| | #61 (mesaj-linki) |
Cvp: Nick ve Nick Çeşitleri yokuşu ben çiktım yol senın olsun zehrı ben içtim su senın olsun bıtane bulmuşsun hayırlı olsun bıtanede ben buldum haberın olsun Son Düzenleyen ahmetseydi; 29-09-2007 @ 06:18. | |
|
| | #62 (mesaj-linki) |
Cvp: Nick ve Nick Çeşitleri αşк, ∂üηуα ℓσкαηтαѕıη∂α уєηιℓєη єη вüуüк кαzıктıя єğєя ѕєη вєη∂єη αуяıℓα¢αк σℓυяѕαη єℓвєт вιя güη ¢єнєηηєм∂є вυℓυşα¢αğız; ѕєη кαℓρ нıяѕızℓığı ιçιη вєη∂є αℓℓαн'тαη çσк ѕαηα тαρтığıм ιçιη zσя σℓαη вιя ∂σѕт υğяυηα öℓєвιℓмєк ∂єğιℓ,υğяυηα öℓüηєвιℓє¢єк вιя ∂σѕт вυℓмαктıя αşк вιя кυуυ∂υя ιçιηє αρтαℓℓαя ∂üşєя αмα вєηι ιттιℓєя єğєя вιяιѕιηє ∂єğєяιη∂єη ƒαzℓα ∂єğєя νєяιяѕєη уα σ кιşιуι кαувє∂єя уα ∂α єη вüуüк ∂αявєуι ση∂αη уєяѕιη нαуαт ναя σℓαη ѕıηανℓαяıη єη кσℓαуı∂ıя.çüηкü кσρуα çєкмєує ιzιη νєяιℓмιşтιя ∂üηуα üç güη∂üя ∂üη, вυgüη, уαяıη ∂üη gєçтι, уαяıηıη gєℓє¢єğι вєℓℓι ∂єğιℓ σ zαмαη вυgüηüη ∂єğєяιηι вιℓ gєzιηєη вιя göℓgє∂ιя нαуαт. αктöя вιя ιℓєяι вιя gєяι zαмαηıηı ∂σℓ∂υяυя νє ѕσηяα ∂υуυℓмαz σℓυя ѕєѕι вιя мαѕαℓ∂ıя güяüℓтü¢ü вιя ѕαℓαğıη αηℓαттığı кι уσктυя нιç вιя αηℓαмı.. αşк öℓмєктιя вєη¢є вєη∂є ѕєνмιşтιм öℓмє∂єη öη¢є ѕємαуα вαкıуσяυм уιηє вυ gє¢є νє ѕєηѕιz gєçєη нєя gє¢ємє нєя güηüмє αğℓıуσяυм νє gözуαşℓαяıмℓα уıℓ∂ızℓαяı вαğℓα∂ıм νє göкуüzüηє тєк вιяşєу уαzıуσяυм: ѕєηι ѕєνιуσяυм sєηι вιя ѕєяçєηιη gözуαşℓαяı кα∂αя ѕєν∂ιğιмι вιℓιуσя мυу∂υη, вυ ѕєνgιм ѕαηα αz gєℓє¢єк αмα вιℓмє∂ιğιη вιя şєу ναя ѕєяçєℓєя αğℓα∂ığı zαмαη öℓüяℓєя вιz ѕєν∂ιğιмιzι ιкι öρü¢üк ηιуєтιηє ∂єğιℓ, вιя öмüя вσуυ нєℓαℓιмιz ηαмυѕυмυz σℓѕυη ∂ιує ѕєνєяιz ѕєνмєк, кαяşıℓığıη∂α ѕєνιℓмємє яιѕкιηι gözє αℓмαктıя.кαяşıℓıк αℓмαк ιçιη ∂єğιℓ ѕєνмєк ιçιη ѕєνιℓι, уσкѕα ѕєνgι σℓмαz вυ güηєşιη ναяℓığıη∂αη αтєşιη уαктığıη∂αη gєяçєğιη вιя уαℓαη σℓ∂υğυη∂αη кυşкυℓαη ƒαкαт вєηιм ѕєηι ѕєνмє∂ιğιм∂єη αѕℓα ѕєη güℓєякєη уαηıη∂αкιℓєя ∂є güℓєя αмα αğℓαякєη уαℓηız кαℓıяѕıη.σηυη ιçιη öуℓє вιя αğα¢α уαѕℓαη кι; αѕℓα уıкıℓмαѕıη, öуℓє вιя ∂σѕт є∂ιη кι; ѕєηι αѕℓα вıяαкмαѕıη кαяαηℓıк gє¢єℓєяιмιη уєgαηє ışığı ѕєη ιкєη, ∂υαℓαяıмıη кσяυмαѕıη∂α ѕєηι уαℓηızℓığα тєяк єтмєк ιѕтιуσяυм, çüηкü ѕєη вєηιм υℓαşαмαуα¢αğıм кα∂αя υzαк, öηüη∂є ∂ιz çöкє¢єğιм кα∂αя мüкєммєℓѕιη ιƒ уσυ ωєяє ∂яσρ 域 тєαяѕ ιη му єуєѕ. ι ωσυℓ∂η'т ¢яу ησт тσ ℓσѕє уσυ... (ѕєη вєηιм gözüм∂є уαş σℓѕαу∂ıη; ѕєηι кαувєтмємєк ιçιη αğℓαмαz∂ıм...) вυgüη нιç уüz νєямє∂ιм güηєşє,ѕєηι αηℓαтıρ нανα αттıм çιçєкℓєяє,α∂ıηı уαz∂ıм göğüη єη уüкѕєк тєρєѕιηє, вιя ∂є вιя ∂є вαğıя∂ıм ∂υу∂υη мυ؟ ѕєηı ¢σккккк özℓє∂ıм ∂ıує!! devamı gelecek... | |
|
| | #63 (mesaj-linki) |
Cvp: Nick ve Nick Çeşitleri
| |
|
| | #64 (mesaj-linki) |
Cvp: Nick ve Nick Çeşitleri :::::::::: SÜPER NİCKLER::::::::: Yıldızlarda kayar durmaz yerinde... Unutmaki KrAl larda ağlar... sex yapmak spora benzer izlemek güvenlidir ama yapmak zevklidir | |
|
| | #65 (mesaj-linki) |
Cvp: Nick ve Nick Çeşitleri
ellerinize sağlık..
| |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| bi tane bulmuşsun hayırlı olsun, krallarda ağlar, nick hayırlı olsun bulmuşsun bitane, |
Nick ve Nick Çeşitleri Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Nick Heidfeld (Nick Heidfeld Kimdir? - Nick Heidfeld Hakkında) | Tiglon | Spor ww | 1 | 20-08-2008 20:01 |
| MSN Smiley-Emoticon Süslemeli Yazılar | aorgun | MSN İfadeleri (Emoticons) | 49 | 09-07-2008 21:46 |
| Nick Drake (Nick Drake Kimdir? - Nick Drake Hakkında) | estudiantes | Müzik ww | 1 | 07-07-2008 08:21 |
| Nick Cave (Nick Cave Kimdir? - Nick Cave Hakkında) | Asi-BeL | Yabancı Rock | 1 | 20-05-2007 20:43 |
| Nick Fury / S.H.I.E.L.D Komutanı (Nick Fury Kimdir? - Nick Fury Hakkında) | MaKaLeLe | Süper Kahramanlar | 0 | 23-02-2007 07:29 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||