| | #151 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Nick ve Nick Çeşitleri
Sénn 0 Haincé védaŋdaŋ SoŋRa ßeŋ çoqtaŋ véda ettm a$qLaяa… qöZzLéRimi aÇsam Daa Sn ÇıqSaŋ KaR$ıma.. qiTméq Yaqı$maSs Sna..! KénDiŋ oLmaq vaRqéŋ asLa ßa$qaSıNa ßaqMa…!! SöZLéRŋ çq aCıTıy0r öLüoRmm…!! KaLßimi YaLaŋ A$qLa DoLdяmaYa méRaqLı déiLm..!! RaSt qéLdiim Tüm İnSanLaR Sŋi ßŋa aŋLatяLaR.. KaLßimdé Sna Yér yoq ßnm KaLßm ShnSn!! Sénn aRqanDn aqLaMam Snn İçiN öLüRm..!! qéç YaTTım ßüTn aqŞamLaR sNi ßna aNLaTrLaR!! aRqamDa ßiRçq a$q war!! Ben Bi Şey Anlamadım Bundan | |
|
| | #152 (mesaj-linki) | |
bende de bir iki tane war şua benim kullandığım ; Karmakarışıklaşmaktayım ![]() Ķóяķωăśãм Šềйĭΐ ŜéẅмэķŤếй...!!! ![]() ßu Laf saNa Kapaq oLsn, Féna otuRttum héLaL oLsn, tipiN yoqqi şékLn oLsn, ikiLé cnm yoLun açıq oLsn ![]() [c=#FF84C1]ஐ๑ вιя zαмαηℓαя ƒıяTıηαℓαя єѕтιяιя∂ιм єѕкιѕι gιвι ∂єğιℓιм şιм∂ι ∂єğιşTιм... ๑ஐ[/c=10] ![]() | |
|
| | #153 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Nick ve Nick Çeşitleri - aŞqınıda aL qit . . ! - ßu defa ŞanSım hiÇh qüLmediii . . - kaLßimde eRiyip qittiinnn . . - koŞŞŞ zamanı yakaLaa (x - ßeni kuşatan anıLarımı topLadım ßirer ßirer [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/UltraXP/LOCALS%7E1/Temp/msohtml1/01/clip_image001.gif[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/UltraXP/LOCALS%7E1/Temp/msohtml1/01/clip_image001.gif[/IMG]sattım ßir esKiciyee ! - herŞey küÇük ßi yaLanLa ßaşLadı ! - kiRLettin heRşeyiiiiiii x! - wah wahh hanimiŞŞ ßenim koca ßeßeimmm (x - wefaSız ßir kaLße sapLandı diee [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/UltraXP/LOCALS%7E1/Temp/msohtml1/01/clip_image001.gif[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/UltraXP/LOCALS%7E1/Temp/msohtml1/01/clip_image001.gif[/IMG]çıkaRıp qönLümüü ataSım qeLiyoR .! - sensin ßenim ekSik yanımm * ! - haykıRıyoRumm duymasandaa `` dönmenn Lazımmmm `` ! )x - akLım eRmez qidiŞine . . - ßeni ßenden aLır senin sözLerin. . ßiri ßiter ötekisi deRt oLur. . . x( - qeL qör ßeni . . ! eSkiden " eseR " yok Şmdi . . - ßu kaLp yaRdan kovuLdu . . - eSki unutuLur [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/UltraXP/LOCALS%7E1/Temp/msohtml1/01/clip_image001.gif[/IMG]yeniSi ßuLunuR (; hani bana biR güL weRmiştin o güL soLunca mutLaka geLeceğim demiştin aLLah seni biLdiği gibi yapsın emii güL pLastik çıktı Son Düzenleyen betüll; 21-06-2009 @ 13:54. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #154 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Nick ve Nick Çeşitleri ڪєшєиє●Сдиїш●ҒєĐд●ڪєшМєҸєиє●єŁшєĐд... ![]() иФ_дکҚ_иФ_ĐľЯĐľЯ_θиŁįиє_иσјі_ΦиLϊиє_Б׀ЯБІЯ... ![]() yα вєи fαzLαyıм вu düиyαdα yαdα вu düиyα sєиsiz fαzLα вαиα sєутαиıи тєк güиαнı мєℓєgє σℓαи αşкıумış...: ![]() yürєğiмdє göмdüм sєиi söкüp αтмαк мüмкüи dєğiℓ yαиıмdα oℓαмαsαиdα rüyαℓαrıи yєтєr bαиα... ![]() düşüмdє isтαивuLuи dörт вir yαиı sєиiиLє кαpLı... ![]() vєвαLı вir нücrє giвi vücuduмα giriyor ‘вuz’ soğuğu duyguLαr. öLüм öиcєsi yorguиLuк vαr gözLєriмdє….göLgєм вiLє вoğмαк içiи fırsαт кoLLuyor![]() BuNLaRdA BeNdEn OLsUn!!!... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #155 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Nick ve Nick Çeşitleri ![]() ![]() ![]() ARKADAŞLAR EĞER DAHA FAZLASINI İSTİYORSANIZ BANA SÖYLEMENİZ YETERLİ OLACAKTIR..HER TÜRLÜ MSN NİCKLERİ VARDIR... | |
|
| | #156 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Nick ve Nick Çeşitleri Ayrılık dersen çıkma Daha fazlası için sadece bana söylemeniz yeterlideir her türlü msn nickleri vardır...!! | |
|
| | #157 (mesaj-linki) | |
Daha fazlası için lütfen bana bildiriniz her türlü msn nickleri wardır...!! | |
|
| | #158 (mesaj-linki) | |
süpersin bea!!!!
| |
|
| | #159 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Nick ve Nick Çeşitleri вєη ηє gιdєηє кαℓ dєяιм,ηєdє кαℓαηα gιт,gιdєη уσℓυηυ кαℓαη уєяιηι вєℓιяℓємιşтιя нαуαтıмdα... ѕєνєи υиυтмαz υиυтαи ѕєωмємιşтιя ѕєωιρтє υиυтмυşѕα ѕєωмєѕιиι вιℓмємιşтιя ... Ay agliyor sevipte kavusamayanlar icin. Yildizlar sarki soyluyor sevipte sevilmeyenler icin Bende Agliyorum sevmesini bilmediğim için Sevmeye niyetliysen iyi düşünmelisin ağlamayı öğrenip gülmeyi bilmelisin aşk bir kumar gibidir çok dikkat etmelisin oynadığın zar değil duygularındır iyi bilmelisin!! καсιгdιqιи негsеч ісіи ріsмαиlικ duчαгѕи,ріsмαиlικ duчduquи ніс віг ѕеч ісіи ѕαиα αсιмαм υиυτѕυи вєиі dіγє навєЯ göиdєЯміŞsіи…віЯ Đüşüи вакаІıм натıЯІаимаγа dєĝєЯміѕіи ѕєи аиса оиа вυиа Іаf γєті$тіЯ ‚ імај вОzυк віЯаѕ dєĝі$тіЯ ‚ нєЯ каdıиı аииєи мі ѕаиdıи Окυγυр каfаиı ваγа ві gєІі$тіЯ | |
|
| | #160 (mesaj-linki) | |
seni seven kalbimi yerinden sökeceğim(elbet bi gün)
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Çeşitleri, nick |
| askim nick, |
Nick ve Nick Çeşitleri Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Nick Carle (Nick Carle Kimdir? - Nick Carle Hakkında) | KisukE UraharA | Spor ww | 2 | 23-02-2009 12:45 |
| Nick Nolte (Nick Nolte Kimdir? - Nick Nolte Hakkında) | estudiantes | Sinema ww | 4 | 10-08-2008 17:13 |
| Nick Drake (Nick Drake Kimdir? - Nick Drake Hakkında) | estudiantes | Müzik ww | 1 | 07-07-2008 09:21 |
| Nick Heidfeld (Nick Heidfeld Kimdir? - Nick Heidfeld Hakkında) | careless_WhispeR | Spor ww | 0 | 11-09-2007 10:09 |
| Nick Fury / S.H.I.E.L.D Komutanı (Nick Fury Kimdir? - Nick Fury Hakkında) | MaKaLeLe | Süper Kahramanlar | 0 | 23-02-2007 08:29 |