Nick ve Nick Çeşitleri Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Diğer MSN Messenger İçerikleri
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 09-06-2009   #151 (mesaj-linki)
c0lin - avatarı
Cvp: Nick ve Nick Çeşitleri

Sénn 0 Haincé védaŋdaŋ SoŋRa ßeŋ çoqtaŋ véda ettm a$qLaяa…
qöZzLéRimi aÇsam Daa Sn ÇıqSaŋ KaR$ıma..
qiTméq Yaqı$maSs Sna..!
KénDiŋ oLmaq vaRqéŋ asLa ßa$qaSıNa ßaqMa…!!
SöZLéRŋ çq aCıTıy0r öLüoRmm…!!
KaLßimi YaLaŋ A$qLa DoLdяmaYa méRaqLı déiLm..!!
RaSt qéLdiim Tüm İnSanLaR Sŋi ßŋa aŋLatяLaR..
KaLßimdé Sna Yér yoq ßnm KaLßm ShnSn!!
Sénn aRqanDn aqLaMam Snn İçiN öLüRm..!!
qéç YaTTım ßüTn aqŞamLaR sNi ßna aNLaTrLaR!!
aRqamDa ßiRçq a$q war!!

Ben Bi Şey Anlamadım Bundan
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 16-06-2009   #152 (mesaj-linki)
000yemiş000 - avatarı

bende de bir iki tane war şua benim kullandığım ;

Karmakarışıklaşmaktayım
Ķóяķωăśãм Šйĭΐ ŜéẅмэķŤếй...!!!
ßu Laf saNa Kapaq oLsn, Féna otuRttum héLaL oLsn, tipiN yoqqi şékLn oLsn, ikiLé cnm yoLun açıq oLsn
[c=#FF84C1]вιя zαмαηℓαя ƒıяTıηαℓαя єѕтιяιя∂ιм єѕкιѕι gιвι ∂єğιℓιм şιм∂ι ∂єğιşTιм... [/c=10]
Eski 21-06-2009   #153 (mesaj-linki)
betüll - avatarı

- aŞqınıda aL qit . . !

- ßu defa ŞanSım hiÇh qüLmediii . .

- kaLßimde eRiyip qittiinnn . .

- koŞŞŞ zamanı yakaLaa (x

- ßeni kuşatan anıLarımı topLadım ßirer ßirer [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/UltraXP/LOCALS%7E1/Temp/msohtml1/01/clip_image001.gif[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/UltraXP/LOCALS%7E1/Temp/msohtml1/01/clip_image001.gif[/IMG]sattım ßir esKiciyee !

- herŞey küÇük ßi yaLanLa ßaşLadı !

- kiRLettin heRşeyiiiiiii x!

- wah wahh hanimiŞŞ ßenim koca ßeßeimmm (x

- wefaSız ßir kaLße sapLandı diee [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/UltraXP/LOCALS%7E1/Temp/msohtml1/01/clip_image001.gif[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/UltraXP/LOCALS%7E1/Temp/msohtml1/01/clip_image001.gif[/IMG]çıkaRıp qönLümüü ataSım qeLiyoR .!

- sensin ßenim ekSik yanımm * !

- haykıRıyoRumm duymasandaa `` dönmenn Lazımmmm `` ! )x

- akLım eRmez qidiŞine . .

- ßeni ßenden aLır senin sözLerin. . ßiri ßiter ötekisi deRt oLur. . . x(

- qeL qör ßeni . . ! eSkiden " eseR " yok Şmdi . .

- ßu kaLp yaRdan kovuLdu . .

- eSki unutuLur [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/UltraXP/LOCALS%7E1/Temp/msohtml1/01/clip_image001.gif[/IMG]yeniSi ßuLunuR (;

hani bana biR güL weRmiştin o güL soLunca mutLaka geLeceğim demiştin aLLah seni biLdiği gibi yapsın emii güL pLastik çıktı

Son Düzenleyen betüll; 21-06-2009 @ 13:54. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 24-06-2009   #154 (mesaj-linki)

ڪєшєиє●Сдиїш●ҒєĐд●ڪєшМєҸєиє●єŁшєĐд...
иФ‭_дکҚ_иФ‭_ĐľЯĐľЯ_θиŁįиє_иσјі_ΦиLϊиє_Б׀ЯБІЯ...
yα вєи fαzLαyıм вu düиyαdα yαdα вu düиyα sєиsiz fαzLα вαиα
sєутαиıи тєк güиαнı мєℓєgє σℓαи αşкıумış...:

yürєğiмdє göмdüм sєиi söкüp αтмαк мüмкüи dєğiℓ yαиıмdα oℓαмαsαиdα rüyαℓαrıи yєтєr bαиα...
düşüмdє isтαивuLuи dörт вir yαиı sєиiиLє кαpLı...

vєвαLı вir нücrє giвi vücuduмα giriyor ‘вuz’ soğuğu duyguLαr.
öLüм öиcєsi yorguиLuк vαr gözLєriмdє….göLgєм вiLє вoğмαк içiи fırsαт кoLLuyor
BuNLaRdA BeNdEn OLsUn!!!...
Eski 20-07-2009   #155 (mesaj-linki)
nazmican331 - avatarı

Ben sana doktor olamazsın demedim ki! Adam olamazsın dedim. Hem adam ol hem doğru mesleği seç
tarlaya o kadar büyük bir korkuluk asmışlarki kargalar bile çaldıkları mısırları geri getirdiler

İllede Uğruma Ölme Bebişim Heder Olman Yeterli Benim İçin (( RaiN ))

! «« вu нaчaт вeиiмse eĞeя;ciDDeи чaşaмaчa DeĞeя..

°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸.|.<(+_+)>.|/.b! da!ré c!z !c!né g!r vé kénd! capında éqlén....|.<(+_+)>.|/.°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸

( .....ETRAFTA artist ÇOK yonetmen BİZİZ haberi YOK.....)

senin kisiligni ölcr sifirla carparim sonuda nkta koyar denize atarimm

ÖLÜNÜZ DİRİNİZ BİRGÜN HEPİNİZ HERGÜN BİRİNİZ FENERLİ OLACAK

gözlerin gözlerimden sözlerin sözlerinden ayrılmasın sevgilim

yüz veripte adam ettiysem sıfırla çarpar yok ederim

hedefin bensem her adımın karawana xDxD
Bu ÇeKiCiLiK Bu AsAlEt HeLe O BüYüLü GöZlEr AlLaH BüTüN GüZeLlİğİ BiR KiŞiDe ToPlAmIş NeYsE BeNdEn ÇoK BaHsEtTiK SeN NaSıLsIn?????

né kadaR koLay aRTık Séni SéwiyoRum démék PéKi ya qéRçéKTén séwmék..!?!

>>>YaLnızLıktan Midem BuLanır GeL desem GeLir Misin?

>>>SöyLénmémi$ sözLéRim vaR

>>>Ne war eLimde kaLan, bu Dünya zaten yaLan..!

>>>TaSh kaLpLisiN Ama ߀Nim DünyaMda TeKsin iShtEe

>>>5iyah BéyAss bi? HayaT Ya$ıo?m.. BénDn ?énkLi IfadéLer BekLeméyn..

>>>hayatıma ƒön çeqsem düzelir mi ??

>>>Ne Zaman qol Die Arkamı Dönsem Elinde ofsayt ßayrağıyla ßekLer ***** HAyAt ! ! !

>>>SuLtan 0Lmuşh *****Lér.. DeLikanLı 0Lmuşh ----Lér..Hanım Efendi 0Lmuşh ******Ler.. MumLa Aranır 0Lmuşh ßénim qibiLeR!! Ben sana doktor olamazsın demedim ki! Adam olamazsın dedim. Hem adam ol hem doğru mesleği seç
>>Diki$ yerLeri atmi$ ßir hayatin tam OrtaSinda , naRkoza MUHTAC ßir kaLp iLe ßiraktiqin o yerLerdeyim..

>>>çaPın kadaR konuŞ, küTLenİ heSaPLıyım x)

>>>qöRünüşünLe karŞIlANIR KİŞİLİĞİNlE uquRLaNırsın..

>>>Hangi zaMana sakLanıyordu dengeSini çokTan yitirMiş yaLnızLıkLarım????

>>>BuLutLarın Üstünden Bıraktım Ben Kendimi..

>>>DüsLerin ÖyLe Narinki , Sahip Cık !.

>>>DoĞu$Tan ÇareSi OLmayan 1 HaSTaLIgim VaR HeR GöRDüĞüMü İNSAN zanNediiOrm

>>>Kapım Kapanmaz Barışmak İsteyen Barışsın Ama Korkumda Yok Yani Ortalık Karışsın!

saga bak sola bak bana bak avanak

Bazı parazitler bağırsakta vardır bağırmasakta!!!Ama senin gibi parazitler yoktur dünyada!!!

Ben sana doktor olamazsın demedim ki! Adam olamazsın dedim. Hem adam ol hem doğru mesleği seç
Seweni seweriz kalbimiz tertemiz hem sewer hem terkederiz nede olsa LİSELİYİZ......

KOP BURHAN KOP, KOP BURHAN KOP ÇıLgIn KıZlAr GrUp AdI:CeSaReTlİ KıZlAr

SİZ KUTU KUTU PENSE OYNARKEN BEN KUTU KUTU EFES İÇİYODUM

sık sık ameliyat olun içiniz açılır...!

Seny Sewmeq öLümse qOim qÖTüne qüLümse xD.

önümde DAĞLAR VARKEN KAYALARIN ÖNÜNDE DİZ ÇÖKEMEM...

(¯`·._.·[KoPyAlA TaRzImI YaPıŞtIr HaYaTıNa ]·._.·´¯)

kopyala tarzımı yapiştır hayatına=)

varsa kaderde tecavüze uğramak çırpınmayı bırak zevk almaya bak.

Konsepte Uygun Keyfe Keder yaşıyorumm Bi HrAnt DınK Oldu HeRkEs ErMeNı OlDu AlLaH KoRusUn BuLeenT ErSoy OluRse Vay dunYaNın HaLunE... (KaZıM)

Rüzgar alabildiğine hırçın, yağmur alabildiğine inatçı, yüreğim ise onlara inat sanki bir liman, tıpkı gözlerindeki huzur gibi.

heyy bunu okuann eVet sen bi sLm versen öLürmüsn hıyarr..!

KaFaMa TahKMaM...SoNuNa ßahKMaM....ßéN aDaM oLmaM

bakarak öğrenilseydi öküzler makinist olurdu

_)-,.-~*´¨¯¨`*·~-.¸AŞK NEDİR BE KANKA_)-,.-~*´¨¯¨`*·~-.¸

sensiz ben nefes alamam

doğarken çaresi olmayan bir hastalığa yakalandım her gördüğümü insan sanıyorum

ALLAHIM" KENDİM İÇİN BİRŞEY İSTEMİYORUM. ANNEM İÇİN ELMA YANAKLI BAL DUDAKLI SUTUN BACAKLI BİR GELİN NASİP EYLE.

BEN SEVMEM SEVMEM DEDİĞİME BAKMAYIN SEVİPTE TAM SEVERİM GERİSİNİ UNUTURUM YHAAAAA...... YERİN KULAĞI VAR BENİMDE KULAĞIM VAR BEN YERMİYİM YEMEMM

lütfen yerlere tükürmeyin onca tükürülecek surat varken yerlere yazık

benim develet kurduğum yerde kimse kral olamaz benim kral olduğum yerde de kimse devlet kuramaz

hayatım kızlar ve yazılrla geçiyo

sensiz olamam ama ineksiz olurum

gerizekalı ama manyak değil çünkü o değerli

SaLLa KaFaNı_BaK DaLGaNa

hayat hoş ders boş haydi eve koş.............

(= αякαм∂αη qσηυ$мαα..нα∂∂ιηι ßιℓ...∂υуgυℓαяιмı αяισѕαη ιηтéяηéттéη ιη∂ιя..!!! =)

αякαм∂αη qσηυ$мαα..нα∂∂ιηι ßιℓ...∂υуgυℓαяιмı αяισѕαη ιηтéяηéттéη ιη∂ιя..!!!
delidir ne yapsa yeridr

kapılma rüzgarıma hastaaaaaaaaaaaa olursun)))

Sen gittiğinde hayat durdu kahveler yarım kaldı müzik artık çalmıyor bıraktığın her yer karanlık neredesin elektrik gel artıK!!!

gözlerinin güzelliği güzel gözlü güzellerin gözündende güzeldir güzelim!x)

мαкѕα∂ιм яüzgαя ∂єgιℓ ℓσ∂σѕ єѕтιямєк

*help çılgın var burada help *help

olmadığım insan olupta sevilmektense,kendim olduğum için nefret edilmeyi tercih ederim

YA AŞKIMA KARŞILIĞINI WER YADA PEŞİNDEN KOŞARKEN ESKİTTİĞİM AYAKKABININ PARASINI

BeN RaPtIm çOk mAnTıK TePtIm hIç dEğIl hEpTiM KoYu kArAmSaR ReNkTiM VeLhAsIl çIfTtEsInDe tEkTiM BiNlErCeSiNeKaRşI YeKtIm...

DağLar oNumDé éğiLirKéN KaYaLaRa YaLVArMamm

Bir ÇığLıkTI YanLızLığım Hépiniz SağirDiniz

GeceLeri geLme jiLet tutarIm.. Uzatma koLLarInI Sanada AtarIm SenIn Icin ağLar Kendimi dOğrarIm Dedim Ya GüzeLim ßen PisKopatIm

DéTayLAr AynaDir Fark?i YansiTir .. KraLLar iz BiRakir SoyTariLAr KisKanir .. SaLLanirSaDa YiKiLmaz TahTim

BoşVér! Şimdi Goz YAsLarimi SiLMéyi Gücün YéTéRSé KahKahaya Boğ Béni Birak YaNakLarimi DuDakLarimi .. Gucun VAr iSé YuréğiDéN Öp Béni

Géçici HéVés DéğiL.. Hak éDéNé NéFés oLurum?

geRide kaLaNLarı çöP die aTmışım; köpeq oLaN buyuRsuN kaRışTırsıN

ßu son aLdaNışım soN yıkıLışım oLacak GeLseN de boş artıq geLmeseNde, beN yokum

£ski Foto' Lar qißysin taTLı Ama eSkiiiiiiSiinnn....!

HiC ß! MaN!Ta Bana ayaq CekemeD! ceqSé Bıle ayaq?a qezeMeDı

AvRiL`iNdE dEdİğİ gİbİ--[DoN`t tElL mE]

ßeN ßüyüK RüzgarLarıN aDamıyıM, ßeniM SevdaLarımDa ßüyüK oLuR öFkeLerimDe.. ßeN SeverseM DestaN, KızarsaM KatLiaM oLur...

eRkekleriN "SeNi SeviyoruM" DemeSi ßiR MumuN "aSLa SönmeyeceğiM" DemesiNe ßenzeR..!

iNsanlaRı TanıdıkCa SevdiM, SevdikCe De TanıdıM (aYNı SeNi SeviP TanıdığıM GiBi)

"..ßeN SevmeYi ßeceremediM, ßelKi de SevilmeYi..ßeniM SevmeYe eNgeL eVciL aCılarıM VarDı.."

DerDi oLaNı DinleriM, DerdiM VarSa DerDe YoL aÇaNı SileR GeçeriM..!

Or+amın ßittiqi yerde tarzımıZ iÇin ya$ar , $eklimiz iÇin öLüRüZZ

o KıZ ßeni a$ar çünkü o ßir ka$ar delikanlı adAm manitasızDa ya$ar ...!

qiden qitMi$tir qittiqi an hersey ßitmi$tirr ...!

yeminim yemin damarlarındaki kan canım olsun $enden ßaskasını $ewersem ßu can ßana haramm ol$unn

ßir ufacıq ilqiyi a$q; iki laf edeni DO$t $ANMA

Küçüqqen ÇiKolAta için aqlıordum $imdi i$e $enin için

A$q ilkokulda komedi, ortaokulda trajedi, lisede dram, imam HatipTe haramm

ßu asqın ßiletini istediqin qibi Kes nasılsa qidiorsun;çeq silahı daya sırtıma titrersem namerdim $EN WURDUN DA ßEN ÖLMEDİM Mİ ....!

Her qece çile çeke çeke ; ÇiLeK?$ yazdımm HeR y?Re

KaLßIm rApIm nEfReTiM CeZaM $aH Ve ]V[At.. [ kAlLe$cE YaZıLmI$Hh $EnArYoM ]

pARan warsa ye iç dostlar alem qörsün, paran yoqsa ewe qit ßaßan oqlunu qör$ün

Ceza ewi öz yuwamız idam ipi krawatımız rapciyiz can yakarızz delikanlının hastasıyız teq kursunla adam harcarızz ...!

dinime imanıma yaslı anama topal babama dilenci kardeşime sarhoş dedeme jiletci nineme müslümcü teyzemin üzerine yemin ederimki şun seni düşünüyorum <(-_-)> (mstf bzyq)

SaLLa BeNi BaĞlAmAZ kEnDi DüŞeN AğLAmAzZ...((damlaa-emree))

İnanıyorsan savunduklarına, arkasında duracaksın..gerek yok cellada cıkarıldığında darağacına, tabureye sen vuracaksın !(damlaa-emree)

ARKADAŞLAR EĞER DAHA FAZLASINI İSTİYORSANIZ BANA SÖYLEMENİZ YETERLİ OLACAKTIR..HER TÜRLÜ MSN NİCKLERİ VARDIR...
Eski 20-07-2009   #156 (mesaj-linki)
nazmican331 - avatarı

SEVENLER SEVENi UNUTMAZ SEViLENDE SEVENLERi UNUTMAZ

Seviyorum seni geceleyin ateşler içinde uyanarak ağzımı dayayıp musluğa su içer gibi...

SENİN İÇİN AGLARKEN GÖZÜMDEN DÜŞEN YAŞLAR DENİZE DÖKÜLSEYDİ KARAYA VURAN DALGALAR SENİ SEVİYORUM DEDİ

aşık olupp dertt çekeceğime nezle olup burnumu çekerim!!!!!!!!!!!!!

Yanlızların adamıyım uyku yok gözlerimde. Yanlızların adamıyım başkası yok gözümde. Yanlızların adamı seni düşünüyor her gece.

HUZUNLERI KARLARA YAZDIM,GUNES CIKINCA ERISIN DIYE,SENI KALBIME YAZDIM ORADAN HIC SILINMEYESIN DIYE...

AŞKIMIZ ICIN KAN AKIT DERSEN DUNYANIN ATAR DAMARINI KESERIM ILLE DE SENIN KANIN DERSEN BEN SENI KARA TOPRAKTA DA SEVERIM...

En büyük felaketler içinde dahi ümidini kaybetme , unutmaki en yumuşak ilik en sert kemiğin içinden çıkar.

Gülmek senin için bir tutku olsun , olurda bir gün ağlarsan o da mutluluktan olsun

Biliyor musun, seni gökyüzündeki yıldızlara benzetiyorum. Ama tek farkın onlardan milyonlarca var. Ama sen bir tanesin.

Mutluluklar seninle olsun. Yanlızlıklar benimle... Git...Ama birgün aklına geleceğim!..

Aşk dudaktan çıkan bir kelimde değil gözlerden akan yaştır.Maksat bir sevgili uğruna ölmek değil uğrunda ölünecek bir sevgili bulmaktır.

-Eğer Bir Gün Adını Anarken kısılırsa Sesim Hasretinden, Kapanırsa Gözlerim Aşkından, Durursa Kalbim Bilki Ben Yanlız Seni SEVDıM ...

Yanlızların adamıyım uyku yok gözlerimde. Yanlızların adamıyım başkası yok gözümde. Yanlızların adamı seni düşünüyor her gece.

akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğime,varsın deli desinler,dünyalar benim olsun..

Gül nedir ki? Solup gider. Gün nedir ki? Gelip gider. Ateş nedir ki? Söner biter. Ama sana olan sevgim sonsuzdur, ancak mezarda biter.

Biliyorum Sen GüneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dünyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var

GOZLERINDEN SUZULEN BIR DAMLA YAS OLMAK ISTERDIM. GOZLERINDEN DOGUP, YANAKLARINDAN SUZULUP, DUDAKLARINDA OLMEK ICIN...

INSANLAR TANIDIM YILDIZLAR GIBIYDILER,HEPSI GOKTEYDI AMA BEN SENI GUNESIM SECTIM VE BIR GUNES ICIN BIN YILDIZDAN VAZGECTIM.

BEN SENI SECTIM SEN BENIM ICIN YALAN DUNYADAKI TEK GERCEKSIN

Sen dardaysan ben zordayım, sen ateşteysen ben kordayım, bir gün bu dünyadan göçüp gidersen, BiLKi SENDEN ÖNCE ORDAYIM

kavuşmak ölüm ise hasretin zulüm, elbet kavuşuruz bekle be gülüm, tek sana aittir kanayan şu gönlüm,ben yolumu çoktan çizdim, ya sen yada ölüm,aşkım

Sen benim içimde kalan nefes,Anlatamadıgım duygularımsın

Sana Ne Demeliyim Bilmiyorum.Güneşim Desem Güneş Batıyor.Hayatım Desem Hayat Kısa.Gülüm Desem Oda Soluyor. Sana Canımmmm Demeliyim,Çünkü Bu CaN sENınle YaşIyO...

aşık olduğun kıza onu sevdiğini ancak o olmadığı zaman söyleyebilirsin

HaYaTA SEVMEK ÖNEMLİ YASMAK ÖNEMLİ BU HAYATA HERSEY COK AMA COK ÖNEMLİ (SENİ SEVİYORUM YAGIZ)

seni o kadar çook seviyorum ki uyurken bile seni düşünüyorum...(ceyhunummm)

ölümsüz bir aşk arıyorum Bunun Sende oldugunu biliyorum Hadi artık cewaßını ßßekliyoRuM...

denizden kağıt yaptım gemiden kalem yaptım her yere SENİ SEVİYORUM yazdım...

eger seni sevdigimi sende bilseydin...sende bileydin...iste iste ole

Müsaitse sığınabilir miyim gözlerine? Ya da bırak düşeyim adının ilk hecesine...

Değişik bir dünyada ben sabit kalıyorum herkes başka başka sewerken ben yine seni sewiyorum

Ne Yaparsan Yap Sana yakıŞanı Yap...

tahammülsüzüm... dindirir acımı elbet bir melek!!!

Uzat ellerini bu can sadece senin…

BEN SENI SECTIM SEN BENIM ICIN YALAN DUNYADAKI TEK GERCEKSIN...

Aşk dersem çık Ayrılık dersen çıkma

her doğan günün sabahında içimde gözlerini görebilmek aşkı olmasa inan hiçbir şeye değmezdi yaşamak

aşk bir sudur iç kudur

gökYüzndeki yıldızlar gibisin onlar kadar parlak ve çekicisin tek fark var onlar binlerce sen birtanesinn.

karaNLıqta aqLAdım ısıqta boyadıM qösLerimi KanLı yasıLarLa süsLedim sensizLiqi..

Elimde denizden çaldigim bir midye var. denize o kadar uzak ki senle ben gibi ama aramizda bir fark var o denize sen bana aitsin...

Seni ve sensizliğini o kadar özledim ki bunu ne kağıtlar,ne kalemler yeter yazmaya görmelisin halimi acındırmak değil maksadım sevginin eseridir bu enkazım.

Deniz kumlardaki izleri siler ama hiç birşey kalbimdeki sevgini silemez..

Kimi rüyalarda görülmeye değerdir, kimi gerçeklerde yaşanmaya. Sen gördüğüm en tatlı rüya, yaşadıkça bitmesin dediğim en güzel gerçeğimsin!

Her aksam gune$in battigi yerden, gozlerin doguyor gecelerime

insanlari sevdikce tanidim,tanidikca sevdim,tipki seni sevip tanidigim gibi

ben aglamam diyip hergece yataga yattiginda aklina gelip gözünden 2 damla yas gelip aglarsan 'ASIKSIN'demektir!!..

aramıza yetmez ulucami minaresi bizi ayırır bakır köy tımarhanesi sevgilim ben seni inek gibi sevdim sen bu sevgiyi katır gibi teptin :-)

.|.<(+_+)>.|/.(_NaZmİcAn & SoNjA_).|.<(+_+)>.|/.

neçir rojin seni çok seviyo

unut dediler unuttum ama seni değil unut diyenleri unuttum

gι∂єηє кαℓ ∂ємєк zαναℓℓıℓαяα, кαℓαηα gιт ∂ємєк тєявιуєѕιzℓєяє, ∂öηмєуєηє ∂öη ∂ємєк α¢ιzℓєяє,нαкє∂єηє уσℓ νєямєк вιzє уαкışıя

çıkılmaz sokaklara giresin tek çıkış kalbim olsun

gözlerin deniz olsun kipriklerin köprü tam ben üzerin den geçerken ipler kopsun dudaklarında yer buliyim sevgilim (cihan ta.)

SEVENLER SEVENI UNUTMAZ SEVILENDE SEVENLERİ UNUTMAZ

giden gitmişirtir.gittiği an bitmişitir.BEn GİdeNİ deĞil,giden beni kaybetmişitİR....

şüphe çok tehlikeli bi zehir,aşkın olduğu her yerde şüphe de var...sen İstESende İSTemesende.........................

bak ne diyorum gizlemiyorum seniz yaşamak zor geliyor bana

S€n! s€v!yOrUmmm...

Daha fazlası için sadece bana söylemeniz yeterlideir her türlü msn nickleri vardır...!!
Eski 20-07-2009   #157 (mesaj-linki)
nazmican331 - avatarı

• I RUN EACH TEEN ME
  • *I will love you till death do us part (bisi ölüm ayırana dek seni seweceim)
  • ♥!!!tru€ lov€ fini´sh one. gooo!!!♥
  • Bu ÇeKiCiLiK Bu AsAlEt HeLe O BüYüLü GöZlEr AlLaH BüTüN GüZeLlİğİ BiR KiŞiDe ToPlAmIş NeYsE BeNdEn ÇoK BaHsEtTiK SeN NaSıLsIn?????
  • Boys Are Bad Throw Rocks At Them
  • yüz veripte adam ettiysem sıfırla çarpar yok ederim
  • Bana bir GüL VeRMiŞTiN SoLunCa GeLiCeM DeMiŞTiN ALLAH BeLaNı VeRSiN qüL PLaSTiKMiŞ.
  • WheRe is tHe haReKeT,TheRe is tHe ßeRekeT....)
  • né kadaR koLay aRTık Séni SéwiyoRum démék PéKi ya qéRçéKTén séwmék..!?!
  • Ders calismaktan biktiysaniz-biktim yaz 3635`e gonderin.NAH BITER sarkisi cebinize gelsin............

Daha fazlası için lütfen bana bildiriniz her türlü msn nickleri wardır...!!
Eski 03-09-2009   #158 (mesaj-linki)
Misafir

süpersin bea!!!!
Eski 07-09-2009   #159 (mesaj-linki)

вєη ηє gιdєηє кαℓ dєяιм,ηєdє кαℓαηα gιт,gιdєη уσℓυηυ кαℓαη уєяιηι вєℓιяℓємιşтιя нαуαтıмdα...

ѕєνєи υиυтмαz υиυтαи ѕєωмємιşтιя ѕєωιρтє υиυтмυşѕα ѕєωмєѕιиι вιℓмємιşтιя ...

Ay agliyor sevipte kavusamayanlar icin. Yildizlar sarki soyluyor sevipte sevilmeyenler icin Bende Agliyorum sevmesini bilmediğim için

Sevmeye niyetliysen iyi düşünmelisin ağlamayı öğrenip gülmeyi bilmelisin aşk bir kumar gibidir çok dikkat etmelisin oynadığın zar değil duygularındır iyi bilmelisin!!

καсιгdιqιи негsеч ісіи ріsмαиlικ duчαгѕи,ріsмαиlικ duчduquи ніс віг ѕеч ісіи ѕαиα αсιмαм

υиυτѕυи вєиі dіγє навєЯ göиdєЯміŞsіи…віЯ Đüşüи вакаІıм натıЯІаимаγа dєĝєЯміѕіи

ѕєи аиса оиа вυиа Іаf γєті$тіЯ ‚ імај вОzυк віЯаѕ dєĝі$тіЯ ‚ нєЯ каdıиı аииєи мі ѕаиdıи Окυγυр каfаиı ваγа ві gєІі$тіЯ
Eski 14-09-2009   #160 (mesaj-linki)
Misafir

seni seven kalbimi yerinden sökeceğim(elbet bi gün)
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Çeşitleri, nick
askim nick,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Nick ve Nick Çeşitleri Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Nick Carle (Nick Carle Kimdir? - Nick Carle Hakkında) KisukE UraharA Spor ww 2 23-02-2009 12:45
Nick Nolte (Nick Nolte Kimdir? - Nick Nolte Hakkında) estudiantes Sinema ww 4 10-08-2008 17:13
Nick Drake (Nick Drake Kimdir? - Nick Drake Hakkında) estudiantes Müzik ww 1 07-07-2008 09:21
Nick Heidfeld (Nick Heidfeld Kimdir? - Nick Heidfeld Hakkında) careless_WhispeR Spor ww 0 11-09-2007 10:09
Nick Fury / S.H.I.E.L.D Komutanı (Nick Fury Kimdir? - Nick Fury Hakkında) MaKaLeLe Süper Kahramanlar 0 23-02-2007 08:29