ FPRIVATE "TYPE=PICT;ALT=" ѕαηмα ѕαкıη ѕєη∂єη, вєη кєη∂ιм∂єη ναzgєçтιм !! Fransaa Fransaa saldır saldır Fransaaaa !! αşкℓαяı ∂α ∂єνяαℓıя мı кαℓρ ηαкℓι уαρтıяαηℓαя ¿?¿ ...Laf olsun diye konuşmuyorum konuşuyorum laf oluyor!!!...... уσяυℓ∂υм кαçı$ℓαя∂αη, кαувσℓυ$тαη ѕıкıℓ∂ıм.. ѕαкıη αякαηα вαкмα, кяαℓℓαя öη∂є gι∂єя.. msn de ne? ne işe yarıyo "ѕєηι ѕєνιуσяυм" ∂єякєη, αѕℓıη∂α öуℓє υzυη кσηυşυуσя∂υм кι вιя вιℓѕєη.. çσктαη υzαкℓαşтıм, вıяαк Son Düzenleyen Blue Blood; 07-08-2008 @ 15:40. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #104 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Nick ve Nick Çeşitleri SÜPERSİNİZ![]() (๏̯͡๏) (๏̯͡๏)BU YÜZLER SÜPER KOPLAYIN MESNEYE YAPŞITIRIN Son Düzenleyen Kankirap; 08-08-2008 @ 17:54. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #105 (mesaj-linki) | |
"hayat kısa ömrünü heba etme gençlik duracak sanma kendini perişan etme kıyamet kopacak diye o günü bekleme işte senin kıyametin öldüğün andır."
| |
|
| | #106 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Nick ve Nick ÇeşitleriHücrelerimi yerine koy Şakası yok bu Savunmasızlığın | |
|
| | #107 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Nick ve Nick ÇeşitleriGéçici HéVés DéğiL.. Hak éDéNé NéFés oLurum… Sen Gelmezsin Bir Türlü.. Dertlerim Türlü Türlü.. Nice Dertleri Çektim.. Bu Başka Türlü. BoşVér! Şimdi Goz YAsLarimi SiLMéyi Gücün YéTéRSé KahKahaya Boğ Béni Birak YaNakLarimi DuDakLarimi .. Gucun VAr iSé YuréğinDéN Öp Béni | |
|
| | #108 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Nick ve Nick Çeşitleri İsTiSNA S€n İS€n KAİDE BoZu£uR.. | |
|
| | #109 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Nick ve Nick ÇeşitleriS£nİ S£nSiZ YaŞaMaK £n KöTü KaD£rİM oLSa g£r£K... Bir umut vardır hiç tükenmeyecek, bir hasret vardır çekilmeyecek, birde ölüm vardır,bir gün elbet gelecek ama sana olan sevgim ne ölecek ne de bitecek. yanlızca bir kırıntıydın içime ilk düştüğünde vakitsiz bir anda... bilmediğim bir neden beni alıp götürdüğünde o yerlere keder ve budalalıktan başka yaşamın bir anlamı var mıydı? kaç kez gittim senden. yine sana döndüm, her defasında sana döndüm, zemherilerde yere düşürülmüş bir çiçek kadar çaresizdim; üşüyordum ellerin olmayınca tenimde. yenilgiler yalnız yaşanırdı ve sen her zamankinden daha çok yoktun. ... нαƒιƒ α¢ιℓαя кσηυѕυя, αgιя α¢ιℓαя ∂ιℓѕιz∂ιя..! Uzun zaman geçti. Sen biteli... Ve ansızın çekip gideli... bEnİ BugÜn sEvDiGiN GiBi YaRıNdA SeVeR MiSiN????? Nє уαραяѕαη уαρ кiмi αяαяѕαη αяα, αяα∂ιgιη∂α вiя вυℓαмαуα¢αgιη вєη ναяιм αяtιк, gi∂iуσяυм мυtℓυ σℓ нєяѕєу ѕєηiη σℓѕυη, вєη уσкυм αяtιк вlυe∂α вiя iz кαℓѕιη вєη∂єη ѕαηα, ѕєηiη iziη нєρ вєη∂є кαℓα¢αк υηυtмα вυηυ αѕℓα!! __ Ey sevdiğim... Ben seni ne çok sevdim. Dünya bildi, bir sen bilmedin. Yalnızlığın diğer adı aşka karşılık almamaktır, seni sensiz sevmektir İnsan birini severken kaşına gözüne boyuna posuna değil Yüreğinde aldığı yere bakmalı .. Belki kaşın gözün karaydı ama Aldığın yer bir okadar aydınlıktı ............... Sevgili size küsmüşse, çaresi vardır... gitmişse, çaresi yollardır... ölmüşse dahi! âhiret vardır... ama... sevmemişse! derdin devâsızdır... Ne yağmurlar ne bulutlar yağdı içime sönmedi Senden başkasını sevmedim sevemedim Her şeyi sildim gönlümden bir seni silemedim adına bestelediğim tüm melodilerimi geri ver öyle git..geri gelebilme ihtimalini sevemedim çok basit..sende aşklar on taksit de bizde sevgi tek.. silip format atım anılarıma bırakmadım tek kesit... Ben Küçük bir Periyim Sevgine Aşık... Bir sözünle Dünyaları Feth eden... Bir sözünle sahip olduğu Herşeyi yitiren sEnLe BiRlİkTeİkEn SaAtLeRe YeTiŞeMeDiM;SeNdEn AyRıLdIkTaN sOnRa DaKiKaLaRa ErİşEmEdiM Bu masaLar bo$ kaLmaz gidenin yeri doLar. Bu vazoLara bir$ey oLmaz yaLniz cicekLer soLar. Gönül kimsesiz yapamaz sevebiLeceği bir dost arar. Ta$in kaLbi yoktur ama onu biLe yosun sarar...! sevdigimizi elimizden alanlara kalbimize jilet attıranlara kadeh şişesini elimize tutuşturanlara isyanım allah a değil TÜM ALLAHSIZLARA Ne OLuR BiR SöZ SöLe YüZüMe BaKMa ÖLe SuSKuNLuGuN YaKaR BeNi KaRŞıMDa DuRMa ÖLe Hani insan aglamak ister, Gözlerinden yas gelmez !Hani birini bekler o hiç gelmez! Iste o zaman ölmek isterde ECEL gelmez Göz£êrïmdê Pêrdê$ïñ ßâktıqım Hêr ¥êrdê$ïñ ¥âŞâr$âm §êßêßïm Ö£ür$êm Nêdêñïm$ïñ BeN SiGaRa TiRyaKiSi DeğiLiM SiGaRa iÇeRKeN DüŞüNDüĞüMüN TiRYaKiSiYiM HERKES GİBİ YAŞAYIP,HERKES GİBİ ÖLMEK BİZE GÖRE DEĞİL.NE HAYATIMIZ BAŞKA HAYATLARA BENZER,NE ÖLÜMÜMÜZ BAŞKA ÖLÜMLERE. HER NEKADAR SOSYETENİN ALTIN TAŞLARINDA DANS ETMESİNİ BİLMESEKTE,SOĞUK DOLUNAYDA AZRAİLLE DANS ETMESİNİ İYİ BİLİRİZ yerden aldım keserı vuramadım ben seni bir babanın gonlunu yapamadım serseri sarı renk severdı,sarı gomlek gıyerdı,sarısınla evlendı,sarılıktan geberdi... dere boyunca kavak sallanır salak salak herkezın yari geldı nerde bızım avanak hayattaki en acı şey meraba dıye bırlesen ellerın elveda dıyerek ayrılması sevmek için kalp,bırakmak için yüz,ağlamak için özlem,terketmek için ş***siz olmak gerekır.... seni seveni gormeyecek kadar korsen oda senı sevdıgını sölemeyecek kada gururludur... allah gucu erkege guzellıgı kadına vermıs herseyı yenen guc guzelliğe yenılmıss....! bir kişi için-hasret iki kişi için-saadet üç kişi için-cinayettir aşk elma şekerine benzer önce sekerını yersın sonrada kazıgını.... bu gönül hala sevdalı ama senı aramayacak kadar delikanlı adına turkuler yakacagım senın ya benım olacaksın yada hıc kımsenın hıc bır zaman cıktıgın kapıyı hızla carpma gerı dönmek ısteyebılırsın..... Bi güN seNde anLayacaksın..KaLabaLıklardaN kaçıp, DizLerini karNıNa kadar çeKip ağLayacaksın! İşte o aN özLeyeceksiN.. Eski sevgiLini değiL , Pili biTmiş oyuNcak ayıNı ve YaNından ayırmadığıN safLığını.. ! Miniq prenses YaLnısLığı iLe baş başa ELbet geçer biLior ama Kara prens beyh GeL kurtar beni bu yaLnısLıktan Sevdanın gücü iLe uçur bisi Yerim buLutLarıN üstü KaLbim senin oLsun çok bıktıysan hayattan bir mezarlıga git...! ölüler ii bilir YAŞAMAK güzeldir...! Bilirim sonu yok bu aşkın Sensiz geçen günlerin Eriyip güze döndü ömrüm Üst üste kaç ölüm? Ne zaman bir ben düşünsem Böyle sere serpeyim Ne zaman bir sen düşünsem Ne zaman bir yar düşünsem Yüreğim sızlar her akşam Gel... | |
|
| | #110 (mesaj-linki) | |
Karın olmak istiyorum karın, ey benim kardan adamım... kendim için bi şey istiyorsam namerdin Allah’ım anneme güzel bi gelin nasip et!! Aminnnnn Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış. Onuncu köyden sesleniyorum, Seni çok seviyorum. Atalarımız zamanında Orta Asya'dan çıkıp da ters yöne gitselerdi, şimdi Japon olurduk... Gecen gün düşündümdü, evet dedim ben seviyorum umarım sende seviyorsundur. Öyle ya kim sevmez ki dondurmayı ben bayılıyorum ya sen. Dertleşmek istiyorsan 1 tuşla, birisine sarılmak istiyorsan 2 tuşla, eğlenmek için 3 tuşla, mutlu olmak için 4 tuşla, hepsini istiyorsan benim numaramı tuşla Sen sütlaç kadar tatlı, lahmacun kadar sıcak, çiğ köfte kadar yakıcı, dolma gibi çekici, bulgur gibi asıl ve içli köfte kadar mükemmel birisin... Mert hava yollarına ait 4260 sayılı sevgi uçağı o güzel kalbinize inmek için izin istiyor. eğer izin vermezseniz bu sevgi uçağı kamikaze dalışı yapacaktır... Ben seni, son Rondo bisküvimi verecek vede yolculuğa çıktığında arkandan Ülker çikolata yemeyecek kadar çok seviyoyum... Seni, Tc kanunlarının Aşk maddesi gereğince izinsiz kalbime girmeden dolayı ömür boyu kalbime hapis ediyorum... Acaba bir yerde oturup konusalım desem....kızar mı..?Yok canım...ya abisi varsa sorsam mı yok yok abisi yoktur...ya varsa..canım olsada nerden görecek sor lan sor ölmezsin, Soruyom...Hee ne dersin ![]() Deliye her gün sevgililer günü... Seni deli gibi seven delin... Kaynanamı kaybettim görenlerin görmezlikten gelmeleri rica olur... Aşk sözle baslar, dudak ile beslenir, dokuz ay sonra baba diye seslenir... Adamın biri komsuya gitmiş hamile kalmış. Çünkü komsu kapıya kadar geçirmiş... Kız dediğin İstanbul gibi olmalı.Fethi zor,fatihi tek!!! Akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine deli ol dünya senin kahrını çeksin... Oturarak başarıya ulasan tek varlık tavuktur... Türküm, Doğruyum, Çalışkanım, iyi gelirli bir bayanla evlenmek istiyorum... Saçımı süpürge yaptım elektrik süpürgesi çıktı beni terk etti... Tanrım kör oldum... Artık kusura bakamıyorum... Seni sensiz de yasayabiliyorum..En azından kafamı dinliyorum... Adama sormuşlar karınızla ortak bi özelliğiniz varmı ? demiş ki var aynı günde evlendik.. Ne yersen ye asit yapar ağzında FALIMA gerek yok zaten dişin yok ağzında..... Erkekler neden kendileri ile ilgilenmeyen bayanların peşinden koşar ki ! Köpeklerin kullanamayacağı otomobillerin peşinden koşması gibi !.. Gönlünde yer yoksa bana güzelim; fark etmez ben ayakta da giderim... Sen sen ol kapı önünde aşk yapma , aşkın gözü kördür ama komsununki asla ![]() Sana yaza yaza yaz geldi.mesaja zam geldi.daha yazacaktım ama konturum bitti... Paranın ne önemi var önemli olan miktarı... Erkekler limona benzer baktıkça ağzın sulanır yedikçe miden bulanır... Kadın hakkı diye bir şey yoktur,Çünkü hakkı erkek ismidir... Oğlum müjde sana iş buldum! Nasıl iş ,büfede yedigün vereceksin... ![]() ![]() ![]() | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Nick ve Nick Çeşitleri Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Nick Carle (Nick Carle Kimdir? - Nick Carle Hakkında) | KisukE UraharA | Spor ww | 2 | 23-02-2009 12:45 |
| Nick Nolte (Nick Nolte Kimdir? - Nick Nolte Hakkında) | estudiantes | Sinema ww | 4 | 10-08-2008 17:13 |
| Nick Drake (Nick Drake Kimdir? - Nick Drake Hakkında) | estudiantes | Müzik ww | 1 | 07-07-2008 09:21 |
| Nick Heidfeld (Nick Heidfeld Kimdir? - Nick Heidfeld Hakkında) | careless_WhispeR | Spor ww | 0 | 11-09-2007 10:09 |
| Nick Fury / S.H.I.E.L.D Komutanı (Nick Fury Kimdir? - Nick Fury Hakkında) | MaKaLeLe | Süper Kahramanlar | 0 | 23-02-2007 08:29 |